Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan u van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.


Voor vragen over aankomsten tot en met 1 juni 2020 kunt u nu contact opnemen. Voor aankomsten vanaf 2 juni verzoeken wij u op een later moment contact op te nemen.


Valt uw vakantie in de periode tot 1 juni en wilt u uw vakantie verzetten? Vraag dan direct een recreatie-voucher aan.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vergelijk vakantieverblijven

1 hotel 6 Hotelkamers

Verfijn uw zoekopdracht

Verfijn uw zoekopdracht en vind snel de vakantie die het beste aansluit bij uw wensen.

Prijs
Aantal slaapkamers
Speciale wensen
Meer
Faciliteiten
Parkfaciliteiten

Hotel Zuid-Holland | Roompot Vakanties biedt u hotels op de mooiste locaties voor een compleet verzorgd verblijf!

1 hotel 6 Hotelkamers

Samen overnachten in zinderend Zuid-Holland - Bekijk onze hotels in Zuid-Holland!

Met een blik over de mooie jachthaven en het water is een hotelovernachting in het Zuid-Hollandse Hellevoetsluis een waar genoegen. Het hotel in Zuid-Holland op het vakantiepark van Roompot vormt bovendien de perfecte uitvalsbasis voor een mooie fietstocht door de natuurrijke omgeving en langs gezellige dorpen en steden in de buurt. Wie liever het water op wil, maakt een goede kans om zeehonden te spotten op het Haringvliet.

Waterrijk Hellevoetsluis
In het zuidwesten van de provincie ligt Hellevoetsluis. Het pittoreske stadje aan het Haringvliet heeft een groot aanbod aan historische en culturele bezienswaardigheden. Op het water kunt u aan boord gaan van een van de ouderwetse schepen of een tochtje maken op een zeilboot.

Aan een jachthaven van het Haringvliet ligt Cape Helius. De comfortabele hotelkamers met zeezicht zijn geschikt voor 2 tot 4 personen. Het hotel in Hellevoetsluis heeft enkele speelvelden en een fietsverhuur en als park- en hotelgast heeft u gratis toegang tot het subtropisch zwemparadijs op Beach Resort Kamperland, 60 kilometer verderop.

Meer dan hotels in Zuid-Holland
In het hotel aan het Haringvliet komt de zeelucht bijna uw kamer binnengewaaid. Wilt u deze kustprovincie liever ontdekken vanuit een ander onderkomen? We hebben diverse campings in Zuid-Holland, vakantieparken in Zuid-Holland, appartementen in Zuid-Holland en chalets in Zuid-Holland voor u in de aanbieding. Daar kunt u uiteraard ook last-minute in Zuid-Holland nog terecht.