1 hotel 6 hotelkamers

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Unieke ervaringen
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Hotel Zuid-Holland | Roompot Vakanties biedt u hotels op de mooiste locaties voor een compleet verzorgd verblijf!

1 hotel 6 hotelkamers

Cape Helius
Cape Helius
Cape Helius

Cape Helius

Hellevoetsluis, Zuid-Holland, Nederland
  • Jachthaven
  • Zee en strand
  • Watersporten

Samen overnachten in zinderend Zuid-Holland - Bekijk onze hotels in Zuid-Holland!

Met een blik over de mooie jachthaven en het water is een hotelovernachting in het Zuid-Hollandse Hellevoetsluis een waar genoegen. Het hotel in Zuid-Holland op het vakantiepark van Roompot vormt bovendien de perfecte uitvalsbasis voor een mooie fietstocht door de natuurrijke omgeving en langs gezellige dorpen en steden in de buurt. Wie liever het water op wil, maakt een goede kans om zeehonden te spotten op het Haringvliet.

Waterrijk Hellevoetsluis
In het zuidwesten van de provincie ligt Hellevoetsluis. Het pittoreske stadje aan het Haringvliet heeft een groot aanbod aan historische en culturele bezienswaardigheden. Op het water kunt u aan boord gaan van een van de ouderwetse schepen of een tochtje maken op een zeilboot.

Aan een jachthaven van het Haringvliet ligt Cape Helius. De comfortabele hotelkamers met zeezicht zijn geschikt voor 2 tot 4 personen. Het hotel in Hellevoetsluis heeft enkele speelvelden en een fietsverhuur en als park- en hotelgast heeft u gratis toegang tot het subtropisch zwemparadijs op Beach Resort Kamperland, 60 kilometer verderop.

Meer dan hotels in Zuid-Holland
In het hotel aan het Haringvliet komt de zeelucht bijna uw kamer binnengewaaid. Wilt u deze kustprovincie liever ontdekken vanuit een ander onderkomen? We hebben diverse campings in Zuid-Holland, vakantieparken in Zuid-Holland, appartementen in Zuid-Holland en chalets in Zuid-Holland voor u in de aanbieding. Daar kunt u uiteraard ook last-minute in Zuid-Holland nog terecht.

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.