Contact

Kunnen we u ergens mee helpen? Bekijk de veelgestelde vragen.


Of neem contact op met de gastenservice.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Roompot Beach Resort

Roompot Beach Resort

Kamperland, Zeeland, Nederland

  • Direct aan Oosterschelde
  • Subtropisch zwemparadijs
  • Activiteiten voor jong en oud
  • Kindvriendelijk
  • Gratis wifi

reviews

8.2

Vakantiepark Roompot Beach Resort scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 12180 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 12180 reviews

8
Naam: Dolmans Calimiteiten Diensten
Datum: 23 september 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Aanbevelen
8
Naam: Roland Sente
Datum: 22 september 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het vakantiepark is rustig, gelegen in een prachtige omgeving .
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 september 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Weg bewijzering voor als je met een caravan komt onduidelijk tot slecht aangegeven en centrale antenne deed het niet verdere faciliteiten waren top net toilet en douche gebouw
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 september 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wigwam was super! Heerlijke vakantie gehad samen met mn dochtertje van 3. Personeel is alleen niet zo goed op de hoogte toen ik vragen had over mijn “voordelig uit eten-aanbieding” en dat de pizzeria dicht bleek te zijn toen we er al naartoe gelopen waren. Aanbod horeca alsnog ruim. Toen mijn gasfornuis het niet deed (hoofdaansluiting bleek afgelopen oid) moest ik lang wachten op hulp en dat was vervelend aangezien het laat was en ik nog moest koken terwijl het al bedtijd was voor mn meisje. Mevrouw die ik aan de telefoon kreeg toonde weinig begrip. Vanuit kamperland veel leuke uitjes te doen! Aanbod met koos konijn superleuk, mn meisje was er dol op. Genoeg te doen op het park voor kindjes!
9
Naam: Hannie Linders
Datum: 22 september 2019
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Rust
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 september 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Aanbevelen
Camp.plaats is vrij klein. Geen rolstoeldouche. Auto mag niet op camp.plaats
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Geweldige verblijf maar wel vreemd dat we bij het comfortplus pakket zakjes gemalen koffie krijgen terwijl er alleen een apparaat voor koffiepads aanwezig is . En sommige plekken niet erg rolstoel vriendelijk !!( ingang restaurant )
8
Naam: Mariella Norbart
Datum: 21 september 2019
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij gaan altijd naar roompot parken toe voor onze 4 jarige dochter, vond het animatie team met de peuter dans niet altijd enthousiast. Waren de liedjes klaar dan ging koos meteen weg?? Geen knuffel, high five of fotomoment helaas. Dit was gelukkig 1 avond en daarna ging het met iets meer enthousiasme. Ons chalet 2424 vonden wij gedateerd, douche kabine erg smal om een kind te kunnen douchen zonder zelf hartstikke nat te worden, en het had er schoner gekund!!! Alle gordijnen haakjes kapot of los. En de bediening aan het strand restaurant, zeer chagrijnig!!! Gelukkig maakte Jolanda in het park restaurant het met haar goede en vriendelijke zorgen veel goed!!!
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.