Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Roompot Beach Resort

Kamperland, Zeeland, Nederland

  • Vlak bij zee
  • Kindvriendelijk
  • Rust én gezelligheid

reviews

8.2

Vakantiepark Roompot Beach Resort scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 18432 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Chillzone
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 18432 reviews

10
Naam: Dario Rodado
Datum: 15 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Toen we aankwamen was ons verblijf nog best vies. Er waren bepaalde hoekjes en zaken niet goed genoeg schoongemaakt. Dit kan natuurlijk gebeuren, nadat we dit gemeld hadden kregen we binnen 5 minuten antwoord met de vraag of er een poetsteam mocht langskomen, dat noem ik nou snelle service! Direct actie en reactie is super! De rest van mijn weekend was heerlijk, rustige locatie, mooie accommodatie, heerlijk resort om te wandelen en te verkennen. Zondag kreeg ik van het park nog een tegoedbon voor het restaurant als excuus, heel netjes.
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het huisje was meer dan prima! Er zaten wel redelijk wat dode muggen op de wanden en plafonds, deze hebben we er zelf afgehaald. Verder is het huisje prima, op de badkamer na. Voor mijn gevoel heeft deze geen update gehad en doet daarom echt afbreuk aan de rest van het huisje. Het rook er ook erg muf en de douche was donker. De badkamer voelde ook niet schoon aan.
8
Naam: Lambert van Bogaert
Datum: 11 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 10 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Niet schoon En dat in Corona tijd Gedateerd Slaapkamer ruikt zuur ook na 2 dagen ramen open Geen ventilatie Matrassen doorgezakt Bank kapot en ook doorgezakt Radiator lekt Schimmel in badkamer Vocht in kamers
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: E. Blazer
Datum: 9 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 9 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 9 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk ontspannen samen met mijn dochter. Voor herhaling vatbaar. Fijne omgeving.
9
Naam: Marieke Sanders
Datum: 9 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi chalet. We hadden het geluk dat het lekker vrij aan de rand gelegen was. Niet alle lokaties vonden we even aantrekkelijk. Aandachtpunt 1: bij aankomst om 15.00 uur kregen we te horen dat we anaf 15.00 het het chalet in konden. De deur stond open maar er bleken schoonmakers aan te komen die overvallen waren en net een kaart op de deur hadden gehangen dat het vanaf 16.00 beschikbaar was. Het was snel schoongemaakt. Vriendelijke mensen. Maar toch voor ons beide een wat rare aankomst. Aandachtspunt 2: de deur blokeerde, was van binnenuit in het slot gevallen waardoor de keycard het niet deed. Moe, koud, etenstijd was dit vervelend om buiten te wachten. Via de snackbar is desecurity ingeschakeld en was het uiteindelijk snel verholpen (uur wachttijd - op dit moment van de dag was dat vervelend). Het was leuk/fijn geweest als er een tegoedkoming van een drankje/maaltijd was aangeboden. Ook omdat we in deze tijd nergens heen konden.
8
Naam: V dijk
Datum: 9 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rust en privacy
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Omruilen van spullen moet gebeuren voordat huurders in huisje komen, en eigenaar was zaterdag in garage aanwezig, toen wij daar waren, dit is niet nodig. Putje in de douche ruikt naar riool, filtertje vervangen wat de eigenaar zei, moet roompot zelf doen, en niet de huurders, en er mag vaker geraagd worden, maar dat is in alle huisjes één punt die wij altijd doorgeven.
7
Naam: Petra Stolzenbach
Datum: 9 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Kom al jaren in de roompotparken maar de hygiëne is er niet al te best. Alles word opvlakkig schoongemaakt. Lijkt wel met vieze schoonmaak doeken.
6
Naam: Anoniem
Datum: 9 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zie ingediende klacht 8 maart jl. Aankomst verliep niet vlekkeloos, schoonmaak liet te wensen over. Het animatiepakketje was een leuk idee alleen jammer dat er door de kinderen niet direct mee aan de slag gegaan kan worden. Het online uitchecken werkte niet op het moment van vertrek.
Bedankt voor uw beoordeling. Wij vinden het jammer dat uw verblijf niet helemaal is geweest, zoals u had mogen verwachten. Inmiddels hebben wij contact met u opgenomen om dit te bespreken. We begroeten u graag nogmaals op één van onze parken!
Reactie van Roompot
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het chalet met sauna en ligging was goed. Ruimte om te parkeren bij 2559 was niet goed aan gegeven. Parkeervakken ontbreken. De rust en ruimte op het park in deze tijd was goed.
9
Naam: H. Wierenga
Datum: 9 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gezellige cottage, prima inventaris en goede bedden. Heerlijk gewandeld langs de kust. Top weekend gehad!
10
Naam: Anoniem
Datum: 9 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn huisje met alle voorzieningen op het strand, erg genoten van het uitzicht
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Groot park lekker wandelen
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben heerlijk genoten van de rust, ruimte en gezelligheid. De badkamer viel beetje tegen, sauna, douche en bad erg klein en onpraktisch. Ook jammer dat we eigen bedlinnen me moesten nemen. Zeker voor die prijs. Verder was het een fijne accommodatie.
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fantastisch uitzicht en mooie ligging van de accommodatie. Fris en comfortabel huis met een prettige en complete inventaris.
9
Naam: Anoniem
Datum: 9 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: T Oosterom
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn verblijf nú de borg nog terug zien te krijgen
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De bedden lagen heerlijk en de inventaris was bijzonder uitgebreid! Voor vertrek heb ik zelf een soort grote schoonmaak gedaan, omdat ik ook begrijp dat er niet altijd genoeg tijd en middelen zijn om tussen ieder verblijf een uitgebreide schoonmaak uit te voeren. We hebben het erg leuk gehad en de ligging aan het strand was geweldig! Zeker voor herhaling vatbaar! :)
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goed in het algemeen, misschien hadden wij net pech met onze woning. Maar toch bedankt
10
Naam: Lucien Vleugels
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
prima verblijf i9n corona tijd
9
Naam: I. Verhappen
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goed, fris en schoon chalet, alles in chalet vrij nieuw, mooie omgeving, dichtbij strand, ruime supermarkt. Overige voorzieningen waren wegens covid gesloten.
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bij aankomst was het huisje vies. Vol met hondenharen zelfs op het aanrecht.meteen gemeld bij de receptie. Ze hebben in overleg met ons een andere accommodatie aangeboden. Zo hebben we toch nog van onze vakantie kunnen genieten. Super opgelost. Mijn dank hiervoor.
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een fijn, relaxed weekend gehad. Het was jammer dat er door corona minder te doen was, maar dat wisten we van te voren en daar kan Roompot niets aan doen. Het huisje was mooi en netjes/schoon. In de supermarkt op het park ruim voldoende producten om in het huisje zelf een lekkere maaltijd in elkaar te zetten en te genieten. Verder hebben we heerlijk gewandeld over het strand en in de omgeving. Voor een lekker weekendje weg in deze gekke tijd een absolute aanrader!
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.