Roompot Beach Resort

Kamperland, Zeeland, Nederland

  • Vlak bij zee
  • Kindvriendelijk
  • Rust én gezelligheid

reviews

8.2

Vakantiepark Roompot Beach Resort scoort gemiddeld een 8,2

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 26299 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 26299 reviews

10
Naam: Guido Verdonck
Datum: 1 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het enige minpuntje was dat sommige banen van de mini golf voor een groot deel door het water niet bespeelbaar waren, de glijbaan van het zwembad niet beschikbaar was. En ook misten we doorheen het park vuilbakken waar poepzakjes voor de hond beschikbaar waren. Voor de rest een top park wij komen zeker nog een keer terug.
9
Naam: Kim Pijs
Datum: 1 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een zeer fijn verblijf. Zeer huisdier vriendelijk. Voor mij heel belangrijk. Service en kennis van medewerkers is goed. Informatievoorziening is echt top. Vele vraagstukken worden daarin al beantwoord. Het enige minpuntje is dat er bij aankomst geen linnen voor het beddengoed voor handen was. Dit stond niet heel duidelijk in de informatie voorziening. Wel dat je een extra pakket kon boeken. Maar dus niet dat er ook geen basis pakketje bij zat. Dit werd echter na een belletje meteen fantastisch geregeld. Verder was alles erg goed. Zeker voor aanbeveling en herhaling vatbaar.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: J Westerlo
Datum: 1 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk park, redelijke privacy, goede service, vriendelijke medewerkers
7
Naam: Arie Donker
Datum: 1 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
helaas konden wij wegens een sterfgeval in familie maar drie dagen blijven. dit was in de week voor ons verblijf.waarna wij contact hadden gezocht met Roompot service, of het mogelijk was een week te verschuiven maar dat bleek niet te kunnen.dit vonden wij niet klantvriendelijk overkomen als zoiets op korte termijn je overkomt.
9
Naam: Jan Pluimers
Datum: 1 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een fijne week op het park doorgebracht.
9
Naam: Kees
Datum: 1 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
prachtig park, prettig strand, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel
9
Naam: Bram Rebergen
Datum: 1 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
wij, mijn vrouw en ik, zijn zeer tevreden over het park. we zijn veel op pad geweest om zeeland te bekijken, en hebben dus niet de vele faciliteiten van het park kunnen bekijken. Misschien de volgende keer. Bij aankomst lagen onze schone lakens buiten in het gras in een blauwe vuilniszak. Bij het opmaken van ons bed lagen er diverse vuile tissues tussen de matrassen, en erg veel stof en haren onder het bed. op het badkamer afvoer putje lagen veel haren e.d. De volgende ochtend hebben wij zelf het huisje schoon gemaakt,voelde prettiger. omdat wij een hond mee hadden betaalde we 65 euro extra voor eindschoonmaak, dan mag je wel verwachten dat er ook schoongemaakt is. Na melding bij de receptie is dit alles besproken en prima en opgelost. Ook de verwarming, die niet werkte, was snel hersteld.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustgevend
8
Naam: Karin Meeuwsen
Datum: 1 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super leuk park en we komen zeker een keer terug en hopen dan op meer zon :-)
9
Naam: S.J. Westra
Datum: 1 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben een enorm fijn verblijf gehad!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bij binnenkomst nare geur in huis. Na gebruik van stofzuiger bleek lucht hiervan te komen.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super fijne week gehad jammer dat het restaurant 2 dagen dicht is en heeft Qua menu echt weinig keuze.,zeker als je glutenvrij en melkvrij moet eten.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben genoten van de rust en de omgeving .De chalets zijn zeer huiselijk ingericht we hebben ons daar thuis gevoeldI.In het restaurant hebben we lekker en prijselijk gegeten uit het assortiment.Ons hoofddoel was ge zellig gaan fietsen .
9
Naam: Ernst Woustra
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De faciliteiten en het gemak van uitrijden en terug keren (slagboom)
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig park, schoon en heel toegankelijk Tip! wat meer zitbankjes langs de wandelpaden Wij hadden een huisje geboekt met bubbelbad Bij aankomst werkte de jetstreams niet Meteen melding van gemaakt is niet meer gemaakt heel erg jammer Aangezien je hier wel exstra voor betaald
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vooral in het huisje was wel wat mis. De hoeslakens waren stuk De kitrand van de douchebak zit vol schimmel, dat is echt vies De bank zit vol met vlekken De achterwand van de keuken was vies en vet De vlonderplanken buiten zijn spiegelglad als ze nat zijn, verschillende keren uitgegleden De CV ketel start snachts keer op keer op alsof hij op wil stijgen. Binnen 6 seconden stopt ie weer. Ik heb de deurmat niet op durven tillen, was helemaal nat. Volgens mij betaal ik ook voor de schoonmaakwerkzaamheden, ik vond ze onvoldoende. Het spijt me. Vriendelijke groet, Carola Trommelen
10
Naam: U. van den Hurk
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij zijn al heel wat keren bij jullie geweest en het blijft een aanrader voor de toekomst.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ligging en chalet fijn. Door regen veel grote plassen op t pad naar chalet. Voor herhaling vatbaar! Plattegrond niet duidelijk, nr 2303 was voor ons niet te vinden. Misschien op toegestuurde brief een korte routebeschrijving ???
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Tegenvaller hoe de receptie je te woord staat
8
Naam: Jan J. Gorter
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Behalve het weer, dat kun je niet regelen, hebben we het reuze naar onze zin gehad. Mooi groot park met goede voorzieningen. Je kunt er lekker wandelen in de natuur of slenteren langs de haven.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ervaring over algemeen redelijk
9
Naam: A Dirks
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Lekker uit waaien
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het was een fijn verblijf op een prachtige locatie. Het chalet zag er prima uit en het park werd goed onderhouden. Personeel hebben we amper gezien aangezien inchecken en uitchecken automatisch (online en via post) gingen. Ik kan me voorstellen dat er mensen zijn die dat storend vinden maar voor ons werkte het prima.
10
Naam: D Wenting
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het waren 8 hele fijne dagen op een mooi park. Het ligt erg centraal en je bent dan ook zo bij de plaatsen die je wilt bezoeken. Wij komen hier zeker nog eens terug!
9
Naam: Maarten Klaassen
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Nijhof
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Leuk park, goede ligging, nette huisjes, alleen sommige faciliteiten kunnen wel een opknapbeurt gebruiken.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Op zich een leuk park. Alleen de bediening van de snackbar geeft met 1 persoon te lange wachttijden
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Net en schoon park dicht bij alle voorzieningen. Heerlijk eten.

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.