Klein Vink

Arcen, Limburg (NL), Nederland

  • Kuur- en beautycentrum
  • Recreatieplas
  • Midden in de natuur

reviews

8.2

Vakantiepark Klein Vink scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 27506 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 27506 reviews

8
Naam: Jenneke Lodder
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park, huisjes kunnen iets meer up to date. Wat schoner, maar prima in orde
7
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Sport & animatie
  • Zwembad
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
We waren wel tevreden. Kamers schoon alleen de kamer van de meiden veel spinnenwebben. Bedden te zacht. Zou ook fijn zijn klein koelkastje in de kamers, Ontbijt was heel goed ,genoeg keuze en vriendelijke dames was goed verzorgd Toppie dames. De buiten personeel vooral mannen was niet zo fijn ze straalde niks uit. En avond eten was best wel duur en om in de ontbijt ruimte je diner te eten. Die ruimte straalt niks uit om te dineren, zeker voor die prijs niet, geen sfeer. En op het park is die sfeer wel fijn in het restaurant we hebben ook daar gegeten. Balie personeel heel vriendelijk ook van de wellness. Brasserie bij welness waren ook vriendelijk en alles netjes schoon en genoeg keuze toppie dames. Al met al we hebben leuke dagen gehad alleen als je langer blijft ga je niet zo snel steeds daar eten omdat het best wel prijzig is en keuze beperkt. En dat in het weekend vrijdag t/m zondag de bar maar tot 10 uur is. Het is vakantie dan verwacht je toch wel dat je wat langer buiten kan zitten en wat kan drinken, zeker tot 11 a 12 uur. Anders zit je al zo vroeg in je kamer en dat is niet fijn als het zo warm is.
10
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
8
Naam: Roelof Hoenders
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
Een heel fijn weekend bij jullie gehad met mijn man.Voor het eerst samen een weekend weg na bijna 12.5 jaar. Als we nog eens mochten gaan komen we zeker hier terug. Fijne baden ivm mijn reuma. Heerlijk met je badjas vanaf de hotelkamer zo naar het bad. Bedankt
10
Naam: Jos van den Eijnden
Datum: 25 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
Super vriendelijke personeel en schoon verblijf. Top ga zo door
8
Naam: Priscilla
Datum: 25 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Sport & animatie
  • Zwembad
Super weekend
10
Naam: Antoinet Nunes
Datum: 25 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Een top park nog 1 keer de moeite waard om heen te gaan
10
Naam: Marcel Leijten
Datum: 25 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
Goed verblijf gehad! Fijne en mooie kamer, alleen lag het ventilatie rooster van de badkamer op de grond.
9
Naam: Martin Minderhout
Datum: 25 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
Prima ontvangst bij de receptie, daarna de kamer op gegaan welke netjes en schoon is. Saunapakket lag klaar op bed alles schoon badjas, handdoeken, slippers. De handdoeken in de douche waren er 2 vies maar dit is na een belletje geregeld en vervangen voor nieuwe welke schoon waren. Leuke inrichting van de kamer leuk met de led verlichting welke te dimmen is met afstandsbediening. Het gewone licht was een lampje stuk van de vier maar geen hinder van gehad. Ontbijt is meer dan prima geweest en voldoende van alles ook snel geconstateerd als er iets bijna op was en dit wordt prima vers weer aangevuld. Al met al gewoon erg netjes en ook al is het een weekendje geweest het voelde als vakantie!!!!! En dat is in deze tijd super dank jullie wel en wellicht tot ziens.
8
Naam: Switzar
Datum: 25 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Veel groen en ruim van opzet. Had wel meer privacy bij het terras van het huisje verwacht.
8
Naam: Niels
Datum: 25 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
We hebben genoten van het Thermaalbad en de mooie hotelkamer. Komen zeker nog eens terug!
7
Naam: Xandra Kuijt
Datum: 25 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Sport & animatie
  • Gastvrijheid
Goede sfeer, net park, kinder animatie voldoende en vriendelijke medewerkers animatieteam; lief voor de kinderen. Verder vind ik dat het overige personeel zeer gericht is op mensen die in de huisjes en vaste tenten verblijven ipv op de camping plekken. Voor de mensen op de camping plekken is weinig aandacht zoals bijv bij vragen/informatie voorzieningen o.i.d. Camping plekken mogen ruimer en er moet meer toezicht komen op hoe een ieder staat (schots en scheef door elkaar) en of zich gedraagt. Zaten nu jongeren te blowen bij een speeltuin vol jonge kinderen, hier is wat van gezegd maar niets aan gedaan, ze bleven het avonden achtereen doen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Verblijf gedateerd maar wel schoon en de faciliteiten zorgden voor een fantastisch verblijf met onze kleinkinderen
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
9
Naam: Eurydice Park
Datum: 25 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
ruim opgezet in een mooie omgeving
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
10
Naam: Lia van Amsterdam
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
Wij hebben genoten van het hotel, vooral met rechtstreekse doorgang naar het thermaalbad. De kamers zijn prachtig en praktisch ingericht. Zeer goede service en goed ontbijt. Alles was naar wens en voor een leuke prijs!
7
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Gastvrijheid en communicatie had wel beter gekund. We kregen thuis een pasje voor de toegang tot het park. Dat was wel prettig, maar zodra we aankwamen konden we direct naar onze plaats en werd er verder geen aandacht aan ons als gasten besteed. We moesten het hele reilen en zeilen verder dus zelf maar uitzoeken, qua hoe alles in zijn werk ging en wat er te doen was voor de kinderen. Dat vonden we wel jammer. Daarbij zaten we vlak bij het verblijf van het personeel, welke erg veel herrie hadden, met name s avonds wat later als de kinderen net in bêd lagen. Dit was erg vervelend en onnodig. Verder een goed verblijf gehad.
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een ontzettend goed verblijf gehad. We hadden het het huisje zelf uitgekozen en was echt een hele goede keuze, fijne ligging, grote tuin waardoor de kids lekker konden spelen. Verder viel ons op hoe schoon het park was en hoe goed de groenvoorziening was onderhouden.
9
Naam: Naima Bendaoud
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
9
Naam: Guus Overmars
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
erg mooi hotel ; de kamers waren mooi en goed ingericht. de bedden ook. echter de schoonmaak van de kamers was ver onder de maat. het bed was niet opgemaakt . het sprei lag op de grond en er was geen aanvulling van zeep/ doucespullen en toiletpapier. daar moet wat aan worden gedaan.
10
Naam: Johan Baltes
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
2 nachten fantastisch verblijf. Dissonant was de schoonmaak na eerste nacht. Bedden niet opgemaakt, alleen dekens naar boven gelegd. Vloer niet schoon etc.. Verder alleen maar positief. Mooi verblijf, vriendelijk personeel. Heerlijke dagen!
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Camperplek was top. Sanitair mag in deze tijd wel iets vaker schoon. Veel leuke voorzieningen voor iedereen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
dank voor het prettige verblijf, twee punten van feedback, we wisten niet dat het zwembad bij het badhotel Arcen om half 8 gesloten zou zijn vanwege coronamaatregelen. De receptie kon hier geen duidelijk antwoord op geven. En het ontbijt was erg druk bezet met mensen. Waarom niet in shifts vanwege de coronamaatregelen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
bij aankomst was ons huisje niet goed schoongemaakt. wel jammer als je veel geld betaald voor een verblijf in de residence. Heel weinig keuze qua eten in het restaurant, dus we hebben maar 1 keer gegeten in het restaurant. verder een mooi park en veel te dien voor de kinderen. Zou graag willen zien dat de keuzes in het restaurant aangepast zouden worden net zoals bij het wolfsven of weerrerbergen.
7
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Bij aankomst deed de sleutel het niet, gelukkig was dit wel na een telefoontje snel opgelost en kwam iemand de sleutel brengen. Bestek was erg vies en besteklade. Op het toilet kon je van de vorige bezoekers de sporen nog zien..... Stroom is nog x uitgevallen.....de hoofdstop Zwembad bezoek was ons niet goed bevallen...na 15 min werden mijn partner en ik misselijk combinatie voor chloor en warmte gaan we vanuit.
9
Naam: Sven Hartmann
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.