Klein Vink

Arcen, Limburg (NL), Nederland

  • Kuur- en beautycentrum
  • Recreatieplas
  • Midden in de natuur

reviews

8.3

Vakantiepark Klein Vink scoort gemiddeld een 8,3

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 33191 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 33191 reviews

7
Naam: Joanna van den Boom
Datum: 7 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Jammer dat ze de deur niet hebben gemaakt en we maar 1 sleutel hadden. Waardoor ik wakker moest blijven tot mijn dochter terug kwam. En iets te doen savonds een bingo of iets van een cafeetje of aan de bar nog wat kunnen drinken zou leuk geweest zijn. Nu is het stil na 21.00 alleen nog de baden zijn open tot 23.00. Verder heel goed vermaakt met mijn dochter. En zelf wc papier gekocht omdat die niet werd aangevuld bij de schoonmaak.
7
Naam: Joris Atteveld
Datum: 7 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Service point
  • Gastvrijheid
Ik vond het tot laat erg luidruchtig, De plek was wat klein en schuin. En het sanitair was vies. Stroom en water was top geregeld en de camping verser was goed WiFi was redelijk en de omgeving prachtig. En het personeel vriendelijk!
9
Naam: Clazien Koorn
Datum: 7 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Helaas na meerdere malen proberen geen WiFi Verder mogen de fietsen wel eens nagekeken worden en een servicebeurt krijgen Personeel in het gehele hotel, wellness, restaurant waren allemaal vriendelijk
7
Naam: Amy Keuris
Datum: 7 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben heel veel geluidsoverlast gehad. De bedden waren alles behalve comfortabel. Alsof we op een lek luchtbed lagen. Niet oké! Ontbijt en Spa was wel erg goed.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 7 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Een groot park met verschillende kampeerplekken. Heerlijk verblijf gehad.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 7 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Mooie hotelkamer en het bed ligt heerlijk! De Spa is niet zo uitgebreid, veel dezelfde baden. Maar doordat het lekker weer was, was de combinatie met zonnen heel fijn. Vriendelijk personeel en een goed, uitgebreid ontbijt.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 7 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Jannie Janssen
Datum: 7 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heel mooi park maar mist iets voor tieners is er weinig te doen
10
Naam: Jw Van Brenk
Datum: 7 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Zeer fijne vacantie gehad zeer mooi park goed onderhouden en schoon
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 7 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Er werd genoeg georganiseerd voor kinderen
9
Naam: Ernst
Datum: 7 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een heerlijke week gehad met fantastisch weer. Tuin is heerlijk groot en daar is goed gebruikt gemaakt. Huisje voldoet prima voor 6 volwassenen. Enig min puntje is de inventarisatie in de keuken. Deze is wel minimaal om te koken. 1 koekenpan voor 6 personen en geen snijmes om vlees te snijden. Deze maar zelf aangeschaft. Voor elk probleem is een oplossing.
10
Naam: Maartje Leenaers
Datum: 7 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben alweer een fantastisch verblijf gehad. Jullie zijn een tophotel met fantastische medewerkers. Bedankt!
9
Naam: Esther Scheuter
Datum: 7 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het park en de animatie medewerkers zijn geweldig. Dames van de receptie niet allemaal helaas. Wij hadden early check-in maar pasje deed het niet. Dus naar de receptie, werden we daar niet al te vriendelijk ontvangen was niet hun schuld dat niet in de brief stond dat we een sleutel moeten halen omdat alles op 15u ingesteld staat. Was oa een van de reacties. Het speeltoestel thv de auto parkeerplaats van de seizoensplek camping heeft hoognodig een veiligheid check nodig. Dat ding wiebelende wanneer de kinderen er aan hingen. Verder was het een top vakantie!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 7 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alles was ok. Alleen moeder met rollator mee en had me niet gerealiseerd dat ingang en restaurants (veel) te ver weg lagen
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 7 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Ten eerste alles om 10 uur dicht in vakantie tijd .in zwembad wijnig keus.ende deur openen met die cijfer code is echt lastig voor de mensen .iDeal wat ouder zijn .slecht zicht lettersveel te klein
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
2 weken leuk gehad op Q8 fijne mensen om me heen en niet alle drukte van kinderen en Medewerkers van camping om me heen Zeer fijne organisatie op de camping
9
Naam: R. Donkelaar
Datum: 6 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Service point
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Alles lijkt erop dat het park zich volledig focust op vakantiehuisjes. Bij aankomst camping staat alles alsnog je in een accomodatie verblijft. Kleine moeite om voor elk park een eigen flyer/mail te maken toch..... zodat campinggasten het gevoel hebben of ze erbij horen. Zoiets als het laten bezorgen van eten, dit staat wel in de flyer maar is niet beschikbaar voor campinggasten.
10
Naam: Robert Desloovere
Datum: 6 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Gastvrijheid
Was zeer aangenaam en verzorgd
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een mooi rolstoeltoegankelijk park. Fijn zwembad en leuke animatie!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Ontspannen met mogelijkheid tot vermaak voor Kids. Alleen kids van 18 jaar en ouder vinden het ook leuk als er wat georganiseerd wordt.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
8
Naam: Petra Bieshaar
Datum: 6 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Hotelkamer is fantastisch Thermabad is jammer genoeg vergaande glorie Dat vraagt echt om verbetering We raden je ook niet aan om te eten in het restaurant van het thermabad duur en niet lekker Kan je beter even naar Arcen rijden Het ontbijt is echter perfect en vriendelijke medewerkers Hotelkamer is echt een aanrader Mooie omgeving
7
Naam: Marcel van der Wei
Datum: 6 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Wij vonden de kamer erg stoffig en de vloer was ook niet erg schoon Bedden erg zacht
10
Naam: Meta In den Bosch
Datum: 6 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Ondanks de mieren een ontzettend fijn verblijf gehad. Het mieren probleem is goed opgepakt en mochten zelfs een nacht in een andere kamer. Toppie voor de jongedame die ons geholpen heeft. Enige nadeel wat wij hebben ondervinden aan een de luxe kamer beneden is geen airco. Helaas waren er ook geen ventilators genoeg. Maar dat mocht de pret niet deren. Wie weet tot een 3de keer.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Rustige, relaxed warme week, helaas zonder airco (dat was voor ons het enige nadeel)
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben genoten op jullie park. Het animatie team was erg leuk en enthousiast. De accomodatie had wat schoner kunnen zijn vooral de badkamer. En die zou ook wel een update kunnen gebruiken. Maar verder was het een prima accomodatie.
10
Naam: Manten
Datum: 6 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Gastvrijheid
Wat een heerlijk hotel, mooie schone kamer, prima ontbijt, centrale ligging en de gratis toegang tot de thermaalbaden waren de kers op de taart!! Heerlijke midweek gehad samen met mijn 2 tieners wij komen zeker terug!!
9
Naam: Rene Sweep
Datum: 6 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zelf ben ik hier vroeger geweest als kind.(13x ).Als ouder vindt ik het park mooi gegroeid. En na meer als 15 jaar geleden terug te komen vindt ik dat het park netjes is en verzorgt.wel heb ik een aantal opmerkingen. Het huisje was. Top. Helaas de electra voorzieningen (wcd) zitten los. Bedrading thermostaat etc is niet netjes afgewerkt. Maar in de berging hing de lamp alleen nog aan zijn bedrading. Dat is wel een aandacht puntje.Zelf hou ik van vissen.en er zit heel veel vis in het water. Wel heb ik ondervinden dat het water niet onderhouden wordt ( 60cm drek) zware bodemvervuiling.Dit maakt het lastig voor jongeren/ beginnende vissen om een vis te vangen. Ik had 1 vis en een mooie (12,5 kilo vis). Zelf geef ik klein vink als totaal cijfer een 9. En wat er verbeterd kan worden zijn de prijzen In de supermarkt.Dit doordat het in Duitsland market / DM veel goed koper is.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
We boeken het hotel speciaal voor het Thermaalbad. Kamer met airco is prima, toilet is goede hoogte. Ontbijt is eenvoudig, maar wel oké. Helaas was het restaurant nog steeds gesloten.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.