Reviews

8.4

Vakantiepark Klein Vink scoort gemiddeld een 8,4

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig verwerkt en voorzien van een reactie. Zo blijven we onze diensten verbeteren. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 6817 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.3
  • Kindvriendelijkheid
    8.3
  • Onderhoud
    7.2
  • Service point
    8.3
  • Schoonmaak
    7.4
  • Supermarkt
    8.0
  • Vakantieverblijf
    7.6
  • Zwembad
    7.4
  • Gastvrijheid
    8.4

Bekijk 6817 reviews

Filter de reviews
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 april 2024
heel Leuk en we komen zeker weer terug
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    4.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: John Hoogwerf
Datum: 17 april 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 april 2024
We hebben een prettig verblijf gehad op het park.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Supermarkt
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Paul Declemy
Datum: 17 april 2024
Heerlijke 2 dagen
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Roelie Vijfschagt
Datum: 17 april 2024
De huisjes moeten opgeknapt worden.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    5.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Supermarkt
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 april 2024
Fijn en relaxed verblijf.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Ronald Tromp
Datum: 16 april 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    3.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    5.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 april 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    6.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 april 2024
Supertof voor actieve pauze en relax daarna
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 april 2024
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    3.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    4.0
  • Vakantieverblijf
    3.0
  • Gastvrijheid
    8.0
5
Naam: Roelof Brandenburg
Datum: 16 april 2024
Wij zijn al vaker bij de klein vink geweest maar het huisje was echt slecht in onderhoud en niet schoon. Ook buiten moesten we eerst alles schoonmaken en aanvegen voordat we konden genieten van het mooie weer. De openingstijden van o.a de snackbar en receptie kon ik mij niet in vinden. ( te vroeg dicht en precies op de klok ) Hopen dat het de volgende keer alles beter is.
  • Algehele verblijf
    5.0
  • Onderhoud
    3.0
  • Service point
    4.0
  • Schoonmaak
    5.0
  • Supermarkt
    7.0
  • Vakantieverblijf
    3.0
  • Gastvrijheid
    8.0
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 april 2024
Heerlijk op camperplaats 9 gestaan. Makkelijk te kiezen op de plattegrond waar je wil staan. Alleen t invoeren van de keycard bij de slagboom is zeer last. Niet alleen vanuit de camper niet te doen. We zagen veel personenwagens dit ook niet kunnen vanuit de auto. Verder heerlijk genoten:)
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Jos Van den Bogerd
Datum: 15 april 2024
Mooi verzorgd park, heel netjes en hygiënisch We hadden ook wel prachtig weer waardoor het geheel mooi klopte. we miste enkel een snijplank voor ons stokbrood in ons huisje en het diepvriezertje sloot niet af waardoor onze ijsjes smolten . Een extra koelkast bij het wasmachine is zeker geen overbodige luxe. Is wel heel klein voor 8 personen
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    7.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Dirk De Jong
Datum: 15 april 2024
Mooi park op gunstige locatie. rustige mooie omgeving.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 april 2024
Een mooi park met voor ieder wat wils een leuk vakantiehuis voor een redelijke prijs.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 april 2024
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Kindvriendelijkheid
    6.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    6.0
  • Gastvrijheid
    7.0
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 april 2024
Tot snel maar weer !
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Kindvriendelijkheid
    7.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 april 2024
Prima verblijf Wij kwamen hier voor 7 de maal!!!!
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    3.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: Astrid Tak
Datum: 15 april 2024
Geweldig park. Tot de volgende keer 😁
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Supermarkt
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 april 2024
Prima verblijf gehad, alleen wat puntjes in het huis wat beter kon, vaatwasser stuk. 1x gaspit kapot en lekkage bij het douchen
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Peggy
Datum: 15 april 2024
N hele fijne ervaring. Erg tevreden met de accomadatie en de ligging daarvan. Zeker ook schoon! Thermaal bad kan wel n moderne update gebruiken..desondanks toch genoten.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    6.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: Tiny Wingerden
Datum: 15 april 2024
Bungalow lekker rustig gelegen.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Jan de Waal
Datum: 15 april 2024
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    8.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 april 2024
Alles prima
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Supermarkt
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Han Peters
Datum: 14 april 2024
We komen graag op deze camping. Tot de volgende keer.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Supermarkt
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 april 2024
Zoals genoemd zaten wij in kamer 0-17 begane grond zonder vitage met inkijk vanaf de parkeerplaats en ernaast ligt het fietsenhok waar mensen af en aan lopen. De overgordijn kunnen dicht maar dan zit je in een bunker. Tevens kan er in de ouder kamer geen raam ofzo open alleen de deur waar geen vastzet haak voor is en voor de nacht is dit niet fijn. Wij komen 2x per jaar omdat wij het thermaal bad heerlijk vinden met onze nu 88 jarige moeder, helaas was deze kamer een teleurstelling.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: Laura Andries
Datum: 14 april 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Supermarkt
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Zwembad
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 april 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 april 2024
Laatste dag was er geen warm water en verwarming. Doorgegeven bij servicepunt. Of het verholpen is weet ik niet.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Zwembad
    6.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 april 2024
Wij komen al vele jaren op klein vink. Prima hotelkamers , koelkastje zou fijn zijn .Thermaalbad is heel lekker,maar mag wel wat schoongemaakt worden rondom de baden.Lagen dagen pleisters en andere rommel.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking.  

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.