Klein Vink

Arcen, Limburg (NL), Nederland

  • Kuur- en beautycentrum
  • Recreatieplas
  • Midden in de natuur

reviews

8.3

Vakantiepark Klein Vink scoort gemiddeld een 8,3

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 35798 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 35798 reviews

10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Over het algemeen tevreden , restaurant laat te wensen over.Personeel werkt er tegen zijn zin niet klantvriendelijk.Ook in restaurant thermal bad zijn er gebroken. Personnel is vriendelijk maar werkt niet efficient.Wat op de kaart staat ligt niet op je bord .
8
Naam: Loek Emmen
Datum: 9 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heb genoten van mijn verblijf in een comfort villa. Alles was op en top. Ook het dagelijkse gebruik van de thermaalbaden en sauna is me goed bevallen. Een puntje van kritiek is dat er weinig toezicht is in het saunagedeelte. Ook de hygiëne mag ook wat meer aandacht krijgen. Vriendelijk bedankt voor de gastvrijheid en zal beslist in de toekomst nog meer gebruik maken van jullie parken. Groetjes Loek
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
we hebben een erg fijne midweek gehad, goed voor herhaling, dus tot de volgende keer!!!!!!!!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Jammer dat er geen badjas en handdoeken bijhoren. Huren was alleen van badjassen in S en M. Dus veel te klein en loop je nog steeds bloot
8
Naam: Coen Wassink
Datum: 9 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk verblijf Thermaalbaden waren heel fijn Voor herhaling vatbaar
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wat een gemak van de bolderkar bij ELKE bungalow. Erg handig. Mn complimenten.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een prettig verblijf gehad We komen zeker een keer terug
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
We hadden een aanbieding via hotels.nl geboekt die nogal voor verwarring bij het inchecken zorgde. Dit werd heel goed opgelost. Daarna in een heerlijk ruime, schone kamer geslapen en genoten van de thermaalbaden. Wat opvalt is dan het restaurant ongezellig oogt terwijl de rest van het hotel er zo gezellig uitziet
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Super...heerlijke verwennerij!
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Arie Nicolaas Hendrikus Oosterbeek
Datum: 9 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi, rustig park. Huisje slecht geïsoleerd maar verwarming voldeed goed. Van diverse apparaten zoals gaskachel en bad geen handleiding.
8
Naam: Bertus van de Langekant
Datum: 9 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een koud huis! Dit is uiteindelijk goed opgelost, maar krijg er nog koude rillingen van. Bedden waren subliem, faciliteiten in verblijf ook. Parkeerplekken bij verblijf hadden wat ruimer gemogen en het op papier mee krijgen van informatie wordt gemist, onder andere openingstijden zwembad en supermarkt.
8
Naam: Guy
Datum: 9 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een fijne week gehad. Wat betreft de checkin en checkuit zou men vriendelijker kunnen zijn.
9
Naam: Rodenburg
Datum: 9 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park met best een aantal voorzieningen. In de zomer zal er in de omgeving ook meer te doen zijn. Waren er met Sinterklaas maar hebben er weinig sfeer van meegekregen op het park. Huisjes zijn sfeerloos en gedateerd behalve de huizen op de residence. Vind ook de fotos op de site daarin misleidend. Voor 10 personen hadden we een ruime huiskamer en keuken. 5 kleine slaapkamers met slechte bedden. Badkamers waren basic maar dat was prima. Jammer dat in een badkamer een bad stond waarin je niet kunt douchen. Met een hogere taak voor de sproeikop en douchegordijn lijkt me dit zo opgelost Huis was wel schoon, lekker warm en alle apparatuur werkte. Al met al hebben we een leuk weekend gehad.
9
Naam: Margriet Presburg
Datum: 8 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
ons verblijf was aangenaam, als je een arrangement met 2 diners boekt dan is de dinerkaart wel wat karig ... jammer dat er geen kingsize bedden zijn, de enkele bedden kan je niet echt tegen elkaar aan schuiven, ze schuiven constant uit elkaar ...
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijk verblijf gehad in het hotel in Arcen
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Vriendelijke medewerkers.
8
Naam: Tiny En Maria van den Oever
Datum: 8 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel leuk en gezellig sinterklaasweekend gehad in klein vink. Leuke animatie
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Bij een verblijf in een thermaal bad verwacht je een gezonder aanbod van eten en drinken, bij het bad zelf is het het minimaalste van het minimaalste. Maar het restaurant slaat alles, dit is van een ondermaatse cafetaria-kwaliteit, niets gezonds, alleen vette maaltijden met roomsauzen en/of frituurvet. Wij hebben geprobeerd de beste opties uit alle slechte opties te nemen en hebben na dagen nog steeds last van de hoeveelheid vet die we binnen hebben gekregen. Als dit goed was geweest had het Thermaalbad Arcen een 10 gekregen, want de ouderwetse uitstraling vinden wij geen probleem, het is er heerlijk, maar het is jammer wanneer deze ervaring zon beetje teniet wordt gedaan bij de afsluiting in het restaurant.
10
Naam: Daryl Ginger Spalburg
Datum: 8 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 7 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
netjes en gastvrij
9
Naam: I.T. Liu
Datum: 7 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
ja roompot is goed
8
Naam: Ton Verhagen
Datum: 7 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Wij zijn nu driemaal in korte tijd ( via o.a. hotels. nl ) bij jullie geweest. Fijne atmosfeer. We waren wel verrast de laatste keer niet in een de luxe kamer te zitten met balkon maar in een comfort kamer. Hadden dat in de advertentie niet goed begrepen. Fijn personeel en fijne thermen. Missen wel in de thermen wat aankleding dmv planten of bomen. Is nu een beetje kaal en komt wat ongeïnteresseerd over. Valt ons op dat in het grote restaurant dus niet in het thermengedeelte dat de drankjes die wel op de kaart staan er gewoonweg niet zijn. Een keer kan altijd maar drie keer niet. Bv duvel bier. Maar geen gezeur we zijn bijzonder tevreden en komen graag terug terug. Het liefst met zoveel mogelijk anderen. Jammer is wel dat de betaalbare aanbiedingen niet rechtstreeks bij jullie te boeken zijn maar altijd via een organisatie zoals hotels. nl moeten. Een iets groter aanbod van eten ( thermen ) zou ook fijn zijn. Ik heb respect voor het feit dat jullie in een zo moeilijke periode toch hebben kunnen kiezen voor een goede service. Zijn er nooit geen speciale hotel aanbiedingen voor de vaste gasten die bij jullie bekend zijn ? De parking is voor ons ook een plus. Het systeem niet veranderen svp. Vriendelijke groet Ton en Sisi Verhagen Biervlietplein 26 5043 AE Tilburg tv-tilburg@outlook.com
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 7 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Prima voor elkaar
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 7 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Kijk aub naar de wasmachines.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Medewerkers receptie jong en onervaren, niet meedenkend. Huisjes geschikt voor honden hebben een scherp rooster voor de deur waar honden niet overheen kunnen.....is al jaren een punt van onbegrip, melden en geen verandering helaas.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijk relaxen en onspannen weer naar huis!!!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
We komen steeds weer graag naar dit hotel met het thermaal bad. Mooie omgeving, gastvrije bediening en heerlijk relexen in het thermaal bad. Het enige wat wij in het thermaal bad missen is de temperatuur van de vele saunas.
10
Naam: C.C. Waal
Datum: 6 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.