Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan u van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.


Voor vragen over aankomsten tot en met 1 juni 2020 kunt u nu contact opnemen. Voor aankomsten vanaf 2 juni verzoeken wij u op een later moment contact op te nemen.


Valt uw vakantie in de periode tot 1 juni en wilt u uw vakantie verzetten? Vraag dan direct een recreatie-voucher aan.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vergelijk vakantieverblijven

6 parken 49 Verblijven

Verfijn uw zoekopdracht

Verfijn uw zoekopdracht en vind snel de vakantie die het beste aansluit bij uw wensen.

Prijs
Aantal slaapkamers
Speciale wensen
Meer
Faciliteiten
Parkfaciliteiten

Chalet Limburg | Roompot Vakanties biedt u chalets op de mooiste locaties van alle gemakken voorzien!

6 parken 49 Verblijven

Samen vertoeven in lieflijk Limburg - Bekijk onze chalets in Limburg!

Vakantie vieren tussen de prachtige Limburgse heuvels is niet bepaald een straf. De zuidelijke provincie wemelt van de fraaie natuur, bourgondische dorpen en steden, en leuke activiteiten. Roompot biedt in Limburg een aantal mooi gelegen vakantieparken waar u in de verschillende chalets in Limburg even helemaal tot rust komt. Voor jong en oud is er van alles te beleven op de parken met heerlijke zwembaden, leuke animatieprogramma’s en ontspannende wellnessmogelijkheden.

Rustiek Arcen
Ten oosten van de meanderende Maas ligt Arcen. Het pittoreske dorpje bevindt zich in een fraaie omgeving aan de voet van de Maasduinen. In en rond het dorp kunt u genieten van de natuur, wandelen door het gezellige centrum, de fraaie Kasteeltuinen bewonderen, ontspannen in het Thermaalbad of een bezoekje brengen aan de brouwerij van Hertog Jan.

Roompot Vakanties heeft in twee vakantieparken in Arcen met chalets. Te midden van de natuur ligt Klein Vink. De rustig gelegen chalets zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. Het park beschikt over een breed activiteitenaanbod voor jong en oud en wellnessliefhebbers mogen voor een gereduceerd tarief gebruik maken van Thermaalbad Arcen.

Vlak bij De Maasduinen en De Peel ligt Resort Arcen. De verschillende typen chalets bieden ruimte aan 4 tot 6 personen. Het park biedt vermaak voor jong en oud met diverse sport- en speelvelden, een natuurbad, een overdekt zwembad, animatieprogramma’s met Koos Konijn en verschillende soorten waterrecreatie.

Historisch Susteren
Ingeklemd tussen de Duitse en Belgische grens ligt Susteren. Het historische stadje in het smalste stukje Nederland heeft een fraaie binnenstad die je met alle bouwwerken en pleinen meeneemt door de eeuwenoude geschiedenis. Fietsliefhebbers komen aan hun trekken in de prachtige omgeving.

Aan een heerlijke recreatieplas ligt Resort Limburg. De vele typen chalets op het park zijn geschikt voor 4 tot 10 personen. Op het park is volop ruimte voor waterpret en activiteiten op het land met onder meer diverse sport- en speelvelden, een overdekt zwembad, animatieprogramma’s en natuurlijk de recreatieplas.

Afwisselend Brunssum
In het zuidoosten van de provincie ligt Brunssum. De stad heeft een rijk mijnbouwverleden en dat is vandaag de dag nog terug te zien in bouwwerken en bezienswaardigheden in en rond de stad. Op de fraaie Brunssumerheide is ruimte voor zowel recreatie als ontspanning.

In het Zuid-Limburgse heuvellandschap ligt Resort Brunssumerheide. De verschillende soorten chalets bieden ruimte aan 4 tot 12 personen. Op het park zijn slechts enkele speeltoestellen en -tuinen te vinden, maar als parkgast kunt u gebruik maken van de faciliteiten op Resort Limburg.

Ontspannend Well
Ten westen van Nationaal Park De Maasduinen ligt Well. Het dorpje wordt omgeven door prachtige natuur waarin u mooie fietstochten of wandelingen kunt maken langs de Maas of rond het Reindersmeer. Ook zijn er fietsroutes te vinden die u langs verschillende Maasdorpen leiden.

Aan een groot recreatiemeer ligt Vakantiepark Leukermeer. De comfortabele chalets zijn geschikt voor 5 personen. Het park beschikt over een zeer breed palet aan activiteiten en ontspanning waaronder diverse sport- en speelvelden, animatieprogramma’s, een overdekt zwembad, wellnessmogelijkheden en spetterende vormen van waterrecreatie.

Fraai Belfeld
Halverwege de provincie ligt Belfeld. Het dorp aan de oostoever van de Maas biedt vanuit het centrum prachtige wandelroutes door de natuurrijke omgeving vol bossen en weilanden en langs historische boerderijen. Ook op de fiets zijn er met het hele gezin prachtige toertochten te maken.

Tussen vele vennetjes en beekjes ligt Droompark Maasduinen. De verschillende typen chalets bieden ruimte aan 4 tot 6 personen. Het natuurrijke park beschikt over onder meer een overdekt zwembad, diverse sport- en speelvelden, een sauna en in de zomer leuke animatieprogramma’s.

Meer dan chalets in Limburg
Wilt u een ander vakantieverblijf dan een chalet in Limburg? Dan hebben we voor u nog genoeg alternatieven op onze vele andere vakantieparken in Limburg, campings in Limburg en hotels in Limburg. Daar bent u ook last-minute in Limburg nog van harte welkom.