Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan u van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.


Voor vragen over aankomsten tot en met 1 juni 2020 kunt u nu contact opnemen. Voor aankomsten vanaf 2 juni verzoeken wij u op een later moment contact op te nemen.


Valt uw vakantie in de periode tot 1 juni en wilt u uw vakantie verzetten? Vraag dan direct een recreatie-voucher aan.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vergelijk vakantieverblijven

10 parken 97 Verblijven

Verfijn uw zoekopdracht

Verfijn uw zoekopdracht en vind snel de vakantie die het beste aansluit bij uw wensen.

Prijs
Aantal slaapkamers
Speciale wensen
Meer
Faciliteiten
Parkfaciliteiten

Chalet Gelderland| Roompot Vakanties biedt u chalets op de mooiste locaties van alle gemakken voorzien!

10 parken 97 Verblijven

Samen vertoeven in gevarieerd Gelderland - Bekijk onze chalets in Gelderland!

Dat Gelderland van alle markten thuis is, mag gerust een understatement worden genoemd. Van het fluwelen natuurschoon op de Veluwe tot onvergetelijke dagjes uit naar de Apenheul of het Nederlands Openluchtmuseum; deze oostelijke provincie heeft voor ieder wat wils. Roompot laat u dit allemaal beleven vanaf de fraaie chalets in Gelderland op een van de vele vakantieparken die we in deze provincie rijk zijn. Ook op de parken zelf is zowel vermaak als ontspanning voor het hele gezin gegarandeerd.

Landelijk Lochem
Aan het riviertje de Berkel ligt Lochem. De plaats in de Achterhoek wordt omgeven door fraaie natuur vol weilanden, akkers, kastelen en bossen. De landelijke omgeving nodigt dan ook uit tot mooie wandelingen en fietstochten.

Ten zuidwesten van Lochem ligt Resort De Achterhoek. De verschillende typen chalets op het park bieden ruimte aan 4 tot 12 personen. Met diverse sport- en speelvelden, een natuurbad, een overdekt zwembad en natuurlijk de prachtige omgeving is er zowel op als buiten het park genoeg te beleven.

Wild Epe
Tussen de Veluwe en de grens met Overijssel ligt Epe. Omringd door bossen vormt het dorp een mooie basis voor fiets- of wandeltochten in de omgeving. Avonturiers maken tijdens een wildspeurtocht kans om herten, reeën of zwijnen te spotten.

Ten westen van Epe ligt Bospark De Schaapskooi. De vrijstaande chalets, onder meer in kindvriendelijke uitvoering, zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. Het park biedt met een overdekt zwembad, verschillende sport- en speelvelden en animatieprogramma’s met Koos Konijn veel vermaak voor jong en oud.

Waterrijk Nunspeet
Op de noordflank van de Veluwe ligt Nunspeet. Het dorp aan het Veluwemeer vormt een mooie startplaats voor een ontdekkingstocht over de Veluwe. In het bezoekerscentrum vindt u onder meer een expositie over de veelzijdige natuur die zich perfect leent voor fiets- en wandeltochten.

Aan het heerlijke water van het Veluwemeer ligt Resort Veluwemeer. Het nieuwe park biedt chalets die geschikt zijn voor 4 tot 6 personen. Op het park is volop ruimte voor vermaak met diverse speeltoestellen, een buitenzwembad en natuurlijk waterrecreatie op het aangrenzende meer.

Natuurrijk Beekbergen
Ten zuiden van Apeldoorn ligt Beekbergen. Het natuurschoon rond het dorp aan de rand van de Veluwe heeft door de jaren heen vele transformaties ondergaan en is vandaag de dag behoorlijk divers te noemen. Treinliefhebbers komen aan hun trekken bij Museumstation Beekbergen.

Aan de rand van de Veluwse bossen ligt Droompark Beekbergen. De verschillende typen chalets bieden ruimte aan 4 tot 6 personen. Het park biedt volop voorzieningen voor ontspanning en vermaak zoals een overdekt zwembad, sport- en speelvelden, animatieprogramma’s en een traditionele sauna.

Recreatief Hulshorst
Tussen de Veluwe en het Veluwemeer ligt Hulshorst. Het dorp in de gemeente Nunspeet bevindt zich in een fraaie landelijke omgeving waarin enkele mooie landgoederen te vinden zijn. Ook het voormalig station van Hulshorst is een monumentale bezienswaardigheid.

Direct aan het Veluwemeer ligt Droompak Bad Hoophuizen. De diverse typen luxe en moderne chalets zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. Zowel op als naast het water is er volop recreatie te vinden zoals een overdekt zwembad, sport- en speelvelden, animatieprogramma’s en de mogelijkheid om te windsurfen.

Aantrekkelijk Arnhem
Aan de zuidgrens van de Veluwe ligt Arnhem. De provinciehoofdstad biedt een breed palet aan activiteiten voor zowel natuur- als cultuurliefhebbers met een gezellige binnenstad, stadspark Sonsbeek, Burgers’ Zoo en het Nederlands Openluchtmuseum.

Net boven Arnhem ligt Droompark Hooge Veluwe. De comfortabele en sfeervolle chalets bieden ruimte aan 4 tot 6 personen. Op het park kunt u met uw gezin heerlijk genieten in het binnen- en buitenzwembad, op de verschillende sport- en speelvelden of tijdens de leuke animatieprogramma’s.

Bosrijk Otterlo
Ten westen van Nationaal Park De Hoge Veluwe ligt Otterlo. Het esdorp vormt een mooie toegangspoort tot het fraaie Veluwse natuurschoon vol flora en fauna. Het Kröller-Müller Museum biedt een leuk cultureel uitstapje tussendoor.

Omgeven door het groen van de bossen ligt Droompark De Zanding. De diverse typen chalets zijn geschikt voor 4 tot 8 personen. Het park biedt volop ruimte voor vermaak met een natuurbad, een overdekt zwembad en diverse sport- en speelvelden. Ontspanning is te vinden in de traditionele sauna of tijdens het vissen.

Divers Nijkerk
Tegen de provinciegrens met Utrecht ligt Nijkerk. De stad in de Gelderse Vallei is omgeven door fraaie heidevelden, bossen en polders. De vroegere tabaks- en nijverheidsindustrie heeft z’n sporen nagelaten in het mooie historische centrum.

Aan het water van het Nijkerkernauw ligt Droompark Bad Hulckesteijn. De chalets op het nieuwe park bieden ruimte aan 4 tot 6 personen. Op het Nijkerkernauw zijn volop mogelijkheden voor waterrecreatie en op het park zelf zijn verschillende animatieprogramma’s en sport- en speelvelden te vinden.

Meer dan chalets in Gelderland
Zoekt u iets anders dan een chalet in Gelderland of wilt u elders in de provincie uw vakantie doorbrengen? Roompot heeft nog veel meer vakantieparken in Gelderland, campings in Gelderland en appartementen in Gelderland. Daar hebben we bovendien vaak nog mooie last-minute in Gelderland aanbiedingen voor u.