1 vakantiepark 3 verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Chalet Gelderland| Roompot Vakanties biedt u chalets op de mooiste locaties van alle gemakken voorzien!

1 vakantiepark 3 verblijven

Bospark De Schaapskooi
Bospark De Schaapskooi
Bospark De Schaapskooi

Bospark De Schaapskooi

Epe, Gelderland, Nederland
  • Rustig gelegen
  • Overdekt zwembad
  • Tussen bos en hei

Samen vertoeven in gevarieerd Gelderland - Bekijk onze chalets in Gelderland!

Dat Gelderland van alle markten thuis is, mag gerust een understatement worden genoemd. Van het fluwelen natuurschoon op de Veluwe tot onvergetelijke dagjes uit naar de Apenheul of het Nederlands Openluchtmuseum; deze oostelijke provincie heeft voor ieder wat wils. Roompot laat u dit allemaal beleven vanaf de fraaie chalets in Gelderland op een van de vele vakantieparken die we in deze provincie rijk zijn. Ook op de parken zelf is zowel vermaak als ontspanning voor het hele gezin gegarandeerd.

Wild Epe
Tussen de Veluwe en de grens met Overijssel ligt Epe. Omringd door bossen vormt het dorp een mooie basis voor fiets- of wandeltochten in de omgeving. Avonturiers maken tijdens een wildspeurtocht kans om herten, reeën of zwijnen te spotten.

Ten westen van Epe ligt Bospark De Schaapskooi. De vrijstaande chalets, onder meer in kindvriendelijke uitvoering, zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. Het park biedt met een overdekt zwembad, verschillende sport- en speelvelden en animatieprogramma’s met Koos Konijn veel vermaak voor jong en oud.

Natuurrijk Beekbergen
Ten zuiden van Apeldoorn ligt Beekbergen. Het natuurschoon rond het dorp aan de rand van de Veluwe heeft door de jaren heen vele transformaties ondergaan en is vandaag de dag behoorlijk divers te noemen. Treinliefhebbers komen aan hun trekken bij Museumstation Beekbergen.

Recreatief Hulshorst
Tussen de Veluwe en het Veluwemeer ligt Hulshorst. Het dorp in de gemeente Nunspeet bevindt zich in een fraaie landelijke omgeving waarin enkele mooie landgoederen te vinden zijn. Ook het voormalig station van Hulshorst is een monumentale bezienswaardigheid.

Aantrekkelijk Arnhem
Aan de zuidgrens van de Veluwe ligt Arnhem. De provinciehoofdstad biedt een breed palet aan activiteiten voor zowel natuur- als cultuurliefhebbers met een gezellige binnenstad, stadspark Sonsbeek, Burgers’ Zoo en het Nederlands Openluchtmuseum.

Bosrijk Otterlo
Ten westen van Nationaal Park De Hoge Veluwe ligt Otterlo. Het esdorp vormt een mooie toegangspoort tot het fraaie Veluwse natuurschoon vol flora en fauna. Het Kröller-Müller Museum biedt een leuk cultureel uitstapje tussendoor.

Divers Nijkerk
Tegen de provinciegrens met Utrecht ligt Nijkerk. De stad in de Gelderse Vallei is omgeven door fraaie heidevelden, bossen en polders. De vroegere tabaks- en nijverheidsindustrie heeft z’n sporen nagelaten in het mooie historische centrum.

Meer dan chalets in Gelderland
Zoekt u iets anders dan een chalet in Gelderland of wilt u elders in de provincie uw vakantie doorbrengen? Roompot heeft nog veel meer vakantieparken in Gelderland, campings in Gelderland en appartementen in Gelderland. Daar hebben we bovendien vaak nog mooie last-minute in Gelderland aanbiedingen voor u.

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.