Vakantieparken in omgeving Beekbergen

2 parken 21 verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Extra comfort
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Vakantieparken in Beekbergen

Wilt u Beekbergen gaan ontdekken en alle uitstapjes zoals hier beschreven weleens bezoeken? Kies dan voor een verblijf op een van de Roompot vakantieparken. Onze parken hebben een centraal gelegen ligging rondom Beekbergen, vanuit hier kunt u makkelijk de omgeving gaan verkennen. Op het park komt u helemaal tot rust in de compleet verzorgde vakantiehuizen in Beekbergen en faciliteiten voor jong en oud.

Vakantieparken in omgeving Beekbergen

2 parken 21 verblijven

Samen genieten in betoverend Beekbergen - Bekijk onze vakantieparken in Beekbergen!

Zoekt u een ideale combinatie van natuur en leuke dagattracties? Dan is het Gelderse Beekbergen een goede keuze. Het dorp onder de rook van Apeldoorn is een mooie uitvalsbasis voor prachtige fietst- en wandeltochten over de Veluwe. De nabijgelegen Julianatoren en Apenheul zorgen voor wilde dagjes uit met het hele gezin. Op de vakantieparken op de Veluwe van Roompot in Beekbergen en omgeving komt zowel jong als oud helemaal aan z’n trekken met de vele aanwezige faciliteiten en ontspannende wellnessmogelijkheden.

Droompark Beekbergen
Vlak onder Apeldoorn ligt Droompark Beekbergen. Het park biedt verschillende soorten vakantiewoningen voor 4 tot 24 personen. Aan vermaak is geen gebrek op het park met een overdekt zwembad, animatieprogramma’s en diverse sport- en speelvelden. Wandelend of op de fiets kunt u de mooie bosrijke omgeving verkennen.

Vakantiepark de Berkenhorst
Verstopt tussen het groen op de Veluwe bij Kootwijk ligt Vakantiepark de Berkenhorst. De vele soorten vakantiewoningen bieden ruimte aan 2 tot 10 personen. Het park is een lust voor zowel jong als oud met diverse sport- en speelvelden, wellnessmogelijkheden, een prachtig zwemparadijs en swingende karaokeavonden.

Droompark de Zanding
Ten zuiden van Otterlo ligt Droompark de Zanding. Het fraaie park vlak bij Nationaal Park De Hoge Veluwe biedt vakantiewoningen voor 4 tot 14 personen. Met een speel- en visvijver en een overdekt zwembad is er aan waterpret geen gebrek. Daarnaast bieden de sport- en speelvelden, animatieprogramma’s en wellnessmogelijkheden veel ruimte voor vermaak en ontspanning.

Droompark Hooge Veluwe
Aan de voet van Nationaal Park De Hoge Veluwe ligt Droompark Hooge Veluwe. De comfortabele en sfeervolle vakantiewoningen zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. Op het park is volop ruimte voor vermaak en ontspanning met sport- en speelvelden, een overdekt zwembad, animatieprogramma’s en wellnessmogelijkheden. De omgeving biedt veel leuke dagattracties zoals Burgers’ Zoo en het Nederlands Openluchtmuseum.

Bungalowpark Hoenderloo
Net boven Nationaal Park De Hoge Veluwe ligt Bungalowpark Hoenderloo. De vrijstaande vakantiewoningen zijn geschikt voor 4 tot 7 personen. Het overdekte zwembad, de vele sport- en speelvelden en animatieprogramma’s garanderen een vermakelijk verblijf. Daarnaast stapt u vanaf het park rechtstreeks de fraaie natuur van de Veluwe in.

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.