Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Ferienresort Bad Bentheim

Ferienresort Bad Bentheim

Bad Bentheim, Nedersaksen, Duitsland

  • Landhuisvilla’s
  • Animatieprogramma
  • Bosrijke omgeving

reviews

8.5

Vakantiepark Ferienresort Bad Bentheim scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 10977 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 10977 reviews

7
Naam: C. Zernitz
Datum: 5 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Accomodatie is ruim en ligging op park met voldoende privacy. Faciliteiten zijn er voldoende en service van medewerkers heel vriendelijk. Toch waren er een aantal dingen die anders hadden gekund qua service. Bij het inchecken vermelden dat de schuifpui niet afgesloten kan worden en ook niet open kan. Niet kunnen afsluiten vonden wij het ergste, er liggen immers waardevolle spullen. Betere controle schoonmaak van het huisje, m.n. onder de bedden (zelf moeten stofzuigen en dweilen i.v.m. grote stofnesten). Een monteur sturen die geen gebrekkig Duits en geen andere taal spreekt en die wij niet hoeven te vertellen dat de verwarming moet worden bijgevuld omdat dat de reden is dat deze niet werkt. Volgens monteur was er niets aan de hand. Regelmatige check van lampen in en om accomodatie (buitenlamp en 1 lamp in woonkamer defect). Waarborg laten betalen via rekening maar de info op de site geeft aan dat deze niet gevraagd wordt. Wij hoefden niet uit te checken werd er aangegeven en wij vragen ons af of wij zelf contact op moeten nemen om de borg retour te krijgen of dat deze automatisch retour geboekt wordt. Graag info hierover. Op deze genoemde punten na was ons verblijf prima!
8
Naam: Rupesh Chedi
Datum: 5 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 5 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Gerlinde Gerrits
Datum: 4 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij zaten in huisje 128 Jammer dat er voor 9 personen maar 7 buitenstoelen bij zaten,en het terras achter het huisje lagen er niet netjes in mss iets beter onderhouden (straatwerk) wij hebben een super leuk en gezellig weekend gehad bij landal
8
Naam: Anoniem
Datum: 4 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ontspanning! Mooie omgeving
7
Naam: Hans Welner
Datum: 4 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Denk aan rust
9
Naam: Silke Dragstra
Datum: 4 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi, ruim opgezet park. Huisje lag heel rustig, tegen de bosrand. Schoonmaak was niet goed. Wel goed opgelost door de receptie, want ik kreeg de schoonmaakkosten die ik betaald had terug.
7
Naam: Anita Daams
Datum: 4 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Vriendelijk park maar jullie mogen de inventaris wel gaan controleren en aanvullen. Miste o.a. een kaasschaaf en droogrekje. Het is een familiepark dus wel handig als daar met inventaris rekening mee gehouden zal worden. Even plastic bord en bestek erbij zou fijn zijn. Op de parksite staat vermeld dat er een bad in het 6 pers huisje is. Dat is dus niet het geval. Verder een leuk park. Bezoek kasteel bad bentheim is de moeite waard.
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne ervaring, schoon en netjes verblijf. Heerlijk gegeten en de kinderen hebben het naar hun zin gehad met koos konijn!
9
Naam: Tim De Wyn
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Proper, luxueus en ruim huisje. Park zeer rustig en kleinschalig. Aanbod in de supermarkt wel niet heel groot. Zwembad zeer leuk voor alle leeftijden ook het buitenbad met strand en speeltuin was een aanrader.
8
Naam: Arjan Harskamp
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijk weekend gehad en genoten in bad Bentheim. was goed ook wat eeten en drinken betreft top. Alleen vonden wij wat achterstallig onderhoud in het huisje. bijv rubberen strip bij voordeur los. Keukenrolgordijn stuk. kleine dingen maar wel iets om gauw te repareren lijkt dan weer wat neter.
9
Naam: Anoniem
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Genoten van een week weg. Overzichtelijk park, fijn zwembad, prima accommodatie, genoeg speelgelegenheden voor kinderen en een mooie rustige omgeving.
8
Naam: Joost
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Een echt huis met alle voorzieningen, zelfs sauna, wasmachine en droger! De inrichting kan iets gezelliger en het servies en bestek wat uitgebreider.
8
Naam: Ahmed Elkadi
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben een heel prettig verblijf gehad op een mooi en sfeervol park.
8
Naam: Jan Mulder
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Veel privacy, prachtige ligging en fijne zwemgelegenheden
9
Naam: Anoniem
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij hebben zeer genoten. Prijs kwaliteit verhouding is in orde. Het park straalt veel rust uit en is gelegen in een mooie omgeving. Vanuit het park ben je snel in de bossen en kun je lange wandelingen maken. Voor ons een locatie / vakantie die voor herhaling vatbaar is.
9
Naam: Anoniem
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Bad Bentheim is een perfect onderhouden park. Het is er schoon, netjes en rustig. De huisjes ziet er echt heel netjes uit. Alles is aanwezig, geen achterstallig onderhoud. Bedden en beddengoed is geweldig. Ruime tuinen ook! Het enige wat we miste is het entertainment voor pubers.
8
Naam: Natasja Piels
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
schuifpui kon niet open erg vervelend want het was erg warm. Vaatwasser deed het niet erg vervelend met 12 personen. Schoonmaak moest nog gedaan worden toen wij er al waren dus 1 uur later in het huisje.
10
Naam: Anoniem
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het was fijn!
9
Naam: Anoniem
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: J.B. Heida
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Verbeter de schoonmaak en het onderhoud! In de bijkeuken stond een extra koelkast. Die stond uit met de deur dicht. Zat vol schimmel! In de badkamer lagen ondefinieerbare vlekken op de vloer bv bij de sauna. Mijn man zakte direct door één van de eetkamerstoelen (is naar behoren vervangen). Losse plinten bij de keuken etc....
8
Naam: Annemieke W.
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
6
Naam: Wesley de Vries
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wasrekje, lampen aan de muur zijn defect, huisje is verder netjes, echter wel verouderd. Wij hebben de gehele vakantie last gehad van veel ongedierte waaronder een ware wespenplaag/Hoornaar we zijn erdoor gestoken, tevens vlogen ze binnen! We hebben niet buiten kunnen eten/spelen(kinderen) waardoor de vakantiepret enigszins afnam, dit is onze 2e keer op dit park, echter wel een andere ervaring dan de eerste keer. Wij hopen dan ook stellig dat dit verbeterd en dat er iets mee gedaan word wellicht iets in de vorm van een compensatie voor een volgend bezoek.
Uw vakantie op Ferienresort Bad Bentheim is niet geheel verlopen zoals gehoopt. Wat vervelend om te lezen dat u overlast heeft gehad van wespen, maar wel fijn om te lezen dat dit adequaat is op gepakt. We kunnen goed begrijpen dat het wat aan het vakantiegevoel doet. Dat vinden wij jammer en hiervoor onze excuses! Wij willen graag dat iedereen met een grote glimlach vertrekt, dus we gaan ons uiterste best doen u de volgende keer een fijne tijd te bezorgen. Het is daarom erg fijn dat u deze ervaring met ons heeft gedeeld. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot Vakanties
8
Naam: A Dijkgat
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi park, leuk en ruim huisje.
8
Naam: Cindy Leenders
Datum: 2 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het park op zich is heel erg mooi! Heerlijk groen en goed verzorgd. Het huisje was mooi ruim, meubilair erg comfortabel. Maar we hadden een huisje met smart tv, waarbij we het smart gedeelte niet konden gebruiken Ivm slechte internetverbinding. WiFi was ook waardeloos. Huis was erg stoffig en met de Franse slag schoon gemaakt, ondanks dat ik aangegeven had dat één van de jongens erg allergisch was voor huismijt. Verder was de info over het zwembad onduidelijk. Er stond dat je maar 2 uur mocht zwemmen. Maar bij weggaan bleek het geen 2 uur zwemmen te zijn, maar 2 uur incl omkleden. (Van binnenkomst bij voordeur tot verlaten voordeur). Hierdoor moesten we 5 euro pp bijbetalen. Best zuur als je met een gezin met 5 kinderen bent. Erg jammer. Kortom: commutatie duidelijker, schoonmaak beter en internet verbinding verbeteren (bandbreedte verhogen denk ik) en dan is het helemaal top!
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij zijn er met zes personen geweest. Mooie ligging en mooie locatie om te wandelen en te fietsen in de buurt van het park Prachtig gebied.
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het huisje lag perfect vooraan op het park en vrijstaand is ook altijd lekker! Huisje was goed verzorgd en goed schoon: er ontbrak alleen een douchegordijn. Dus daar moesten we weer even voor terug naar de receptie maar dat was gelukkig snel geregeld en het gordijn was schoon/gewassen dus dat was prettig.
9
Naam: Debby
Datum: 2 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijk, net over de Nederlandse grens waan je je in een hele andere omgeving.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.