Ferienresort Bad Bentheim

Bad Bentheim, Nedersaksen, Duitsland

  • Landhuisvilla’s
  • Animatieprogramma
  • Bosrijke omgeving

reviews

8.5

Vakantiepark Ferienresort Bad Bentheim scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 11658 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 11658 reviews

10
Naam: Gdp Norder
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
(H)eerlijk vakantiepark. Mooie huisjes, veel ruimte eromheen. Ruim opgezet en veel groen. Park was schoon en verzorgd. Tip: bij heel warm weer, neem een ventilator mee.
9
Naam: Dennis Huijbregts
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer rustige groene omgeving. Alleen jammer van die 8 Duitsers 30 meter verderop die 3 dagen lang feest hadden. Buiten dat hebben we echt genoten. Prima aanrader.
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Park zag er leuk uit, mooie huisjes., vriendelijk personeel
9
Naam: E.H. Weijers
Datum: 19 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het huis was goed schoon en goed verzorgd.
7
Naam: Anoniem
Datum: 19 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
accommodatie 161 inbouwkoelkast / vriezer werkt niet geen handleiding combi magnetron / oven bij gebruik vliegt de zekering er constant uit licht in de badkamer en sauna is zwak ( weinig licht )
9
Naam: Dick Bakewel
Datum: 19 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
we voelden ons welkom en thuis op dit park.
9
Naam: P Koster
Datum: 19 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was prima alleen deze vraagstelling is foutief nederlands. Het moet zijn je heb ervaren ipv heeft. Bad Bentheim is een aanrader.
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustgevend park met goed uitgeruste huisjes
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Rutger De Ridder
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geweldig vakantiepark. Mooi zwembad/natuurbad. Leuke en mooie huisjes. Vriendelijk personeel. Echt een aanrader. Alle problemen worden snel opgelost. Niets op aan te merken. Kan geen minpunten opnoemen.
10
Naam: Joëlle van Brussel
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben super hard genoten van ons verblijf! Heel mooi park en heel mooi verblijf! Alles erop en eraan! We hadden wel last van mieren. Dikke pluim voor het personeel van het restaurant! Lekker gegeten voor een goede prijs en vriendelijke bediening!
9
Naam: GJ Temmink
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben genoten van de rust, sfeer en ligging van het park.
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rust
8
Naam: K. de Rooy
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Johan van der Werf
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Familie Bigo
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een leuk en fijn park! Verder was het personeel vriendelijk technische dienst was snel terplaatse met verstopping. En wij zijn te vreden
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park,mooie huisjes. Alleen jammer dat we een minitv hadden met zoveel personen en geen mooie tuinset.Er zat niemand om ons heen in de huisjes,die dat wel hadden.Heb daar nog over gebeld op dag van aankomst(wist ook niet dat je dat extra moest bij boeken)Waarom ons dan dat huisje doen? We kregen al een ander huisje als dat ik had geboekt!Ook nix over gezegd trouwens!Al met al hebben we het weer heel goed gehad!Komen zeker weer!
7
Naam: Rob Altena
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wat ons erg tegenviel (ondanks alle begrip voor de huidige covid maatregelen) was dat we voor het zwembad een negatieve pcr uitslag moesten tonen die niet ouder was dan 24u terwijl de onze 30u oud was. We kiezen juist een park met zwembad en dan valt dit gewoon erg tegen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi zwembad en de restaurant huisjes liggen mooi ruim van elkaar
10
Naam: Anoniem
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustig en mooi gelegen
7
Naam: Anoniem
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Kast in slaapkamer beneden kon bijna niet open en men kon er niet langs lopen. Was allemaal wel heel erg krap! 1 bed kraakte heel erg! Verder was alles prima
10
Naam: Anoniem
Datum: 2 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben ontzettend genoten op het park, vriendelijke personeel (op zowel receptie, restaurant en animatie team ) en een heel mooi park in Duitsland. Aandachtspunt is het schoonmaken van de bungalow dit kan beter. Ga zo door Roompot.
10
Naam: Robin Kok
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het was geweldig!!! De kids hebben zo erg genoten en wij ook!! Wij komen zeker terug!!
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Chef van het restaurant was echt heel vriendelijk net zoals de meiden. Park ligt heel mooi, Dank voor alles
8
Naam: Jan Hollestelle
Datum: 12 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bij het boeken was vermeld dat er een wasmachine aanwezig zou zijn. Bij de receptie hoorden we dat dit optioneel was. Was voor ons onduidelijk bij het boeken. Verder vonden wij de tv in de woonkamer aan de kleine kant voor een huisje voor 7 personen. Gewone magnetron zou voor ons vervangen mogen worden voor een combimagnetron. Laatste opmerking is dat er lichte schimmelvorming aanwezig was in de douchecabine Verder was ons verblijf op het park prima ondanks deze puntjes van aandacht.
9
Naam: Ij Hummel
Datum: 10 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Graag betere WiFi, dat is een aanfluiting Volgende keer neem ik een netwerkkabel mee om op de modem aan te sluiten. En de tegels naast het huis moeten worden doorgetrokken naar de schuur. Zeker voor fietsgebruikers. Nu moet te door het pas gemaaide gras lopen. Of maak in ieder geval een aantal huisjes fietsvriendelijke De verwarming stond bij binnenkomst maandag op 32 gr!! Het heeft ons 2 dagen gekost om het weer op normale temperatuur te krijgen Is ook niet duurzaam We komen graag terug Vr gr Janny en Ijtse hummel
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi schoon met vriendelijke receptie
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.