Avis

8.7

Le parc de vacances Ferienresort Bad Bentheim obtient une moyenne de 8,7

Nous attachons une grande importance à l'expérience de vacances et aux commentaires de nos hôtes. C'est pourquoi nous ne montrons que les avis d'hôtes vérifiés qui ont réservé et séjourné chez nous. Ils nous ont donné leur autorisation écrite pour ce faire et n'ont été pas rémunérés. Les avis ne sont en aucun cas influencés. Les avis notés 6 ou moins sont traités manuellement et pourvus d'une réponse. C'est ainsi que nous continuons à améliorer nos services. La note moyenne est calculée à partir de 3869 avis.

  • Séjour dans l'ensemble
    8.5
  • Accessibilité pour les enfants
    8.6
  • Entretien
    7.8
  • Service point
    8.6
  • Nettoyage
    7.5
  • Supermarché
    7.5
  • Hébergement de vacances
    8.1
  • Hospitalité
    8.6

Voir 3869 commentaires

Filtrer les avis
Nom: Erik
Date: 18 juin 2024
Pech? Maandag bij aankomst deed de code het niet terwijl het stroomde vd regen, naar receptie gereden. Reservecode gekregen, terug naar huisje in de stromende,werkte ook niet. Weer terug naar receptie met moeder van 83 in de auto. Moeten praten als brugman om een sleutel te krijgen... Inmiddels ruim een uur verder. Eindelijk binnen. S avonds om 22.00 uur bedden opmaken, we hadden luxe dekbeddengoed laten bezorgen, ach eentje te weinig. Dat beging goed denk je dan.... Dinsdagochtend er achteraan geweest en nog een setje gekeregen. Woensdagavond ging de wifi aan/uit aan/uit. De verwarming bleef op 24 staan en het was niet te harden. Melding van gemaak de volgende ochtend. Er zou direct iemand langskomen na anderhalf uur te hebben gewacht nog niemand gezien. We zijn toen verlaat naar de dierentuin gegaan in Norghorn. Bij tergkomst was er niets veranderd in het huisje. Daarna zelf maar aan het klussen geslagen. Storing in de ketel en het modem opgelost naar ruim een uur werken. Vrijdag ochtend omstreeks 08.30 uur als eerste huisje de grasmaaier in de tuin met een hoop herrie terwijl wij in het hofje op dat moment de enigen waren met auto voor de deur, de rest was allemaal naar huis. Vervolgens huisje naast ons werd de oude wc er uitgesloopt met een ongeloofelijke herrie van beuken met een voorhamer om de muur er uit te breken om het reservoir er uit te halen. Dan maar weg gaan richting Ochtrup als bestemming. Eerst nog ff douchen.... Nou dat feest ging mooi niet door want het water was afgesloten. Gebeld met de receptie dat we geen water hadden. Dit bleek te kloppen. Stond bij de receptie op papieren aangekondigd.... Wij zijn de hele week niet bij de receptie geweest duswarennietop de hoogte en hadden pech... Mhhmmm pech? Ik kon het woord meer horen. Ach voor 13.00 uur zou het uiterlijk weer klaar zijn. Als er iemand bij de receptie nu op het idee was gekomen om te inventariseren wie er een week bleven en evt last konden ondervinden van tijdelijk geen water om, deze mensen waarvan de telefoonnummers bekend waren, een sms te sturen was iedereen iig op de hoogte geweest. Dat lijkt me meer van deze tijd ipv papieren ophangen. Dus pas s mddags konden we weg. Bij terugkomst wilden de was die had gedraaid drogen. Droger in storing. Ervaring leerde dat bellen met receptie geen zin had dus ook hier zelf maar weer de storing opgelost...... De verwarming stond inmiddels weer op 24 en de wifi weer aan en uit. Alles weer gereset enz enz. Al met al geen rustige en zorgeloze vakantie gehad waar ik enorm van baal.
2
Nom: Geverifieerde gast
Date: 18 juin 2024
Het was een mooi huisje met genoeg ruimte en alles netjes schoon. Goede locatie.
8
Nom: Geverifieerde gast
Date: 18 juin 2024
Heel mooi park Prachtig aangelegd park, huisje viel wat tegen, meubels erg gedateerd en keukeninrichting heel minimaal. Ook de bedden en hoofdkussens niet fijn, scheur in onderlaken, dat soort dingen. Badkamer was prima in orde en ook de ligging van het huisje.
8
Nom: Tilly Aalders
Date: 18 juin 2024
Bad Bentheim park Schoon en netjes park. Geen afvalbakken in het zicht. Fijn restaurant met buffet mogelijkheid. Wandel mogelijkheden op het park. Mooi en schoon huis
8
Nom: Ilza
Date: 18 juin 2024
Super geslaagd weekend gehad! Zelf al een aantal keer eerder geweest als kind met mijn ouders en het gezin. Nu met mijn schoonfamilie/gezin hier geweest. Het huis was perfect voor ons als gezin/familie. Groot 12 persoonshuis met ruime slaapkamers. 4 badkamers en ook 4 wc’s! Perfect plekje. Huisnummer 241-242 heeft een privacy plekje als het gaat om het terras aan de achterzijde van de woning! Ruime woonkamer en keuken. Echt een heerlijk huisje. Enige wat jammer was is dat er maar 2 parkeerplekken naast het huisje waren. Echter wel een grote parkeerplaats op het park om de auto kwijt te kunnen. Fijn Nederlands sprekend personeel bij het service point. Het park zelf is heel erg netjes onderhouden en opgeruimd! Wij gaan hier zeker nog vaker komen!
10
Nom: Geverifieerde gast
Date: 18 juin 2024
Mooi huisje en omgeving. Schoonmaak liet te wensen over. Vond het park erg netjes onderhouden en een mooi huisje. Maar wat erg jammer is dat ik betaal voor een eindschoonmaak en een huisje krijg wat niet goed schoon is. Meerdere spinnen in een web boven in de hoek van 1 kamer. Gebruikte koffiecups in de Nespresso vies bestek in de bestek lade. Smerige pannen met druppels vet en een compleet smerige rand in de pan terug gezet zonder af te wassen. Op de dunschiller zat nog een komkommerschil op. Boven heel erg stoffig en en de douchekop beneden druppelde continu en de kraan in de keuken zat los wat echt gevaarlijk is als je heet water pakt. Dus op eerste gezicht zag het er goed uit maar dit was wel jammer omdat we nu nog schoon moesten gaan maken. En de entree is gewoon gevaarlijk verzakt en er ligt dan om dit te verdoezelen een kei in. Dus weet niet of ik weer bij Roompot ga boeken we hebben zoiets ook weleens elders gehad maar daar werd dan toch beter op gereageerd wanneer we dit kenbaar maakte.
7
Nom: Leroy
Date: 18 juin 2024
Zeer goed om de hoek
10
Nom: Geverifieerde gast
Date: 18 juin 2024
Mooi park. Vriendelijke en zeer rustige omgeving. Veel te beleven op korte afstanden. Vind de kasten in sommige slaapkamers zeer onlogisch staan.
9
Nom: Geverifieerde gast
Date: 18 juin 2024
Familie weekend Royaal kindvriendelijk huis, met prima faciliteiten op het park en in de buurt. Prima locatie voor een familie weekend.
8
Nom: Geverifieerde gast
Date: 17 juin 2024
Waar voor je geld. Mooie omgeving, mooi park en een super vakantiehuis.
9
Nom: Steerenberg
Date: 17 juin 2024
Fijne rustige vakantie gehad. Al 4 jaar niet op vakantie geweest en dit is een mooi park en niet te ver rijden van onze woonplaats. We hebben heerlijk genoten van de rust en van het mooie weer als was het niet echt warm. Hopen het nog eens over te doen.
8
Nom: Geverifieerde gast
Date: 17 juin 2024
wij vonden het een heel fijn en rustig park, een mooi, ruim en schoon huisje. Het restaurant was goed, we hebben heerlijk gegeten, alleen vond ik de tv wel hinderlijk, ongewild kijk je tijdens het eten toch telkens even. Dat vond ik overigens het enige minpuntje. Verder een heerlijk verblijf gehad en komen graag nog eens terug.
9
Nom: Doeke
Date: 17 juin 2024
Weekje bb Inchecken ging gemakkelijk en gastvrij. Het verblijf was niet huisdiervrij terwijl wij daar wel om hadden gevraagd. Stofzuiger stonk bij gebruik erg naar huisdieren. Vies! Pad naar achterzijde is niet bestraat en onvlak. Terras achter erg ongelijk. Gevaarlijk zelfs. Mat ontbreekt bij de achterdeur. Doucheputje en wc boven waren niet fris.
7
Nom: Geverifieerde gast
Date: 17 juin 2024
Er even tussenuit. Mooi verzorgd park. Volop groen, goede wegen en leuke bospaadjes. Huizen met genoeg privacy. Eekhoorntjes en héél veel vogels. Vriendelijke bediening in restaurant en supermarkt. Handige broodjesservice. Klein minpunt : eetkamerstoelen zijn echt aan vervanging toe (hebben dit ook gemeld bij receptie). Volop genoten. Zeker voor herhaling vatbaar!
10
Nom: Verifizierten Gäste
Date: 17 juin 2024
Abgebildetes Haus war nicht das gebuchte. Inneneinrichtung stimmte nicht überein. Teller und Tassen mussten nachgespielt werden.
5
Nom: Marieke
Date: 17 juin 2024
Heerlijk aangepast mindervaliden huisje. In een prachtige omgeving
9
Nom: Werner
Date: 17 juin 2024
Mooi park Mooie huizen.
7
Nom: Geverifieerde gast
Date: 17 juin 2024
Ruim en rustig park
8
Nom: Geverifieerde gast
Date: 17 juin 2024
Park Bad Bentheim Wij zijn afgelopen maart ook hier geweest en waren erg tevreden over het personeel en het park. Ook deze keer zeer tevreden over het personeel en de accommodatie.
9
Nom: Suzanne
Date: 17 juin 2024
Prima plek, genoten! Tuin was heel erg ruim, daar hebben we enorm van genoten! Het huis was ook prima, ruim en rustige plek. Ruim en groen opgezet park en heel fijn dat er een zwembad was. Het weer was af en toe wat minder, zo hebben we ons op alle momenten vermaakt.
10
Nom: Geverifieerde gast
Date: 17 juin 2024
Een mooi park Het park is goed onderhouden de groenvoorzieningen ziet er top uit ook het huisje 139 was fantastisch allen de schoonmaak kan beter de douche was smerig bij aankomst
8
Nom: Hans
Date: 17 juin 2024
Mooi park Mooi aangelegd rustig park. Fijn om te werken zonder vaste sleutels, pincode en digitale sleutel werkten perfect. Ook het huisje zelf was prima.
9
Nom: Caro
Date: 20 juin 2024
Wij hebben weer een heerlijke vakantie gehad! We hadden weer een mooi ruim huisje in de buurt van het bos, dus dat was heel fijn met de hond. Onze 5 jarige dochter heeft weer genoten van de kinderclub en vooral van Koos konijn. We komen zeker weer terug!
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Accessibilité pour les enfants
    9.0
  • Entretien
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Nettoyage
    9.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
  • Hospitalité
    9.0
9
Nom: Geverifieerde gast
Date: 18 juin 2024
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Accessibilité pour les enfants
    8.0
  • Entretien
    8.0
  • Service point
    10.0
  • Nettoyage
    9.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
  • Hospitalité
    10.0
10
Nom: Geverifieerde gast
Date: 18 juin 2024
Heel gezellig en ruim opgezet park. Met voldoende faciliteiten. In een mooie omgeving.
  • Séjour dans l'ensemble
    8.0
  • Entretien
    8.0
  • Nettoyage
    7.0
  • Hébergement de vacances
    8.0
  • Hospitalité
    9.0
8
Nom: Jean-Lou Snelder
Date: 18 juin 2024
Prachtig aangelegd en onderhouden resort. Woningen waren compleet uitgerust.
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Entretien
    9.0
  • Service point
    8.0
  • Nettoyage
    8.0
  • Supermarché
    9.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
  • Hospitalité
    8.0
9
Nom: Geverifieerde gast
Date: 18 juin 2024
Mooi park
  • Séjour dans l'ensemble
    7.0
  • Entretien
    7.0
  • Service point
    7.0
  • Nettoyage
    6.0
  • Hébergement de vacances
    6.0
  • Hospitalité
    7.0
7
Nom: Verified guest
Date: 18 juin 2024
Toen we zaterdagochtend na de eerste nacht wakker werden constateerden we een vliegenplaag bij het raam bovenin het trappenhuis. Vanwege het licht (gebrek er aan) hadden we dit bij aankomst niet gezien. Zaterdag melding van gemaakt en werd ons gezegd dat er iemand langs zou komen. Dit is niet gebeurd en zondag nogmaals langs service punt gegaan. In de tussentijd hadden we ook veel vliegen in de badkamer geconstateerd. Service punt gaf aan dat er geen technische dienst is op zondag en gaf mijn vrouw een spuitbus mee. Terwijl het raam jn trappenhuis op een niet te bereiken hoogte zit. Ik vind het een zwakte bod dat er op een vakantiepark geen ondersteuning op zondag is, terwijl er toch ook veel weekendgasten zijn. Het is bovendien ook gewoon zeer onhygiënisch, zo’n zwerm vliegen. Helemaal met een klein kind binnen de gelederen.
  • Séjour dans l'ensemble
    7.0
  • Accessibilité pour les enfants
    8.0
  • Entretien
    7.0
  • Service point
    6.0
  • Nettoyage
    2.0
  • Hébergement de vacances
    4.0
  • Hospitalité
    6.0
7
Nom: Joost Van Veen
Date: 18 juin 2024
Genoten van een prettig verblijf door de gunstge ligging en de rust op het park. Ook mooi aangelegd. Extra: gebruik mogen maken van het naastgelegen zwembad is een pré.
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Entretien
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Nettoyage
    8.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
  • Hospitalité
    8.0
9
Nom: Geverifieerde gast
Date: 18 juin 2024
Het is een suggestie ( maar daar hangt een prijskaartje aan) om de dikke en zware dekbedden in de zomerperiode te vervangen door dunnere zomerdekbedden.
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Entretien
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Nettoyage
    8.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
  • Hospitalité
    8.0
9

Le prix total que vous voyez est pour deux personnes, tous frais additionnels obligatoires compris. Vous trouverez davantage d'informations dans la fenêtre contextuelle sur le prix. Nous ne pouvons afficher votre prix final qu'après avoir saisi votre groupe de voyage spécifique. Aucun droit ne peut être dérivé des prix, horaires et informations indiqués.

  • Garantie de modification jusqu'à 28 jours
  • Flexibilité de paiement
  • Annulation gratuite dans les 24 heures

Garantie de modification

jusqu'à 28 jours

Vos plans ont changé ? Pas de problème, vous pouvez gratuitement modifier votre réservation jusqu'à 28 jours avant votre arrivée.

Flexibilité

de paiement

Payer en plusieurs fois sans frais ? Nous n'y voyons pas d'objection ! Le premier paiement s'effectue dans les 15 jours suivant la réservation, et le montant restant est dû au plus tard 8 semaines avant votre arrivée.

Annulation gratuite

dans les 24 heures

Nous comprenons que vous ayez besoin d'un moment pour réfléchir ; vous pouvez annuler sans frais votre réservation jusqu'à 24 heures après avoir réservé. C'est très simple par le biais de Mon Roompot.