Bel ons: 02 669 81 98

We staan u graag te woord

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Breeduyn Village

Breeduyn Village

Bredene, West-Vlaanderen, België

  • Luxe vakantievilla's en bungalows
  • 200 meter van het strand
  • Verschillende duingebieden nabij
  • Gezellige badplaatsen in de omgeving
  • Gratis wifi

reviews

8.4

Vakantiepark Breeduyn Village scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 502 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 502 reviews

8
Naam: Anny Tebrunsvelt
Datum: 19 augustus 2019
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Super mooi park mooie huisjes lekker dicht bij zee en leuke winkeltjes en restaurantjes.
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 augustus 2019
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
10
Naam: Anoniem
Datum: 19 augustus 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Super vakantie gehad. Vriendelijke mensen en mooi huisje prima locatie. Zeker voor herhaling vatbaar. Top
8
Naam: m vermeulen
Datum: 19 augustus 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het was een mooie accommodatie. Alleen niet kind veilig, geen veiligheidsrekjes. Douches waren erg glad, miste een douchemat, deze zelf gehaald. En jammer dat de speeltuin bij de naastgelegen camping ligt.
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 augustus 2019
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Fijne zespersoons bungalow die we met 2 personen hadden gehuurd. Ideaal dat de tuin omheind was voor onze jonge hond. Ruim Voldoende inventaris aanwezig en de bungalow biedt veel comfort. We hadden wel de luxe variant. De ligging is ideaal: dichtbij de duinen waar je goed kunt wandelen en de zee. Prima uitvalsbasis voor bezoek aan steden als Oostende, Brugge, De Haan, Blankenberge en Knokke Heist. Wat ook fijn is dat de Lidl, AH en Delhaize op loop/fietsafstand liggen.
9
Naam: Koenraad
Datum: 16 augustus 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Over het algemeen zeer tevreden. Enkel een voorval gehad van een verstopte toilet waardoor we bijna een dag zonder toilet zaten. Ze hadden beloofd iemand langs te sturen kort na de middag en uiteindelijk was deze er pas om 18u. Verder is het zeer gemakkelijk dat we een parking aan het huisje hadden met daarbij nog eens een berging voor fietsen en buggy. Wij komen zeker nog eens terug.
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 augustus 2019
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooie huisjes maar.....weinig privacy de buren kijken zo bij je naar binnen. De ligging van het park is prachtig vlak bij de boulevard van Bredene en vlak bij het strand. Wat ons erg tegen viel was de schoonmaak van het huisje vieze vaatdoeken van de vorige vakantiegangers vieze washandjes in de badkamers, een magnetron vol etens resten . In andere reviews had ik dit ook gelezen maar ik dacht het zal wel meevallen aangezien wij dit nog nooit gehad hebben bij De Roompot maar het leek wel of het huisje niet schoongemaakt was. Jammer dat het in de reviews hieronder ook aangegeven wordt maar kennelijk Roompot hier niets aan doet. Ook was het jammer dat ze en soort open dagen hadden voor de huisjes en dit bord op ons huisje hing en dus de hele dag met de gordijnen dicht moesten zitten om niet de hele dag begluurd te worden. Voor de rest ontbreekt in het huisje zelf niets. We hebben een fijne vakantie gehad maar het idee dt alles vies is is niet fijn.
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 augustus 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Na de bungalow zelf schoon te hebben gemaakt was het een heerlijke rustige plek dicht bij stand en zee
7
Naam: Anoniem
Datum: 15 augustus 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
helaas geen beddengoed aanwezig, toen we dit kregen bleken het er maar vier te zijn ipv 5 en deze stonken enorm. Geen idee wat het was. eerst buiten gelucht twee dagen en daarna was het te doen. Toen we vervolgens naar een extra vroegen was er een oudere dame en zij gaf aan dat ze ouder dan 80 was en het haar man was die over het park ging. na wat gezeur hebben we een extra overtrek gekregen voor onze zoon. Verder was de vaatwasmachine blijkbaar bijgevuld met zout, maar helaas de dop niet op het bakje gedaan, waardoor dit drama met het wassen gaf en wij zelf glansspoel en meerdere malen hebben moeten afwassen. de inventaris qua koken was ook een drama. er was niet eens een koekenpan. Verder hebben we het leuk gehad maar dit gaf erg veel irritatie
7
Naam: Anoniem
Datum: 13 augustus 2019
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het waren prima dagen en een goed huisje. Wij hadden iets meer verwachtingen over de ligging in combinatie met wat je kon doen in de omgeving. Misschien meer tips opnemen op de website, zoals het kusttrammetje.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.