Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Breeduyn Village

Bredene, West-Vlaanderen, België

  • Splinternieuw park
  • Dicht bij zee en strand
  • Tip: Oostende en Brugge

reviews

8.4

Vakantiepark Breeduyn Village scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 987 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 987 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 2 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
waarschijnlijk komen we terug
7
Naam: Anoniem
Datum: 2 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Speeltuigen mogen verzorgder: kleine herstellingen nodig, maar de kinderen hebben er wel fijn kunnen spelen. De douche was echt miserabel: zacht straaltje en afwisselend koud/warm water. Aan de glazen voordeur mag ook een gordijn zodat er s avonds geen inkijk is en het lichtje snachts niet naar binnen schijnt. Het huisje had wel alles wat nodig was voor een paar dagen aan zee.
8
Naam: Langenakens
Datum: 2 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Steeds tevreden over Roompot. Prijs/kwaliteit ok . Roompot Bredene is park in aanbouw. Kan nog in veel opzichten verbeteren : aanleg, speeltuintjes, ... Onze zes-persoonsbungalow was prima. Enkele minpuntjes : de twee toiletten waren beneden, douche werkte niet optimaal (lek in darm, ruimte liep onder water ). Ook lag er nog een sok van de vorige toeristen. Voor de rest heel mooi huisje met mooie afwerking.
10
Naam: Anoniem
Datum: 2 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Melissa Boeyen-vanrijkel
Datum: 2 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ik kan niets slecht zeggen, wij vonden het één van de mooiste en properste plaatsen waar we al geweest zijn
8
Naam: Marina Moreels
Datum: 1 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Goede ligging onderhoud park een opmerking parking bungalow 511 op plan voor bungalow doch staat aanduiding 512 ? spijtig van doodlopende weg bij lodge 4
10
Naam: EMIEL BERTHELS
Datum: 1 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Bedankt voor de fantastische service aan alle medewerkers. Altijd tevreden geweest van Roompot maar nu nog meer. Doe zo voort want je bent schitterend bezig !!!!
10
Naam: Anoniem
Datum: 1 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Aangename verblijfplaatsen
10
Naam: Danny Maes
Datum: 31 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Deze week heel rustig in Bredene. Mooi huisje. We hebben genoten van deze week. Het was al precies of we in quarantaine waren. Echt genoten. Misschien 1 puntje : de huisnummers vermelden op de hoeken van de straat.
8
Naam: Hein Gesquiere
Datum: 31 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Na Cadzand werd het nu Breeduyn , u gaat ons zeker nog terug zien . Altijd heel mooi verzorgde parken....
8
Naam: Anoniem
Datum: 31 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Goeie morgen het was gewoon af heel het huisje we hebben er dan ook van genoten met zen allen Grtjs van heel het gezelschap 027
8
Naam: Jurgen van de Vyver
Datum: 30 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Er is geen bewegwijzering naar de cottagenummers. Voor de rest een prima cottage. Ik kom zeker terug.
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Supermooi huisje, mooie inrichting en van alle gemakken voorzien (afwasmachine, wasmachine en droogkast) alleen jammer dat het niet goed gepoetst wordt. Overal kalkafzetting, in de douches op verschillende plaatsen zelfs schimmel. Technische mankementen werden snel en coronaproof opgelost. Er zou ook veel meer gebruik kunnen gemaakt worden van de smart-tv voor communicatie. Zet hier bv de handleidingen van combi-oven en verwarming in. Ook de mogelijkheden om in deze tijden maaltijden af te halen/te laten leveren kunnen daar gemakkelijk opgezet en up to date gehouden worden. Al bij al was het een leuke vakantie maar er waren ergernissen die kunnen vermeden worden.
10
Naam: Anoniem
Datum: 30 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtige ligging
10
Naam: Anoniem
Datum: 30 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Zeer mooi comfortabel huisje,voelde ons echt thuis?
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hebben over het algemeen een prettig verblijf gehad. Het is een rustig gelegen park dat zowel met de auto als te voet gemakkelijk bereikbaar is. Winkels dichtbij gelegen en het strand op wandelafstand is perfect. De accomodatie is vrij nieuw en modern ingericht. Echter was de tv in de woonkamer zeer klein (kleiner dan op slaapkamer zelfs) waardoor tv kijken niet prettig was, en dit was door de corona maatregelen en het slechte weer helaas de een van hoofdactiviteiten deze vakantie. De zeer kleine tv vonden wij erg jammer en maakte het verblijf dan ook minder prettig. Ook waren er zeer veel spinnenwebben aanwezig in het huisje.
10
Naam: Anoniem
Datum: 30 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hadden een thuis gevoel ,alle comfort was er ,het enige -puntje is het kookgerei veel te kleine kookpotten wanneer je er met 8 mensen zou verblijven en de pannen waren niet meer te gebruiken maar dit was direct verholpen aan de receptie . Eventueel nog wat kapstokken voorzien in de slaapkamers en badkamers voor de kleren op te hangen
8
Naam: Katrien Verheyden
Datum: 27 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Zeer goed gelegen, aangenaam park. Ruime huisjes, een speeltuin zou wel leuk zijn. Buiten dat het huisje echt niet proper was een zeer aangenaam verblijf gehad.
9
Naam: Ivan Bomans
Datum: 27 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
mooi, nieuw veblijf vlakbij zee
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Aangename en mooi ingerichte villa op een goede locatie. Het was laagseizoen en daardoor erg rustig in het park, wat wij prettig vonden. De voorzieningen in de vakantievilla waren voldoende, maar de hoofdkussens zijn dringend aan vervanging toe.
8
Naam: Tom Ruelens
Datum: 24 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Er stond nog koffie in de koffiepot, de vuilnisbakjes op toilet en badkamer zaten nog vol, er lagen verschillende hopen hondenstront op onze gazon,.....
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi nieuw park. Heel mooi comfortabel huisje. Park zeer netjes. De inloopdouche boven is wel heel glad en jammer dat de receptie helemaal gesloten is.
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
7
Naam: Anoniem
Datum: 20 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Graag willen wij hier melden dat we toch wel enkele niet aanvaardbare zaken tegengekomen zijn in de bungalow. Deze hebben allen te maken met het onderhoud. Zo was de filter van de vaatwasmachine helemaal vol van aangekoekt vet en viezigheid en dat kon je ruiken als je de machine opende. De filter van de droogkast zat volledig vol met stof (dit is gewoon gevaarlijk voor brand) en toen wij de stofzuiger wilden gebruiken kwam daar ook een vieze geur vandaan. Toen wij de filter controleerden zagen we dat deze propvol zat van stof en viezigheid en dus eigenlijk niet meer functioneerde! Er lag veel stof onder de bedden. Eigenlijk wil je niet geconfronteerd worden met de afval van de vorige bewoners. Wij zijn van nature geen klagers maar deze ontdekkingen waren voor ons toch een tegenvaller. Wij hebben fotos gemaakt van deze zaken. Groetjes.
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Leuk park met moderne huisjes. Nadeel is dat er geen centrale faciliteiten aanwezig zijn.
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Zeer aangename en comfortabele huisjes
8
Naam: Lindsy Bogaert
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi verblijf
10
Naam: Wim Vandezande
Datum: 13 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Topvakantie!
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.