Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Breeduyn Village

Breeduyn Village

Bredene, West-Vlaanderen, België

  • Splinternieuw park
  • Dicht bij zee en strand
  • Tip: Oostende en Brugge

reviews

8.3

Vakantiepark Breeduyn Village scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 978 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 978 reviews

8
Naam: Hein Gesquiere
Datum: 31 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Na Cadzand werd het nu Breeduyn , u gaat ons zeker nog terug zien . Altijd heel mooi verzorgde parken....
8
Naam: Anoniem
Datum: 31 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Goeie morgen het was gewoon af heel het huisje we hebben er dan ook van genoten met zen allen Grtjs van heel het gezelschap 027
8
Naam: Jurgen van de Vyver
Datum: 30 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Er is geen bewegwijzering naar de cottagenummers. Voor de rest een prima cottage. Ik kom zeker terug.
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Supermooi huisje, mooie inrichting en van alle gemakken voorzien (afwasmachine, wasmachine en droogkast) alleen jammer dat het niet goed gepoetst wordt. Overal kalkafzetting, in de douches op verschillende plaatsen zelfs schimmel. Technische mankementen werden snel en coronaproof opgelost. Er zou ook veel meer gebruik kunnen gemaakt worden van de smart-tv voor communicatie. Zet hier bv de handleidingen van combi-oven en verwarming in. Ook de mogelijkheden om in deze tijden maaltijden af te halen/te laten leveren kunnen daar gemakkelijk opgezet en up to date gehouden worden. Al bij al was het een leuke vakantie maar er waren ergernissen die kunnen vermeden worden.
10
Naam: Anoniem
Datum: 30 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtige ligging
10
Naam: Anoniem
Datum: 30 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Zeer mooi comfortabel huisje,voelde ons echt thuis?
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hebben over het algemeen een prettig verblijf gehad. Het is een rustig gelegen park dat zowel met de auto als te voet gemakkelijk bereikbaar is. Winkels dichtbij gelegen en het strand op wandelafstand is perfect. De accomodatie is vrij nieuw en modern ingericht. Echter was de tv in de woonkamer zeer klein (kleiner dan op slaapkamer zelfs) waardoor tv kijken niet prettig was, en dit was door de corona maatregelen en het slechte weer helaas de een van hoofdactiviteiten deze vakantie. De zeer kleine tv vonden wij erg jammer en maakte het verblijf dan ook minder prettig. Ook waren er zeer veel spinnenwebben aanwezig in het huisje.
10
Naam: Anoniem
Datum: 30 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hadden een thuis gevoel ,alle comfort was er ,het enige -puntje is het kookgerei veel te kleine kookpotten wanneer je er met 8 mensen zou verblijven en de pannen waren niet meer te gebruiken maar dit was direct verholpen aan de receptie . Eventueel nog wat kapstokken voorzien in de slaapkamers en badkamers voor de kleren op te hangen
8
Naam: Katrien Verheyden
Datum: 27 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Zeer goed gelegen, aangenaam park. Ruime huisjes, een speeltuin zou wel leuk zijn. Buiten dat het huisje echt niet proper was een zeer aangenaam verblijf gehad.
9
Naam: Ivan Bomans
Datum: 27 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
mooi, nieuw veblijf vlakbij zee
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Aangename en mooi ingerichte villa op een goede locatie. Het was laagseizoen en daardoor erg rustig in het park, wat wij prettig vonden. De voorzieningen in de vakantievilla waren voldoende, maar de hoofdkussens zijn dringend aan vervanging toe.
8
Naam: Tom Ruelens
Datum: 24 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Er stond nog koffie in de koffiepot, de vuilnisbakjes op toilet en badkamer zaten nog vol, er lagen verschillende hopen hondenstront op onze gazon,.....
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi nieuw park. Heel mooi comfortabel huisje. Park zeer netjes. De inloopdouche boven is wel heel glad en jammer dat de receptie helemaal gesloten is.
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
7
Naam: Anoniem
Datum: 20 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Graag willen wij hier melden dat we toch wel enkele niet aanvaardbare zaken tegengekomen zijn in de bungalow. Deze hebben allen te maken met het onderhoud. Zo was de filter van de vaatwasmachine helemaal vol van aangekoekt vet en viezigheid en dat kon je ruiken als je de machine opende. De filter van de droogkast zat volledig vol met stof (dit is gewoon gevaarlijk voor brand) en toen wij de stofzuiger wilden gebruiken kwam daar ook een vieze geur vandaan. Toen wij de filter controleerden zagen we dat deze propvol zat van stof en viezigheid en dus eigenlijk niet meer functioneerde! Er lag veel stof onder de bedden. Eigenlijk wil je niet geconfronteerd worden met de afval van de vorige bewoners. Wij zijn van nature geen klagers maar deze ontdekkingen waren voor ons toch een tegenvaller. Wij hebben fotos gemaakt van deze zaken. Groetjes.
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Leuk park met moderne huisjes. Nadeel is dat er geen centrale faciliteiten aanwezig zijn.
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Zeer aangename en comfortabele huisjes
8
Naam: Lindsy Bogaert
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi verblijf
10
Naam: Wim Vandezande
Datum: 13 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Topvakantie!
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Zeer tevreden!.Comfortabel en gezellig ingericht huisje en bovendien zeer rustig. Een klein minpuntje( ..buiten de goede coronavoorzorgsmaatregelen) waarop dient worden gelet, is de koelkast. Deze stond niet aan. Op zich is dit geen probleem maar dan dient de koelkastdeur worden opengezet wanneer de villa niet bezet/verhuurd is om schimmelvorming te vermijden. Dit was nu wel het geval en we hebben de koelkast eerst moeten grondig reinigen. Ik veronderstel dat het om een vergetelheid van het onderhoudspersoneel gaat en het kan iedereen overkomen. Dit belet uiteraard niet om volgend jaar(voor de derde maal) zeker terug te komen met onze kinderen en kleinkinderen!
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima verblijf. Toen we aankwamen was niet alles proper (vuil op 1 stoel, vlekken op de lakens die zeker wel gewassen waren maar vermoedelijk een vlek hadden die er niet meer uit ging). Overal een fijn verblijf. Super met de contactloze check-in en checkuit dankzij de code.
6
Naam: Luc Maes
Datum: 12 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Glas op de grond in de living, koffiepot vuil, dootgetrapte spin in douchebak, enorm vieze dampkap waar vet uitdruipt, te weinig tassen en glazen, licht badkamer gelijkvloers werkt niet, slaapkamer gelijkvloers nachtlamp heeft gewoon geen lampje erin, gordijnrail living hang los uit plafond, geen enkele handleiding van combioven of vaatwasser
Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat het verblijf niet geheel naar wens was. De accommodatie hoort uiteraard schoon te zijn. Dat dit niet zo was, vinden wij dan ook jammer. Wel raden wij aan dit altijd te melden bij de parkreceptie. De parkreceptie geeft echter aan dat dit niet is gebeurd. We hadden dit graag vernomen, zodat we dit konden oplossen. We gaan hier dan ook naar kijken, zodat wij zulke situaties kunnen voorkomen! Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
9
Naam: Anoniem
Datum: 12 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Zeer mooi ingerichte bungalow, lodge 4
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie huisjes, rustig gelegen dicht bij duinen en strand en winkels.
9
Naam: M. Dewell
Datum: 12 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Volledig uitgelegd voor en bij aankomst.Alles was tip top in orde bij aankomst.
9
Naam: Harry Bogaerts
Datum: 12 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie huisjes, gezellig ingericht. Goede bedden
7
Naam: Anoniem
Datum: 10 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het huisje lijkt schoon ,maar overal ligt stof. ramen zijn vuil. Vriesvak diepbevroren waardoor het niet sloot. Muffe rioolgeur uit badkamer BG. Onpersoonlijke ontvangst, niemand was er, hierom zou gevraagd desnoods per mail of alles naar wens is. Dit gebeurt niet, zelfs niet onmiddellijk na klacht. Wifi is erg zwak, is uiteindelijk verholpen door prettige technicus. In alle naden lederen bekleding van banken en stoelen zit zand en andere rommel.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.