Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Breeduyn Village

Breeduyn Village

Bredene, West-Vlaanderen, België

  • Splinternieuw park
  • Dicht bij zee en strand
  • Tip: Oostende en Brugge

reviews

8.4

Vakantiepark Breeduyn Village scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 770 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 770 reviews

8
Naam: Steven De Looze
Datum: 11 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi huisje met goede ligging en alle comfort. Speeltuin is aan vernieuwing toe op sommige toestellen. Wifi van slechte kwaliteit.
7
Naam: Maarten
Datum: 11 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het huis was niet 100% schoon. De schoonmakers waren nog bezig toen wij aankwamen om 15:00. We konden pas om 15:45 ons huisje in! We hadden het gevoel dat het snel en onzorgvuldig is schoongemaakt. Sommige pannen en glazen waren ronduit smerig. Sommige glazen kapot. Ook de buitenstoel was kapot. Gelukkig was er niemand op gaan zitten.
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ligging vlak bij strand als het 30 graden is en hoger! Mooi dichtbij
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Esther Wulff
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
*Gemis van een airco bij deze temperaturen *de luxe zoals een handdoek ophangen was niet mogelijk *Je badschuim nergens kunnen neerzetten Voor de rest top huisje en plekje ☀️
9
Naam: Magda Truyts
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een bestemming die we zeker gaan herhalen. De werkelijkheid van onze accommodatie was zoals in de brochure. Voor de kleine kinderen in het gezelschap 19 maand en 5 jaar was dit een juiste keuze . Plaats om te spelen in een beschermde omgeving van het huis. Een speeltuintje waar ze af en toe naar hartenlust konden spelen. ( in de tuin van huisje nr 9 was een putje gegraven aan de gasleiding achter en niet toegemaakt of nog niet toegemaakt.)
7
Naam: Luc Roland
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
een slecht begin : de poetsvrouwen waren nog aanwezig om half vier ! en het was nog vuil. de parasol en één ligstoel was stuk (de onderhoudsman heeft het herstelt). binnen, kon hij het kipdeuraam niet herstellen. Deze deur kon nooit open voor verse lucht ! Verder was het wifi signaal zeer zeer zwak, liever een wifi met een paswoord ,waarom niet tegen een kleine meerprijs een betere Wifi aanbieden
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Rust ( en ook positief in de Coronatijd)doch dicht bij het strand! Top!
10
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Tof verblijf, ideaal gelegen, mooie accomodatie!
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben een leuke tijd gehad.
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Gezellig
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hadden een zeer goed verblijf. Kleine opmerkingen: Gras in tuin stond redelijk hoog: misschien een idee om dit voor aankomst gasten af te rijden? Glazen waren helemaal aangekalkt. Vies om uit te drinken. Tip: tijdens schoonmaak afwasmachine zout en spoelglans aanvullen. Dit onderhoud is een kleine moeite en verlengt de levensduur van het toestel en glazen. Positief: bij melding werd dit door de receptie keurig geregeld: Er werden nieuwe glazen gebracht alsook afwasmachine zout en spoelglans. Waarvoor dank. Wij komen zeker terug.
8
Naam: Anoniem
Datum: 4 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Alles was top. Alleen personeel op fiets was niet vriendelijk.
10
Naam: Roger Graus
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Proper en goede afwerking van de chalets!
7
Naam: Anoniem
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi huisje, goed geschikt voor het aantal personen. Alleen jammer van de gebreken (waarschijnlijk ivm nieuwbouw van de accomodatie)
7
Naam: Ruurdje Puister
Datum: 2 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Speelpleintje was verroest en voor de rest was er niets voor de kinderen. Bungalow was nog niet klaar om 16.00. Er was geen overschaal in ons 8 persoonsvorm huisje. Er waren 3 auto s aangemeld maar hadden steeds problemen als we alle 3 gingen rijden. Bij harde wind viel de parasol uit de houder terwijl hij was ingeklapt er lag stof onder de bedden ; de toilet pot zag er niet fris uit was verkalkt.matrassen ongelijk en uitzicht op een bouwval wij hadden huisje 7
9
Naam: Anoniem
Datum: 1 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij verbleven in Breeduyn Village in Bredene (België). Prachtig huisje met veel comfort vlakbij het strand. Bij aankomst werd ons netjes gevraagd of alles naar wens was. Toen de coronamaatregelen werden aangescherpt in Bredene werden wij door het vakantiepark telefonisch hiervan op de hoogte gesteld.
9
Naam: Anke Verhagen
Datum: 1 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Goed! Wel een paar tips/observaties - Het huis kon van binnenuit niet op slot, dat is onhandig met een vierjarige die alle deuren openkrijgt - de doodgeslagen muggen in de slaapkamer zouden wel weggepoetst mogen worden - de rolgordijnen in de slaapkamers klapperde heel hard als het waaide - een plankje of kastje in de badkamer is geen overbodig luxe om de toiletspullen op te ruimen - het uitzicht vam huisje 63 is een beetje gek met die drie half vergane huisjes, de weggeroeste graafmachine en alle rotzooi die er omheen ligt Dank!
7
Naam: Niels De Jong
Datum: 1 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Op zich goed, alleen de schoonmaak was nog niet gedaan toen we in het huisje konden. De vaat was nog niet gedaan door de vorige bewoners, erg teleurstellend binnenkomen is dat. Gelukkig kwamen we de schoonmaakster tegen. Die had overigens dus al achterstand vanwege de periode vakantie. Te weinig personeel. Ook dachten wij dat het huisje dichter aan het strand lag, maar er bleek nog een weg tussen te zitten. Wordt dus iets mooier voorgedaan dan het is, maar al met al we een leuke tijd gehad. Verder was t prima en leuk aan de Belgische kust
9
Naam: Anoniem
Datum: 31 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het zijn natuurlijk bijzondere tijden nu , maar we ( mn 3 kleindochters en ik ) hebben er het beste van gemaakt en genoten van de vakantie, groetjes Liliane , Fatiha , Quirrienne en Yente ?
9
Naam: Anoniem
Datum: 31 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 31 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 31 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
4
Naam: Anoniem
Datum: 28 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Onderhoud en schoonmaken kan veel beter.
Bedankt voor uw bericht. Wat ontzettend vervelend dat de accommodatie bij aankomst niet schoon was. Dat is uiteraard niet de bedoeling en hier bieden wij dan ook onze oprechte excuses voor aan. We hebben even met u meegekeken in de boeking en wij zien dat er intussen al een passende tegemoetkoming aan u is aangeboden. Inmiddels hebben wij uw opmerkingen ook kenbaar gemaakt bij het parkmanagement, zodat daar de nodige aandacht aan besteed kan worden. Desondanks hopen we u nog eens terug te zien op één van onze parken.
Reactie van Roompot Vakanties
8
Naam: Petra van Halteren
Datum: 27 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Tips: raampje in badkamer afplakken; haakjes, planchet en/of kastje in badkamer, nu geen plek voor spullen; deurmat die buiten kan liggen; bezem voor buiten. En het was erg gehorig. Je hoort de buren luid en duidelijk op de bovenverdieping. Huisje was net opgeleverd denk ik, de tegels waren nog wit van het stof en er stond tekst op. Stopcontacten zitten los. Beperkte hoeveelheid bestek en glazen. En een goed vleesmes ontbrak. Slechte WiFi bovenverdieping. Parasol niet goed vast te zetten, erg zwaar en hoog, stond scheef. Parasolvoet met wieltjes is handiger en op den duur ook beter voor de tegels. Kasten op bovenverdieping laag, lastig voor lange kleding.
9
Naam: Michael Buys
Datum: 27 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Anoniem
Datum: 27 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ontspannend en voor herhaling vatbaar!
8
Naam: Maria Libregts
Datum: 27 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Park heeft geen faciliteiten alleen buiten het park, strand dicht bij en de bakker om de hoek. Met taxi naar Brugge en met de tram naar Oostende. Wij hebben een super weekend gehad!
7
Naam: Anoniem
Datum: 25 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Jammer dat het nog in aanbouw is. Weinig privacy tussen de tuintjes. Fijn dat ze afgesloten zijn. Heerlijk huisje. Vreemde verdeling tussen de campings.
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een leuke locatie maar wel even stappen naar het strand of de duinen. Schoonmaak is voor enige verbetering vatbaar.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.