Contact

Kunnen we u ergens mee helpen? Bekijk de veelgestelde vragen. Of neem contact op met de gastenservice.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Breeduyn Village

Breeduyn Village

Bredene, West-Vlaanderen, België

  • Luxe vakantievilla's en bungalows
  • 200 meter van het strand
  • Verschillende duingebieden nabij
  • Gezellige badplaatsen in de omgeving
  • Gratis wifi

reviews

8.4

Vakantiepark Breeduyn Village scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 630 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 630 reviews

7
Naam: Saskia
Datum: 9 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Schoonmaak: volle afvalbak in een badkamer met babyluier! vetvlekken op vloer, viezigheid aan de bank Onderhoud: vreselijk snerpende en vastlopende voordeur, hoofdzakelijk deur van berging gebruikt (ook superhandig als sluis tegen kou en om hondje binnen te houden). Comfort: huiskamer niet warmer dan 19 graden gekregen, ondanks dat buiten 10 graden was, door open trap? Te lage watertemperatuur in cv? Verwarming slaat ook steeds vanzelf weer af. Warmwatertemperatuur te laag, badkuip zon 15 cm kunnen vullen met warm water. Keuken: servies alsjeblieft niet in een kast onder de trap waartegen je makkelijk je hoofd kunt stoten. Graag in inventaris vermelden dat er een Nespresso staat, dan had ik geeft filterkoffie hoeven kopen. Mooi huisje, mooie indeling, fijne keuken.
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooie woning, maar beslissend te dun.
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooi vakantiepark met nieuwe huisjes. Mooie uitstraling en prima gelegen. Enige minpuntje : de zetel in de woonkamer alsook de matrassen van het bed zijn hard. Na 3 dagen hadden we beiden rugpijn... Deze accomodatie zullen wij zeker niet boeken voor een langer verblijf door deze reden
7
Naam: Martijn Schuttenbeld
Datum: 4 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Park en ligging, perfect! Min punt is dat we vooraf aangegeven hebben met een baby te komen. Er was hiervoor geen campingbedje beschikbaar. Er werd verteld dat deze helaas allemaal bezet waren voor deze periode, dit was echter moeilijkste geloven aangezien het park nagenoeg leeg was... wel werd er voor de baby een bedlinnenpakket gerekend á€8 m.i. Is dit niet correct.
9
Naam: Irene Ruiter
Datum: 2 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Ik had een commode bijgeboekt en hier €27,50 voor betaald, maar er stond geen commode in de accommodatie. De receptie heeft hier geen gehoor aan gegeven toen ik belde, de mevrouw zei erg vriendelijk dat er geen commode was en dat er ook geen restitutie mogelijk was. Pure geldklopperij, we hebben de 3 baby’s op de bank moeten verschonen ondanks een extra betaalde €27,50. Ik vind dit écht niet kunnen.
10
Naam: Anoniem
Datum: 2 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Zeer nette accommodatie, in een goed onderhouden park. Ideale ligging voor wandelingen aan zee in het rustige gedeelte van onze kust . Vlakbij is een stopplaats van de kusttram wat verplaatsingen over de ganse kustlijn mogelijk maakt.
7
Naam: Anoniem
Datum: 2 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het traphekje sluit niet, onze kleinzoon (11 maanden )maakte het met gemak open, hier moet naar gekeken worden, onveilig. Kind vriendelijke stopcontacten, zeker niet overal. De voordeur klemt, lastige entree met de kinderwagen en piept vreselijk, kleinzoon wakker van middagslaapje. In de badkamer is geen plaats om iets neer te zetten. Er lag een grote bolus van een andere hond in de tuin, deze heb ik opgeruimd. De omgeving is prima in deze tijd van het jaar, maar we stonden ook nogal eens voor een gesloten deur. Gezien de prijs van deze woning hadden we meer mogen verwachten, jammer.
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
ALLES RUSTIG EN TOCH DICHT BIJ CENTRUM EN ANDERE STEDEN
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Tof vakantiepark. Dicht bij de zee. Zeer toegankelijk. Alle vragen die we stelden werden correct beantwoord. Niets ontbrak in het vakantiehuisje. degelijk verwarmd. Overwegen om zelf vakantiehuis in dit park aan te kopen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Weinig privacy rondom het huisje. Lijkt me met name in de zomer een probleem. Je kunt niet buiten zitten in privacy. Er wordt van alle kanten in de tuin gekeken
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.