Breeduyn Village

Bredene, West-Vlaanderen, België

  • Splinternieuw park
  • Dicht bij zee en strand
  • Tip: Oostende en Brugge

reviews

8.4

Vakantiepark Breeduyn Village scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1186 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 1186 reviews

9
Naam: D Baestaens
Datum: 14 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben al verschillende keren in roompot verbleven alles is aanwezig onze voorkeur gaat wel uit naar nederland maar door coronavirus waren we verplicht in belgie te verblijven ook heel kindvriendelijk en ook grotere verblijven intresant voor onze familie we hebben genoten van 2 huisjes naast elkaar met onze bubbels. Tot ziens
8
Naam: Ingrid Ryckx
Datum: 13 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
de bungalows waren zeer mooi en comfortabel en hadden ieder een eigen afgeschermd terras.
7
Naam: Olivier Nerinckx
Datum: 13 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Netheid huis voor de 2de maal slecht, ranzige toiletbril, spinnewebben, stof, ranzige microgolf, half werkende vaatwas,
9
Naam: Tangmo Crijns
Datum: 13 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
tres joli parc! Tres beaux hébergements! rien à redire! Parfait
7
Naam: Anoniem
Datum: 13 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie huisjes, maar niet zo babyproof als de website deed vermoeden.
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie splinternieuwe accommodatie met afgesloten tuin voor de hond en vlakbij het strand.
8
Naam: Piet Moris
Datum: 12 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fijn , hebben leuk weekend gehad, kids vonden het ook leuk. Het strand was niet ver van het huisje, dit was een pluspunt.
9
Naam: Anoniem
Datum: 12 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi, comfortabel huisje. Afgesloten tuintje en degelijk terrasmeubilair pluspunt. Automatische check-in handig! Jammer dat er geen traphekje en kinderbedje beschikbaar was.
9
Naam: Steve Borms
Datum: 12 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
7
Naam: Anoniem
Datum: 12 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Toe we aankwamen in ons huisje had ik in de eerste plaats een wauw gevoel. En een beetje thuis komen! Jammer vond ik, de schimmel in de koelkast, de microgolf was vies en in de filter van de droogkast was nog vuil van de verblijven voor ons. De rest was wel proper! De ramen waren ook erg vuil maar dit vond ik nog niet zo erg vergeleken met de andere dingen. We hebben genoten van ons weekend weg! De liggen was goed! Dicht bij alles.
9
Naam: Anoniem
Datum: 12 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
7
Naam: Anoniem
Datum: 12 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De woningen zijn mooi gebouwd, wij hadden een 6persoons Luxe bungalow gehuurd. In tegenstelling tot Roompot parken in NL is er qua Luxe niet veel te vinden in de woning. In NL heeft elke luxewoning een sauna en brubbelbad. Verder was de woning wel voldoende ruim voor 6 personen en hadden we alles wat we nodig hadden. Het park oogt wel wat armtierig: een gedateerd speelplein is alles wat er te vinden is. Geen klein supermarktje, geen broodservice, geen zwembad, kortom niets van hetgeen wij gewend zijn in Roompotparken in NL. Ook in het onthaal moeten ze nog veel leren. Ik wou even gaan laten weten dat we succesvol ingecheckt waren: heb 10 min staan wachten tot de dame aan de receptie klaar was met keuvelen met een poetsdame die haar ongenoegen uitte over de poetswijze van het park ( gebrek aan een golfkarretje, gebrek aan deftig poetsmateriaal..) Veel werk aan de winkel zou ik zeggen om dit park een topper te maken, het is nochtans mogelijk want de ligging en de woningen zijn top.
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We werden verwittigd van de aanmaak van het vakantiepark, maar de werven mogen beter afgebakend worden. Mogen meer hier en daar vuilnisbakken geplaats worden, praktisch bij het wandelen met honden😉 Doe zo voort, geweldig verblijf gehad in vakantiepark Breeduyn
7
Naam: Kris van Ouytsel
Datum: 10 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ligging is prima, maar qua netheid en properheid kan het beter. De wifi kwaliteit is niet goed en de isolatie van de woning is benedenmaats voor een recente vakantiewoning.
9
Naam: F. Gerris
Datum: 10 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Aangenaam verblijf, kort aan het strand. Jammer dat er toch wel wat afwerking ontbrak aan het huisje (keukenkraan zit los, enkel lauw water in de douche) We komen zeker nog eens terug!
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Rustige ligging vlakbij duinen en zee Speeltuin mag vernieuwd worden
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Was een mooi verblijf hebben er zeker van genoten
8
Naam: Mia Moons
Datum: 9 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hadden een leuk verblijf! Het was er rustig! De inrichting van het huisje was mooi en het was ook ruim genoeg! In het huisje waren enkele dingen die ontbraken in de keuken. Het zou fijn zijn als er een inventaris lijst zou zijn! Ook de werking van de combioven ontbrak! Die hebben we daardoor niet gebruikt! Er zat vuil servicegoed in de kast ! Jammer! Ik begrijp wel dat iet altijd alles kan gecontroleerd worden! Dit is geen kritiek maarczijn tips voor de toekomst! Hopelijk moet ik niet betalen voor de dingen die ontbraken! Heb het wel doorgeven aan de receptie!
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtige ligging aan de duinen
10
Naam: Frankie
Datum: 9 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Zeker een aanrader wie er bij deze Corona tijdens eens weg wil zijn. De kamers zijn zeer mooi en bij slechte weersomstandigheden kan je steeds naar een uitgebreid TV assortiment kijken (oa Netflix :) )
8
Naam: Cindy De Meyer
Datum: 9 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Rustige omgeving, strand vlot bereikbaar, openbaar vervoer dichtbij
9
Naam: Anoniem
Datum: 9 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het zou handig zijn om gebruiksaanwijzing oven en kookvuur in de cottage te leggen. Nu werd er verwezen naar de website maar daar heb ik het niet gevonden. Qua keukengerei was er geen aardappelmesje.
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
7
Naam: Anoniem
Datum: 9 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Na 4 omboekingen kwamen wij in Bredene terecht. Een mooi en comfortabel huisje, maar aankomst- en vertrektijden te laat en te vroeg. Potten en pannen waren niet netjes en de microgolfoven was vuil. De eerste dag kregen we de verwarming niet goed geregeld (enige toestel waarvan de handleiding niet online te vinden was), maar de snelle en vriendelijke interventie van de technieker loste dit euvel op. Dit was voor ons een eerste vakantie in een Roompotpark en eigenlijk is die goed meegevallen. Een winkel in het park zelf zou ook makkelijk zijn. Samen met de familie een ontspannend verblijf gehad en dat ondanks de coronatoestanden.
9
Naam: Anoniem
Datum: 9 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Brigitte van Fleteren
Datum: 7 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Bij aankomst 2 paketten lakens tekort maar er was juist iemand van onderhoud en onmiddellijk in orde gebracht , Een tip in de badkamer ontbreekt een rekje of tablet om toilettas te kunnen zetten
7
Naam: Dirk Mortier
Datum: 7 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie huisjes (zijn nog nieuw....) mogelijkheid tot buiten zonnen/eten maar met weinig privacy
7
Naam: Anoniem
Datum: 6 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Voor het bedrag dat we hebben betaald was het toch niet zo goed. Het speeltuintje aan de receptie is niet veilig voor de kinderen is helemaal onderkomen. Als er inspectie zou komen voor die speeltuin dan wordt hij afgekeurd. De grote speeltuin is in orde,maar ik wil veel liever naar de roompot in Nederland in plaats van België.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.