Breeduyn Village

Bredene, West-Vlaanderen, België

  • Splinternieuw park
  • Dicht bij zee en strand
  • Tip: Oostende en Brugge

reviews

8.4

Vakantiepark Breeduyn Village scoort gemiddeld een 8,4

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 2439 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 2439 reviews

8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Top huis met veel licht en ruimte op een mooie locatie nabij het strand. Minpunten: bank zeer beschadigd,vaatwasser maakte niet goed schoon door roest van binnen, geen waterdruk in badkamer beneden waardoor de wastafel en douche hier niet gebruikt konden worden.
8
Naam: Peter
Datum: 13 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Lekker huisje, mooie plek, snel aan zee.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De rust heeft me blij verrast ondanks toch veel vakantieverblijven. Een boom in de tuin zou helemaal ideaal zijn maar voor de rest was het helemaal ok! In de badkamers zou een rekje om iets op te zetten handig zijn en ook een klein haakje aan de muur om iets op te hangen. Maar dat zijn maar kleine zaken. Het was super! Voor herhaling vatbaar!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi rustig vakantiepark maar toch dichtbij alle voorzieningen zoals winkels, restaurants en strand. Ideaal gelegen voor uitstapjes naar de andere kustplaatsen (Oostende, de Haan, Brugge, Knikke, Blankenberge)
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Pretig
8
Naam: Tinneke Nelis
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hadden een luxe voor 4 personen. Huisje was bij aankomst nog niet proper, maar werd na 2x langs te moeten gaan toch gepoetst. Toch waren er nog steeds veel spinnenwebben aanwezig, alsook kruipende insecten meermaals gespot in de woning.. Ook de inventaris van de keuken vond ik heel weinig. Ondanks de niet zo propere start toch een heel leuke vakantie gehad. Tuin was ideaal voor de kindjes! Al kan de speeltuin wel een opknapbeurt gebruiken.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke vakantie gehad. Park ligt mooi, fijne uitstraling en ideale in -en uitcheck met pin. Mooi huisje maar onderhoud kan en moet beter. (Waarom wanden stucwerk ipv scan ivm gevoeligheid beschadigingen)
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Al 3 jaar op rij komen wij een weekje naar genieten in het park in Bredene. Voor ons ideaal, kort bij de zee, kort bij het centrum en kort bij een tramhalte zodat uitstapjes naar andere kuststeden makkelijk zijn. Zoals elke keer was onze villa in orde. Deze keer wel een klein minpuntje ivm met het beddengoed: op 3 van de 4 pakketten met lakens waren vlekken te vinden. Wij kijken al uit naar ons volgende verblijf!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Dit was het 4e huisje van Roompot in 4 maanden tijd. Alle parken ( ouddorp, Cadzand, Gulpen, Schin op Geul en Bredene), die we bezocht hebben, ze zijn prachtig en verzorgd aangelegd. We hopen er nog meerdere te bezoeken.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke plek, dichtbij strand, ruim koel huisje, rustig. Had voor nieuw park beter onderhoud verwacht.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Ajm Kemmeren
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
4 persoons de luxe heeft een perfecte ligging en is erg mooi van binnen voor een vakantiehuisje. We hadden een grote omheinde tuin wat erg handig was ivm de hond en de badkamers en suite waren erg fijn.
10
Naam: Ann
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Enorm van genoten, alle was subliem
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bij aankomst troffen we een slecht schoongemaakt huisje aan, zijn zelf gaan schoonmaken, omdat we geen zin hadden om te wachten. Onze huisjes staan dicht op elkaar, weinig buiten zit ruimte. Huisje verder mooi ingericht, fijne douche, goed bedden. Toch een 8, ondanks onze minpunten.
5
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gisteren heb ik een klacht ingediend omdat de bank versleten en kapot was. Erg jammer om te constateren dat de woning kaal en sfeerloos is. Keukenvoorzieningen zijn mager. De koelkast stond vol met water waardoor we na aankomst meteen zelf moesten gaan soppen. Van een warm welkom was op deze manier geenszins sprake. Over de staat van het interieur dien ik een klacht in. De prijs/kwaliteitsverhouding is totaal zoek bij de huur van deze woning. In een woning waarvoor ik € 1300,- betaal per lang weekend en vooral bij een Roompot-bedrijf verwacht ik zeker geen versleten interieur. Bij het service-point werd ons meteen na aankomst een plaid aangeboden om over de bank te leggen. Hier ben ik mee akkoord gegaan omdat er geen andere mogelijkheid was, maar ik ben hier totaal niet tevreden over. Thuis heb ik ook geen versleten interieur en verwacht dit niet in een luxe en duur vakantieverblijf.
Bedankt voor uw beoordeling. Jammer om te horen dat de bank niet in orde was bij aankomst, onze excuses hiervoor! We stellen op prijs dat u dit direct heeft gemeld, zo hebben onze collegas een oplossing kunnen bieden voor u. Jammer om achteraf te horen dat dit toch niet naar tevredenheid was opgelost! We gaan dit dan ook zeker bespreken met het park en met de technische dienst om te kijken hoe dit heeft kunnen gebeuren en hoe we dit een volgende keer kunnen voorkomen. We hopen u desondanks nogmaals te mogen ontvangen om u een betere ervaring te kunnen bieden, graag tot ziens!
Reactie van Roompot
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Jammer dat er geen winkeltje op het park aanwezig is, het park ligt op een goede locatie qua strand
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: M. Bakker
Datum: 6 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne verblijfsplek!
9
Naam: Francis Bergen
Datum: 6 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Jacques De Keyser
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Belangrijkste minpunt is de netheid van de woning. Kleinzoon die nog kruipt was na enkele minuten in de woonkamer al helemaal zwart. Zand in slaapkamers en in droogkast. Ramen smerig. Koffieapparaat vuil. Voor de rest alles prima. Gastvrij, vriendelijk en behulpzaam personeel, rustig gelegen, goede sfeer, fantastisch dat er bij 3 slaapkamers ook 3 badkamers waren, 2 aparte toiletten enz.... Opbouw van de huisjes is zeer goed. Het systeem met de code is ook een pluspunt. Dus netheid en hygiene zijn wat ons betreft het enige punt van aandacht.
6
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik heb gedurende het verblijf gesignaleerd dat de wasmachine defect was. Service en vriendelijkheid vonden wij beneden maat. Dit gaf geen vakantie gevoel en werd ook niet adequaat opgelost. Ik moest steeds zelf contact opnemen en er was geen constructieve houding vd meneer en mevrouw aan de receptie. Ze zouden er melding v maken mr roompot zou toch niks doen. Hun verhaal strookt niet met onze ervaring
Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend om te horen dat uw wasmachine in storing stond! We hebben van onze collegas op het park begrepen dat ze aangeboden hebben u wasmuntjes te geven voor de wasserette en om uw wassen te draaien als oplossing voor de defecte wasmachine. Jammer om te horen dat u onze service beneden maat vind. We gaan hier zeker werk van maken en hopen u nogmaals terug te zien op een van onze parken voor een betere ervaring. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
10
Naam: Philip Schepers
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Lisa Van der Vlist
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Duidelijk een park in aanbouw, desondanks prima dagen gehad. Waterdruk is wel een verbeterpunt! Zo ook de WiFi.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 2 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustig gelegen. Mooi verblijf. Veilig omheind voor kinderen. Een plaatselijke taverne met terras zou fijn geweest zijn. Ramen lappen zou wel nodig zijn.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 2 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het park en het huisje waren prachtig. Jammer dat het beddengoed van de vorige huurders nog op het bed lag (op de bovenverdieping), de doucheput liep niet goed door waardoor de badkamer blank stond als we hadden gedoucht. Er was een lekkage onder de gootsteen, wat provisorisch met een bakje eronder was opgelost. Ik heb overwogen om dit bij de receptie aan te kaarten, maar ik kom daar voor vakantie en had geen zin om daar tijd aan te besteden. Verder heeft het park wel potentie
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het park en het huisje was mooi. De schoonmaak kan wel iets beter. Wel jammer dat er weinig restaurants op loopafstand zijn. De snackbar was niet lekker. Patat erg vet en de snacks waren nog koud.
8
Naam: Job Romers
Datum: 1 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Verblijf was goed net zo als vorig jaar alleen wat de mindere dingen zijn is. Dat we niet hebben kunnen uitslapen omdat we tussen 7 uur en 8 uur smorgens elke dag wakker werden van voertuigen die heen en weer reden ivm het bouwen op het park. We missen kinder animatie en genoeg speel mogelijkheden. En de straat verlichting die het niet doet op het park.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.