Breeduyn Village

Bredene, West-Vlaanderen, België

  • Splinternieuw park
  • Dicht bij zee en strand
  • Tip: Oostende en Brugge

reviews

8.3

Vakantiepark Breeduyn Village scoort gemiddeld een 8,3

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 2652 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 2652 reviews

8
Naam: A.J. Ewijk
Datum: 25 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
we komen snel weer eens terug.Heerlijk uitwaaien met de hond op het strand en schitterende nieuwe huisjes
8
Naam: I de Bloeme
Datum: 25 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Was heerlijk👍🏻
8
Naam: A. Kremers
Datum: 25 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie huisjes, gemakkelijk inchecken. Niet echt aan het strand gelegen…. Verder prima
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi verblijf,rustig park!
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het aankomen met alleen een pincode , zeer onpersoonlijk. Het park vind ik niets voorstellen en ligt op een vreselijke buurt. Parkje ook heel donker. Jammer van de gore kussens op de bank en luie stoel die er in stond ( armleuningen zwart ). Wel goede bedden en badkamers.
7
Naam: Jill Vande Kerkhof
Datum: 21 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Onvriendelijke meneer aan de servicetelefoon. Ons huisje was maar 13 graden, ging niet hoger. Boiler was stuk, dus service gebeld maar dat was niet aangenaam. Meneer kwam binnen zonder aan te bellen, ik zat boven. Nadien dat het gemaakt was hadden we nog steeds niet warm kunnen douchen. Lauw water... Bar stond nog steeds laag. Enkel de laatste dag was het wat warmer, handleiding gelezen en zelf even de temperatuur op de boiler omhoog gezet. We hebben al vaak geboekt, over heel België en Nederland, maar dit nog nooit meegemaakt.
9
Naam: Johan V.
Datum: 21 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We komen graag terug.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Tot rust gekomen! Heel net huis, mooi onderhouden park. Minpuntje is misschien dat er helemaal geen menselijke check in meer is... Eén opmerking van het huis: thermostaat was weggenomen om nog geen verwarming aan te kunnen steken... Als we zoveel betalen, kan dit niet vind ik
10
Naam: Ann De Doncker
Datum: 19 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
rust, fijne accomodatie en omgeving
6
Naam: Jan Jansen
Datum: 19 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zoals eerder vermeld is het park in aanbouw. Maar de bewegwijzering kan stukken beter. Meer contact met het personeel. Liever meer nederlandse tv zenders voor de gasten. Een info boek zou handig zijn.
Bedankt voor uw bericht. Fijn dat u de moeite heeft genomen om uw vakantie ervaring bij ons kenbaar te maken. Inmiddels hebben wij uw opmerkingen ook kenbaar gemaakt bij het parkmanagement, zodat daar aandacht aan besteed kan worden. Wij hopen dat u desondanks toch een fijn verblijf heeft gehad. Graag tot ziens op één van onze Roompot parken!
Reactie van Roompot
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Park was netjes maar sober en huisjes staan dicht op elkaar.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het huis was ruim en netjes. Accomodatie in o.a. badkamer viel tegen. Geen kapstokken of handdoekrekken. Geen houvast in de benedendouche bij zeer gladde vloer na het douchen. Het park zelf was wel heel druk bebouwd en dicht op elkaar staande huisjes
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
huis was prima
9
Naam: Jozef Loos
Datum: 16 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
MOOIE WONING PROPER EN RUIM RUSTIGE OMGEVING
10
Naam: Ludwig Poffé
Datum: 15 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn verblijf gehad op dit ideaal gelegen vakantiepark, voor de fietsactiviteiten die wij wilden ondernemen . Heel handig is de berging en aanwezigheid van wasmachine en droogkast zodat onze sportkledij proper mee naar huis kon .
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima, degelijke, grote woning met voldoende comfort. Ook goed gelegen. Er zijn nog veel werken bezig, dit stoort niet maar uiteraard geeft dit een onverzorgde indruk. Het enige dat ik zo veranderen dat is de receptie of het onthaal, het gebouw is niet verzorgd en de tuin ervoor al helemaal niet, en dat is het eerste dat je te zien krijgt. Gelukkig zijn de onthaalmedewerkers wel vriendelijk. Maar Bredene is gezellig en je bent meteen in Oostende, zelfs te voet.
9
Naam: Walter Deboutte
Datum: 15 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Kelly Scheen
Datum: 14 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een super relaxte vakantie gehad. Park nog in aanbouw,maar daar heb je verder geen overlast van. Ons huisje was mooi en ruim met heerlijke bedden en het huisje was netjes en schoon. Komen zekers nog keertje terug.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Yvan De Veirman
Datum: 14 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Reeds ons 3e bezoek aan dit park. En we komen zeker terug. Ligging, verblijf, rust. Kans op een rustige wandelvakantie zonder de vele toeristen.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Lindsey Migneau
Datum: 14 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel mooi huisje qua comfort en inrichting, rustig park. Enige nadeel is dat de huisjes heel dicht op elkaar staan, waardoor je heel weinig privacy hebt. De haag tussen de huisjes wat hoger laten komen zou al een groot verschil kunnen maken. Maar we hebben genoten van ons verblijf.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel goed, maar keuken en de ramen waren niet zo schoon
10
Naam: Petra Wiggemansen
Datum: 14 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Superleuk weekendje gehad met ons gezin! Helemaal toppie
9
Naam: Viviane De Vlamynck
Datum: 13 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie ruime woning, proper en rustig Minpunt. Zaten in huis 039 en de badkamer rook naar urine, misschien uit de douche?
8
Naam: Johnny Deneut
Datum: 12 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We beleefden een prettig verblijf in alle rust .
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een fijne vakantie met het de hele familie. Het verblijf was prachtig. Bedankt daarvoor. Vele groetjes
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel mooi en net vakantiehuisje! Ook het park was mooi aangelegd en uitnodigend. Het was telkens heel makkelijk om met de code naar binnen te gaan. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam!

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.