Omboekgarantie

Onze omboekgarantie is een van de vele Roompot zekerheden, zo kun je met een gerust hart op vakantie. Meestal is omboeken helemaal niet nodig. Een kleine wijziging blijkt vaak al voldoende om je geplande vakantie door te laten gaan. En, de meeste wijzigingen doe je gewoon zelf in Mijn Roompot. Wel zo makkelijk.

Spelregels

Tot 28 dagen voor aankomst kun je gratis je boeking wijzigen. Denk bijvoorbeeld aan het verschuiven van de datum, veranderen van bestemming of het wijzigen van je reisgezelschap. Een vakantie naar een andere periode of park kan natuurlijk wel iets duurder uitvallen. Je hoeft dan alleen het verschil bij te betalen. Je betaalt geen wijzigingskosten.

Is je nieuwe vakantie goedkoper dan de oorspronkelijke prijs, dan krijg je het verschil niet terug. Je kunt in veel gevallen wel je boeking aanvullen met handige extra’s en zo het verschil beperken. Neem hiervoor contact op.

Hotels

Voor onze hotels is het mogelijk om tot 1 dag voor de aankomstdatum je boeking aan te passen. Neem hiervoor contact met ons op.

Andere aanbieder

Onze omboekgarantie geldt voor vakanties die geboekt zijn via Roompot. Heb je niet via Roompot geboekt maar via een andere aanbieder? Vraag daar waar je geboekt hebt hoe je de boeking kunt wijzigen.

Corona

Door de huidige coronamaatregelen kunnen je vakantieplannen veranderen. Met onze omboekgarantie verandert je vakantie gewoon met je mee. De omboekgarantie is er namelijk altijd. Met dezelfde spelregels en dezelfde zekerheid.

Voor sommige landen en regio’s gelden speciale regels en uitzonderingen. Bekijk de meest actuele informatie bij actueel reisadvies.

Heb je een verblijf in Nederland geboekt? Onze vakantieparken zijn open en je mag er van de overheid heen. Wil je jouw verblijf met aankomst tot en met vrijdag 14 januari omboeken?  Vraag dan jouw omboeking aan met dit formulier.

Woon je in Nederland of België en heb je een vakantie naar Duitsland geboekt met kinderen jonger dan 12 jaar? Dan mag je je vakantie omboeken naar een ander park in Nederland of België voor dezelfde periode. Neem hiervoor contact op met onze Gastenservice.

Is je nieuwe vakantie goedkoper dan de oorspronkelijke prijs, dan krijg je het verschil niet terug. Je kunt in veel gevallen wel je boeking aanvullen met handige extra’s en zo het verschil beperken. 

Wijzigen

Het wijzigen van de datum van je vakantie regel je in de meeste gevallen gemakkelijk zelf in Mijn Roompot. Door dagelijks veranderende beschikbaarheid, kun je het wijzigen naar een ander park of vakantieverblijf alleen doen via de Gastenservice. Zij helpen je graag!

Reisgezelschap

Het aanpassen van je reisgezelschap kan ook in Mijn Roompot, zelfs tot 1 dag voor aankomst. Op de pagina Mijn boeking kun je bij Mijn reisgezelschap personen toevoegen of verwijderen. Het aanpassen van het aantal huisdieren doet de Gastenservice graag voor je. Dit kan niet in Mijn Roompot.

Heb je vragen?

Kijk eens bij onze veelgestelde vragen. Misschien staat het antwoord op jouw vraag er al bij. Heb je hulp nodig? Neem dan contact op met onze Gastenservice.