Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Klein Vink

Arcen, Limburg (NL), Nederland

  • Kuur- en beautycentrum
  • Recreatieplas
  • Midden in de natuur

reviews

8.2

Vakantiepark Klein Vink scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 24825 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 24825 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 28 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben genoten van een aangenaam verblijf in een schoon huisje in een prachtige omgeving. Graag komen we weer eens terug.
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
Was heel prettig. Nu met die corona is het anders maar jullie doen je best om het goed te laten verlopen. Wij waren dik tevreden.
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
De hotelkamer was prachtig en heel sfeervol, we voelden ons er eigenlijk thuis. Het restaurant zou ik alleen nooit weer eten, de friet was echt zo vet dat het frituurvet eraf droop en ze waren helemaal slap. Hotel en bad een 10, diner een 2. Wel wil ik alles zeker aanraden.
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
7
Naam: Anoniem
Datum: 28 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
Fijn verblijf, wc papier mag wel verbeterd worden en de eetzaal is echt heel ongezellig. Hotelkamer en zwembad was heerlijk!
9
Naam: Ron Kervezee
Datum: 28 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Leny Valstar
Datum: 28 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De schoonmaaktechniek van de jacuzzi functioneerde niet evenals de stoomfunctie van de douche. Dit heb ik telefonisch gemeld en gezegd dat ik het meld om de technische dienst voldoende tijd te geven om het te repareren voor de volgende gasten. Wij waren en maar 4 dagen deze keer dus voor ons was het geen probleem. Maar wel slordig dat dit niet gecheckt wordt voordat de bungalow verhuurd wordt. Dit was namelijk wel een bewuste keuze voor deze bungalow vanwege deze extras. Er is dirct toegezegd dat de extra kosten vergoed worden dus dat is wel netjes afgehandeld.
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fijn zwembad met ruime openingstijden. Thermaalbad erg prettig. Het huisje heeft een fijn terras. De douche cabine was prettig en had een krachtige waterstraal. Jammer dat in het huisje de schoonmaak artikelen kapot waren. De trekker onbruikbaar, de stofzuiger miste een wiel en borstel viel in stukken uit elkaar. De thermostaat van de CV werkte niet goed. Zelfs bij stand van 10 graden bleef de verwarming aan staan en werd het erg warm. De afwasmachine was niet goed geïnstalleerd. De plint trok je bij openen machine los/mee.
7
Naam: Kreft
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuke vakantie Jammer geen horeca In het huisje slechte verlichting in de huiskamer. Daar zou best nog wel een wandlamp bij kunnen. Daarnaast geen haakjes om handdoeken op te hangen in de badkamers En bij de wastafel in de slaapkamer zou een plank wenselijk zijn om je spullen neer te zetten Dit geld ook voor de badkamers
10
Naam: H.P. Schoneveld
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bij binnenkomst in de bungalow voelden wij ons direct thuis, zo heerlijk knus en gezellig ingericht en .....lekker warm.
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Altijd fijn om op Klein Vink te overnachten.
10
Naam: Jongerius
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
Ik heb heerlijke dagen gehad, in een mooi comfort hotelkamer. Het enige negatieve wat ik heb is het gehorigheid als iemand over de gang loopt met hoge hakken of harde zolen, dan is het net of ze bij je binnen komen.
9
Naam: E.M. van Bol-Es
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
de résidence is natuurlijk ook heel erg leuk maar vooral de oudere bungalow uitjes die aan het water of in het bos liggen vind ik heel erg geweldig die hebben pas echt uitstraling ik kom zo graag weer terug vooral omdat ik reuma heb en heb Thermaalbad super is ook voor mijn psoriasis
8
Naam: Katrien Gerards-Evers
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
prima park om even tot rust te komen in deze hectische tijd
9
Naam: Frans Tiggelman
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Dit was voor ons de eerste keer in een vakantiepark in Nederland en is ons zeer goed bevallen, voor herhaling vatbaar. Heel fijn ook dat onze hond meekon en dat de tuin afgesloten was. Ook goede bezorgservice voor ontbijt en avondmaaltijd. Mooi park en omgeving.
8
Naam: Maarten Jagers
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het enige minpunt is dat we een Hamam behandeling had besteld in het Thermaalbad. Het woord Hamam schept verwachtingen van veel schuim en veel water, en ik voelde me echt bekocht toen het een vrijwel droge scrub was en een slappe massage. onze hamam is net iets anders vindt ik geen acceptabel excuus. Jammer... anders zeer tevreden.
10
Naam: Anoniem
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Top vakantie!
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben genoten van een paar dagen heerlijk relaxen op jullie park
10
Naam: Jack Balk
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
alles was prima .maar door corona bijna alles gesloten . desondanks hebben mijn zoon en ik het prima naar ons zin gehad
10
Naam: Anoniem
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
prima verblijf fijne klantgerichte h ouding v personeel, gezellige sfeer overal
8
Naam: Hans Derogee
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De rust die er op het park is vinden wij heel fijn.
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een midweek is te kort. We vonden de bank in de woonkamer niet comfortabel. En de afstandbediening van de tv op de slaapkamer werkt niet. Maar we zijn van plan nog eens terug te komen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Obdanks dat er veel in de omgeving dicht was van wat we hadden willen doen hebben we heerlijk genoten van jullie fasciliteiten
7
Naam: Anoniem
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het huisje (nr 17) is slecht onderhouden en slecht schoongemaakt. Er zit veel schimmel in de doucheruimte. Naast de koelkast en magnetron ligt een hoop vuil (van meerdere weken/maanden). Een opknapbeurt, maar met name en goede schoonmaakbeurt kan geen kwaad.
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
Vloer van hotelkamer was niet schoon. thermaalbaden, diner en ontbijt was super!
9
Naam: Hjm Keijzer
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Anoniem
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
Een fijn hotel mede dankzij de Wellness faciliteiten en mooie nieuwe hotelkamers.
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Was goed, alleen wc bleef maar doorlopen. Hier is service vóór geweest, maar daarna zelfde probleem. Was zeer storend (geluid) tijdens gehele vakantieverblijf.
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Top park komen er al jaren maar het verveelt nog steeds niet
10
Naam: R Mulder
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
DIT park MOET ik aanraden voor mijn zoon , schoondochter en 2 kleindochters, ik heb ze iedere dag fotos gestuurd van de speeltoestellen , de prachtige bomen , trapfietsen , eigenlijk alles wat een jong gezin nodig heeft .ook de sfeer en veiligheid.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.