Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Klein Vink

Klein Vink

Arcen, Limburg (NL), Nederland

  • Kuur- en beautycentrum
  • Recreatieplas
  • Midden in de natuur

reviews

8.2

Vakantiepark Klein Vink scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 23730 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 23730 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een mooi park
9
Naam: Ashna
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het was een heerlijke week om bij te komen in een prachtig park! Het was ons eerste keer medemogelijk gemaakt door het FBN. Enkele minpunten in onze luxe vila was; wat doorgezakte en minder comfortabele bedden, te kleine tv voor zo grote accommodatie en weinig kookgerei. We komen zeker nog een keer terug!
9
Naam: I. Koutsman
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Piet van den Berg
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goed kwaliteit t.o.v. de prijs.
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie ligging van t park in Arcen.
8
Naam: Mari van Berlo
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn vakantiepark
8
Naam: Peter van Keulen
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
helaas werkte bij aankomst de magneetkaartniet bij de bungalow extra rit naar de receptie voor een sleutel
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Was een fijn verblijf
7
Naam: Lia Jansen
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik bestel en kind vriendelijk huisje; *stopcontacten niet af geschermd. *salon tafel met scherpen hoeken ipv ronde tafel. *hek buiten, niet af gesloten. Dus de kleine kon zo weg lopen. *alleen trap hekje boven, niet beneden aan de trap. Dan op slaapkamer beneden; *geen spiegel boven de wastafel. * geen hakjes op je handdoek aan op te hangen.
7
Naam: Henk Emmerik
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wat tegenviel was het toezicht in het thermaalbad m.b.t. Coronaregelgeving. Daarom ook maar 1keer bezocht. Veel te druk en nonchalante bezoekers. Het verblijf was niet schoon. Er zat een vlek op de bank, de onderdorpel van de openslaande deuren was bemorst. De vloer was niet gedweild en bestek en glaswerk was niet schoon. Daarvan is bij vertrek melding gemaakt bij de receptie, welke daar een notitie van zou maken.
7
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Zwembad
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Eindelijk verantwoord even op vakantie!
7
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik weet dat het een oud park is, geen probleem want we slapen er en fietsen veel. Maar dat betekend niet dat overal stof moet liggen, de vloer smerig is bij aankomst en als je wilt 100 dode vliegen en muggen van de zolder kunt gaan schrapen. En een likje verf zou ook de boel al behoorlijk opfleuren.
10
Naam: G.N.A.J.M. Kamps
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Klein Vink betekent voor ons ontspanning, lekker naar het thermaalbad en vrienden opzoeken die in die periode op de camping verblijven.
8
Naam: Ane Rotsma
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben het zeer naar onze zin gehad ,mooi huisje en fijne omgeving .
8
Naam: A Donkervoort
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Voor de 5e keer geweest nog steeds naar onze zin zeker nu de inventaris is vernieuwd En ook hoe het wordt opgelost in het thermaalbad met het coronavirus
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
heel goed
10
Naam: Stuart Smith
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
Wij zijn zeer tevreden en komen graag weer terug.
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Relaxte vakantie op een mooi park en een prachtige omgeving.
10
Naam: Charrel kikkert
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben met veel plezier genoten van een 6 persoonsvilla. Alles was perfect in orde.. niks op aan te merken. Met tegenzin naar huis
10
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
De ervaring die wij ervaren was de vriendelijk van het personeel . Waardoor het verblijf erg goed was.
9
Naam: Gerard van der Korput
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We komen zeker weer terug.
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Liske-Huntink
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Jammer van het koffiezetapparaat,
9
Naam: L.W. Hoekstra
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geweldig verblijf vooral omdat we gebruik mogen maken van het thermaalbad. Dit is genieten in optima forma. We zijn er vaker geweest en zullen nog vele malen gebruik maken van dit mooie park.
7
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Is een mooi park in een mooie omgeving we komen elkaar jaar graag terug om 1 weekje vakantie te houden
10
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We waren vooral verrast door de netheid van het park.
9
Naam: Brouwer Brouwer
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi
10
Naam: Adri Schrier
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een geweldig huis op een geweldige plek waar we heerlijk konden opladen in een voor ons onverwachte moeilijke tijd.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.