Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Klein Vink

Arcen, Limburg (NL), Nederland

  • Kuur- en beautycentrum
  • Recreatieplas
  • Midden in de natuur

reviews

8.2

Vakantiepark Klein Vink scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 25426 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 25426 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 24 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Wally Hoekstra
Datum: 23 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben genoten. Dit park ligt in een prachtige omgeving. We hadden een prachtige accomodatie. Met veel ruimte in en om het huis. Huisje 396, ligt wel een eind van het begin van het park. Maar we konden gelukkig fietsen huren. Speeltuinen leuk.
9
Naam: Gertjan Wentholt
Datum: 23 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Plum
Datum: 23 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
8
Naam: M.P. Matzinger
Datum: 23 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Arcen kleinvink is prima. Mooie ligging. leuke huisjes
7
Naam: Anoniem
Datum: 22 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
we hadden huisje 45 de kachel bleek het niet te doen ( was ook al bekend bij de monteur , )en het glas van de kachel was al jaren niet schoongemaakt. het bubbelbad deed het helemaal niet ( brandde wel lampjes. ) toen het bad vol met water stond leek het wel of het water al super smerig was. dus we hebben hem helemaal niet gebruikt. in de douche cabine kon je ook een knopje indrukken , maar we wisten niet wat er moest gebeuren ( er gebeurde zo wie zo helemaal niets) Er was ook geen gebruiksaanwijzing aanwezig. verder wel mooi huisje hoor,
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
prima park, mooie omgeving
7
Naam: RJ Hattink
Datum: 22 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Was prima verblijf, veel privacy en rustig gelegen plaats. Sanitair erg goed onderhouden en best modern. Winkeltje prima en ligging aan de plas uitstekend.
9
Naam: Lydia
Datum: 22 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Park is prachtig! Huisje aan renovatie toe.
8
Naam: Rgm Geurts
Datum: 22 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een fantastisch lang weekend gehad op een prachtig park, waar we heerlijk konden relaxen met ruim voldoende ruimte rond het huisje
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Was heel goed geweest. Vonden het alleen raar dat we na 13 uur mochten komen , maar dat de receptie dan al dicht was
9
Naam: Kees Deenen
Datum: 22 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park in een prachtige omgeving. De bungalows zijn wel aan renovatie toe.
10
Naam: Anoniem
Datum: 22 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Luxe huisje, prachtige omgeving, goed onderhouden park en bestrating ed
8
Naam: D Meul
Datum: 22 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Last minute geboekt op vrijdagochtend, vrijdagmiddag het park bezocht. Fijn park alles is wat gedateerd maar wel netjes
8
Naam: Albert Boonstra
Datum: 22 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Genoten van de uitstraling van de Residence. leuke bouw van de huizen. Inrichting minimalistisch, geen kast in de kamer, geen opbergruimte in de badkamer en haakjes om handdoeken op te hangen.
8
Naam: Patricia van Eijk
Datum: 22 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Was een heerlijke week, alleen door de corona teveel op t huisje aangewezen, en dus helaas niet veel kunnen doen. Hier zijn de bankjes in t huisje niet voor gemaakt 🙈. We hebben lekker veel gewandeld, in de mooie omgeving, maar konden daarna niet lekker relaxed op de bankjes gaan zitten, dat is jammer.
10
Naam: Anoniem
Datum: 22 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het verblijf was weer heerlijk. We boften wel met t weer. Minpuntje was de sluiting van de wellness. Heel jammer. Ik kom graag nog eens terug maar alleen in een comfort villa De geschakelde bungalows zien er wat out-dated uit. Hoop dat dan de wellness weer open is!
7
Naam: Anoniem
Datum: 22 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi huis rustig gelegen
10
Naam: Anoniem
Datum: 22 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben het prima naar onze zin gehad dit weekend. Een prima huisje net alles erop en eraan. Vriendelijke dame bij de receptie en een heel vriendelijke dame die ons linnengoed kwam brengen. De ligging van het huisje was heel mooi. We hebben fietsen gehuurd en eten besteld, erg handig!
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn vooral door het mooie weer en de mooie omgeving. Medewerkers ook vriendelijk. Jammer dat er weinig kon door de maatregelen maar was ok zo. Eten bestellen was echt slecht, we konden alleen op een tijd ruim drie kwartier later dan we wilden en toen kwam het ook nog 20 minuten later dan afgesproken. Echt irritant met kleine kinderen. En ergste was nog dat de friet zo vies slap en koud was dat we het meeste hebben weggegooid. Bellen om hier meteen een klacht over in te dienen en nieuwe te bestellen kon ook niet want er is nergens een direct telefoonnummer te vinden en de receptie was op die tijd (zondagavond half acht) gesloten.
7
Naam: Anoniem
Datum: 22 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Koffiezetapparaat gaat vanzelf uit. Waarom? 2e bakkie dus koud Miste vooral sfeerverlichting , Praktisch gezien een oven , schaar, vleesmes, badmat Verder huisje saai ,beige beige en nog meer beige Wel schoon en netjes
8
Naam: Anneke Goede
Datum: 22 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het park is ruim opgezet. Fijne eenvoudige bungalow. Prachtige omgeving.
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke week gehad waarbij we echt op rust zijn gekomen. Complimenten voor de luxe uitstraling van de villa
8
Naam: G. Beukhof
Datum: 22 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
fraai gelegen met schitterende omgeving
7
Naam: Paul
Datum: 22 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Jammer dat er in het huisje geen oven of combimagnetron aanwezig was. Bank in het huisje zat niet echt lekker, bedden waren wel weel heel goed
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Anoniem
Datum: 22 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super mooie omgeving Ook met Corona veel leuke dingen om het park. Zoals fiets en wandelroutes
8
Naam: Leandra van de Haar
Datum: 22 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Als bestelling eten later wordt, graag even SMS of zo
9
Naam: Lucie van Rensen-Wismans
Datum: 21 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
wij verblijven graag op jullie park wel jammer dat het thermaalbad nog niet open mag
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.