Klein Vink

Arcen, Limburg (NL), Nederland

  • Kuur- en beautycentrum
  • Recreatieplas
  • Midden in de natuur

reviews

8.2

Vakantiepark Klein Vink scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 25990 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 25990 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 6 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ontspannen, rustig, door coronaregels minder te doen, park ziet er netjes uit en een mooie omgeving.
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben genoten van een heerlijk weekje weg op het park. De prijs-kwaliteit is goed in orde. De bedden mogen wat ons betreft vernieuwd worden. De veren waren, zeker bij de kinderbedden, voelbaar. De gordijnen schijnen erg door, waardoor je vroeg wakker wordt. Wat fijn dat ons huisje zoveel privacy had. Ook de loungebank was een heerlijke aanvulling. Wij zijn vaste Roompotbezoekers en het zou leuk zijn als er een soort spaarsysteem zou komen voor leuke extraatjes.
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Helaas koud water met douchen in T1.
7
Naam: Anoniem
Datum: 5 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
een mooi groen park met veel verschillende soorten huisjes, de geschakelde oude huisjes zijn wel aan een renovatie toe: enkel glas, deuren en ramen die niet goed dicht konden, jammer dat alle indoor activiteiten dicht waren, maar daar konden jullie niets aan doen, veel wandel- en fietsroutes in de buurt
10
Naam: Marijke Kraaij
Datum: 5 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtige locatie, vriendelijke personeel. Ondanks Corona maatregelen prima plek om even een weekje te ontstressen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 4 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben het enorm naar ons zin gehad. Ruim park met mooie omgeving. Het huisje was best oud, maar prima onderhouden met een mooi grasveldje ervoor.
8
Naam: M.J. van Veen
Datum: 4 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Komen hier nu 30 jaar. Meestal nemen wij hetzelfde huisje want nemen vaak onze 2 chihuahuas mee. En het meer is dan voor mijn man vlakbij. Mijn man houdt veel van karpervissen. Hij heeft een hersenbloeding gehad en kan niet tegen teveel drukte. De huisjes zijn grandioos gebouwd.. Je hebt zo weinig last van andere buren.
7
Naam: Anoniem
Datum: 4 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Frenck Struijer
Datum: 4 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super mooie locatie, fijn park en hele vriendelijke medewerkers. Komen hier zeker nog een keer terug. Een tip de bedden zijn wel aan vervanging toe
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Best tevreden
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een heerlijk weekend , de kano bij het huisje en de ligging van de huisjes aan het water waren echt een pluspunt van ons weekend ☺️
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het vakantiepark heeft op ons een erg gezellige indruk achtergelaten. Alhoewel veel speeltoestellen wel wat oud oogden, hebben de kinderen zich goed vermaakt. De midget golf baan is echt aan vernieuwing toe waar de speeltoestellen dan wel beter verzorgd waren. De medewerkers proberen erg vriendelijk te zijn en doen echt hun best zich aan de Corona regels te houden. Dit gaat niet altijd iedereen perfect af, maar dat is ok lastig. De mensen zijn heel vriendelijk. Wat me wel opviel, is dat het soms leek dat niet iedereen goed voorbereid was op eventuele drukte. Zo was op maandag de koffie automaat erg lang niet in gebruik door onderhoud en waren er ook bepaalde ingrediënten van gerechten niet voorhanden. Niettemin hebben we ons enorm vermaakt. Leuk park en leuke omgeving
10
Naam: Margo ter Meulen
Datum: 3 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Erg positief. Voor herhaling vatbaar. Prachtige luxe huisjes, rustig park. Iedereen heeft genoten. Erg blij dat we meteen fietsen hebben gehuurd. Daar hebben we het hele weekend heerlijk gebruik van gemaakt. Geen commentaar.
8
Naam: MATIJSSEN
Datum: 3 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Gastvrij verblijf.
10
Naam: Marielle Mourits
Datum: 3 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wauw, het was een TOP vakantie!!
9
Naam: Ben Haring
Datum: 3 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig ruim opgezet park vooral waar wij hebben vertoefd namelijk in Residence Klein Vink huis nr. 378. Prachtige tuin en lekker ruim opgezet en schoon onderhouden.
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We waren blij verrast. Zeer ruim opgezet en nette huisjes. Onderhoud van de huisjes laat wel te wensen over. Prachtige omgeving met veel mogelijkheden. We zijn wel geschrokken van de horeca. 1 keer wat laten bezorgen. De kwaliteit was erg slecht en bestelling was niet compleet.
7
Naam: Mkw
Datum: 3 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het huisje was mooi en gezellig ingericht. Jammer dat van de gaspitten, de helft het maar deed. Op het park deed het wat gedateerd aan, met name de midgetgolf is echt heel erg aan vervanging toe. De speeltuintjes zijn ook wat verouderd en wat simpel, muv die bij het restaurant. Restaurant en menukaart vraagt aandacht, eten duurde lang voordat het op tafel kwam en kwaliteit was mager. Menukaart beschrijft het gerecht anders dan dat het op tafel kwam (bijv, gebrande noten verwerkt in een tosti, terwijl dit niet vermeld was.... ivm een notenallergie was dit niet handig!).
8
Naam: M.R. van Hattum
Datum: 3 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super mooi park (residentie deel), helaas erg prijzig omdat je geen gebruik kon maken van zwembad/ sauna wat natuurlijk wel in de prijs is verwerkt. Hierdoor blijft dit hangen, misschien hadden jullie hier een compensatie voor kunnen regelen (voucher ofzo) zodat je nog een keer terug komt in de toekomst.
8
Naam: Chris van Ierland
Datum: 3 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Her verblijf was weer prima. Huisje is top. Locatie top. Alleen de voorziening snackbar was bagger deze keer helaas. App werkte niet geen probleem gaan we het halen. Bestelt een uur gewacht. Maar eens gevraagd hoe lang nog. Zijn ze de bestelling kwijt. Geen service dus. Uiteindelijk bijna 1,5 uur gewacht op eten. Had in de tijd andere leuke dingen kunnen doen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij zaten in een huisje van Residence Klein Vink. Fijn ruim opgezet park. Huisje was goed, gezellig en schoon. Genoeg ruimte in de tuin om te ravotten met de kinderen.
7
Naam: Anoniem
Datum: 3 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
zorgen dat er voldoende personeel in de horeca gelegenheden zijn zodat er vlotter aan de vraag voldaan kan worden. zondag de dag dat veel weekend mensen vertrekken voldoende capaciteit in de snackbar zodat er ook na 18.30 nog besteld kan worden. door de verklaarbare maatregels ivm corona niet van alle faciliteiten gebruik kunnen maken waardoor deze niet te beoordelen zijn hierdoor is het cijfer iets lager.
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
ontspannen sfeer,
9
Naam: Anoniem
Datum: 3 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ruimte en prachtige ligging
9
Naam: J. Huisson
Datum: 3 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Was weer een fijne vakantieweek in een goed verzorgd park en een mooie omgeving
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 3 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk genieten van de rust en ruimte
9
Naam: Anoniem
Datum: 3 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben 35 jaar een stacaravan op Klein Vink gehad en het was thuiskomen en herinneringen ophalen, erg leuk. Maar verder onderhoudt van de huisjes echt slecht, deuren sluiten slecht en verrotte kozijnen. Dit kan niet voor dat geld!!!!!! Omgeving en de rust is erg prettig en daar geeft ik een 8 voor
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik vind de omgeving waarin de huisjes staan echt prachtig. Al dat groen en water maakt echt dat ik heerlijk tot rust kon komen. De uitstraling van met name de buitenkant van de huisjes vind ik echt heel jammer. De privacy daarentegen wel weer heel prettig. Tip voor dit formulier: laat meerdere mogelijkheden kiezen bij de toelichting op de vragen. Één onderdeel kiezen, geeft mij persoonlijk onvoldoende mogelijkheden voor toelichting!
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.