Klein Vink

Arcen, Limburg (NL), Nederland

  • Kuur- en beautycentrum
  • Recreatieplas
  • Midden in de natuur

reviews

8.2

Vakantiepark Klein Vink scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 28708 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 28708 reviews

8
Naam: Birgit Verberk
Datum: 22 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
7
Naam: Jerphanion
Datum: 22 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Sport & animatie
  • Zwembad
Genoten van het thermabad en sauna maar jullie dinineren in de avond is een ramp. Moeten uitwijken naar het Fletzerhotel en vd Valk in Venlo. Schandalig!
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
ik heb eigenlijk geen opmerkingen , alleen dat de thermaalbaden zo druk zijn !!! Verder heerlijk genoten , wij kennen de Roompot al jaren mede omdat onze beide schoondochters werkzaam zijn als parkmanagers bij de Roompot ! Dus we blijven boeken .
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
10
Naam: Mieke Wayenberg
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk genoten,bij aankomst een super schoon huisje.heerlijk gewandeld over het park.komen zeker terug
8
Naam: Jan Koenjer
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
mooi park, goed vakantieverblijf, maar wel een aantal onderhoudspunten in de woning (piepende verwarmingsthermostaat, haperende/storend geluid elektronische ontsteking kooktoestel, lekkende thermostaatkraan in de badkamer.. (wel allemaal doorgegeven aan de receptiemedewerker)
10
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, mooie en comfortabele kamer, lekker ontbijt met ruime keuze en een heerlijk zwembad!
7
Naam: Johannes van den Heuvel
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
Kamer met de frans slag schoongemaakt. Geen gelegenheid om te dineren , restaurant is gesloten . Opening tijden themaalbad van af 10 uur plaats van 9 uur zoals voorheen was .
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
Aparte Kopjes voor koffie en thee op de hotelkamer. Bij het ontbijt zuivelvrije joghurt of kwark
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
Jammer dat de avond zo kort gemaakt is en ook dat je pas om 10.00 kan gebruikmaken van bad
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
Hoeveelheid eetgelegendheden/keuze minimaal Aankleding thermaalbad minimaal
7
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
Hotelkamer was nadat we erin mochten nog voorzien van een doodgeslagen (langppoot vlieg) op het plafond boven het bed. Ook lagen er dode vliegen in het raamkozijn. Slaapgedeelte verder heel mooi en functioneel. Tips - douche van kamer 1.11 is niet echt handig over nagedacht. Bediening zit recht en douche zelf zit daar links van. De slang daartussen langer maken of verplaatsen. Nu ga je met je elleboog telkens er tegen aan.
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We konden genieten van de rust, de mooie omgeving en de faciliteiten op de camping. De supermarkt is zeker een pluspunt. Iedereen was er vriendelijk. We komen zeker nog terug.
7
Naam: Mark Paalman
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben het verblijf als erg prettig ervaren. Het gehuurde huisje was luxe en ruim. Wel zat het huisje een flink stuk van het centrum van het park af, maar dat is nou eenmaal de indeling. Wellicht kunnen jullie als (betaalde) service een karretje rond laten rijden, evt op bestelling. Een klein verbeterpunt voor de luxere huisjes is om een beter koffiezetapparaat dan een Senseo neer te zetten (dat is verwarmd slootwater, past niet bij de luxe van dit huisje). Verder vond ik de speelmogelijkheden voor kinderen qua aantal prima, alleen had het wat gevarieerder gemogen (denk bv. aan een springkussen). Als laatste vond ik het zwembad bij het park behoorlijk basic en ouderwets, dat was echt een tegenvaller (voor de kleinste kinderen tot een jaar of 4 is dit vrij beperkt).
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
We zijn al jaren fervent bezoeker van Thermaalbad Arcen. Vooral de Adult only (boven 18 jaar) en de Wellness was de reden om vanuit Breda naar Arcen te rijden. Het openen van het hotel was een groot pluspunt. Helaas vermoedelijk na overname door Roompot is er veel veranderd in die zin dat het Adult only principe is losgelaten. Afgelopen weekend hadden we weer een Hotelarrangement met Wellness geboekt, maar was geen succes. De Welness was Top, de kamer goed. Echter het belangrijkste namelijk de zwembaden waren desastreus. Een horde badgasten en weinig zwemplezier. Letterlijk moest je je een weg door het water banen. Thermaalbad dus voorlopig niet meer voor ons! We verlangen naar het vroegere kuuroord dat Thermaalbad Arcen was: hygiënisch en rustig!
8
Naam: Jacqueline Kossen
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
het is een mooi groot park, maar de huisjes zijn wel erg gedateerd
9
Naam: Ingrid
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zoals ieder jaar een fantastisch lang weekend op de residentie gehad. Maar wat waren de vloeren beneden smerig. Nog nooit eerder meegemaakt. Die waren niet alleen slecht gezogen, een sopje hadden ze al lange tijd niet gehad! ( en ja, nu dus wel)
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
Een heerlijk verblijf, alleen de kamer was veel te warm
10
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Superfijn gehad. Prima accommodatie en ligging. We konden alleen de elektrische laadpaal niet gebruiken. Dit stond niet aangegeven en een andere laadpaal die volgens de site van de ANWB ergens op het terrein zou moeten zijn, was er niet, in ieder geval konen we niet vinden. De receptie was hier heel onduidelijk in. Na wat zoektochten naar de laadpalen en verschillende telefoontjes, hebben we hem uiteindelijk bij een hotel in de buurt kunnen opladen. Betere communicatie/berichtgeving vanuit het park was wel fijn geweest. Verder was alles naar wens
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijke week
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Er waren heel veel mooie plaatsen vrij en wij stonden op een achteraf plekje. Nee die plek zou ik geen 2e keer willen
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
nethoud in de kamers kon beter, bedden waren ook echt niet top. Maar los van deze dingen is dit een ideaal verblijf voor zowel kids als volwassenen. Veel ruimte, alles voorzien, groot terras met nette tuin, goeie uitvalsbasis voor mooie wandelingen en fietstochten, ...
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Dienstverlening receptie moet klantvriendelijker en meer kennis van zaken. 3medewerkers verder veel geduld en weer uitleggen en aanhouden dan pas geholpen! Dit moet beter!
10
Naam: Yolanda Vink
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij komen met vriendinnengroep al 7 jaar bij jullie in september. Dat zegt dus al genoeg. Dit keer een extra pluim voor jullie. Daar 1 badkamer niet gebruikt kon worden vanwege lekkage werd er naar een leuke compensatie gezocht. Daarbij ook een flesje wijn met een lief kaartje vanwege dit ongemak. Echt dat maakte voor ons alles goed en bevestigde wel weer waarom wij zo graag bij jullie komen elk jaar weer !!!!
10
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Huur nu al jaren een huisje of huisjes om naar de elfia te gaan. Dit jaar drie huisjes en prima tijd gehad. We komen volgend jaar zeker terug... Zou leuk zijn om na zeven keer nu een keer wat goedkoper te kunnen🤗🤗
7
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Er liep een muis in de keuken, en de schakelaar in de hal hing los.
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fantastisch verblijf gehad. Bungalow was erg schoon, maar wel erg vochtig, dat rook een beetje muf. Badkamer en bedden mogen update hebben. Tip; hang extra haken op slaapkamer om iets aan te hangen. Leg een nieuwe stofzuigerzak in de kast. Onze was vol en hebben we handmatig moeten legen omdat we bungalow netjes wilde achterlaten. Klein flesje azijn ook fijn om waterkoker te ontkalken
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.