Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Roompot Beach Resort

Kamperland, Zeeland, Nederland

  • Vlak bij zee
  • Kindvriendelijk
  • Rust én gezelligheid
Roompot Beach Resort

reviews

8.2

Vakantiepark Roompot Beach Resort scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 17651 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Chillzone
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 17651 reviews

9
Naam: M Hendriks
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alles was perfect. Enige minpuntje was de tweepersoons sauna waar je maar in je eentje in paste
10
Naam: Marloes Bauwens
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Jessica Bakker
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Er beter voor zorgen dat alles klopt en compleet is, en schoon.... Diverse malen moeten bellen met de receptie omdat zaken niet op orde waren. Daarbij niet 1x excuses gekregen.
10
Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geweldig genoten tijdens de corona periode
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn verblijf, klein maar met alles wat je wenst voor een weekend Vinden wel de bewegwijzering erg onduidelijk in het donker en ook tot 2 keer toe moeten navragen bij receptie en toen pas een boekje en extra uitleg
10
Naam: Anoniem
Datum: 24 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk verblijf, fijn huisje! Even wat anders, andere omgeving. Kids hebben genoten, ook al was alles dicht.
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vanuit je huisje zo het strand op. Is niet alleen voor de honden prachtig.
9
Naam: Beppie Bogers
Datum: 24 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk van de midweek genoten in het NT huis 50 meter van het strand . Iedere dag gefietst met windkracht 7/8 . Wat een prachtig uitzicht in de polder en over de dijk langs het Veerse meer aan de ene kant en de Noordzee aan de andere kant . Of over de Oosterscheldekering fietsen richting Neeltje Jans , echt een aanrader ! Dan bij thuiskomst in de inpandig sauna verrukkelijk . Roompot graag tot een volgende keer , BEDANKT . BEPPIE BOGERS
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Echt leuk zon beachhouse!
9
Naam: Esther
Datum: 23 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een hele fijne week gehad zeker in deze tijd ondanks dat er veel dicht is.
10
Naam: Anoniem
Datum: 23 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een heerlijke midweek gehad. Rustige omgeving, leuk huisje. De animatie was perfect geregeld, de kinderen waren super enthousiast over alles. Ondanks de maatregelen zouden we zeker terugkomen. Een minpuntje in het huisje was de verwarming in de slaapkamer met het stapelbed. Deze werkte niet dus het was er stervenskoud voor de kinderen. De knop zat weggewerkt in het bedstijl dus deze was met geen mogelijkheid te draaien. Misschien dat daar aandacht aan gegeven kan worden.
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Onze Keycard werkte niet omdat de schoonmaker de deur met de sleutel op slot had gedraaid. Hierdoor hadden we eerst geen toegang tot de woning. We zijn langs de receptie geweest en hebben een paar keer gebeld. We moesten wachten voor de woning. Het duurde helaas 45 minuten voor er iemand langs kwam om de deur open te maken. Verder een prima verblijf.
9
Naam: Siegfried Gorlitz
Datum: 23 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij komen al heel erg lang in de Roompot vakantieparken. De liggingen, en accomodaties, de uitstraling en de buiten seizoen prijzen maakten dat wij soms 6 keer per jaar een midweekje boekten . De Katjeskelder, De Schaapskooi, Hof van Domburg en Beachresort Kamperland en Weerterbergen en Wolfsven ( en nog meer) waren keer op keer weer fijn. Nu men ook nog volop met renovaties bezig is, is het verblijf nog aangenamer . Zo zijn wij van Noord tot Zuid lekker bezig binnen Nederland . We zijn hier echt heel erg blij mee dat dit nog steeds kan .
10
Naam: L Govers
Datum: 23 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Buitengewoon en voor herhaling vatbaar. Op een paar kleine puntjes na. Heb diverse vrienden op de hoogte gebracht. Ik had wel n tegemoetkoming in de prijs verwacht, had geboekt voor coronamaatregelen, kon niet veranderen van datum dus zwemparadijs was gesloten. Dit was wel in prijs meegenomen. Anderhalf uur per verblijf. Maar de lokatie kon niet beter
8
Naam: Anthara Hagen
Datum: 23 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super! Ook al konden we niet optimaal genieten van alle faciliteiten maar het park gaf ons zeker het gevoel dat we nog geen terug willen komen wanneer wel alles open is.
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De service van het personeel was uitstekend. Bewegwijzering naar de parkeerplek van het beachhouse was een paar dagen niet aanwezig. De bedden van het beachhouse waren doorgezakt ( versleten). Het zicht uit het beachhouse was geweldig.
10
Naam: Bert Goedhart
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prijs/kwaliteitsverhoging, ligging met in omgeving veel mogelijkheden voor wandelen en fietsen, sauna in bungalow.
10
Naam: C van Summeren
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk een paar dagen uitwaaien! Alles was er zelfs een stofzuiger, en dat is erg handig met kids en zand in de buurt. Dicht aan de haven en strand gelegen huisjes met speeltuinen voor de deur. Echt een aanrader! En als superbonus een sauna voor mama om op te warmen
8
Naam: Renee Gruiters
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: W.A Rekkers
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heeeeerlijk! Dit is denk ik al de 5de keer dat ik hier kom, dus dat zegt denk ik wel genoeg ?. Ondanks alle corona maatregelen, is er nog genoeg leuks te beleven.....het strand, de speeltuin, de midgetgolf. Ik wordt altijd blij van de uitstraling van het park, de ligging en het vriendelijke personeel.
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vriendelijk en leuk personeel. Meer dan 1 wc rol en 1 vuilniszak was leuk geweest,,
9
Naam: Kim Marijnen
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben genoten
10
Naam: Corry Schutte
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een van alle comfort voorzien huisje. Fijne bank, goede bedden. Sauna een groot pluspunt. Het enige dat beter zou kunnen is duidelijker aangeven hoe bij het huisje te komen als de receptie gesloten is.
9
Naam: P van den Berg
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
hebben ondanks koud weer toch genoten elke dag heerlijk over park gewandeld
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Superlokatie! Schoonmaak direct na melding dat er iets over het hoofd was gezien. Bedden liggen vreselijk. Trampoline gesprongen? Toen ik onverwacht naar huis moest ivm een calamiteit heeft Mark me verschrikkelijk fijn geholpen. Dankjewel Mark!
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij boekten een bungalow met sauna . Jammer genoeg was deze defect en konden we er niet van genieten wat jammer was want om deze redenen hadden we precies deze bungalow geboekt. Meerdere malen geprobeerd iemand telefonisch te bereiken . Tevergeefs niemand nam op. Bij het uitschecken werd er eigenlijk niet groot op gereageerd buiten een sorry kwam niks! We hebben het fijn gehad maar de sauna waar wij ons zo op verheugd hadden konden we niet genieten !
7
Naam: Anoniem
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een mooi en fijn verblijf gehad. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Prijs/kwaliteit verhouding vonden wij nu goed maar in voorjaar vinden we de prijs wel hoog voor de lage mate van comfort in het huisje
10
Naam: Anoniem
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super fijne ligging direct aan strand. Huisjes waren mooi en schoon. Alles wat je nodig hebt was er in het huisje. Sauna in het huisje was ook heel fijn in de winter
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: B van Dijk
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij zijn zeer tevreden over het verblijf bij de roompot.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.