Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Roompot Beach Resort

Roompot Beach Resort

Kamperland, Zeeland, Nederland

  • Vlak bij zee
  • Kindvriendelijk
  • Rust én gezelligheid

reviews

8.2

Vakantiepark Roompot Beach Resort scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 16390 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Chillzone
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 16390 reviews

9
Naam: M.J. Hoogendoorn
Datum: 1 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
ligging was goed alleen parkinformatie was niet aanwezig in het vakantieverblijf
7
Naam: Anoniem
Datum: 30 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gordijnen haken loshangende Deur slaapkamer kon niet dicht..deurspijl los Water op de grond..regende binnen bij binnenkomen, schuifdeur stond op een kier. Onmogelijk om met de auto te vinden, bewegwijzering slecht en niet verlicht bij schemering aankomen . Buitentafel kapot, stuk uit...!!!
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben genoten van een extreem stormachtig weekend in een beachhouse. We vinden het alleen een beetje benauwend dat je niet makkelijk weg kon indien nodig. Als tip zouden we ook nog willen meegeven dat het handig zou zijn om wat meer berging in de woonruimte te maken, bijvoorbeeld door het plaatsen van een Ikea rek waar je wat voorraad en spelletjes in kunt opbergen. Ook vonden we het jammer dat we niet vanaf de bank of tafel door de onderste ramen de zee konden zien. Verder hebben we genoten!
8
Naam: Yvonne Beckers
Datum: 30 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De inventaris van huisje mag wel iets uitgebreid worden ! Er was geen fatsoenlijk schilmesje en vlees mes aanwezig Ook eet borden erg klein , ben zelf grotere gewend en ketels kromme bodem Ook blik en veger zou handig zijn Wat park betreft de slagboom haperde vaak Verder toch een fijne vakantie gehad goede bedden en heerlijk rustig
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Prima tevreden, in ons huisje 2 kleine mankementen. Deze werden netjes opgelost na melding. Wat betreft inventaris was er 1 koekenpan die niet op inductie werkte. Deze konden we helaas niet gebruiken (huisje 7432). Verder alles naar wens, we komen zeker weer!
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Gezellig, goede ligging, mooie chalet, comfortabel, schoon, goede keuken materialen, zodat je heerlijk kan koken.
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Geweldig prijs voor verblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi en goed onderhouden park, zowel de verblijfaccomodatie als de service faciliteiten.
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super gezellig en netjes. Kom zeker nog een keertje terug.
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk uitgewaaid. Huisje was van alle faciliteiten voorzien, mooie ligging op park.
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het is een nadeel dat het campingbedje op geen enkele slaapkamer past. Dit wordt van te voren wel aangegeven met de suggestie om het bedje in de woonkamer te plaatsen. Dit is absoluut geen optie! Met wat pas en meet werk kan het bedje in de tweepersoonsslaapkamer beneden geplaatst worden. Is niet erg comfortabel. De boven slaapkamer is geen optie vanwege de steile trap
7
Naam: Anoniem
Datum: 29 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Accomodatie vond ik niet erg schoon. Spinnenwebben, lampen en plinten en kozijnen vuil. We moesten inventaris bijvragen en onze matras was doorgelegen waardoor 1 nacht rug problemen en slecht slapen. Gelukkig kregen we een ander matras wat dit probleem oploste. Maar goed dan is de dag wel vermoeiend. De laatste avond deed onze ketel t niet meer geen warm water en we konden niet bellen. Voor de eindschoonnaak gebeld maar receptie was pas om 9 uur open. Warm water geend bij de buren ?
7
Naam: Anoniem
Datum: 29 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Dicht bij strand
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuke vakantie gehad
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Stormachtige dagen, maar ook héél zonnige.
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Groot vakantiehuis met sauna en ligbad, zwembad en centrum zijn wat gedateerd, ruim opgezet park
7
Naam: Sandra Vlug
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Huisje was matig schoongemaakt, ik was zelf bij vertrek nog twee uur bezig met schoonmaken en meerdere malen dweilen. Het vitrage gordijn kan beter vervangen worden door een echt gordijn. We zaten met de lamp aan binnen enorm op de kijk. Parkeren is te krap, mede door de aanwezigheid van de vele keien. We hebben ervoor gekozen om de auto maar aan de grotere weg te zetten. Zwembad was binnen heel goed qua maatregelen, maar iedereen tegelijk erin en eruit was een drama, Afstand houden was onmogelijk. Verwarming op de slaapkamer werkte niet goed, kamer werd met de vele regen erg vochtig.
9
Naam: Bart van Herpen
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Super vakantie gehad op dit mooie kindvriendelijke park. Voor de kinderen is het helemaal geweldig en Koos heeft er twee vrienden bij!
9
Naam: Elaine Heezen
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ondanks het herfstige weer hebben we ons heerlijk kunnen vermaken, heerlijk kunnen uitwaaien op het strand vlakbij. Erg fijn park, we komen zeker nog een keer terug!
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Lekker rustig, Mooi zicht op zee en haven.
7
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Qw
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij hebben genoten van ons verblijf bij beach resort kamperland. Het engine minpunt voor ons was de ligging van ons verblijf en de hoge instap. Dit ligt niet aan Roompot maar aan ons zelf. Te laat geboekt waarschijnlijk. Normaal boeken wij een chalet met lage instap. Mijn vrouw is gedeeltelijk rolstoel afhankelijk. Deze keer hebben wij een week geboekt en zijn onze kinderen en kleinkinderen ook het weekend naar Beach resort gekomen tgv onze 50 jarige huwelijksdag. Volgende keer boeken wij op tijd.
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
ik miste een handdoekophanghaakje in de doucheruimte, tevens een toiletrolhouder. Verder rook het huisje bij binnenkomst erg naar schoonmaakmiddel. zeker op de slaapkamer, volgens mij worden de dekbedden en bedden lekker in gesprayd, deze geur is zeer indringend en niet aangenaam. tevens voelen de bedden wat klammig aan.
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Op letten dat het vakantie huisje schoon is
7
Naam: Roland Franken
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
in het huisje (RP4B) lekt de badkamer water naar de slaapkamer. lichte schimmelvorming op vloer douchehoek, 1 keycard is minimaal. huisje met hond zou hondvriendelijker mogen zijn. o.a. drink en eetbak afzetting terras zodat de hond los buiten an. je betaald extra voor de hond maar je krijgt niets extras.
7
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Bedden te hard...kussens te zacht.....bank in de kamer niet comfortabel
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.