Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan je van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Roompot Beach Resort

Roompot Beach Resort

Kamperland, Zeeland, Nederland

  • Vlak bij zee
  • Kindvriendelijk
  • Rust én gezelligheid

reviews

8.2

Vakantiepark Roompot Beach Resort scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 15197 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Chillzone
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 15197 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
leuk, voor Sterre (7jaar) was het super, koos konijn is haar favorite en ook de knutsel momenten zijn heel leuk.
7
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het huisje is veel kleiner dan verwacht. De indeling is heel onlogisch (badkamer in de gang) alles is ontzettend gehorig. Traphekje alleen boven en niet beneden. Tv deed het de eerste dagen beneden niet en dit werd steeds afgewimpeld met het argument dat er een storing was. Na 3 meldingen is het dan eindelijk een keer verholpen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi huis dichtbij de jachthaven mooi uitzicht en het strand is ook mooi.
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het was een fijne vakantie. Mooi park, fijne sfeer,..
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk park met goede invertaris in mobil home
7
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
De ligging is prachtig. Roompot kan echt nog zoveel verbeterslagen maken. Pleintje snackbar/ Supermarkt heeft achterstallig onderhoud, niet sfeervol. Het nieuwe restaurant Bestevaer is erg mooi, met foodtruck erbij. Deze sfeer spreekt ons erg aan.
7
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We sliepen in huisje 2064: het huisje was een beetje viezig bij aankomst (borden waren niet helemaal schoon, vloer leek nauwelijks gestofzuigd en er zaten her en der spinnen). Ook zaten er vlekken op de muur en beschadigingen op de muur in slaapkamer. Er was eerst geen koekenpan (dat was snel geregeld trouwen, blij mee) en een lampje was stuk. Indruk die je dan krijgt is niet zoals je wilt denk ik. We hadden de website voor reserveren niet goed gelezen, dus ipv voor 4 personen was er maar voor een persoon geboekt- onze fout natuurlijk- maar we moesten toen wel bijna een half uur wachten totdat alle andere gasten binnen waren voordat we gelukkig toch nog het zwembad in konden. Standje bij het park was erg leuk! Verder prima vakantie gehad. Zeeland is leuke vakantiebestemming!
7
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Vaker sanitair schoonmaken..voor elke kampeerplaats een parkeerplaats op nummer zoals bij de strandhuisjes...eenrichtingsverkeer maken..zoals een rondweg over het park..achterstallig onderhoud bij het zwembad en wasgelegenheden aanpakken
8
Naam: T. van Dam
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
1 aanmerking ter verbetering : de deur in de chalet kon niet van binnenuit op slot. Je kon ze enkel dichttrekken. Met een slaapwandelend kind slaap je dus eigenlijk niet gerust als ouder want ze wandelen zo recht de deur uit. Deze staat immers van binnen naar buiten toe los... Veiligheidshalve zou ik dus graag deze deur ook willen kunnen vastdraaien eens in de chalet. Wij barricadeerden de deur met koffers maar een slotje zou handig zijn. Verder hadden wij een uitstekend verblijf (het slechte weer verhalen we niet op Roompot?)in een kraaknette, perfect uitgeruste en onderhouden chalet. Wij keren met 100% zekerheid nog eens terug!
7
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Zoals al eerder aangegeven hadden gezien de prijs en periode waarin we verkeren een tiptop in orde huisje verwacht en dat viel helaas tegen.
10
Naam: Alie Scholtens
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij hebben alweer geboekt voor volgend jaar
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Marco De Kleine
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
de ligging, gelijk naar het huisje toe, prachtig strand, zeer goede sfeer op park, vriendelijke personeel
9
Naam: W. Hilbring
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
De grond mag wel beter worden bijgehouden er zaten een hoop oneverheden op de plek
8
Naam: Robert Du Jardin
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heel leuke vakantie gehad dankzij het personeel van het zwembad
9
Naam: T.H. van der Werf
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Op deze camping is alles goed geregeld, goede service en voorzieningen die allemaal in orde zijn, een reden om nog eens terug te komen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ons beachhouse aan het strand was prachtig! De rest van het park heeft wel een verouderde aanblik. We misten een ‘informatiemap’ met leuke tips in de omgeving etc.
10
Naam: Corrie Melis
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
een heerlijk park met voor een ieder vermaak
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Toppie komen zeker een x weer
9
Naam: Suzan de Fijter
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
We hebben het erg naar ons zin gehad. Vroeger ging ik elk jaar naar deze camping en het was erg leuk om 20 jaar later weer terug te zijn en herinneringen op te doen. Leuk om te zien dat jullie groeien en we hebben het enorm leuk gehad samen!!
7
Naam: John Heijnen
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zoals hiervoor aangegeven. Daarnaast te weinig ramen,,waardoor je niet naar buiten kon kijken, als je zat. In deur ondoorzichtig melkglas.
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een prettige midweek gehad op het park. Heerlijk om naar de zee te kunnen lopen en daar een drankje te kunnen drinken. Veel speelgelegenheid voor kleine kinderen.
7
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
10
Naam: A. van der Vliet
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij hebben genoten van onze vakantie. Wij zouden alleen als tip meegeven, maak een goede afzuiging in het eigen sanitair gebouwtje bij de kampeerplek. Deze is erg slecht en er zat heel veel kalk en roest op de vloer. We hebben ook gezien hoe er schoongemaakt wordt door de schoonmakers, die doen er 2 tot 4 minuten over om schoon te maken. Ze doen de spuitbus erdoor en de dweil. De dweil gebruiken ze voor meerdere gebouwtjes. Dit vinden wij erg slecht om te zien. Gelukkig maken we altijd zelf schoon voor we er gebruik van maken. En ik denk dat heel veel mensen dit doen.
7
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.