Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Klein Vink

Klein Vink

Arcen, Limburg (NL), Nederland

  • Kuur- en beautycentrum
  • Recreatieplas
  • Midden in de natuur

reviews

8.2

Vakantiepark Klein Vink scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 23694 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 23694 reviews

10
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was weer geweldig .nog even genieten van een weekje weg . Het weer was goed en dat halverwege september . Veel buiten geweest . Zeker de volgende keer weer naar dit park .
7
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huisje was op zich goed en compleet. Echter de staat van onderhoud en schoonmaak dient verbeterd te worden. Heerlijke week gehad, mede door het prachtige weer.
10
Naam: H Dokter
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Niet voor iedereen was het duidelijk dat er een eenrichting verkeer geld op het park. Meerdere keren kwam er een auto ons tegemoet op de smalle paden,
9
Naam: Jan Mulder
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Zwembad
De verzorging was prima het hotel het ontbijt eigenlijk alles ,en het zwembad was uitstekend, het waren mooie dagen bij de Roompot.
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi schoon park, vriendelijk efficient personeel. Paar kleine details in het huisje die makkelijk op te lossen zijn.
9
Naam: Ftvanderwijst
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Na 45jaar nog steeds graag naar jullie toe.gr
9
Naam: D.J. Past
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prettig en rustig, heb heerlijk rustig mijn tijd doorgebracht even helemaal uitgerust. Ben er volgend jaar weer, het is prima bevallen...
9
Naam: Marcella Berendse
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij kwamen voor het vissen maar er zat bijna niets meer in de vijver. We hoorden dat er vissen niet teruggezet worden maar worden opgegeten. Jammer dit! Verder erg genoten van het mooie nazomerweer.
8
Naam: Jiska Jonker
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Erg fijne vakantie gehad bij Roompot Arcen!
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was heerlijk. Niet helemaal schoon. Maar dat was zo verholpen. De ramen zouden wel een keer gezeemd mogen worden. We hebben het in elk geval prima naar ons zin gehad
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk park met veel voorzieningen. Fijne ligging om te wandelen en fietsen., Jammer dat het onderhoud van het huisje wat minder is en de gordijnen en meubilair wat oud zijn . Complimenten voor voor de technische dienst en de schoonmaakploeg, die na een melding snel kwamen om de storing te verhelpen en de vieze douche schoon te maken
7
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het zijn fijne huisjes, top systeem met het pasje wat je krijgt thuis gestuurd, mooie ruime tuin. Ik was niet tevreden over de schoonmaak vooraf, veel stof en vieze ramen. Veel dingen voelde nog vies aan dus we hebben zelf alles eerst schoongemaakt.
9
Naam: Barry Dekkers
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
rustig ruim opgezet park maar wel gedateerde vakantiehuisjes
8
Naam: Edwin Klok
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het huisje was schoon met een paar vlekken op de muur in de keuken en flink wat stof onder de bedden na. De koekenpan viert uit elkaar en was niet te repareren. Er had wel een combi magnetron/oven in het huisje mogen zijn. Een standen stoel zou ook het zitcomfort verhogen. De receptie was overdag telefonisch slecht bereikbaar op het moment dat onze toegangspas weigerde ergens gedurende de week.
10
Naam: Roxanne Klaverveld
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
sfeervol en goed te doen met een gezin van 6 :)
8
Naam: Hjm Keijzer
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Conditie van grasveld bij residentie huisje 333 erg slecht, voor groot gedeelte compleet omgewoeld, huisje was ook slecht schoon gemaakt: vieze pannen met rijst in de kast, snoepjes en spinnenwebben onder de bank
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was voor een weekend perfect. Als ik langer zou verblijven dat zou ik toch voor een wat luxer huisje gaan. Badkamer was wat aan de oudere kant en ventilatie werkte bijna niet. Maar verder hebben we het als erg positief ervaren en zullen we vast en zeker nog een keer terugkomen!
8
Naam: Quirina cynthia Blokker
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Leuke camping, grote plaatsen op het c veldje. Dicht bij sanitair.
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn mooi en net park , mooie omgeving . Genoeg te doen op ‘t park , goede voorzieningen . Al meerdere keren geweest hier in de afgelopen 30 jaar
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Voor de woning (Residence nr 305) vonden wij de bank en tafel in de woning een aanfluiting. Dit was beiden oud tuinmeubilair binnen. Ook waren er erg weinig pannen in de bungalow aanwezig. In de tuin had er meer onderhoud gedaan mogen worden en wat meer sfeerplanten, ook misten we een ligstoel en de parasol was een beetje klein en simpel (kan niet buigen, waardoor hij niet werkt tegen de zon). Verder was het een hele mooie woning en een mooi ligging. De toegang tot de thermaalbaden was heerlijk, evenals de infrarood sauna.
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een heel fijn verblijf gehad. Ivm corona wilde ik eerst meer uitzoeken voordat wij de kaartjes voor het thermaalbad bestelde en we zijn bij de receptie erg goed geholpen met de kortingskaartjes. Wij hadden geen eindschoonmaak bijgeboekt, dus we hebben dit zelf gedaan. Wel had ik het gevoel dat de vloer al erg lang niet gedweild was en er zitten allemaal doodgeslagen insecten tegen de muur.
8
Naam: Caroline Hammer-Van Der Wurf
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Zwembad
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Jammer dat er nergens geen rekken staan om je fiets in te plaatsen. Terwijl er veel mensen op de fiets gebruik maken van het park
7
Naam: Mark Zuijderwijk
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Veel te weinig stopcontacten in het huisje, met 4 man waren we vaak aan het vechten om onze apparatuur op te laden na een lange dag buiten.
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
In juli zijn we iets langer geweest, maar konden toch nog een weekendje weg waardoor we graag waren teruggekomen. We hebben het weer super naar onze zin gehad én prachtig weer.
7
Naam: T. Kramer
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is prijs en kwaliteit goed maar de matrassen zijn aan vervanging toe ik had de matrasveren de volgende dag in mijn huid staan erg vervelend
10
Naam: M.L. Koeleman
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.