Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Klein Vink

Arcen, Limburg (NL), Nederland

  • Kuur- en beautycentrum
  • Recreatieplas
  • Midden in de natuur

reviews

8.2

Vakantiepark Klein Vink scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 24871 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 24871 reviews

7
Naam: Willemijn Noordermeer
Datum: 1 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 1 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben erg genoten, van een zalig huisje met open haard en van de prachtige omgeving
8
Naam: Cor van der Weijden
Datum: 1 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super
9
Naam: Ank Fontein
Datum: 30 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rust mooi uitzicht .
10
Naam: W.H. van Schoonhoven
Datum: 30 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heel erg goed en de volgende boeking staat alweer voor volgend jaar Dus dat wil wel wat zeggen heel erg goed.
9
Naam: Jc Van Deijk
Datum: 30 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is prima bevallen. Alleen de bewegwijzering op het park is lastig te lezen. Verdere prachtig opgezet Park én dichtbij mooi natuurgebied.
7
Naam: Anoniem
Datum: 30 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rust
10
Naam: Anoniem
Datum: 30 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een net park, en een schoon huisje bij aankomst
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Helaas wel wat fout gegaan met het bestellen van eten. Kwam veel te laat en was echt heel koud geworden. Dan is het ook niet te doen om te bellen. Geen. Enkel nummer te vinden. Verder top verblijf. Zo leuk gehad. Leuke sint activiteiten en hele lieve leuke kindsr animatie personeel. Wat fijn oprecht met de kids komt spelen. Leuk
7
Naam: Anoniem
Datum: 30 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Nou Het Huisje is mooi en schoon . Maar er mist veel aan dingen Voor Geruik . Koffie zet apparaat was Er Niet . Stamper Voor het eten stampen was er Ook Niet. Brood Rooster was er Niet . En de Meubels Zijn Niet Ralext? Niet Convoltabel Niet zitten ?
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We komen al enige jaren. Het huis is prima en compleet. Schoonmaak kan wel beter.
10
Naam: Van Den Bosch
Datum: 30 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: S. Ouwehand
Datum: 30 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij hebben een super weekend gehad. Het huisje was verouderd maar alles deed het nog en daar was de prijs ook naar.
10
Naam: Margot
Datum: 30 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie ligging en uitstraling
9
Naam: S Korver
Datum: 30 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Eenvoudige , maar ge-updat verblijf voor een zeer scherpe prijs.
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park en huis. Jammer dat we van geen faciliteiten gebruik konden maken vanwege de Corona. We hebben genoten van de natuur.
10
Naam: Jolanda Bouwmeester
Datum: 30 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Lida Musch
Datum: 30 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is een leuk park in een mooie omgeving waar ik al meerdere keren een bungalow heb gehuurd
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij komen hier regelmatig,een ruim park .maar vooral de fiets en wandel mogelijkheden vanuit klein vink zijn ideaal.Een hele mooie omgeving. Wij zullen hier zeker nog wel vaker komen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk onrspannen verblijf, voor herhaling vatbaar !
9
Naam: Mario Verhoeven
Datum: 30 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
prima plek om te verblijven
10
Naam: Nico van der Zwan
Datum: 29 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Sport & animatie
  • Zwembad
+ Punten: Geweldig ontvangst,gastvriendelijkheid en warm welkom. Uitleg faciliteiten en hotel perfect! Faciliteiten en hotelkamer netjes ingericht. Diner en ontbijt was geweldig! Hotelkamer erg leuk ingericht! - Punten: Lange wachttijden binnenkomst om te gaan zwemmen Schoonmaak kamer: 2.21 wel stoffig (lamp boven het bed veel stof) Voor de rest een geweldige weekend gehad en zeker voor herhaling vatbaar! Fam van der Zwan
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
Mooie schone moderne hotelkamer en vond de thermaal baden en sauna schoon . Keurig personeel en prima ontbijt,tevreden over het geheel. Alleen kon de deur van badkamer niet dicht,op slot,dit gemeld.
9
Naam: Truus Middelkoop
Datum: 29 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
heerlijk verblijf in combinatie ontbijt dinner en de thermale baden goede pakeerplaats
7
Naam: Duska Nisevic
Datum: 29 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
We hebben rond 18.00 gegeten en we wouden weer naar sauna.Maar, dat stond rij van 100 mensen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima verblijf gehad op Klein Vink. Wel vonden we het bestelde gourmet-pakket erg duur voor de geboden inhoud: op het vlees stond de prijs vermeld, zodat een eenvoudig rekensommetje uitkomt op € 54,= voor de volgende zaken: 2 stokbroden, 2 bakjes kruidenboter, 2 uien, 2 paprikas, 2 bakjes champignons, 2 tubes mayonaise, 2 tubes tomatenketchup, 1 flesje knoflooksaus, 1 bakje satésaus, 2 bakjes komkommersalade, 1 bakje pastasalade, 1 pakje margarine en 5 yoghurtjes.. Deze zaken had ik ter plaatse in de winkel kunnen kopen voor minder dan de helft. Tevens stond op de site, waar ik de gourmet gereserveerd heb, vermeld dat er ook wijn bij zou zitten, deze was er niet bij geleverd. Al met al zal ik nooit meer tevoren dit pakket reserveren, het was het geld niet waard.
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
8
Naam: Priscilla
Datum: 29 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
Eten lekker jammer alleen dat er niet stond bij het arrangement dat je een aangepast menu kreeg, hadden een deluxe kamer met balkon. Deluxe VS comfort heeft geen verschil behalve de balkon keuze. Balkon is eng durf je bijna niet op te staan. PS. Maakt herrie. Beauty presentje en badjas/slippers gekregen valt tegen. Badjas te klein kon geruild worden maar receptie dicht of druk. Slippers in de eerste 10 min stuk lijkt wel papier niet handig voor het zwembad. Beauty presentje is een badzeep maar geen bad?! Schoonmaak kamer zat een dode mug op plafond. Toilet was niet goed schoon en zijn 2 dagen geweest maar geen aanvulling spullen/schoonmaak omdat we op de kamer zaten maar dan hadden ze later terug moeten komen lijkt me. Laatste dag maar niet naar het toilet gegaan in de kamer omdat we geen toilet papier hadden. Over het algemeen erg naar ons zin gehad, een aantal feedback puntjes wel. Restaurant was erg goed.
10
Naam: Marissa Coenders
Datum: 29 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
Heerlijk weekend gehad in het hotel . Lekker in het thermaal bad gezwommen. En een heerlijk ontbijt gehad Zeker voor herhaling vatbaar
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.