Klein Vink

Arcen, Limburg (NL), Nederland

  • Kuur- en beautycentrum
  • Recreatieplas
  • Midden in de natuur

reviews

8.2

Vakantiepark Klein Vink scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 28616 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 28616 reviews

9
Naam: Ad Hoogemoed
Datum: 18 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel fijn huisje maar de sfeer van gezelligheid is er niet geen schemerlampen in de slaapkamer alleen groot licht dat is toch niet gezellig en niet fijn als je snachts er uit moet voor toilet en de woonkamer is heel sober daar wordt je met donkere dagen echt depresief van het mag graag met een kleurtje dat is gezellig.
9
Naam: Henny Blok-Boehmermann
Datum: 18 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een heerlijke midweek gehad, we hebben ervan genoten.
8
Naam:
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: W Y Pijlman
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gezellig park en een knus huis.
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Laura Gouverneur
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik vind het huisje voor 5 personen ontzettend klein. Ik was er met 2 maar ik moet er niet aan denken dat je er met 5 zit. De berging is erg klein als daar 2 fietsen in staat kan je er niet meer lopen. Dus voor 5 kan dat helemaal niet. Buiten vind ik het hout werk slecht onderhouden en de goot ook het park vind ik geweldig. Kom graag terug voor een nieuwe week. 😜😜
9
Naam: Henk Kraan
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wederom weer enorm genoten hopelijk tot volgend jaar
10
Naam: Anita Van Vliet
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super mooi park en de bungalow op residence was ook fantastisch. En heerlijk genoten van het thermaalbad . Zeker voor herhaling vatbaar!!!
10
Naam: M.J. Slagboom
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Stef Vlaswinkel
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was fantastisch, Zowel het huisje, het park, de ligging. De horeca dikke prima. Zwembad, en thermenbad zeer goed en hygiëne zeer goed. Samengevat, zeer zeer tevreden. Komen zeker weer. Gr fam Vlaswinkel
9
Naam: Adrie Schipper
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Kan het ieder het park aanbevelen ,genoten van de rust en de ruimte
8
Naam: A Meijden
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
Kamer kan schoner spinnenweb aan plafond en naast t bedboard. Kopjes niet schoongemaakt en bureau niet waar de koffie op staat. Hadden suiker gemorst en t lag nog net zo als dat wij t opgeveegd hadden. Moesten zelf om nieuwe koffie vragen. Dat was t enige min punt.
8
Naam: Marga Meuwsen
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima verblijf hoop hier snel terug tekeren.
10
Naam: Sukkel
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We waren door ziekte ed. erg moe daarom even er tussenuit. Wat zijn we blij en uitgerust, zo,n mooi huisje en het park fantastisch. Heerlijk gewandeld en gefietst. Wij komen zeker nog eens terug. Het was onze eerste keer in Limburg. Het was SUPER!!!!
7
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Supervriendelijk personeel! Nog nooit bij een park geweest waar dit zo hoog in het vaandel staat. Jammer dat er weining tot geen entertainment is en na meerdere malen aangeven dat er mankementen aan het verblijf zijn dit pas na 9 dagen word opgelost. Vooral de gastheer van de Kloosterhoeve met de leesbril op zijn hoofd verdiend echt een pluim! Hij verstaat zijn vak als geen ander. Al met al een prima verblijf gehad. Bedankt!
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
ZEER GESLAAGDE VAKANTIE !
8
Naam: Minke Draaijer
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Naar wat ik eerder aangaf, het is een heerlijk park, mooie omgeving, maar jammer dat de huisjes zo gedateerd zijn. Ze zijn knus en gezellig, maar als je binnenkort ruik je de ouderdom al. Wij zijn dan ook eerder naar huis gegaan, omdat we moeilijkheden kregen met het lage toilet en het bed. Dat vonden we erg jammer we hadden ons erg verheugt op deze week. Volgende keer toch maar kijken dat we een gerenoveerde nemen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Toiletdeksel zit los
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi park. Vriendelijke medewerkers. Bungalow prima te doen behalve de schoonmaak (als beschreven). 2 kinderbedjes bijgeboekt in onze 6 persoonsbungalow!, echter maar in 1 van de slaapkamers was 1 kinderbedje uitklapbaar qua ruimte! Beetje apart.. Op de Roompot website met het zogenoemde kortingstarief voor Thermaalbad niet up to date, minder korting beschikbaar dan als op website beschreven
8
Naam: Saskia De Meulder
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij waren blij met de het huisje waarin een paar heerlijke dagen hebben gehad
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
alles wat beter na kijken op gebreken of koelkasten na kijken bij ons lag in de vriesvak nog ijsjes van de vorige bewoner en het piepen van de deuren .
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben genoten
8
Naam: Marian van Keulen
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was zo heerlijk rust gevend
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Residence is een mooi onderdeel van het hele park. Echter de inrichting met donkere kasten in keuken en slaapkamers is erg achterhaald en moet nodig vervangen worden door lichtere meubels. Deze passen niet meer in het interieur anno 2021.
8
Naam: Wilma Leenheer
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het huisje was bedomd en erg donker.
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
we hebben het erg naar onze zin gehad, beetje jammer dat het restaurant op woensdag al vol zat,maar men wel aanraden te komen kijken of er een tafel vrij was
8
Naam: L.W.J Pieters
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Deze keer weer net als de vorige keren een goed vermaak gehad op het park.
10
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We vonden alles fantastisch. Erg genoten en ook nog de hele tijd mooi weer gehad. Erg vriendelijk personeel allemaal. Top vakantie
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.