Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Klein Vink

Arcen, Limburg (NL), Nederland

  • Kuur- en beautycentrum
  • Recreatieplas
  • Midden in de natuur

reviews

8.2

Vakantiepark Klein Vink scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 25555 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 25555 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 7 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtige omgeving!
9
Naam: Ahj Hubbers
Datum: 7 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Genoten van een ontspannende vakantie. We hebben de stofzuigerzak moeten vervangen. Die lag er los in, zodat ook het bovenliggende filter helemaal vuil was. Moet misschien regelmatiger gecontroleerd worden bij de inspectie.
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie ligging
9
Naam: Anoniem
Datum: 6 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Naar tevredenheid.
9
Naam: Anoniem
Datum: 6 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 6 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wat oubollige huisjes maar een prachtige omgeving.
9
Naam: Simone van Steijn
Datum: 6 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Je kan de auto laten staan en zo naar het dorp of wandeltochten maken van af het park
8
Naam: Anoniem
Datum: 6 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
PRIMA VERBLIJF, LIGGING ,FIETS EN WANDELMOGELIJKHEDEN GOED. WEET NIET HOE HET IS IN DE SCHOOLVAKANTIES, VERMOED MINDER RUSTIG.
9
Naam: H.D. van der Sluijs
Datum: 6 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We waren verrast door de netheid en beloofde bas was zelf een bubbelbad. We hebben hier dankbaar gebruik van gemaakt,
9
Naam: Wim Bijl
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We vonden het heerlijk alleen veel te zachte matrassen. Slecht geslapen daardoor
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het huisje zag er mooi uit. Van binnen en van buiten. Het rook fris binnen en zag er mooi en schoon uit. Toen we wilde koken kwamen we er achter dat er alleen een heel bot brood mes waar al geen kartels meer aan zaten en een bot aardappelschilmesje in de la lagen deze hebben we de volgende dag bij de receptie laten zien en een nieuwe gekregen dat dus was opgelost! Ook kwamen we er achter dat bijna al het bestek vies in de la lag. De drinkglazen in de kast stonken en toen we het in de vaatwasser wilde zetten kwamen we er achter dat de vaatwasser nog half vol was met spullen van de gasten ervoor. Na het draaien van de vaatwasser waren sommige dingen niet echt goed schoon, dit was iedere keer wel. De vaatwasser werkt dus niet goed meer. In het washok waar de wasmachine staat stonk het heel erg, die deur hebben we dus zoveel mogelijk dicht gehouden. De deur van de meterkast zat geen sleutel op waardoor deze hele tijd open stond. Toen we weg wilde gaan en keken of er nog wat onder het bed lag zagen we alleen maar een dikke laag stof, dat kan denk ik wel vaker schoon gemaakt worden. Op de lampen van de sauna zaten ook vieze vlekken. Ik denk dat er op de schoonmaak wel wat beter gelet kan worden vooral voor een vilahuisje waar je toch verwacht dat alles schoon is. En gezien de coronamaatregelen al helemaal. Als je de oven gebruikt dan worden de kastjes ernaast, erboven en de koelkast ook heel warm, waaronder dus ook de spullen die er in staan, dat was ook niet echt handig. Wel een aantal punten die beter kunnen dus, verder hebben wij fijne 5 dagen gehad.
9
Naam: Patrice Heijltjes
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij waren uiterst tevreden over het huis, darwinvink. De ligging ook. Ruime opzet van het park! Ondanks corona een heerlijke week gehad. Weer opnieuw geboekt voor een nieuwe week.
9
Naam: Anoniem
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel erg genoten, alleen vaatwasser waste niet schoon. Ik miste ook de gebruiks aanwijzing. De bezorgdiensten was heerlijk. Ook de gourmet en ontbijt was heerlijk. Personeel was ook super vriendelijk.
9
Naam: Anoniem
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een fijne tijd gehad. Prima bungalow, goede bedden. Genoten van de natuur op het park. We hadden leuk uitzicht op een meer. Ook genoten van de mooie omgeving. Vooral de Maasduinen, erg fijn om daar te wandelen en te genieten van mooie uitzichten.
9
Naam: Anoniem
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig park met mooie ligging voor de meeste huisjes. En de omgeving is fantastisch om te wandelen/fietsen. Ons huisje prima maar wel erg basic, bv geen bedlampjes of sfeer verlichting. Ook mis ik in de buurt van de huisjes wat leuke speel tuintjes voor kleuters, ff net iets meer aandacht daar voor zou plezierig voor ouders zijn. Park zeker voor herhaling te boeken!
8
Naam: Sonja Kleinee
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We komen ongeveer al veertig jaar op uw park. Hebben het altijd heerlijk naar ons zin Alleen de schoonmaak gaat heel hard achteruit ook het onderhoud aan de huisjes
6
Naam: Anoniem
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
2 grote zitstoelen riet vies en kapot.de lose kussens hoeken versleten Bank vieze vlekken en hoeken kapot. Dan nog 2 rieten stoelen erbij. Geen bewegings ruimte Versleten. Dekbed van bed bloed vlekje erin. Douche ruimte nodig aan verbetering. Indeling zit eet ruimte niet goed. Keuken te smal met ijskast zo in de hoek gepropt en laag. Zeer verouderd alles
8
Naam: L Griffioen
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ondanks de Corona beperkingen hebben we er het beste uitgehaald het park zelf was daar een goede bijdrage aan.
10
Naam: Anoniem
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk rustig.. kunnen genieten dat de eekhoorns van boom tot boom gingen. En mooi wandelgebied in de buurt
9
Naam: Anoniem
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Willem Gerritze
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
privacy
8
Naam: D Meijboom
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Verder een goed verzorgd park.
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Erg gedateerde oude woningen absoluut niet geschikt voor 4 personen Wel voor 2
8
Naam: Alexander Bosveld
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Anoniem
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik vind het een hele mooie omgeving en meestal goede kwaliteits prijs verhouding. Ik kom er al heel wat jaartjes 2 a 3x per jaar. Dus dan denk ik dat wel goed is
8
Naam: Jan Vrielink
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk park nette huisjes maar wel een beetje gedateerd
10
Naam: Anoniem
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was weer helemaal geweldig. En zeker voor herhaling vatbaar.
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De rust en stilte is ongehoord fijn voor iemand die in de zorg werkt. Vond het dan ook erg jammer dat ik niet kon bijboeken en in het huisje te blijven waar ik op dat moment zat.
7
Naam: Jouke Veenhoven
Datum: 2 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie huisjes, goede bedden. Alleen inventaris kan beter weinig servies goed en geen goede bank om op te zitten.
7
Naam: Anoniem
Datum: 2 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
mooie huisjes met goede bedden
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.