Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan u van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Klein Vink

Klein Vink

Arcen, Limburg (NL), Nederland

  • Kuur- en beautycentrum
  • Recreatieplas
  • Midden in de natuur

reviews

8.2

Vakantiepark Klein Vink scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 21646 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 21646 reviews

8
Naam: J.C. Bijkerk
Datum: 1 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Leuke dagen gehad.
8
Naam: J. de Wit
Datum: 1 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Dat we snel weer heen kunnen ?
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Wij zijn zeer tevreden. De uitgestrektheid van het park. De faciliteiten met winkel, restaurant, kano bij het huisje, goede bedden en uitstekende ligging aan de vijver. Nu tweede jaar en we komen zeker nog eens terug.
8
Naam: Susan Moonen
Datum: 30 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi huisje groot genoeg mooie ligging aan een vijver lekker rustig mooi park.
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Fijne vakantie gehad. Veel gefietst. Gourmet was prima
10
Naam: Anoniem
Datum: 30 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima park, wat ik ook goed vind dat er kano’s bij het huisje zit echt top!
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Ik kom terug
10
Naam: Ria Verheul
Datum: 30 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Voor herhaling vatbaar
9
Naam: C. Mooij
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtige omgeving mooi park
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heel fijn. En rust gevend
7
Naam: Anoniem
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
7
Naam: Anoniem
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Door lage bezettingsgraad heerlijke rust en stilte op het park.
9
Naam: J.H. Kuller
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Zeer prettig onderkomen
8
Naam: N Visser
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Verblijf was fijn, receptie reageerde vlot op onze vragen en er kwam snel iemand helpen met de sleutel. Huisje had een goede ligging en gaf genoeg privacy. Meubilair in het huisje viel tegen, bank zat echt niet lekker en het bed had een kuil. Gelukkig konden we veel buiten zitten.
8
Naam: Tiny Eijkemans
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Gewoon tevreden
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
8
Naam: K. van der Poel
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Heerlijk genoten van de rust en natuur het is een prachtig park maar met een beetje meer onderhoud van de bungalows zou het top zijn.
8
Naam: J.N. Jansen
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Nostalgie, ben er ook geweest toen mijn kinderen klein waren. Toen was het nog Sporthuis Centrum/ Center Parks. Zag er netjes uit. Vond alleen nog wat koffie korrels in de besteklade.
10
Naam: Ria Vd Laar
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
we voelen het ieder jaar weer als ons tweede huis
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
We vinden dit een net park
10
Naam: H.P.M. Mulder
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Heel gezellig.
7
Naam: Anoniem
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Snel klachten afhandelen
7
Naam: Anoniem
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Huisje wat gedateerd kan binnen wel een schilderbeurt gebruiken. Bedden waren niet comfortabel. Huisjes ruim opgezet, zeer prettig.
7
Naam: Anoniem
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
We hebben een fijne vakantie gehad. Het huisje is wel toe aan renovatie en de bedden zijn erg zacht. Mijn vriend kreeg er last van zijn rug van. De loungebank met heater was heerlijk s avonds. En de kajak en daarmee de ligging aan het water ook. Jammer dat op het park niet duidelijk aangegeven is waar de wandelroute van Roobeek begint. Wij hadden er graag willen wandelen met de hond, maar zijn uitgeweken naar de wandelroutes bij Landgoed de Hamert. Al met al wel een heerlijk weekje weg geweest, waren we wel aan toe na 2 maanden thuis werken!
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Een leuk en goed park. Maar bungalow nog wel een opknapbeurt beurt krijgen. We zijn vaker geweest en komen nog zeker een keertje terug
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.