Vakantiepark Callassande

Callantsoog, Noord-Holland, Nederland

  • Zwembad
  • Familiepark met animatieprogramma
  • Strand op 1000 meter

Adres

Vakantiepark Callassande

Voorweg 5a
1759 NX Callantsoog
Noord-Holland
Nederland
+31 (0)224 - 581663

Reisinfo

Algemeen

Plan je route

In Callantsoog vind je 2 vakantieparken van Roompot. Stel je navigatiesysteem op het goede adres in, dan kan de vakantiepret eerder beginnen.

Parkeren

In verband met beperkte parkeermogelijkheden, kan je als gast één auto gratis bij jouw vakantieverblijf parkeren.

Openstaande posten

Heb je een openstaande post, dan dien je dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien je het openstaande saldo al aan ons hebt overgemaakt of dit direct gaat doen, dan moet je bij aankomst op het Service point een geldig betalingsbewijs kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs moet je de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Serviceset

Voor je gemak is er in jouw vakantieverblijf een serviceset gelegd. Hierin tref je praktische (schoonmaak)artikelen aan.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf te melden bij het Service point. 

Zwembad

Als gast van Vakantiepark Callassande heb je gratis toegang tot het zwembad gedurende je verblijf.

Aankomst

Je kunt je accommodatie vanaf 16.00 uur betrekken. Heb je een kampeerplaats geboekt? Deze is elke dag vanaf 13.00 uur beschikbaar. Aanreizen is dagelijks mogelijk tot 17.00 uur, op maandag tot 18.00 uur en op vrijdag tot 20.00 uur. Kom je na sluitingstijd van het Service point? Meld dit dan vooraf aan het Service point via telefoonnummer 0031 (0)224 581 663.

Heb je een arrangement geboekt?

Op je aankomstdag ontvang je bij het Service point alle informatie over de inhoud van het arrangement. Als je arrangement al op vrijdag of maandag begint, denk er dan aan om vóór 18.00 uur aan te reizen i.v.m. openingstijden van de horecagelegenheden.

Wifi

Verblijf je in een Lodge? Dan kan je de wifi code vinden op het keukenkastje. In de overige verblijven en op de kampeerplaatsen kun je gratis inloggen op het netwerk ’Gast Callassande’.

Vertrek

Op je vertrekdag word je vriendelijk verzocht voor 10.00 uur je vakantieverblijf te verlaten. Verblijf je op een kampeerplaats, dan dien je deze om uiterlijk 11.00 uur te verlaten.

Nadat je vertrokken bent, controleert de huishoudelijke dienst je vakantieverblijf op hygiëne, inventarisgebreken en schade. Deze eindcontrole is de reden dat wij een waarborg in rekening brengen van € 65,- per vakantieverblijf per periode. Als je het vakantieverblijf achterlaat volgens onze voorschriften en je IBAN bekend is, maken wij dit bedrag 7 dagen na vertrek naar je over. Als de huishoudelijke dienst (schoonmaak)werkzaamheden moet uitvoeren, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. Je krijgt hierover schriftelijk bericht.

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.