Reviews

8.3

Vakantiepark HANSA-PARK Resort am Meer scoort gemiddeld een 8,3

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig verwerkt en voorzien van een reactie. Zo blijven we onze diensten verbeteren. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 213 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.2
  • Gastvrijheid
    8.6
  • Kindvriendelijkheid
    5.5
  • Onderhoud
    7.3
  • Schoonmaak
    7.5
  • Service point
    8.8
  • Vakantieverblijf
    7.9

Bekijk 213 reviews

Filter de reviews
Naam: Natascha Verleye
Datum: 20 februari 2024
Rustig voor de tijd van het jaar, maar was een topvakantie!
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 januari 2024
We hebben genoten van de faciliteiten in het huis, en de rust van het park. Wel schrikken we over de hoge stroomrekening
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 januari 2024
Leuk, Scandinavische uitstraling van de huisjes. Lekker rustig park. Zo op het strand. Fijne week vakantie gehad.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Aboubakr Jbari
Datum: 29 december 2023
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Michel Van der Woude
Datum: 24 december 2023
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    10.0
8
Naam: Anja van der Wijk
Datum: 27 november 2023
We hebben genoten van de ligging, de rust en de zee.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Service point
    6.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: B.vd Velde
Datum: 26 september 2023
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
8
Naam: Tobias Orkan
Datum: 4 september 2023
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    6.0
  • Schoonmaak
    4.0
  • Vakantieverblijf
    5.0
  • Gastvrijheid
    7.0
6
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 september 2023
Grote tegenvaller was de brug naar het Hansa Park. (pretpark) Op de kaart van het pretpark staat nog steeds dat dit de in en uitgang is voor resort-gasten. Deze blijkt al 3 jaar gesloten te zijn. Zorg dat dit duidelijk wordt gecommuniceerd, eventueel bij aankomst op het resort.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
7
Naam: Jozefzoon
Datum: 28 augustus 2023
Het was een net, maar erg basic, park met aardige medewerkers. Het huisje was meer dan gedateerd met een voordeur die haast niet open ging, doorgezakt bed, kapotte gordijnen, lauwe douche en schimmel in de douchecabine. De ligging op een paar minuten afstand van het strand en de rust op het park hebben de vakantie goed gemaakt.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    3.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    3.0
  • Vakantieverblijf
    5.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Fer Korver
Datum: 28 augustus 2023
Top verblijf gehad.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 augustus 2023
Weinig voorzieningen. Voor ons zonder kinderen oke maar met kinderen is vooral het strand dichtbij positief.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    7.0
7
Naam: Yvonne
Datum: 22 juli 2023
Fantastische locatie, we hebben genoten
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    7.0
9
Naam: Patrick Vandebroek
Datum: 21 mei 2023
We waren wat later voor aankomst en dit werd mooi geregeld. Vind het wel jammer dat er nog een dure afrekening was van water en électriciteit. De gemelde gebreken werden zelfs niet bekeken gedurende onze week verblijf. Ook voor bv pellets worden te dure prijzen aangerekend. 20€ voor zakje van 15kg. Verblijf is aangenaam en ruim, ligging is zeer rustig met mooi uitzicht.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
7
Naam: Markus Sanders
Datum: 10 mei 2023
Ik heb al een mail verstuurd met naar Roompot en daar heb ik geen antwoord op gehad.
Reactie van Roompot
Beste Markus, Bedankt dat jij de tijd hebt genomen om een recensie achter te laten. Het spijt ons te lezen dat je niet tevreden was met het comfort en de schoonmaak van het vakantieverblijf. We willen benadrukken dat al onze accommodaties zijn uitgerust met boxspringbedden en een privésauna om het comfort van onze gasten te garanderen. We zullen je feedback zeker meenemen en kijken hoe we de ervaring voor toekomstige gasten kunnen verbeteren. We streven ernaar om onze faciliteiten en diensten voortdurend te verbeteren en milieuvriendelijker te maken. Jouw opmerkingen zijn waardevol voor ons om dit te bereiken. We hopen je nogmaals te mogen verwelkomen in een van onze vele vakantieparken. Hartelijke groet, Roompot
  • Algehele verblijf
    1.0
  • Onderhoud
    1.0
  • Service point
    6.0
  • Schoonmaak
    1.0
  • Vakantieverblijf
    1.0
  • Gastvrijheid
    6.0
1
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 mei 2023
Ik zal een aparte mail versturen met de klachten.
Reactie van Roompot
Hallo! Zo leuk dat je ons een beoordeling achterlaat! Fijn dat je genoten hebt van een aangenaam verblijf bij ons en dat je tevreden was met onze gunstige locatie. Jammer alleen dat je niet helemaal tevreden was met de staat van het huisje. We noteren je opmerking en zullen dit laten nakijken. Dont be a stranger, bij ons ben je altijd welkom! Groetjes, Roompot
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    2.0
  • Service point
    6.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    3.0
  • Gastvrijheid
    6.0
5
Naam: Caroline
Datum: 3 mei 2023
Mooie locatie, direct aan zee en strand wat voor ons het cijfer bepaald. Verder heeft het park geen enkele faciliteiten, supermarkt/bakkerij niet heel dichtbij. En weinig horeca in de directe omgeving (twee snackbar-actige restaurants en een café is niet royaal) en het huisje was wat gedateerd en gehorig)
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 april 2023
Heerlijk park aan de zee. Faciliteiten dichtbij het park. Veel rust en natuur. Direct gelegen naast het attractiepark, wat voor de kinderen geweldig was.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Gerard De Kort
Datum: 17 maart 2023
Fijn kleinschalige park. Parkeerplek goed geregeld. In maart zijn er nog weinig mogelijkheden op en direct rond het park, maar dat wisten we. Het verblijf was wel wat we verwacht hadden. Fijne midweek gehad.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 februari 2023
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    6.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Corine
Datum: 2 januari 2023
Fijne en vriendelijke medewerkers. Prima en schoon huisje. Ondanks wat kleine aandachtpunten voor verbetering aan het huisje (medewerkers van het park zijn op de hoogte) is het zeker een fijn verblijf! Mooie locatie. Ons verblijf was in de wintermaanden (laatste week december en jaarwisseling). Het was hier fijn en rustig. Hamburg (op ongeveer 1 uur rijden afstand) en Lübeck (ongeveer 30 minuten rijden afstand) liggen op fijne afstand om te bezoeken. Het strand en Hansa -park (openingstijden seizoensgebonden) zijn op loopafstand bereikbaar.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 2 december 2022
We vonden het een mooie park ook met onze hond die van veel vrijheid kon genieten . Jammer genoeg moesten we onze verblijf afbreken door ziekte . Dus we hebben 3 dagen van de 6 kunnen genieten.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Verifizierten Gäste
Datum: 17 februari 2024
Falls das Haus 102 käuflich zu erwerben wäre, hätte ich Interesse
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Verifizierten Gäste
Datum: 4 februari 2024
Die Sauna hat gar nicht funktioniert. Wir haben das am zweiten tag festgestellt und reklamiert .es sollte jemand vorbeikommen und sich das anschauen. Auf erneute Anfrage am nächsten Tag sagte man uns, dafür muss eine Elektrofirma kommen, die aber am Wochenende nicht kommt. Fazit: keine Sauna während unseres Aufenthaltes. Als „Entgegenkommen“ wurden uns 10% Nachlass auf unsere Nebenkostenabrechnung angeboten. Das wären ganze 4,90€ gewesen und entspricht nicht meiner Empfindung von Entgegenkommen. Ich wäre von 10% vom Mietpreis (in Summe 50€) zufrieden gewesen.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    5.0
  • Service point
    6.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    7.0
7
Naam: Martin Rönnberg
Datum: 2 februari 2024
Wir sind völlig begeistert von dieser Ferienanlage und haben dort einen traumhaften Urlaub verbracht. Schon jetzt steht fest, dass wir wiederkommen werden. Wie schon beschrieben, wurde vonseiten des Vermieters an alles gedacht. Egal, was wir benötigten, wir fanden es im Inventar. Die Lage des Parks ist ein Traum. Man sitzt beim Frühstück und blickt auf die Ostsee - fantastisch! Genau danach haben wir bei unserer Urlaubsplanung gesucht und Roompot hat uns alles gegeben, wonach wir gesucht haben.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Thomas Held
Datum: 18 januari 2024
Das Ferienhaus liegt sehr schön und ist gut eingerichtet. Leider waren die Matratzen stark verschmutzt und die Möbel abgegriffen und teilweise beschädigt. Eine freiliegende Stromleitung im Kinderzimmer ist nicht akzeptabel! Das Haus benötigt mehr Pflegeaufwand.
Reactie van Roompot
Guten Tag Thomas, herzlichen Dank für Ihre Bewertung! Es freut uns zu hören, dass Sie die Lage und Ausstattung unseres Ferienhauses positiv empfunden haben. Wir nehmen Ihre Anmerkungen bezüglich der Sauberkeit und des Zustands der Möbel sowie der Stromleitung sehr ernst und möchten versichern, dass die Sicherheit und der Komfort unserer Gäste für uns höchste Priorität haben. Wir werden die genannten Punkte umgehend überprüfen und notwendige Maßnahmen ergreifen, um sicherzustellen, dass unsere Unterkünfte den hohen Standards entsprechen, die unsere Gäste erwarten und verdienen. Es tut uns leid, dass Sie diese Unannehmlichkeiten erlebt haben, und wir sind dankbar, dass Sie uns darauf aufmerksam gemacht haben. Mit freundlichen Grüßen, Roompot
  • Algehele verblijf
    6.0
  • Onderhoud
    4.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    3.0
  • Vakantieverblijf
    3.0
  • Gastvrijheid
    7.0
6
Naam: Verifizierten Gäste
Datum: 12 januari 2024
Insgesamt unterste Leistung für sehr viel Geld.
Reactie van Roompot
Hallo und vielen Dank für Ihre Rückmeldung! Es tut uns leid zu hören, dass Ihr Aufenthalt nicht Ihren Erwartungen entsprochen hat. Wir bemühen uns stets, unseren Gästen ein hervorragendes Urlaubserlebnis zu bieten, und nehmen Ihre Rückmeldung ernst. Obwohl wir stolz auf unsere Anlage und die Vielfalt der Unterkünfte sind, verstehen wir, dass jeder Gast individuelle Vorstellungen hat. Wir würden uns freuen, wenn Sie uns eine weitere Chance geben, damit wir Ihnen zeigen können, dass wir Ihre Bedürfnisse ernst nehmen und Ihnen einen angenehmen Aufenthalt bieten können. Wir hoffen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen und wünschen Ihnen alles Gute, Roompot
  • Algehele verblijf
    3.0
  • Onderhoud
    1.0
  • Service point
    3.0
  • Schoonmaak
    1.0
  • Vakantieverblijf
    2.0
  • Gastvrijheid
    3.0
2
Naam: Verifizierten Gäste
Datum: 11 januari 2024
Wir haben uns total wohgefühlt , das Haus war toll und gemütlich . Es gibt leider keine Möglichkeit in der Nähe einzukaufen . Man muss alles mitbringen , ansonsten hat man seine Ruhe im Winter . Im Sommer wird es höchstwahrscheinlich anders sein , da der Hansa Park direkt hinter dem Ferienpark liegt .
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Felix
Datum: 7 januari 2024
  • Algehele verblijf
    3.0
  • Onderhoud
    4.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    1.0
  • Vakantieverblijf
    3.0
  • Gastvrijheid
    5.0
2
Naam: Verifizierten Gäste
Datum: 7 januari 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking.  

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.