Kuuroord Limburg

Kuuroord 
Kuuroorden zijn dankzij hun schone lucht en gezond thermaal water al meer dan 2000 jaar populaire wellness bestemmingen voor mensen met bijvoorbeeld een reumatische aandoening. Het prachtige kuuroord van Thermaalbad Arcen biedt uitkomst aan mensen met gewrichtsaandoeningen zoals Artritis psoriatica, reumatoïde artritis of de ziekte van Bechterew. Kuren vermindert stijfheid, pijn en vermoeidheid en vergroot de mobiliteit. Het volgen van een reumakuur in een kuuroord is een waardevol onderdeel van de reuma behandeling. 

Kuurreizen 
Kom tot rust bij onze heilzame thermale binnen- en buitenbaden. Meerdere organisaties bieden in samenwerking met Thermaalbad Arcen Kuurreizen aan.  Tijdens je vakantie in het wellness resort stel je samen met een arts je eigen kuurprogramma samen, gebaseerd op jouw aandoening en behoeften. Het Thermaalbad beschikt over een uitgebreid aanbod. Zo zijn er speciale reuma kuurreizen, een kuurreis fibromyalgie en kuurreizen gespecialiseerd in artrose. Deze kun je individueel of in groepsverband boeken, in overleg met Health Care Bad Arcen. Een kuur duurt tussen de één en drie weken en het aantal behandelingen per dag passen we naar jouw wensen aan. 

Specialistische begeleiding 
Tijdens je kuurreis word je begeleid door een team van gespecialiseerde artsen, reumatologen en fysiotherapeuten. Naast oefeningen en massages zorgt beweging in de warme thermaalbaden voor een betere doorbloeding van je spieren en gewrichten, dankzij de unieke samenstelling van het water. Daardoor ervaar je minder pijn na een bezoek aan het kuuroord. We bieden ook oefeningen in de zaal of in de fitnessruimte aan en je krijgt elke werkdag een individuele behandeling door één van de specialisten. 

Kuurhotel 
Tijdens je kuurweekend of -reis verblijf je in Parkhotel Bad Arcen, gelegen tussen de Limburgse heuvels. Waan je in het buitenland in deze prachtige omgeving. Of ontdek het nieuwe gebouw met restaurant en terras. Waar je terecht kan voor een hapje en drankje.  

Ontdek de arrangementen 

Je bent van harte welkom in ons wellnesscentrum. Ontdek welke behandeling jou het beste past en hoe de kuurprogramma's eruitzien. Neem voor meer informatie of boekingen contact met ons op.  

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking.  

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.