Bel ons: 02 669 81 98

We staan u graag te woord

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Cape Helius

Cape Helius

Hellevoetsluis, Zuid-Holland, Nederland

  • Maritieme uitstraling
  • Vakantiedialysecentrum
  • Jachthaven met promenade
  • Strand en jachthaven aan het Haringvliet
  • Gratis wifi

reviews

8.2

Vakantiepark Cape Helius scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 2010 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 2010 reviews

8
Naam: Alida van Kampen
Datum: 19 augustus 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Was niet schoon.
8
Naam: Jacobus Muller
Datum: 19 augustus 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooie accommodatie op een perfecte locatie
9
Naam: Sanne Glashouwer
Datum: 18 augustus 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het zag er allemaal netjes en gezellig uit. Goed eten en mooie locatie. Je zit direct aan het strand. Toevallig waren wij er met de vestingdagen dit is makkelijk op loopafstand en super leuk!
9
Naam: Alie Driessen
Datum: 18 augustus 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooie ruime en schone kamers
8
Naam: Martin Maas
Datum: 17 augustus 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 augustus 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Gezellig en rustig park.
7
Naam: Anoniem
Datum: 16 augustus 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Schoonmaak van de accommodatie moet echt beter!! Overal spinnen en webben zowel binnen als op de verandas Hetzelfde geld voor het onderhoud! Veel dingen waren kapot , konden zo contactdozen van de muur trekken, met kinderen niet veilig Algehele onderhoud huisje laat te wensen over...terwijl de stijl van de huisjes zo leuk is...dat is echt zonde!!
10
Naam: Robert Coens
Datum: 16 augustus 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Piet Burger
Datum: 15 augustus 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
wij haden een kamer aan de voorkant.mooie kamer maar wel druk voor de deur en herrie van auto s .volgende keer kamer met zeezicht.verder alles perfect
6
Naam: Anoniem
Datum: 15 augustus 2019
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het zijn fijne ruime en lichte kamers die goed schoon zijn. Helaas deden twee van de drie staande lampen het niet. De vitrage viel bij het openen van het raam meteen naar beneden. De matrassen zijn wel erg door gelegen. Een van de hoodkussens stonk zo erg dat we die weg hebben moeten leggen. Bij inleveren van de key card stonden we tien minuten te wachten, er liep allerlei personeel voorbij, maar niemand stond ons te woord, waarna we de key card maar op de balie hebben achter gelaten. Voor deze prijs zijn bovengenoemde punten we teleurstellend.
Bedankt voor uw bericht! Wat jammer om te horen dat uw kamer niet helemaal in orde was, onze excuses hiervoor! Ik ga deze punten doorgeven aan het management zodat ze hier aandacht aan zullen besteden. Bedankt voor uw tijd!
Reactie van Roompot Vakanties
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.