Contact

Kunnen we u ergens mee helpen? Bekijk de veelgestelde vragen. Of neem contact op met de gastenservice.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Cape Helius

Cape Helius

Hellevoetsluis, Zuid-Holland, Nederland

  • Maritieme uitstraling
  • Vakantiedialysecentrum
  • Jachthaven met promenade
  • Strand en jachthaven aan het Haringvliet
  • Gratis wifi

reviews

8.2

Vakantiepark Cape Helius scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 2194 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 2194 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 10 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Heel mooi park om wandelingen te maken
9
Naam: Anoniem
Datum: 9 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
veel ruimte voor familie
9
Naam: Anoniem
Datum: 5 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Anoniem
Datum: 1 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Prima hotel, vriendelijk personeel, attent. Minpuntje : op de kamer was een schemerlamp met sluiting, gevaarlijk voor kinderen. En de thermostaatkraan in de badkamer deed het niet, ook gevaarlijk voor kinderen.
8
Naam: Sieglinde Janssens
Datum: 29 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij zijn erg tevreden over het verblijf,enkel jammer dat mijn moeder haar gezondheid het liet afweten waardoor we vroeger naar België moesten afreizen en haar op de spoeddienst moesten binnenbrengen,maar we zouden zeker nog een keertje terugkomen wanneer haar gezondheid terug in orde is...
8
Naam: Lex Veenstra
Datum: 25 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Top huis, op een mooi gelegen park.
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We hebben een heerlijk weekend gehad Was een super locatie en heerlijk huisje ! Veel ruimte Waren een paar dingetje die we hebben aan gegeven bij de receptie en daar werd goed op gereageerd ! Zeker voor herhaling vatbaar:)
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Het ontbijt was wel wat karig , en werd te laat bijgevuld
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Leuke omgeving Hygiënisch en gezellig
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.