Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan u van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Noordzee Résidence Cadzand-Bad

Noordzee Résidence Cadzand-Bad

Cadzand-Bad, Zeeland, Nederland

  • Luxe villa’s
  • Recreatiemeer
  • Zee en strand

Adres

Noordzee Résidence Cadzand-Bad

Cavelot 1
4506 GD Cadzand-Bad
Zeeland
Nederland

Reisinfo

Algemeen

Route

Wanneer u gebruik maakt van een navigatiesysteem kunt u het beste de bestemming Ringdijk Noord, Cadzand invoeren. 

Parkeren

U kunt uw auto parkeren op de daarvoor bestemde parkeerplekken naast uw vakantieverblijf. Bent u met meerdere auto’s plaats deze dan op de parkeerplaats bij het Plaza gebouw. Parkeren in de tuinen en op het gras is niet toegestaan

Serviceset

Voor uw gemak is er in uw vakantieverblijf een serviceset gelegd. Hierin treft u praktische (schoonmaak)artikelen aan.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf te melden bij de parkreceptie. Dagbezoekers kunnen hun auto op het algemene parkeerterrein parkeren.

Aankomst

Vanaf 15.00 uur bent u van harte welkom op ons park. Aanreizen kan op maandag en vrijdag tot 21.00 uur en op de andere dagen tot 20.00 uur. Komt u aan op een andere dag of na sluitingstijd van de parkreceptie? Meld u dit dan a.u.b. vooraf aan de parkreceptie via telefoonnummer 0031 (0)117 396 577.

Heeft u een arrangement geboekt?

Op uw aankomstdag ontvangt u bij de parkreceptie alle informatie over de inhoud van het arrangement. Als uw arrangement al op de aankomstdag begint, denk er dan aan om vóór 18.00 uur aan te reizen i.v.m openingstijden van de horecagelegenheden.

Toegang park/vakantieverblijf

Gasten van Noordzee Résidence Cadzand-Bad kunnen direct doorrijden naar hun vakantieverblijf met de thuisgestuurde Keycard. U gebruikt de Keycard als sleutel van uw verblijf. Meldt u zich daarna wel bij de receptie, zodat het park op de hoogte is van uw aanwezigheid.

De Keycard is strikt persoonlijk en te gebruiken voor:

  • toegang tot het vakantieverblijf
  • legitimatie op het park

De laatste drie cijfers op de Keycard geven het nummer van uw vakantieverblijf weer. De Keycard is geen creditcard en is niet overdraagbaar. Bij verlies of diefstal verzoeken wij u onmiddellijk onze parkreceptie op de hoogte te stellen. Bewaar de Keycard niet in de zon, op het dashboard van uw auto of in nabijheid van luidsprekers, magneten of mobiele telefoons.

Het komt regelmatig voor dat gasten hun Keycard verliezen of in het vakantieverblijf laten liggen. Breng in dat geval zo snel mogelijk de parkreceptie op de hoogte.

Wifi

U kunt de wifi inlogcode vinden op de buitenzijde van het keukenkastje.

Inventaris

In uw vakantieverblijf treft u een complete inventaris aan voor het aantal personen waarvoor het vakantieverblijf is ingericht. 

Glasservies: wijnglazen, limonadeglazen, bierglazen

Pannen: set kookpannen, koekenpan

Serviesgoed: koffiekopjes, koffieschoteltjes, mokken en/of theeglazen, soepkoppen en/of diepe borden, ontbijtborden, grote borden, dessertschaaltjes, schalenset en eierdopjes

Bestek: messen, lepels, vorken, koffielepels en/of theelepels, slacouvert, sauslepel, groentelepels en soeplepel

Overige huishoudelijke artikelen: aardappelschilmesje, blikopener, kaasschaaf, kurkentrekker, pannenonderzetter, snijplank, theekan, vergiet, afvalemmer, stoffer en blik, bezem, toiletborstelgarnituur, stofzuiger, dweilstok

Vertrek

U wordt verzocht op uw vertrekdag vóór 10.00 uur uw vakantieverblijf te verlaten. Uiteraard is het nog wel mogelijk gebruik te maken van onze horecagelegenheden voor een heerlijk ontbijt, brunch of lunch. Keycards hoeven niet retour wanneer u op uw vastgelegde vertrekdag vertrekt.

Nadat u vertrokken bent, controleert de huishoudelijke dienst uw vakantieverblijf op hygiëne, inventarisgebreken en schade. Deze eindcontrole is de reden dat wij een waarborg in rekening brengen van € 65,-/€ 115,- per vakantieverblijf per periode. Als u het vakantieverblijf achterlaat volgens onze voorschriften en uw IBAN bekend is, maken wij dit bedrag 7 dagen na vertrek naar u over. Als de huishoudelijke dienst (schoonmaak)werkzaamheden moet uitvoeren, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. U krijgt hierover schriftelijk bericht.

Laat uw woning bezemschoon achter. Dat wil zeggen, indien bijgeboekt linnen afhalen en plaatsen in de kussensloop in de hal, vaatwasser legen, huisvuil in de milieustraat deponeren. Als er extra (schoonmaak)werkzaamheden door de huishoudelijke dienst moeten worden uitgevoerd, wordt (een deel van) de waarborg ingehouden. U krijgt hierover schriftelijk bericht.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.