Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan u van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Kustpark Texel

Kustpark Texel

De Koog / Texel, Waddeneilanden, Nederland

  • Rustig en ruim
  • Zwemparadijs
  • Bij badplaats

reviews

8.3

Vakantiepark Kustpark Texel scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 10613 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 10613 reviews

8
Naam: Bart Scheffer
Datum: 5 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Gezellig park met vriendelijke medewerkers!
9
Naam: Anoniem
Datum: 5 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hebben heerlijke dagen gehad. Alleen vonden wij dat de schoonmaak wel wat beter had gekund. Er stond een vuil gebruikt boterhambordjr met een mes in de vaatwasser, een nat glas in het kastje, koffiepads zaten nog in de sense en er lag afval in de afvalbak, zonder dat er een afvalzak in zat. Verder was niet al het bestek schoon zaten er vets putters in de bestekla en was de groentela in de koelkast niet schoon. Ook de combimagnetron was niet echt schoon. Boven Bovenstaande is gemeld bij de receptie en door ons zelf schoongemaakt. Dit heeft niet kunnen wegnemen dat we niet genoten hebben en we komen zeker een keertje terug!
9
Naam: Annelies Mollema
Datum: 5 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Heerlijk ruim huisje van alle gemakken voorzien om te kunnen genieten van een vakantie. We komen graag nog eens terug
10
Naam: Danique van Boxel
Datum: 5 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Echt een perfect verblijf gehad! Goede Coronamaatregelen bij de receptie en in het zwembad.
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Prima vakantie ondanks Of misschien wel door de corona maatregelen. Helaas alleen slecht weer?
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Gezellig huisje
9
Naam: Anoniem
Datum: 5 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima park. Geniet er elke keer weer van. Heerlijk zwembad.
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Echt vakantie gevoel
7
Naam: Anoniem
Datum: 5 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fijne plek op Texel. Zijn vooral buiten het park geweest. Wij gaan toch vooral naar Texel om zoveel mogelijk van het eiland te genieten en zo min mogelijk op het park te zijn. We hebben van het zwembad gebruik gemaakt en dat vonden de kinderen heerlijk. Super dat de glijbaan open was. De vieze vaat in het huisje hebben er wel voor gezorgd dat we niet zo heel snel weer hier iets zouden boeken.
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 5 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben heerlijk genoten. De chalet was prima en ook de bedden.
9
Naam: Willem
Datum: 5 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hebben als gezin een heel leuk verblijf gehad mede door Koos die op een leuke manier kwam opdagen tijdens het knutselen. En het is een leuk park en een goede ligging! Op naar een 3e keer.
9
Naam: Anoniem
Datum: 5 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Netjes, goed verzorgd.
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
7
Naam: Mary Lubbers
Datum: 5 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Huisje is niet schoon zoals het hoort. Zeker niet in deze corona tijd. Zijn we ook in teleur gesteld .
7
Naam: Wijtze H Bakker
Datum: 5 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
verblijf 7, bestelde maaltijden onvoldoende, pindasaus: 2 appelmoes ontbrak, frites: veel te slap prijs - prestatie verhouding: dik onvoldoende. ik beveel deze service mbt maaltijden absoluut niet aan na deze zeer teleurstellende ervaring. met vriendelijke groet Wijtze H. Bakker
7
Naam: Ellen koridon
Datum: 5 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
het was een heerlijk huisje, gerieflijk, fijne bedden, veel comfort maar.....zo vreselijk donker vanwege de bomen die er omheen staan. Zelfs bij zonnig weer moesten we de lampen aandoen overdag. Vandaag en gisteren regende het, we werden somber van de donkerte. Het was huisje 215. We zouden graag nog eens terug willen komen maar nooit meer in dit huisje.
8
Naam: M. Rippen-de Vogel
Datum: 5 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het was prettig.
9
Naam: Anoniem
Datum: 5 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
We vonden het een heerlijk park. Mooie locatie en echt genieten. Wel verschil in dagen bij de receptie met personeel. Huisje was netjes wel aantal plekken wat vies, zelf eerst deeld schoongemaakt. Wel een aanrader om naar dit park te gaan.
9
Naam: ali van van anrooij
Datum: 5 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
ten eerste heerlijk texel en dan de chaletjes heerlijk
9
Naam: Anoniem
Datum: 5 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima week gehad. Enige verbeterpunt: zorg dat er wat meer bagagekarren beschikbaar zijn. En misschien is er iets te bedenken waardoor ze bij een vaste parkeerplaats blijven staan. Geef ze bv een kleur.
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi park, super huisje
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Anoniem
Datum: 5 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Erg leuk!
8
Naam: Miranda van Galen
Datum: 5 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het was een heerlijke week, mede door t goede weer, de rust en goede locatie, toch alles dichtbij, lopend naar bos, centrum de koog en strand agenda goed te doen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
8
Naam: T. Siebenga
Datum: 5 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heel leuk
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Vriendelijk van sommige medewerkers kan beter. Maar voor de rest... prachtige ligging. En we hebben genoten
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
gezellig vakantie gevoel
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Heerlijk
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.