Bel ons op 088 - 0444999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vergelijk vakantieverblijven

2 parken 40 Verblijven

Verfijn uw zoekopdracht

Verfijn uw zoekopdracht en vind snel de vakantie die het beste aansluit bij uw wensen.

Prijs
Aantal slaapkamers
Speciale wensen
Meer
Faciliteiten
Parkfaciliteiten

Boek uw bungalow op de Waddeneilanden online via Roompot

Een Bungalow op een Waddeneiland vindt u ook in Hollum. Een bungalow wadden helpt u er even helemaal uit te zijn. Voor een gezin met kinderen is dit ook een uitstekende plek om lekker met elkaar in de buitenlucht te vertoeven. Let op de aanbiedingen en lastminutes van Roompot en de unieke arrangementen. Bel de klantenservice van Roompot met al uw vragen en kies uiteindelijk de bungalow die bij uw gezin of vakantiegezelschap het beste past. U kunt de vakantie zelf online boeken of u vraagt Roompot het voor u te doen. U kunt bij de boeking ook een reis- of annuleringsverzekering afsluiten. Deze verzekering kan doorlopend zijn of eenmalig. Voeg dit jaar de Waddeneilanden toe aan uw lijstje van Nederlandse locaties waar u bent geweest. De bungalows waddeneilanden zullen een grote verrassing voor u zijn. Of boek uw bungalow meteen via Roompot.nl.

2 parken 40 Verblijven

Bungalow Waddeneilanden

Wilt u ook een vakantie houden vanuit een bungalow Waddeneilanden? Via Roompot kunt u een mooi ingerichte bungalow tegen een voordelige prijs boeken. Roompot heeft vakantieparken op de Waddeneilanden in De Koog op Texel en in Hollum op de wadden. Deze parken zijn een unieke locatie voor een natuurvakantie. De omgeving van de Waddeneilanden biedt een schat aan fauna en flora. Het is er heel anders dan in de rest van Nederland en een omgeving die erg de moeite waard is om te leren kennen. Boek dit jaar uw vakantie in een bungalow wadden via Roompot.nl.

Hoe een bungalow Waddeneilanden in De Koog op Texel eruitziet kunt u online bekijken. Op de website van Roompot treft u afbeeldingen en een beschrijving van een verblijf op Kustpark Texel. U kun op dit Waddeneiland relaxen in De Slufter of het Krimbos en in de plaats De Koog is overal de zee rondom aanwezig. Vanaf Den Helder is Texel bereikbaar met de veerpont en in ongeveer twintig minuten bent u op het eiland. Op Kustpark Texel is recreatie, animatie, sport- en spel voor kinderen aanwezig, evenals een zwemparadijs. In plaats van in de zee zwemmen kunt u ook voor zwemmen in het zwembad kiezen. Er is een Turks stoombad aanwezig en een restaurant à la carte. Het Kustpark Texel heeft een vijfsterren notering. Er zijn regelmatig aanbiedingen voor een vakantiebungalow op dit park in De Koog. Vanaf uw bungalow bent u maar maximaal 3 kilometer van het strand verwijderd. Een ideale vakantielocatie van Roompot.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.