Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan u van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.


Voor vragen over aankomsten tot en met 1 juni 2020 kunt u nu contact opnemen. Voor aankomsten vanaf 2 juni verzoeken wij u op een later moment contact op te nemen.


Valt uw vakantie in de periode tot 1 juni en wilt u uw vakantie verzetten? Vraag dan direct een recreatie-voucher aan.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vergelijk vakantieverblijven

3 parken 22 Verblijven

Verfijn uw zoekopdracht

Verfijn uw zoekopdracht en vind snel de vakantie die het beste aansluit bij uw wensen.

Prijs
Aantal slaapkamers
Speciale wensen
Meer
Faciliteiten
Parkfaciliteiten

Chalet Overijssel | Roompot Vakanties biedt u chalets op de mooiste locaties van alle gemakken voorzien!

3 parken 22 Verblijven

Samen vertoeven in overheerlijk Overijssel - Bekijk onze chalets in Overijssel!

Rust, vermaak en gezelligheid komen in harmonie samen in Overijssel. De provincie in het oosten van het land biedt met mooie Hanzesteden als Deventer en Zwolle, attractieparken in Hellendoorn en Slagharen en Nationale Parken Weerribben-Wieden en De Sallandse Heuvelrug een prachtige verscheidenheid aan stad, avontuur en natuur. Roompot heeft in Overijssel een aantal fraaie door natuur omgeven vakantieparken waar u in een van de chalets in Overijssel een heerlijke vakantie beleeft met het hele gezin.

Fraai IJhorst
Vlak bij de provinciegrens met Drenthe ligt IJhorst. Het dorp in het Reestdalgebied bevindt zich in een prachtige omgeving vol natuurschoon. Een fietstocht naar De Zwarte Dennen of een dagje naar Nationaal Park Weerribben-Wieden is dan ook zeker een aanrader.

Omgeven door het vele groen van de bomen ligt Resort Reestervallei. De diverse typen chalets zijn geschikt voor 4 tot 10 personen. Op het park zijn enkele sport- en speelvelden, een buitenbad en een midgetgolfbaan te vinden. De fietsenverhuur biedt u de gelegenheid voor een mooie toertocht.

Natuurrijk Hoge Hexel
Ten westen van Almelo ligt Hoge Hexel. Het dorp in het hart van de provincie bevindt zich in de buurt van De Sallandse Heuvelrug, waar u prachtige fietstochten en wandelingen kunt maken. Ook Avonturenpark Hellendoorn is niet ver weg.

Aan een groot vis- en zwemmeer ligt Recreatiepark De Tolplas. De luxe en stijlvolle chalets zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. Behalve alle recreatiemogelijkheden op de waterplas, zijn er op het land diverse sport- en speelvelden te vinden.

Waterrijk Giethoorn
In het noordwesten van de provincie ligt Giethoorn. Het ‘Hollandse Venetië’ staat bekend om de prachtige vaarroutes over de waterwegen door en langs het authentieke dorp. Het dorpscentrum biedt enkele leuke winkeltjes, musea en gezellige restaurants.

In het centrum van Giethoorn ligt Vakantiepark Giethoorn. De chalets bieden ruimte aan 4 personen en beschikken over een eigen elektrische sloep. Het autovrije park beschikt verder over enkele speeltuinen en tafeltennistafels.

Meer dan chalets in Overijssel
Wilt u iets anders dan een chalet? Geen probleem! We hebben nog veel meer soorten vakantieverblijven op onze andere vakantieparken in Overijssel, waar u ook last-minute in Overijssel nog terecht kunt.