Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Marinapark Volendam

Marinapark Volendam

Volendam, Noord-Holland, Nederland

  • Aan het IJsselmeer
  • Bij jachthaven
  • In historisch stadje

reviews

8.3

Vakantiepark Marinapark Volendam scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 8725 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 8725 reviews

10
Naam: Erwin Tiemes
Datum: 27 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
7
Naam: Anoniem
Datum: 27 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
we hebben een fijn verblijf gehad in het park. het was een leuke accomodatie. We vonden wel dat er beter gepoetst kon worden want we troffen overal spinnewebjes in de hoeken aan en de plinten waren ook niet schoon. En voor zes volwassenen was er maar een beperkt wc papier een rol op het toilet. Het laatste wat we nog kwijt willen is dat de douchedeur enorm kraakte je was bang dat ze kapot knapte als je ze open en dicht deed. Hopen dat jullie hier iets mee kunnen .
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
park was zeer goed bereikbaar en heeft een nette uitstraling. Voor ons reden om weer een keer terug te komen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
de ligging is schitterend mooie omgeving een mooi park om terug te komen
7
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
mooie locatie, verblijf ook redelijk goed, maar de reinheid was iets wat wij niet op prijs stelden.
8
Naam: Ton Balduk
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
wij waren hier voor de derde keer en hebben weer genoten. Wat vervelend was dat wij s avonds een muis in de kamer rond zagen lopen. Ik vind muizen eng. De volgende dag bij receptie door gegeven en ze hebben het gaatje links onder bij de keuken dichtgemaakt.
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
uitstraling zo gemoedelijk en gastvrij
7
Naam: B Dam
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park netjes onderhouden. Kleine tip iets van een gordijn bij de voordeur ,viltjes onder de eetkamerstoelen is nu erg gehorig met schuiven verder een prima huisje
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Comfortabel en mooi appartement
7
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huisjes wat beter poetsen overal spinnenwebben bij de lampen, en ramen,vogelpoep op de ramen.
9
Naam: R. Kauderer
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel prettig
9
Naam: Loes Kappen
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Johanny Leidekker
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: M.j Carton-eikelenboom
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het park is mooi ons huisje had uitzicht op de haven dus prachtig mooie inrichting maar er is een minpuntje voor ons er is te weinig licht bij de bank of rond tv, wij lezen of handwerken graag en daar is te weinig licht voor ondanks de spotjes op het plafond want die zijn meer op de foto op de muur gericht. Voor de rest prima!
9
Naam: Ineke Jansen-Pas
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park.Mooi huisje en vooral erg netjes zowel binnen als het park zelf.Dat spreekt ons erg aan.Scoon en netjes.
9
Naam: J Bekke
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een fijn verblijf met goede bedden en dekbedden. Erg klein toilet waar je niet fatsoenlijk uit de voeten kunt! De keuken vinden wij echter erg summier vwb bestek en keukengerei. Apparaten zoals een broodrooster en oven zouden niet mogen ontbreken. Dit was onze vierde keer dat we hier waren! Komen vast nog eens terug,mooie omgeving!
7
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het beddengoed was schoon, maar voor het oog zaten er wel vlekken en een gat in. Veel spinnenwebben in de hoekjes van de kamers.
10
Naam: G. Jonker
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
was ondanks corona een leuke gezellige vakantie geworden hebben genoten
8
Naam: R.A.A. Reinhard
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben het prima naar ons zin gehad alleen jammer dat de balkondeur niet op slot kon en dat de koelkast stonk. Maar dit is geen reden om te zeggen dat we hier niet meer zouden komen.
10
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi en goed
8
Naam: Ronny Van de Meeberg
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een fijne midweek gehad. Alles dicht bij de hand ook was alles lopend bereikbaar Ook bij aankomst heel attent een kaartje op tafel mijn moeder vond het erg attent haar hondje was overleden vlak voor dat we kwamen en dat ze dat op het kaartje hadden vermeld dat vond ze erg fijn.
9
Naam: Christine van Veen
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk park met goede ligging, alles goed geregeld, goede schoonmaak. Enige minpuntje vind ik gebrek aan privacy op het terras. Direct gelegen aan die van de buren zonder afscheiding
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne onbezorgde vakantie gehad.
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuke huisjes, mooie ligging,natuur en faciliteiten op korte afstand.
10
Naam: Luuc Ten Have
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
TOP.
7
Naam: Ton Kuppens
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Met name de hygienische staat van het huisje liet te wensen over. Na melding bij de receptie werd er wel gelijk iemand langsgestuurd om eea schoon te maken. Dit had voorkomen kunnen worden. Bedlinnen besteld maar ook zelf achteraan moeten gaan
10
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een zeer mooi en net verblijf met erg mooi uitzicht. We mistten alleen een klok in de woonkamer en ophanghaakje voor de hand- , theedoeken in de keuken.
9
Naam: J. Vet
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We komen al ruim 30x op de Marinapark Volendam we zijn zeer tevreden Met vriendelijke Familie Vet uit Huizen
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.