Contact

Kunnen we u ergens mee helpen? Bekijk de veelgestelde vragen. Of neem contact op met de gastenservice.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Bospark 't Wolfsven

Bospark 't Wolfsven

Mierlo, Noord-Brabant, Nederland

  • Familiepark midden in de natuur
  • Vrijstaande vakantieverblijven
  • Overdekt zwembad en natuurbad
  • Omringd door de Stabrechtse Heide
  • Gratis wifi

reviews

8.0

Vakantiepark Bospark 't Wolfsven scoort gemiddeld een 8,0

Dit is het gemiddelde cijfer uit 8759 beoordelingen

Bekijk 8759 reviews

8
Naam: Joop Mels
Datum: 6 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Functionele meubel herinrichting. Ik vind wel dat ook de technische apparatuur aandacht behoeft
10
Naam: Anoniem
Datum: 6 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
wij hebben een fijne mitweek gehad op bospark t Wolfsven in Mierlo
7
Naam: Anoniem
Datum: 4 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het verblijf was prettig, faciliteiten waren gesloten, dat was bekend, maar daar kan ik dus geen mening over geven. Wel een beetje jammer dat we de hele midweek vanuit de woonkamer uitkeken op mensen die nabijgelegen bungalows aan het vernieuwen (schilderen, interieur etc) waren, anders was het algehele cijfer wat hoger uitgevallen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Fijn weekend. Hekaas geen gescheiden plastic.
7
Naam: Elles Voermans
Datum: 3 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Super om tot rust te komen, geen overlast van buren ed. Wifi was erg prettig
7
Naam: Anoniem
Datum: 3 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
trap veiliger maken.voor mensen die moeilijk ter been zijn of angstig raden wij een met trap af.kies dan voor een huisje met slaapkamer beneden
10
Naam: Anoniem
Datum: 2 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij hebben er enorm van genoten en zijn niet van het park afgeweest ! Alles was aanwezig en we werden overal vriendelijk geholpen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Blijft altijd afhankelijk van de andere gasten, maar over het algemeen zeer goed.
10
Naam: Seva Stork
Datum: 2 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We hebben het goed naar onze zin gehad! Badkamer mag wel iets minder goedkoop! De rest van het huisjes is namelijk van goede kwaliteit. Zonde!
8
Naam: Bart Van der Salm
Datum: 2 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooie ligging, genoeg te doen. Huisje stonk naar wiet/rook terwijl niet roken huisje was. Wc en badkamer heel krap maar alles doet het. Alle verwarmingen stonden aan en boven op een kamer kon deze niet uit gedaan worden, waardoor bloedheet op kamer en weinig slaap. En heel gehorig.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.