Bospark 't Wolfsven

Mierlo, Noord-Brabant, Nederland

  • Kinderanimatie
  • Meer en strand
  • Omringd door natuur

reviews

8.1

Vakantiepark Bospark 't Wolfsven scoort gemiddeld een 8,1

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 16798 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 16798 reviews

7
Naam: Hinke
Datum: 7 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijke vakantie. Een paar punten voor verbetering. Zoals het toilet gebouw. Oud en slecht schoon gemaakt. Afwas binnen is ondragelijk met warm weer en weinig van van alles. Ander punt, op de kaart leek het dat we zo van de camping het bos in konden lopen met onze hond. Helaas overal hekwerk. Snappen we ook voor veiligheid, maar wellicht is een draaideur makkelijk. Waarbij je met pasje in en uit kan of alleen uit, waardoor je een lekker rondje kan lopen naar de camping toe weer. En als laatste punt, wij vinden het niet echt duurzaam als je bij de adventure zone de lichten dag en nacht laat branden!
7
Naam: Pieter Krol
Datum: 7 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Te veel geld voor n camperplaats per nacht. Eigenlijk belachelijk veel. Kom daarom ook nooit meer terug. En beveel het alleen daarom aan niemand aan.
8
Naam: Paul Ruts
Datum: 7 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Goede ligging echt spijtig dat de sanitaire voorzieningen voor de kampeerders zo miniem is.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 7 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heel mooi park! Je waant je echt op vakantie ver weg. Ligging in het bos. Grote kampeerplaatsen met water en electra. Sanitaire voorzieningen zijn schoon en genoeg. Heerlijke zwemvijver met strand en een zwembad binnen. Kinderspeelplaats stelt niet heel veel voor. Restaurant is prima eten, maar erg prijzig.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 7 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Met dank aan: 1. De leuke activiteiten van het animatieteam 2. De vriendelijkheid van het personeel 3. Het mooie meer en voorzieningen hier om heen 4. De mooie omgeving Zou ik graag een 9/10 geven. Helaas is de afgezakt vanwege: 1. Slechte schoonmaak huisje, ramen waren erg vies, vaatwasser was helemaal beschimmeld en droop van het vet. gootsteen kwam haar boven drijven en was verstopt. (Over de technische dienst geen klacht die kwam snel en handelde goed alsmede de nazorg met bellen na de klacht) 2. Huisje Wat we misten in ons huisje was een buitenlamp, speelvoorziening in het midden van alle huisjes en te weinig bergruimte voor een gezin. Alles gecombineerd kom ik uit op een 7
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij hebben het echt heerlijk gehad. Enorm genoten. Leuke animatie, fijn restaurant en leuke speelplekken. Fijn dat er een zwembad en meer is om lekker in af te koelen. Naast dat wij het heel erg naar ons zin hebben gehad vonden wij het op een gegeven moment wel jammer dat tieners niet respectvol omgingen met de binnenspeelplaats. Keihard rennen, schoppen/slaan tegen het materiaal. Wij vonden het veel te gevaarlijk om onze dochters van 2 en 5 daar te laten spelen. Er werd helaas ook niet echt naar gehandeld.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben mede door het weer een hele leuke week gehad de klein kinderen van het zwembad ,en zelf hebben we genoten van de omgeving met de fietsen .
7
Naam: Merel Van Huijgevoort
Datum: 6 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi park, Animatie had ik meer van verwacht. Geen duidelijke communicatie over de animatie (iets van een flyer of iets) huisjes gedateerd Maar wel schoon. Zwembad klein en vreselijk druk. Verder wel een fijn verblijf gehad.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
De chalets zijn verouderd maar alles zit erin. Ook een ruime hoeveelheid aan bekers en borden etc. Dat is heel fijn!! Ook veel ruimte in het leefgedeelte. Er is 1 spiegeltje in de badkamer. Wanneer je gedouchet hebt is deze beslagen. Misschien ergens nog een spiegel zodat je door kan met haar , make up etc dat je als gezin iets vlotter klaar kan zijn. Bij aankomst zat er urinesteen in het toilet. Ziet er niet fris uit. Met puur azijn zelf schoongemaakt.( schoonmaaktip :)) We maken jaarlijks gebruik van de roompot. Het viel ons op dat er bijna geen familie activiteiten worden aangeboden. Alleen de bingo. De medewerkers zijn goed geïnstrueerd en vertellen duidelijk dat je op tijd moet zijn voor de bingo kaart en dat er kans bestaat dat je geen plek kunt krijgen. Er zijn altijd mensen die menen dat ze recht hebben op zon activiteit. Medewerkers worden echt voor van alles en nog wat uitgemaakt. Mijn complimenten dat ze rustig blijven en al deze mensen te woord staan. En ja misschien zijn extra bingo avonden of extra dingen voor puberjeugd ern optie. Bijv volleybal, voetbal, badminton of basketbaltoernooi. Wij hebben het heel leuk gehad.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Er kan hier en daar nog wel wat worden verbeterd zeker met de bingo misschien online aanmelden verder hebben wij het leuk en goed gehad
8
Naam: Caroline Smit
Datum: 6 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We waren er voor de 2e keer, we hebben het erg naar ons zin gehad
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Lissa Radersma
Datum: 6 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een leuke midweekgehad. Maar merkte wel dat er smiddags weinig animatie is voor kleinere kinderen. Je zou zeggen met het mooie weer kan je in de middag lekker langs de plas liggen door de velle WESPEN is dat niet mogelijk( doe hier iets aan dit bellemerd je vakantie) wij vonden het een GROTE teleurstelling dat het winkeltje maar voor 30 procent open was. En de teleurstelling voor alle kindjes die niet mee konden doen met de bingo, was echt heel sneu. Dit moet anders opgelost kunnen worden. En zeker met de uitleg, anders kan de horeca het niet aan wand we organiseren een bingo om omzet te genereren. Beetje krom vinden jullie ook niet. Tip. Zorg dat je coa aantrekkelijk word voor het personeel. Als jullie dat voor elkaar krijgen hebben jullie een heel tof park. En hoeven de gasten niet elke keer te horen komt omdat er geen personeel is. Daar hebben wij als gasten hellemaal geen boodschap aan!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke vakantie
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Vakantie woning er vies nog door vorige bewoners. Huisjes mogen bij slaap kamers wel opnieuw in de behang of verf. Matrassen veroudert Vaatwasser zou ideaal zijn. Park onderhoud mag meer schoongemaakt worden veel troep losse takken
10
Naam: Yvette Lock
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Leuk centrum, helaas wel wat afgelegen. 2 of 3x per dag 15 min heen en weer lopen met kids is soms even lastig. Nieuw woodlodge erg mooi en heel praktisch met pincode ipv sleutel. Ook doordat hierdoor geen in of uit-check meer nodig is. Speelvoorzieningen zijn leuk. Advies verdeeld over het park misschien wat mini speeltuintjes?
9
Naam: Michel Sjoerts
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We zijn nu 3 jaren achter elkaar geweest, het verveeld ons niet, we komen zeker terug!
9
Naam: Ilona Kock
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Hebben een super leuke vakantie gehad, vloer van het huisje was niet helemaal schoon maar de rest hebben we genoten.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel goed, erg mooie accommodatie, ruim opgezet park, mooi zwemmeer.
10
Naam: Theo van Well
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Leuk mooi park , lekker zwem meer en zwembad gezellig
7
Naam: Arja De Leeuw
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk park, mooie omgeving. Huisje helaas erg verouderd en niet schoon bij aankomst. Zo jammer. Moet echt verbeterd worden. Openingstijden faciliteiten beperkt en animatieteam mag wel wat losser zijn. Te weinig aanbod onflexibel.
7
Naam: Bianca
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Leuk vakantie verblijf in een mooie accommodatie. Door personeelstekort erg hinderlijk om daar tegen aan te lopen in het hoogseizoen. Ook vond ik de entertainment van Koos konijn erg weinig. Verder hebben we het naar ons zin gehad en genoeg te beleven in de buurt.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bijna compleet huisje. Hoefde eigenlijk niets extras mee te nemen. Privacy en eigen parkeerplek bij ons chalet.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We zijn nu een midweek bij jullie geweest wij vonden dat er vorig jaar tijdens de corona periode nog meer te doen was voor de kinderen dan dit jaar Ook in de zwembad vonden wij het tegen vallen je mocht niet veel doen de badmeesters waren best sjagerijnig de bubbelbad mocht alleen gebruikt worden als hij bubbelt en daarna werd je er gelijk weer uit gestuurd en wij vonden het zielig dat er tijden een knutselmorgen maar 1 persoon de hele horeca moest doen wij hadden het gewoon te doen met deze meneer en toch bleef hij positief petje af voor deze meneer
7
Naam: CJ Ton
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Prima park, faciliteiten goed, animatie voor de kinderen leuk, Sanitair matig... Te weinig toiletten en te weinig douches voor zo n groot oppervlakte...
9
Naam: Laura Kemps
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We vonden het top om een weekje bij jullie tot rust te komen. Zelfs met 2 kleine kindjes konden we steeds ergens terecht om hen te vermaken. Mede dankzij het prachtige weer dat we gehad hebben, hebben we er enorm van genoten. Prachtig uitzicht bij de ochtendwandeling, veel rust en stilte, veel bezigheden op het domein,… Bedankt voor de leuke week en dikke pluim aan alle medewerkers die dit mogelijk maken. Hun gastvrijheid en vriendelijkheid is oneindig, super!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Er is veel te doen voor de kinderen en het meer is fantastisch opgezet. Ook de safaritent was heel mooi en ruim. Jammer dat door personele onderbezetting de supermarkt aantal dagen dicht was en dat er bijv maar 1 vierpersoons fiets beschikbaar is voor het hele park, omdat de rest stuk is. Mocht de pret niet drukken, we hebben genoten!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Gastvrijheid
Mooi park lekker in de bossen met vriendelijk personeel

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.