Bospark 't Wolfsven

Mierlo, Noord-Brabant, Nederland

  • Kinderanimatie
  • Meer en strand
  • Omringd door natuur

reviews

8.1

Vakantiepark Bospark 't Wolfsven scoort gemiddeld een 8,1

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 17630 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 17630 reviews

9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn rustig park, iedereen was zeer vriendelijk. Alles werd fijn bijgehouden met respect voor natuur. Wij waren positief verrast
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi park om heerlijk te wandelen. Douches en wc zijn erg klein. Maar het binnen zwembad is voor de grote van het park te klein.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Beetje oubollige caravan op een mooi park
7
Naam: Arjen Maas
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
10
Naam: Tamara Baert
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een heerlijke week weer op het park gehad in een 4 pers bungelow!! Prachtige omgeving, lekker wezen fietsen! Echter één minpuntje: het zou heel fijn zijn als er onder de TV een hoekkastje staat waar je wat op en in kunt zetten
8
Naam: Philip van den Berg
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
geen informatie op papier, vinden wij lastig.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne week weg
8
Naam: Hans Snel
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
de huisjes kunnen beter schoon gemaakt worden. We hadden 2 Huisjes, waar van 1 niet goed schoon was. zak afval voor het huisje die niet op geruimd was. Meelwormen in slaapkamer van kinderen. de bank in de kamer kussen zat een kuil in ,zit niet lekker. Dat is in huisje 25. Wc stonk vies.
9
Naam: Jac Turfboer
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima park waar we al verschillende keren zijn geweest hebben het altijd naar de zin in Wolfsen
9
Naam: Willy Jansen
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk weekend gehad met een mooi huisje en rust
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het verblijf was kort, maar goed. Accommodatie was gedateerd en weinig sfeervol. Gelukkig hadden we een mooi weer dag dus veel buiten. Vochtigheid in de accommodatie was hoog. De medewerkers die we hebben gesproken waren correct en vriendelijk. Het park heeft een mooie ligging! Tip: we hebben een rondje op het park gewandeld en vonde de bungalow en safaritenten veel te strak op 1 rij staan. Zou mij niet uitnodigen om zoiets te huren. Is een speelse opzet, verdeeld op het terrein geen optie?
9
Naam: Michael
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Geweldig!
8
Naam: Jan Sijm
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben het als zeer prettig ervaren! Alleen een klein minpuntje: Op dag van vertrek stond op de site dat het restaurant open zou zijn om 10.00u maar dat was niet zo. Dus waren wij aangewezen op een Starbucksmachine. Bij mijn man ging het prima, maar bij mij zei het apparaat dat de melk op was zodat ik het programma heb afgebroken. Geen latte, wel geld kwijt. Vlgs medewerker moesten wij een kwartier wachten want dan zou Starbucks dat geld terugstorten. Wij hebben geen kwartier gewacht, maar hebben het geld ook niet teruggekregen en dat vinden wij een minpuntje. Jammer en graag de internetsite aanpassen voor de openingstijden.
9
Naam: J.C. Luijken
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een goede week,deze keer weer. Wij zaten nu in een lodge,jammer dat de eikels zo lawaai maken als ze op de dak vallen,maar ja dat is de herfst
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park met veel natuur.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Janny Verhoef
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi en rustig park.
9
Naam: M Visser
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De schoonmaak kan veel beter , in de slaapkamer kan je je naam schrijven op de schilderijen, veel stof de wc en de wasbak in de wc hebben we eerst zelf schoon gemaakt de tafel in de kamer ook . bij de kringloop zie je ze er beter uitzien de afzuigkap is smerig het keukengerei is ook niet compleet zeker voor 6 personen wij waren met 2 personen , dus dat ging wel , moesten diverse dingen vaker afwassen
9
Naam: John Merkus
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ontspannend verblijf
7
Naam: Maaike van Geel
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een bowlingbaan op het park zou grote meerwaarde hebben
8
Naam: Henrika Marja Kim Hendriks-De Zoete
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super park voor kinderen een reden op terug te komen. Voor de animatie en lekker gegeten in het restaurant
9
Naam: Ewald Meijvogel
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk weekend in mooie omgeving. Erg mooi en natuurlijk park is ook!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het zwembad mag wel een upgrade gebruiken; overal lag zand. Verder mag er in de safaritenten wel een iets sterkere kachel; deze kreeg het niet warmgestookt. Verder een topverblijf gehad!
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij vonden de omgeving van het park heel mooi en complimenten aan het animatieteam ! De rede van dat wij niet tevreden waren is het verblijf(chalet)slecht onderhouden en verouderd zitbank bekleding gescheurd,veel beschadigingen vloer en verouderd,alleen vonden wij de bedden wel goed slapen.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super leuk
10
Naam: Mitchel van D
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goede service de code van het huisje werkte niet en kreeg toen een sleutel voor toegang, Voor de rest was de service top😎 Voor herhaling vatbaar.

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.