Bel ons: 02 669 81 98

We staan u graag te woord

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Resort Arcen

Resort Arcen

Arcen, Limburg (NL), Nederland

  • Familiepark met uitgebreide faciliteiten
  • Gelegen aan een zwemmeer en visvijver
  • Nabij De Maasduinen en De Peel
  • In de buurt van thema-, speel- en dierenparken
  • Gratis wifi

reviews

8.5

Vakantiepark Resort Arcen scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 6252 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 6252 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 19 augustus 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Een mooi park met veel voorzieningen . En een prachtige omgeving.
7
Naam: Anoniem
Datum: 19 augustus 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
muizen in de woning (nr 1) vond ik erg vervelend. Ik zat savonds niet lekker op de bank. Vond het vies dat er elke ochtend weer muizenkeutels lagen. Het zwembad vonden wij wat klein en voor onze 4 jarige peuter niet zo geschikt,grote bad te diep en peuterbad veel te klein.
9
Naam: Marco K.
Datum: 19 augustus 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Bij aankomst echt een vakantiegevoel. Vriendelijkheid van het personeel, mooi en schoon park. Mooie ligging. Lekker eten in alle eetgelegenheden. Voor herhaling vatbaar.
9
Naam: van der Laan
Datum: 19 augustus 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Een hele fijne week gehad bij roompot Arcen. Mooi park, fijne huisjes met alle comfort. Leuk centrumgebouw met heel vriendelijk personeel. Volop animatie en alles is erg netjes. We komen zeker nog een keer terug!
10
Naam: Premila
Datum: 19 augustus 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij zijn hier voor de 2e keer en zullen zeker nog voor de 3e keer langkomen. Kinderen hebben goed genoten en wij ook.
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 augustus 2019
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Voor een park wat zo gericht is op kinderen vonden wij het tegenvallen dat de huisjes er niet op ingericht zijn. Zo staan de deurklinken niet omhoog. Zijn de stopcontacten niet beveiligd en zijn er geen traphekjes. Onze zoon van 2,5 is een paar keer naar buiten geglipt via de tuindeur. Hij sliep op de slaapkamer met balkon. We hadden heel de overloop gebarricadeerd en ook de deur naar het balkon.. Gelukkig is alles goed gegaan maar met een paar aanpassingen was t fijner geweest.
10
Naam: J Meesink
Datum: 19 augustus 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het is leuk voor kleine kinderen! Het zwembad is niet heel warm en groot maar voor een uurtje is het prima. Er zijn heel veel speeltuinen: naast het huisje, binnen bij het restaurants en buiten is een grote speeltuin met daarnaast een kleine boerderijtje met geitjes en kipjes. De animatie team was ook erg leuk vooral met koos konijn erbij! Er was altijd wel wat te doen voor de kinderen van jong tot 12 jaar. Ons huisje was ook erg netjes en het personeel was zeer vriendelijk. Het eten was ook heel lekker! Dit zou ik aan iedereen adviseren om er heen te gaan! Het is geen groot park maar kleinschalig daarom is het juist leuk voor kleine kinderen!
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 augustus 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
7
Naam: Anoniem
Datum: 19 augustus 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 augustus 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.