Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan je van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Resort Arcen

Resort Arcen

Arcen, Limburg (NL), Nederland

  • Familiepark
  • Veel faciliteiten
  • Natuurgebieden

reviews

8.6

Vakantiepark Resort Arcen scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 7647 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 7647 reviews

9
Naam: Kim Schoeters
Datum: 14 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Lekker eten , VRIENDELIJK en leuke sfeer
7
Naam: Anoniem
Datum: 13 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Het was een super verblijf. Alleen de Chalets laten zich groter voor doen dan dat ze zijn. Deze zijn veel te klein. Huisje 257 is qua onderhoud aan de buitenzijde echt toe aan vervanging of een flinke opknap beurt.
10
Naam: Suzanne van der Velde
Datum: 13 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Wij zijn SUPER tevreden met ons verblijf op dit prachtige park met uitstekende voorzieningen en mooie omgeving. Ondanks het wat slechtere weer en mijn man die zowel een gebroken sleutelbeen en ribben had opgelopen een paar dagen voor vertrek, hebben wij ons zeer goed vermaakt. Een paar kleine puntjes die wij wel hebben zijn de volgende: Wat meer toiletpapier dan 1 rol in een villa met drie wc’s zou geen overbodige luxe zijn, ligbedden op de terrassen, de kussens zijn dringend aan vervanging toe, er ontbraken weer wat kussens op de bank, muziek mini-disco mag wat minder luid. Echter vallen deze puntjes in het niet als je bekijkt hoe schoon de villa is en hoeveel waarde je krijgt voor je geld in verhouding met andere parken. Wij komen zeker terug!
8
Naam: W.R Vierkant
Datum: 13 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Prima
9
Naam: Bjorn Schraven
Datum: 13 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
mooi verzorgd park Geweldig leuk en gemotiveerde medewerkers op park. Animatieteam is vriendelijk en hebben feeling met de kinderen en de activiteiten. Wij komen zeker terug ga zo door groet fam schraven huisje 301
10
Naam: Kevin da Silva
Datum: 13 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
wij komem zeker terug, onze dochter van 4 heeft een super week gehad volgend jaar gaan wij zeker langer
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Anoniem
Datum: 13 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Geweldig park en mooi huisje. Afstand bewaren bij activiteiten kan beter, schoonmaak huisje kan ook beter. Buiten dat fantastische vakantie gehad.
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Relaxt.
10
Naam: Petra Van Elven
Datum: 12 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
De sfeer was heel fijn, er was heel veel mogelijk. We hebben dan ook meteen de tandem gehuurd en een heerlijke fietstocht door het bos gemaakt! We hebben in de omgeving gebowld, lasergamen, speelhal...alles was vlakbij. Op het park hebben we bijna dagelijks van het heerlijke zwembad genoten. Buiten waren genoeg speeltuinen, een heerlijk meer en er was midgetgolf met een trampoline ernaast. We hebben ons geen moment verveeld. Zelfs op regenachtige momenten hebben we ons in het huisje erg kunnen vermaken door de dvd-speler. Wij hebben een onvergetelijke vakantie gehad!
8
Naam: Jacco Vlaming
Datum: 12 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Leuk zwemmeer. Animatie heel enthousiast en veel aanbod. Vloer in chalet bolde wat op. Overige in chalet naar wens en voldoende. Zeker overweging waar voor een volgende keer.
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Vriendelijkheid van het personeel vind ik een zeer grote troef
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Bedankt en misschien tot volgend jaar.
10
Naam: Anoniem
Datum: 11 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Top weekje gehad, zeker voor herhaling vatbaar!
10
Naam: Jo Vandersteen
Datum: 11 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Park met veel mogelijkheden. Leuke kinderboerderij. Tof strand. Leuke wandel en fietsomgeving.
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Topverblijf! Geweldige animatie Vriendelijk personeel Wij komen terug
8
Naam: N.C. de Weerd
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Bij aankomst 26-6 lieten ze me in de brandende zon buiten wachten. Roompot onwaardig! Bij aankomst in de bungalow bleken de verkeerde bedden opgemaakt te zijn. Hier over heb ik juist gebelt (23-6) en verzekerde ze mijn, dat het goed zou komen. Het zou geschreven worden in onze reservering. Niet gebeurd dus! Erg jammer, dit is al voor de 5e keer niet goed gegaan. Ook later navraag gedaan omtrent Gourmet pakket ook daar werd ik niet vriendelijk geholpen. Dec 2019 (ons vorig verblijf) gemeld dat ons licht in de tuin het niet deed. Nog steeds niet gemaakt.
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Ideale ligging voor vele uitstapjes .Gemakkelijk bereikbaar.
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Fijne midweek gehad.
10
Naam: Wongsokario
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Na vier keer het park weer te bezoeken ben ik weer van plan een vakantie te boeken! Lekker ontspannen
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Aangename vakantie. Mooi woning, die goed gelegen was. Veel ruimte zowel binnen als buiten. Leuk dat er wat animatie is. Ook het zwemmeer is zeker een troef.
9
Naam: M. Poland-Karsten
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Ik vond de musical zo leuk! Na al die tijd niet in t theater te zijn geweest, nu in de buitenlucht genoten van de musical. T plezier spat er van af en van de auto op t podium tot t vliegende tapijt, de slingerende oerwoud dieren die zo t podium opkwamen, echt zo leuk! Roompot Resort Arcen, hulde!
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Tuin is in verhouding huis aan de kleine kant , inventaris chaotisch toch beperkt (bestek) miste een schaar scherpe messen. Beddengoed was vuil - bevlekt , kussens dringend aan vervanging toe , tip matrassen 1 x per maand omdraaien voorkomt ingezakte matrassen . zetels /bankstel , je merkt precies waar de meeste gasten gaan zitten (doorgezakt) ondanks dit is het prima geweest.
9
Naam: Alexander Klooster
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Ons huisje was niet schoon. Enkele voorbeelden.. Haal de bedden eens van de kant en een doekje over de toiletpapier hanger.. En we hadden last van muizen die ons brood aan hebben gevreten. Dochter (9 jr) gaf nog als tip om de batterijen van de klokken na te kijken. Wij hebben genoten van het park. Resort Arcen is qua entertainment echt een aanrader. Leuk en aardig personeel. Theatervoorstelling was geweldig! Leuk ook dat echt iedereen van het park vol enthousiasme mee doet! Wij komen graag nog een keer terug maar dan niet weer in een buitenverblijf comfort.
9
Naam: Anita Mannak
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Fantastisch
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Genoten in het gezellige park ondanks grijs regenweer.
9
Naam: Karien Aspeslagh
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Sfeer en vriendelijkheid van alle personeel
8
Naam: Larissa Flohil
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Het huisje rook naar rook, terwijl het een rookvrij huisje was. De receptie gaf als reactie daar kunnen wij helaas niks aan doen Ook was de vloer van ons huisje echt vies bij aankomst... Wel erg fijn een wasmachine te hebben en 2 badkamers. Animatie was top als altijd!!! Kinderboerderij leuk Speeltuin ook leuk Zwembad klein en onoverzichtelijk Speel apparaten vielen in de smaak Receptie klein en bied niet heel veel extra qua je welkom voelen. Internet bereik is ronduit slecht... Leuke dingen te doen in de buurt!
8
Naam: Gezelien Van Duren
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Bij aankomst ontbraken er vele onderdelen bij het huisje. Na een melding is dit direct verholpen. Maar de eerste indruk is dan al -1. Beetje jammer wat goed voorkomen had kunnen worden. Wel super snel en vriendelijk opgelost!!! Verder een mooi park en vriendelijk personeel! En heel erg genoten van een super gave musical! Ga zo door!
9
Naam: Liesbeth
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.