Resort Arcen

Arcen, Limburg (NL), Nederland

  • Familiepark
  • Veel faciliteiten
  • Natuurgebieden

reviews

8.6

Vakantiepark Resort Arcen scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 9215 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 9215 reviews

9
Naam: Kendra Van Meerveld
Datum: 5 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Wij hebben genoten van ons verblijf bij resort Arcen. Zeker komen we terug omdat er een fijn sfeertje hangt, leuke animatie, faciliteiten voor de kinderen en de ligging van het park is prima. Prachtige omgeving! Wel hoop ik dat het schoonmaak beter word. Bij aankomst was het echt niet schoon, er lag nog zoveel viezigheid op de grond en een hoop stof in de hoekjes en vensterbank in de badkamer. Dit was echt een hele grote minpunt.
10
Naam: Pieter Bezuijen
Datum: 5 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Een fijne vakantie waar we met ons complete gezin (2 kleine kinderen en 3 honden) welkom waren. Mooie omgeving en nette ruime accommodatie. Park was zeker ook goed verzorgd. Wifi was zeer snel en stabiel en zelfs een grotere TV met Netflix :-) Het is wel te zien dat het park niet per se op honden gericht is: nergens automaten voor poepzakjes te zien. Wel 2 speciale uitgangen om sneller met je hond in het bos te kunnen lopen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben een heerlijke vakantie week gehad. Voor de kinderen was er een leuk programma en ze hebben zich ook erg vermaakt in de speeltuin en met de diertjes. De omgeving is ook erg mooi, lekker gewandeld en gefietst in de omgeving. We hadden een luxe 4 huisje; we vonden 3 wcs en twee douches wel wat veel en onnodig. Het zou voor ons meer luxe zijn geweest als de twee kleine badkamers één grote zou zijn met een bad of grote inloopdouche, of in een badkamer de toilet eruit en daar een bad/inloopdouche in. Verder een prima en ruim huisje met een lekkere gashaard (die we veel hebben gebruikt)
8
Naam: Anoniem
Datum: 4 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 4 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Anoniem
Datum: 3 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Het was voor mij een extra belangrijke vakantie. Meerdere malen kanker gehad, veel nare dingen om ons heen gebeurd. Had echt plezier en pret nodig en ook een beetje rust. De deuren in het huisje kraakte extreem, waardoor niemand in de nacht naar het toilet durfde te gaan. Je maakte iedereen ermee wakker. Resultaat...je ligt zelf klaarwakker, je moet naar de wc, maar zodra die deuren open gingen..echt kabaal. Ook de vloer was erg vies...zelf eerst goed gedweild. Omgeving is wel erg leuk en mooi.
10
Naam: Colet Vile
Datum: 3 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Rustig park maar toch zoveel te doen. Prachtig verblijf met uitzicht op strandje. Schoon en netjes onderhouden. Bedden liggen ook prima. Wij komen zeker terug
10
Naam: Sherman Martha
Datum: 3 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Het was erg leuk, ook met de geiten en de kippen die we konden aaien. Het eten op het park zelf viel helaas wel een beetje tegen, voor de rest erg naar ons zin gehad!
10
Naam: Anoniem
Datum: 3 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
wij oma, ouders en kleinkinderen hebben een geweldig weekend gehad
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Prima park met voldoende faciliteiten. Ligging is goed. Chalets beetje gedateerd maar zeker niet slecht. Personeel zeer behulpzaam en vriendelijk. Al met al hebben wij een leuk verblijf gehad.
10
Naam: Anoniem
Datum: 3 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Rustgevend en mooi park in een mooie omgeving
9
Naam: Rob Schermer
Datum: 3 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Ik heb alleen opmerking over de schoonmaak en zeker in de corona tijd. Eerste indruk is goed schoongemaakt maar op de afzuigkap lag pittig stof en je kan zien dat het gasstel door vele gebruik en daarna niet echt goed schoonmaken pittig is aangedaan wat jammer is aangezien en een prima gasstel is. Wel benoemingswaardig is de fantastische ligging en uitstraling van het park. Keurig onderhouden van het groen en mooi schoon. .
8
Naam: Marcel Lieftink
Datum: 3 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Mooi park , alleen moet er duidelijk worden aangegeven of een accommodatie kindvriendelijk is !!!
8
Naam: L Augustinus
Datum: 3 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Een goed uitziend park.
8
Naam: Eva
Datum: 3 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 3 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Carolina Driel
Datum: 3 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een prachtig villa van alle gemakken voorzien.
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het is een gezellig, mooi en verzorgd park. Het huisje was ook gezellig ingericht, netjes onderhouden en schoon! De slaapvertrekken waren echter heel krap, vooral voor twee volwassen lange personen.
8
Naam: Johan Boersma
Datum: 3 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Als motorrijder toerist is het park ook voor die gelegenheid goed vertoeven. Ruime openingstijd supermarkt en de mogelijkheid tot eten bestellen is erg makkelijk.
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een geweldige villa, je hebt niets meer nodig op gebied van wellness, jammer dat er qua baby voorzieningen het nodige ontbrak in de villa, geen veiligheid voor stopcontacten, geen box, kinderstoel was stuk en had ook geen riempje om vast te maken, bij de receptie bleek toen ik later kwam informeren dat je op borg een matrasje voor kinderbedje kon krijgen, vooraf was dit niet bij ons bekend, jammer dat je bij zon luxe villa extra moet betalen voor een simpel bedje en nog simpeler kinderstoel, zou volgens mij makkelijk inclusief kunnen zijn.
10
Naam: Cindy Huberts
Datum: 2 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Superweek in een prachtige omgeving
10
Naam: Beata
Datum: 1 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
ontspannen complete service zoals verwacht net als 4 jaar geleden toen we deze locatie bezochten
8
Naam: Anoniem
Datum: 1 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
9
Naam: N. Boerrigter
Datum: 1 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Prima park, mooi huisje, faciliteiten zoals gourmet erg goed geregeld en lekker. Park is gelegen in- nabij mooie omgeving. Jammer dat door covid niet alle faciliteiten open waren maar dit is niet de keuze van het park.
9
Naam: Anoniem
Datum: 1 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Heerlijke omgeving
10
Naam: Anoniem
Datum: 1 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Gezellig en sfeervol
9
Naam: A. Biharie
Datum: 1 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Echt vriendelijk personeel,. Alles goed geregeld ivm covid. Dit was onze 4de keer in Resort Arcen.. geen dag verveeld.. leuke speeltuintjes voor de kids,.. boerderijtje en skelter verhuur.. Lekkers halen bij de snackbar.. kortom een gezellig weekje gehad!
9
Naam: DC Vermeulen
Datum: 30 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Het park in zijn geheel, het huis, het park, de voorzieningen,, de bediening, de ligging, het weer, de privé, alles bij elkaar
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.