Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Hunzepark

Gasselternijveen, Drenthe, Nederland

  • Recreatieplas
  • Sport en spel
  • Natuur

reviews

8.1

Vakantiepark Hunzepark scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 2413 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 2413 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 26 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vond het jammer dat fietsen verhuur niet kon, omdat het winter is.
8
Naam: Harm Boertjes
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vriendelijk ontvangst bij de receptie. Mooie ligging accommodatie. Onderhoud van accommodatie matig ( schimmel in de badkamer en scheuren in de vinyl).
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Net huisje, ruim. Prima ligging. Goed bereikbaar.
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We zijn nu voor de 2de keer op Hunzepark geweest. Vorige keer was het super. Door de coronamaatregels kunnen wij geen beoordeling over de faciliteiten geven. Minpunten van het laatste bezoek: - we konden maar 3 tv-zenders aan vanaf de 2de dag - het internet was niet zo goed als de 1ste keer, viel ook geregeld uit. Dit is doorgegeven aan de receptie bij vertrek vermits deze niet altijd open was vanwege corona. Een tegemoetkoming zou wel heel fijn zijn. Nu moesten we op ons eigen internet zowel programmas kijken als internetten.
8
Naam: Els Meijer
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hadden een grandioos compleet huisje. Van alle gemakken voorzien, schoon, we voelden ons thuisen welkom
9
Naam: Antoine Braeckman
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
klein maar mooi park was winter en corona tijd dus was erg rustig op het park van de bars of resturand kan ik naruurlijk niets zeggen
9
Naam: Bert Nijhoff
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Rebecca Ozinga-Haye
Datum: 9 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een heel fijn verblijf gehad, alleen alles was dicht. Onze boodschappen hebben wij af en toe bij de dagwinkel gehaald en we zijn naar Gieten geweest om daar boodschappen te doen. Door de corona snappen wij dat er van alles aangepast is, maar wij hadden wel gehoopt dat wij een wasje konden draaien en de slagbomen open zouden gedaan worden bij eerder vertrek.
9
Naam: Anoniem
Datum: 5 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
mooi huisje, vriendelijk personeel, behulpzaam, gezellig versierd tijdens de (kerst)feestdagen
8
Naam: S Top
Datum: 5 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goed
8
Naam: Anoniem
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben, ondanks de Corona-maatregelen en de gevolgen hiervan (alle faciliteiten dicht) een erg fijne week gehad met zijn vieren. Het chalet was wat betreft de keuken erg netjes, goede en degelijke keukenapparatuur! Het behang in het chalet was op diverse plekken beschadigd / deels los, de vloer in de huiskamer was op enkele plaatsen waar meubels stonden gescheurd (winkelhaak) en enkele deuren waren wat beschadigd/ zichtbaar gerepareerd. Dit deed wat af aan de verdere mooie staat van het chalet. Park is autovrij wat op zich heel fijn is, het was echter best een stuk lopen naar de parkeerplaats, ook bijvoorbeeld met boodschappen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk rustig park gezellig en warm (uitstraling) huisje. Ondanks de coronamaatregelen hebben we ons prima vermaakt
8
Naam: Anoniem
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Was goed waar we voor daar waren het vuurwerk vrije park voor de hond.
7
Naam: Anoniem
Datum: 3 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Keukenblokje is oud, 1 kleine wc-rol en 1 kleine zakje afwasmiddel voor 3 mensen voor 4 dagen is wel heel erg minimaal.
10
Naam: A. Versteeg
Datum: 1 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alles prima voor elkaar.
10
Naam: Anoniem
Datum: 1 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel netjes en rustig gelegen park. Ideaal voor mensen die van wandelen en fietsen houden.
9
Naam: Anoniem
Datum: 1 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gastvrij
8
Naam: Anoniem
Datum: 1 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Cees De Graaf
Datum: 28 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima naar ons zin gehad, nu een beetje moeilijk te beoordelen i.v.m Corona. Persoonlijk vond ik de keuken inrichting een beetje simpel. 1 te grote jus pan en 1 koekenpan samen op het gasstel was moeilijk en daardoor gevaarlijk. De messen waren zeer bot en allemaal verschillend. Misschien een kleine koekenpan erbij en een kleinere braadpan. Misschien een leeslampje bij het bed.
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben genoten van de rust, de mooie villa, van alle gemakken voorzien. Waarschijnlijk komen wij weer terug!
10
Naam: Marco
Datum: 28 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Lekker rustige omgeving, alles goed verzorgd, leuk wandelgebied, behulpzaam personeel receptie en onderhoudsdienst.
9
Naam: Lammy Steenbeek v.d. Heide
Datum: 28 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geweldig
7
Naam: Anoniem
Datum: 24 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vanwege de maatregelen kan ik moeilijk een algehele beoordeling geven, maar in hoeverre wij het hebben ervaren is het huisje (lariks 6) erg mooi en comfortabel. Ook de ligging bij het water is top. Een goed en tevreden gevoel!
8
Naam: Mark Kuipers
Datum: 22 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Verblijf was uitstekend. Wat ik niet tof vond was het in en uit laden van de auto. De afstand die je moest lopen was erg ver.
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hadden een vakantiewoning op Villapark Hunzedrome geboekt. We werden verrast door de prachtige woning met alle luxe daarin. Het was superschoon en van alle gemakken voorzien. Heerlijk ruim en met goede bedden. Gezellig aan het water gelegen. Het gaf echt een huiselijk gevoel. We zijn er zeer tevreden over. Op het park waren alle faciliteiten dicht i.v.m. de lockdown, dus daar kunnen we niet echt een oordeel over geven.
9
Naam: Grietje
Datum: 14 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk rustig
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We zijn aangekomen en waren verrast over de locatie die we hadden geboekt, De villa was ruim netjes - gezellig en schoon.. Verder hebben we geen gebruik gemaakt van het park, daar de periode laat in het seizoen was.En de reden van ons bezoek was om de kinderen en familie te bezoeken. Die we door Corona lang niet gezien hadden. Maar het is voor herhaling vatbaar.
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij vonden het park er keurig uitzien. Grasranden netjes afgestoken, erg netjes. Het huisje stond op een mooie plek. Mooi uitzicht over de vijver. Vriendelijk personeel. komen graag terug op dit park.
8
Naam: Miranda Harms - Biesheuvel
Datum: 10 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.