Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Bospark Lunsbergen

Bospark Lunsbergen

Borger, Drenthe, Nederland

  • Rustig park
  • Overdekt zwembad
  • Natuurgebied

reviews

8.4

Vakantiepark Bospark Lunsbergen scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 11428 beoordelingen

Bekijk 11428 reviews

9
Naam: Harke Dijkstra
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi in het groen gelegen prima uitvalsbasis voor relaxte fietstochten.
10
Naam: Lieneke Nijland
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Superleuk park met genoeg te beleven voor de kinderen
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
leuk, mooi ruim en netjes maar ook een mooie omgeving.
8
Naam: Carla Borst
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goed en gezellig geweest
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een gezellig park. Het chalet (nr 50) was prima. Misschien wat achterstallig onderhoud. Slechte doorloop van het sanitair (is prima opgelost na melding bij de receptie), een buitenlamp die niet werkt (kwamen we de laatste avond achter, niet gemeld) Echter alleen kleine dingen. Verder een prima vakantie gehad.
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het park geeft direct al bij aankomst een vakantiegevoel!
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
10
Naam: Vissers
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij hebben genoten van een prachtig weekend op een prachtige locatie. Complimenten voor dit park! Het heeft een verzorgde uitstraling en de accommodatie die wij hadden was ruim en gezellig. Omdat wij later dan 20u zouden aankomen op de dag van aankomst, lag er bij de receptie in een kluisje een keycard voor ons klaar, super! Goed voor elkaar, Roompot!
8
Naam: F Dreier
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
De toilet gebouwen zijn aa vervangening toe . De tegels zijn versleten evenals de afwas bakken. In de herenkant doen de stopcontacten het niet Zodat ik noodgedwongen bij de vrouwen kant moest scheren
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Schoon huisje, mooie ligging, genoeg te doen in de buurt met kinderen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Was zeer geslaagd, wij Komen zeker terug
8
Naam: J M G Weststeijn
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk rustig op het park kan er lekker wandelen
9
Naam: Anne
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijk ontspannen weekend, met een fijne service van de medewerkers.
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geen E-bikes aanwezig, alles verhuurd.
10
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We kunnen niet wachten tot het Mei is want dan gaan we weer 4 weken genieten van dit fijne park!
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Lekker en rustgevend
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne dagen met mooi weer.
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park met uitstekende faciliteiten.
8
Naam: Piet van der Weegen
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De ligging van het chalet; mooi omgeven door bosschages, waardoor veel privacy.
9
Naam: Frans de Krijger
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie ligging en uitvalshoek voor mooie fietstochten. Je krijgt op het park echt het vakantiegevoel.
8
Naam: P.C.M. van de Mortel
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Bert van Huisstede
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij zijn al.vaker bij jullie geweest zowel in de huisjes als op.de camping, ik ontdek steeds meerdere leuke paden om te wandelen met de hond, wij komen zeker weer terug, de sfeer is goed de velden gezellig, en de omgeving supermooi, en dat voor zo een lage prijs, super, tot volgend jaar
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fijn park op een mooie locatie. Huisje was erg prettig en ruim. Erg fijn verblijf gehad.
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima verblijf. Ik zou het aanraden.
8
Naam: Willem Koek
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alles goed. Kan eventueel gerenoveerd worden, zoals een vaatwasser. Ligging van chalets is erg verschillend tov de zon. Sommige staan zo onder de bomen dat er nauwelijks zon door heen komt. Wel weer lekker bij de hete periode die we gehad hebben.
10
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was onze eerste ervaring met roompot. Mooi park veel privacy. De ruimte in en om de bungalow was zeer aangenaam. Ook voor onze hond was er voldoende ruimte. Maar waarom er bijna 75 euro verplichte schoonmaak kosten bij komen ivm huisdier begrijp ik nog niet. We hebben de bungalow niet minder schoon achter gelaten dan we deze hebben aangetroffen bij aankomst.
7
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Was een mooi huisje alleen jammer dat we de hele dag schaduw hadden
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
ik vond het park mooi ik ben wel meer keren geweest maar de meubels in de chalets zijn heel slecht doorgezakte bedden de banken zijn door gezakt ik heb dit keer niet zo heerlijk gezeten en geslapen jammer van mijn geld
7
Naam: J Van Zundert
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Chalet sober ingericht. Bedden slecht. Weinig of geen zon bij het chalet.
10
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ook deze keer weer enorm genoten! Blij om te merken dat er heel wat is vernieuwd aan de inventaris. Eerder waren sommige zaken ietwat oubollig en shabby, maar deze update heeft het park echt goed gedaan. We verheugen ons alweer op een volgend verblijf??
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.