Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Vergelijk vakantieverblijven

16 parken 37 Verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Vakantiehuis dat kindvriendelijk is

Ouders hebben minder zorgen tijdens een vakantie met een vakantiehuis dat kindvriendelijk is. Uw huisje bij Roompot Vakanties is veilig voor kinderhandjes, want we willen graag dat u als ouders geniet en ontspant. Op meerdere parken is zo’n vakantiehuis kindvriendelijk Nederland beschikbaar. Nieuw bij Roompot Vakanties is de Chill Zone. Dit is een ruimte voor tieners tot en met zeventien jaar. Hier kunnen uw pubers leeftijdsgenoten ontmoeten en deelnemen aan speciale activiteiten voor tieners. In de Chill Zone zijn ook mogelijkheden om te internetten en gamen. Als uw kinderen te jong zijn om alleen thuis te blijven, maar oud genoeg om zelf dingen te ondernemen, dan raden we u een park met Chill Zone aan. Kindvriendelijke vakantieparken en vakantieparken met een Chill Zone zijn er op verschillende locaties, aan de kust maar ook in de bossen of nabij merengebieden. Zoek en boek nu uw favoriete gezinsvakantie bij Roompot. Omdat uw gezin uniek is, zijn onze parken dat ook!

16 parken 37 Verblijven

Vakantiehuis kindvriendelijk ingericht nu beschikbaar

Bij Roompot Vakanties is voor uw gezin een kindvriendelijk vakantiehuis beschikbaar. Dit type vakantiehuis is kindvriendelijk ingericht met een box, een kinderstoel, een bedje en soms zelfs een badje. Kies bij zoek en boek op de website van Roompot Vakanties de optie ‘kindvriendelijk’ onder accommodatiefaciliteiten en u krijgt een selectie van vakantiewoningen die geschikt zijn voor de allerkleinsten. Sommige vakantiehuisjes zijn erg luxe en staan op vakantieparken met een speeltuin, kinderzwembaden en nog veel meer leuke attracties voor de kleintjes. Als de kinderen een fijne vakantie hebben, dan kunnen hun ouders ook genieten. Vakantieparken met speciale kindvriendelijke vakantiehuizen kunt u boeken op parken van Roompot Vakanties in Nederland, België en Duitsland.

Al jarenlang is Koos Konijn het allerbeste vakantievriendje van peuters, kleuters en jonge kinderen. Wist u dat u zelfs een Koos Konijn-pakket kunt boeken op dertien verschillende vakantieparken van Roompot Vakanties? Met een Koos Konijn-pakket verheugen kinderen zich enorm op de vakantie. De parken die dit pakket aanbieden, zijn gegarandeerd kindervriendelijk, met faciliteiten als een ballenbak en speeltoestellen. Alle kinderen krijgen een activiteitenkaart met vijf konijntjes. Uw hele gezin mag een keer gratis minigolfen en een avond culinair genieten met een barbecue of gourmet in uw eigen vakantiehuisje. Op de barbecue- of gourmetschaal ligt natuurlijk lekker eten voor de ouders én kinderen. De kinderen krijgen als souvenir ook nog de cd met hits van Koos Konijn mee. Het Koos Konijn-pakket is te boeken op vakantieparken die een kindvriendelijk vakantiehuis mogelijkheid hebben.

Kindvriendelijk vakantiepark, Kindvriendelijke camping, Kindvriendelijke hotels, Kindvriendelijke bungalowparken, Kindvriendelijke vakantiehuisjes

Toon meer Toon minder