Bel ons op 0900-8810

(€ 0,20 p/m)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 0900-8810 (€ 0,20 per minuut), vanuit België op 070-24 60 11 (€ 0,15 per minuut).

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vergelijk vakantieverblijven

1 Park 3 Verblijven

Filters

Prijs
Aantal slaapkamers
Speciale wensen
Meer
Faciliteiten
Parkfaciliteiten

Vakantie in Frankrijk in een stacaravan

Al vele jaren biedt Roompot Vakanties ontspannen vakanties aan in een bungalow, chalet en stacaravan Frankrijk. Zowel in binnen- als buitenland is Roompot een bekende naam. Voor een welverdiende vakantie in Frankrijk in een stacaravan bent u daarom ook bij ons aan het juiste adres. Wat u ook zoekt en belangrijk vindt, kunt u bij Roompot Vakanties terugvinden in het aanbod. Vindt u bijvoorbeeld een fijne ligging van belang of stelt u eisen aan specifieke faciliteiten? Roompot heeft op vele wensen een oplossing, die terug te vinden zijn in het ruime aanbod aan stacaravans in Frankrijk. Op deze manier kunt u met een gerust hart op vakantie gaan en gemakkelijk uw keuze maken. Zodra u uw zinnen heeft gezet om heerlijk te gaan genieten met het gezin in een caravan in Frankrijk helpen wij u verder op weg!

1 Park 3 Verblijven

Lacasa

Calcatoggio, Corsica, Frankrijk
v.a.
  • Nieuwe camping
  • Infinitypool
  • Zee en strand
134,- prijs uitleg

Een stacaravan in Frankrijk

Bent u die vakantieganger die graag op vakantie gaat in een stacaravan en het liefst ook nog binnen Europa? Dan heeft Roompot Vakanties het ultieme aanbod voor u! Prachtige stacaravans midden in de natuur van Frankrijk en op mooi uitgeruste parken gelegen aan de kust. Uitermate geschikt is een stacaravan in Frankrijk voor gezinnen met kleine kinderen, groepen vrienden en families. Wat een vakantie in een stacaravan zo fijn maakt, is dat u dicht bij de natuur blijft, veel buiten leeft en op deze manier het meest kunt genieten van het park en de omgeving. Roompot Vakanties heeft een ruim aanbod waardoor u in Frankrijk de stacaravan naar keuze zo gevonden heeft!

Jaarlijks trekken er duizenden Nederlanders naar het zuiden van Frankrijk. Wat deze streek zo aantrekkelijk maakt, is het zonnetje wat gegarandeerd schijnt tijdens de zomermaanden. Maar ook de rijke cultuur en eeuwenoude historie die overduidelijk aanwezig zijn in de authentieke dorpjes spreekt vele mensen aan. Vanzelfsprekend zijn ook de mooi verzorgde campings en vakantieparken een lust voor het oog en heten zij u van harte welkom. Met name de Cote D'Azur is zeer populair en ook daar speelt Roompot Vakanties prima op in. Een vakantie in een stacaravan in Zuid Frankrijk is voor iedereen erg leuk en veelzijdig. Heerlijk buiten leven, zwemmen, de omgeving ontdekken en gezellig samen zijn, zijn aspecten die iedereen graag beleeft tijdens zijn vakantie. In een Frankrijk stacaravan in Frankrijk op vakantie gaan, is daarom een goede aanrader voor zowel jong als oud.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.