Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Côte de Nacre

Saint-Aubin-Sur-Mer, Normandië, Frankrijk

  • Zee en strand
  • Zwemparadijs
  • Beauty & Wellness

reviews

7.0

Vakantiepark Côte de Nacre scoort gemiddeld een 7,0

Dit is het gemiddelde cijfer uit 29 beoordelingen

  • Algehele verblijf

Bekijk 29 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
Mooi park, voldoende privacy bij de chalets, Mooi centraal gelegen als je de bezienswaardigheden rondom D-day wilt bezichtigen
7
Naam: Cp Koopen
Datum: 20 september 2020
  • Algehele verblijf
Op de matrassen na heel goed ?
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 september 2020
  • Algehele verblijf
De bedden waren ronduit heel slecht, en we hadden een cottage met overdekt terras geboekt, maar kregen er een zonder overkapping.
7
Naam: MH
Datum: 5 september 2020
  • Algehele verblijf
Mooie camping als uitvalsbasis om Normandië te verkennen. Wij waren buiten het seizoen dus was erg rustig maar prima zo.
8
Naam: Djamarah Capelle
Datum: 1 september 2020
  • Algehele verblijf
Wij hadden voor ons verblijf 1x linnengoed gereserveerd. Helaas was het linnengoed niet compleet waardoor we geen overtrek hadden voor onze deken terwijl we hier wel voor hebben betaald. In het huisje leek schimmelvorming te zijn.
8
Naam: Freddy Decloedt
Datum: 29 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Leuk park, centraal gelegen. Jammer van de versleten matras. We hebben echt slecht geslapen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Netjes en schoon.
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Wij vonden het echt een heel mooi park met volop mogelijkheden. Leuk zwembad. Wifi bereikbaarheid echter zeeeer matig Voor totaal 37,50 op 3 apparaten wifi aangeschaft, maar slechts op 1 een beetje normale wifi. 22,50 voor niets uitgegeven, geen bereik in cottage. Alleen als je ging lopen over park.
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 augustus 2020
  • Algehele verblijf
9
Naam: Freddy Amisi
Datum: 25 augustus 2020
  • Algehele verblijf
We loved the dance every night with the kids: Sandaya should hold them by the entrance square, not in the play area
9
Naam: Niek Veldkamp
Datum: 22 augustus 2020
  • Algehele verblijf
prachtige ligging, wij vonden zelfs dat wij de beste ligging hadden op het park. Het enige wat ontbrak was een kleine tv, verder prima
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 augustus 2020
  • Algehele verblijf
7
Naam: Anoniem
Datum: 15 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Prima accommodatie en zwembad. Mooie omgeving. Wel gezien in een week. Fijn dicht bij zee. Personeel in restaurant en bar zeer onvriendelijk en niet behulpzaam. We zouden bij aankomst om 15.00 in accommodatie kunnen maar dit werd 16.45.
3
Naam: Ivo van den Belt
Datum: 15 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Zie toelichting bij een van de vragen. Anders bel me maar. Ga dit overigens ook in een receptie schrijven over deze accomodatie. Voel me behoorlijk genept
Bedankt voor uw review! Wat vervelend om te lezen dat uw verblijf niet geheel aan uw verwachtingen heeft voldaan. Uiteraard is ons doel om al onze gasten een fijne en zorgeloze vakantie te bieden. Onze excuses dat dit bij u niet het geval was. Wij gaan in elk geval met uw feedback aan de slag en dit doorgeven aan de parkleiding. Het is daarom erg fijn dat u deze ervaring met ons heeft gedeeld. Graag tot ziens op één van onze Roompot parken, voor een betere ervaring!
Reactie van Roompot
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 augustus 2020
  • Algehele verblijf
wifi kan beter. kampwinkel heeft wel erg weinig om boodschappen te doen.
4
Naam: Dudycz
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
We hadden volgens onze boeking (met zelfgekozen plaatsnummer) een caravan met overdekt terras. (Dit staat letterlijk op de boeking) Ter plaatse bleken wij in een andere caravan te zitten met alleen een beschimmelde en lamme parasol. We zijn bij de receptie geweest, maar hier werd ons doodleuk gezegd dat ze vol zitten en dat we pech hadden. We hebben met onze jonge kinderen dus steeds vol in de brandende zon gezeten. De caravan zelf was verzakt. Zo erg dat de deuren niet open bleven staan, of juist dichtvielen. Ons bed hebben we met allerhande materialen aan de hoofdzijde moeten verhogen, omdat we met ons hoofd naar beneden lagen. Niet echt comfortabel. Ook hier melding van gemaakt en er zou iemand komen kijken, maar er is nooit iemand geweest. Als ik ging koken ging de brandmelder continu af ookal had ik alle ramen en deuren open en stond er alleen een pan water op. 2 van de 4 gaspitten werkten niet. De vloer van de caravan was zo vies dat ik heb gedweild en het eens blauwe, maar toen zwarte doekje heb weggegooid. Onder de mat bij de deur was de vloer oranjezwart uitgeslagen van de schimmel.
Uw vakantie op Côte de Nacre is niet geheel verlopen zoals gehoopt. Dat vinden wij jammer en hiervoor onze excuses! Wij willen graag dat iedereen met een grote glimlach vertrekt, dus we gaan ons uiterste best doen u de volgende keer een fijne tijd te bezorgen. Wij gaan uw feedback dan ook doorgeven aan het parkmanagement, om dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen. Het is daarom erg fijn dat u deze ervaring met ons heeft gedeeld. Graag tot ziens op één van onze parken!
Reactie van Roompot
7
Naam: Anoniem
Datum: 9 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Bij aankomst heel lang wachten ( niet conform info mail) om het huisje in te mogen. Drietal belangrijke items misten in het huisje ( droogten, koffiepot, parasol) en kregen deze pas twee dagen later dan gemeld Geen informatie ontvangen over het moeten reserveren van het zwembad Betaalde WiFi werkte niet Huisje was bij aankomst echt niet schoon Één spot op het terras was kapot Weinig verlichting op de looppaden
7
Naam: Anoniem
Datum: 8 augustus 2020
  • Algehele verblijf
6
Naam: Anoniem
Datum: 8 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Zie vorige vraag
Bedankt voor uw bericht. Fijn dat u de moeite heeft genomen om uw vakantie ervaring bij ons kenbaar te maken. Wat vervelend dat het verblijf bij u niet geheel naar wens was. Dit vinden wij erg jammer en daarvoor onze welgemeende excuses. Wij hebben uw opmerkingen dan ook kenbaar gemaakt bij het parkmanagement, zodat daar de nodige aandacht aan besteed kan worden. Zo kunnen wij dergelijke zaken in de toekomst ook voorkomen. Graag tot ziens op één van onze Roompot parken, voor een betere ervaring!
Reactie van Roompot
7
Naam: Wouter Machiels
Datum: 8 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Chalet was niet heel proper, jammer dat een handdoekkenpakket maar 1 grote en 1 kleine handdoek bevatte. Veel te weinig voor 1 week. Voor €6 had ik van ieder 2 stuks verwacht.
6
Naam: Marcel Ligtenberg
Datum: 8 augustus 2020
  • Algehele verblijf
15.00u konden we nog niet in het huisje. Werden om 16.00u gebeld dat we er in konden, terwijl we met sleutel aankwamen kwam de schoonmaakploeg, zij moesten alles nog ontsmetten en schoonmaken. Werd 17.30u voordat we er in konden. Deur van badkamer en toilet kon niet op slot. Zonneweringspanelen voor vensters gingen niet naar beneden. Netjes gemeld bij receptie maar is niet in orde gemaakt. Jammer voor zoveel geld
Bedankt voor uw bericht. Wat jammer om te lezen dat uw verblijf niet geheel naar wens is geweest. Uw accommodatie was niet schoon bij aankomst en dat is zeker niet de bedoeling, dus onze oprechte excuses hiervoor. De accommodatie hoort namelijk vanaf 15:00 schoon te zijn. Om teleurstelling in de toekomst te voorkomen gaan wij met uw opmerking aan de slag. Wij hopen desondanks het latere inchecken dat u toch een fijn verblijf heeft gehad. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
8
Naam: Anoniem
Datum: 6 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Mooi park, dicht bij het strand
9
Naam: Anoniem
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Fijne sfeer en prima huisje.
7
Naam: Anoniem
Datum: 1 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Horeca gedeelte vonden we niet geweldig. Qua sfeer kon dit beter en ook qua aanbod. Beetje te veel snackbar. Park heeft wel een toelichting, op loopafstand van de zee.
3
Naam: J.M Borgman
Datum: 1 augustus 2020
  • Algehele verblijf
In een vakantiepark verwacht je van roompot een accommodatie zoals je van Roompot gewend bent en niet een gedegradeerd challetje. Noem het dan geen park maar een opgewaardeerde camping. De Banjaard in Kamperland, dat is een vakantiepark en misschien heb ik teveel geleund op die ervaring.
Uw vakantie op Côte de Nacre is niet geheel verlopen zoals gehoopt. Dat vinden wij jammer en hiervoor onze excuses! Wij willen graag dat iedereen met een grote glimlach vertrekt, dus we gaan ons uiterste best doen u de volgende keer een fijne tijd te bezorgen. Het is daarom erg fijn dat u deze ervaring met ons heeft gedeeld. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
6
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2020
  • Algehele verblijf
Het personeel spreekt geen Engels, en is ook niet bereid om dit te doen. Daarnaast was de inrichting van het restaurant minimaal, en erg slecht eten. Daarom ga je hier maar één keer uit eten op het park, een gemiste kans. Daarnaast was de winkel leeggeroofd. Er waren letterlijk lege schappen die pas vrijdags aangevuld waren. De animatie werd iedere avond gezocht, maar niemand kon gaan zitten en bleven staan. Even een drankje doen is er ook niet bij...
Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend om te lezen dat het een en ander niet in orde was tijdens het verblijf. Dat vinden wij uiteraard jammer en namens de organisatie bieden wij hier onze excuses voor aan. Service staat bij ons hoog in het vaandel. We vinden het dan ook jammer dat u dit niet zo heeft ervaren. Wij gaan hier intern mee aan de slag om dit soort situaties in de toekomst te voorkomen. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
8
Naam: J. Leuvering
Datum: 12 juli 2020
  • Algehele verblijf
vriendelijk en behulpzaam personeel.
8
Naam: Wilfred Jansen op de Haar
Datum: 12 juli 2020
  • Algehele verblijf
Lekker genoten en heerlijk gewandeld in het dorpje en boulevard. Lekker er op strand gelegen. Jammer van Wi-Fi en zwembad.
1
Naam: Johan Deschout
Datum: 11 juli 2020
  • Algehele verblijf
Er werd absoluut niet gezorgd voor enig vermaak. In zo´n sfeer sluit men beter het park. Met 3 kleine kinderen 1 uurtje zwembad, geen zwembandjes toegelaten, geen springkasteel wat nochtans op de folder stond, koud weer maar daar kunnen jullie niets aan doen, maar eigenlijk ben je blij omgeruild naar huis te kunnen keren
Bedankt voor uw bericht. Fijn dat u de moeite heeft genomen om uw vakantie ervaring bij ons kenbaar te maken. Op onze parken nemen wij diverse maatregelen om u en onze medewerkers te beschermen. Hierbij volgen we de richtlijnen van het RIVM en de overheid. Dit betekent dat sommige faciliteiten gesloten of beperkt geopend kunnen zijn. We begrijpen dat u voor de corona situatie heeft geboekt, echter is deze aan constante verandering onderhevig en is het huidige beleid leidend.
Reactie van Roompot
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.