Contact

Kunnen we u ergens mee helpen? Bekijk de veelgestelde vragen. Of neem contact op met de gastenservice.

 • Chat

  Sorry, we zijn even offline.

  Start chat
 • WhatsApp

  00316 22 16 71 56
 • Tot 21:00 uur beantwoorden we uw berichtjes.

 • Telefoon

  (gebruikelijke belkosten)

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Ferienresort Cochem

Ferienresort Cochem

Moselhöhe Ediger-Eller, Rijnland-Palts, Duitsland

 • Originele vakwerkvilla’s
 • 9 en 18-holes golfbaan
 • Overdekt zwembad
 • Schilderachtig heuvellandschap
 • Gelegen aan de Moezel

Golf Cochem

Golf- en Ferienresort Cochem biedt, naast de vele parkfaciliteiten, een schitterende 18- holes en 9-holes golfbaan die geschikt is voor zowel de beginnende als de gevorderde golfer. De ligging van de golfbaan is zeer uniek te noemen, zeker in combinatie met uw verblijf op het park. U stapt vanuit uw accommodatie rechtstreeks de baan op. Hierdoor geniet u dus niet alleen van de sport wanneer u zelf aan het spelen bent, maar ook als u 's ochtends wakker wordt of aan het eind van de middag op uw terras een hapje en drankje nuttigt.

Naast de golfbanen beschikt Golf Cochem over een moderne driving range, oefenbunkers, oefengreen en een pitching en chipping area. Het terrein beslaat in totaal zo'n 90 hectare, waardoor zowel beginners als gevorderden hier van een unieke golfvakantie kunnen genieten.

Golfbanen

De golfbanen kenmerken zich door de vele hoogteverschillen, uitdagende greens en prachtige vergezichten. Voor de 18-holes golfbaan is een Golfvaardigheidsbewijs (GVB) verplicht, op de 9-holes kunt u al terecht met een baanpermissie of na een ter plaatse te volgen clinic.

Bekijk de prijslijst
Plattegrond 18-holes Moselcourse
Plattegrond 9-holes Eifelcourse

Lessen & cursussen

Bent u nog niet bekend met de golfsport, of gaat u op vakantie met niet-golfers? Dan kunt u, of een deel van uw gezelschap, ervoor kiezen de "beginnen met golf cursus'te volgen.. Er zijn cursussen op diverse niveaus. De cursussen zijn geschikt voor alle leeftijden vanaf 7 jaar, duren allemaal 1 uur en zijn inclusief materiaalhuur.

Bent u wel al bekend met de golfsport en wilt u graag lessen volgen om nog beter te worden?  Dan kunt u gebruik maken van de diverse lessen die op de golfbaan worden aangeboden. Wij bieden u de mogelijkheid om onder leiding van een golfprofessional een baanpermissiecursus of een Golfvaardigheidsbewijs (GVB) opleiding te volgen. Bekijk de prijslijst.

Golfclub Cochem

Op het golfcomplex is ook een golfclub actief. Deze club heeft zowel leden uit de directe omgeving als uit andere delen van Duitsland. Toernooien, clubkampioenschappen en instructieavonden worden goed bezocht en er wordt veel aandacht besteed aan het promoten van de golfsport onder jongeren en beginners.

Indien u van plan bent om regelmatig op de golfbanen van Cochem te gaan spelen, kan het interessant zijn om lid te worden van de Golfclub Cochem-Mosel. U bent van harte welkom!

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.