Golf Cochem

Golf- en Ferienresort Cochem biedt, naast de vele parkfaciliteiten, een schitterende 18- holes en 9-holes golfbaan die geschikt is voor zowel de beginnende als de gevorderde golfer. De ligging van de golfbaan is zeer uniek te noemen, zeker in combinatie met uw verblijf op het park. U stapt vanuit uw accommodatie rechtstreeks de baan op. Hierdoor geniet u dus niet alleen van de sport wanneer u zelf aan het spelen bent, maar ook als u 's ochtends wakker wordt of aan het eind van de middag op uw terras een hapje en drankje nuttigt.

Naast de golfbanen beschikt Golf Cochem over een moderne driving range, oefenbunkers, oefengreen en een pitching en chipping area. Het terrein beslaat in totaal zo'n 90 hectare, waardoor zowel beginners als gevorderden hier van een unieke golfvakantie kunnen genieten.

Golfbanen

De golfbanen kenmerken zich door de vele hoogteverschillen, uitdagende greens en prachtige vergezichten. Voor de 18-holes golfbaan is een Golfvaardigheidsbewijs (GVB) verplicht, op de 9-holes kunt u al terecht met een baanpermissie of na een ter plaatse te volgen clinic.

Meer informatie 

Lessen & cursussen

Bent u nog niet bekend met de golfsport, of gaat u op vakantie met niet-golfers? Dan kunt u, of een deel van uw gezelschap, ervoor kiezen de "beginnen met golf cursus'te volgen.. Er zijn cursussen op diverse niveaus. De cursussen zijn geschikt voor alle leeftijden vanaf 7 jaar, duren allemaal 1 uur en zijn inclusief materiaalhuur.

Bent u wel al bekend met de golfsport en wilt u graag lessen volgen om nog beter te worden?  Dan kunt u gebruik maken van de diverse lessen die op de golfbaan worden aangeboden. Wij bieden u de mogelijkheid om onder leiding van een golfprofessional een baanpermissiecursus of een Golfvaardigheidsbewijs (GVB) opleiding te volgen.

Golfclub Cochem

Op het golfcomplex is ook een golfclub actief. Deze club heeft zowel leden uit de directe omgeving als uit andere delen van Duitsland. Toernooien, clubkampioenschappen en instructieavonden worden goed bezocht en er wordt veel aandacht besteed aan het promoten van de golfsport onder jongeren en beginners.

Indien u van plan bent om regelmatig op de golfbanen van Cochem te gaan spelen, kan het interessant zijn om lid te worden van de Golfclub Cochem-Mosel. U bent van harte welkom!

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking.  

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.