1 vakantiepark 5 verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Extra comfort
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Vakantieparken Brandenburg | Wat je bestemming ook is, je vindt het bij Roompot.

1 vakantiepark 5 verblijven

Hafendorf Rheinsberg
Hafendorf Rheinsberg
Hafendorf Rheinsberg

Hafendorf Rheinsberg

Rheinsberg, Brandenburg, Duitsland
  • Jachthaven
  • Waterrijke omgeving
  • Buitenactiviteiten

Geniet van rust, cultuur en natuur bij een vakantiepark in Brandenburg

Een vakantiepark in Brandenburg in Duitsland is de ideale combinatie van rust, cultuur en natuur. Hafendorf Rheinsberg is een ideaal gelegen vakantiepark in Brandenburg dat beschikt over een eigen jachthaven, vuurtoren en een klein strand. Ideaal als je graag wilt varen, vissen of genieten van het mooie uitzicht over het water. Overnacht in de accommodaties aan het water, kom tot rust in de wellness en fitness en ontdek de waterrijke omgeving met de boot of kano! Voor de kids is er bij dit vakantiepark in Brandenburg een speeltuin te vinden. Tot slot ligt het vakantiepark in Brandenburg op korte afstand van Berlijn. Op deze manier combineer je je ontspannen vakantie met cultuur snuiven én shoppen in de bruisende stad.

Gewekt door fluitende vogeltjes op een vakantiepark in Brandenburg

Op een vakantiepark in Brandenburg in Duitsland word je ’s ochtends gewekt door fluitende vogeltjes. Geniet vanuit je luxueuze huisje van het mooie uitzicht over het water en een welverdiend kopje koffie. Vervolgens is het tijd om de familie bij elkaar te trommelen voor een vaartocht, om te gaan vissen of om de uitdagende regio Brandenburg te ontdekken. Je kunt bij het vakantiepark in Brandenburg zowel een boot of kano huren als gebruikmaken van de bootligplaatsen voor de gasten. Aan het einde van de dag kom je optimaal tot rust in de wellness en fitness terwijl de kids nog even uitrazen in de speeltuin. Ga eten in de gezellige omgeving of maak een maaltijd in de moderne keuken van je vakantiehuisje.

Kleine en grote vakantiehuizen aan het water

Bij Hafendorf Rheinsberg, een vakantiepark in Brandenburg, overnacht je in kleine of grote huizen aan het water. De huizen zijn geschikt voor zes tot acht personen. De accommodaties op het vakantiepark in Brandenburg beschikken over compleet ingerichte keuken, terras, balkon en een eigen parkeerplaats. Sommige huizen hebben een privé aanlegsteiger, ligbad, wasmachine, vaatwasser of open haard. Voor sommige voorzieningen worden bij de vakantieparken extra kosten verrekend. Vraag dit eventueel na voordat je een huisje boekt. In sommige vakantiehuizen bij Roompot zijn huisdieren toegestaan. Wel zo fijn als je graag lange wandelingen door de regio Brandenburg wilt maken met het hele gezin én de hond.

Ideale ligging voor actieve, ontspannen of culturele uitstapjes

Onze vakantieparken in Sleeswijk Holstein staan bekend om hun ideale ligging. Zo kun je in de omgeving van het vakantiepark in Brandenburg heerlijk vissen, varen, wandelen en fietsen. Tot rust kom je in de thermen, die veel in de deelstaat Brandenburg te vinden zijn, of in de wellness en fitness op het vakantiepark in Brandenburg. In de omgeving onderneem je zowel culturele als actieve uitstapjes. Zo ben je vanuit het vakantiepark in Brandenburg binnen korte tijd in Berlijn. Ook de gezellige stad Potsdam, de kastelen in de omgeving en Sanssouci (het paleis van Frederik de Grote) zijn aanraders om te bezoeken. Ontdek eventueel ook onze andere vakantieparken Noord-Duitsland als je graag een ontspannen vakantie in Duitsland wilt vieren.

Wat je bestemming ook is, je vindt het bij Roompot.

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.