32 parken 287 verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Unieke ervaringen
Extra comfort
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Boswandeling

Uw vakantiehuisje in bos en natuur leent zich perfect om voor dag en dauw op te staan: lijn de hond aan en maak een heerlijke wandeling door de natuur. Dichterbij de natuur dan in een vakantiehuisje met bos kunt u bijna niet komen. Ga op ontdekkingstocht of zie hoe de natuur verandert door het jaar heen door meerdere malen een lekker weekendje weg te gaan. Voor de prijs hoeft u het zeker niet te laten. Het is namelijk ook mogelijk om aantrekkelijke last minutes naar een bos vakantiehuisje te boeken. Verras uw partner met een romantisch weekendje weg of neem uw kinderen onverwacht eens mee op een heerlijke familievakantie. Er zijn huisjes in het bos te krijgen geschikt van 2 tot 10 personen, van knus en romantisch tot gezellig en familievriendelijk. Dan hoeft u eigenlijk alleen nog maar te kiezen welk vakantiepark u als bestemming wilt.

32 parken 287 verblijven

Vakantiehuisje bos

Gaat u graag op vakantie en bent u op zoek naar een andere locatie dan de zee? Kies dan voor een vakantiehuisje bij bos. Kom tot rust in de stilte van het bos en onthaast optimaal. Ontwaak met het ochtendlied van de vogels, terwijl de zon door het bladerdak gefilterd wordt voordat het door het gordijn de slaapkamer invalt. Geniet van de intense stilte, gedempt door de zachte bosgrond, terwijl u op het terras van uw vakantiehuisje bos aan het ontbijt zit, een boek leest op uw e-reader of gewoon lekker even helemaal niets doet. U zal het gevoel hebben echt helemaal weg te zijn van de bewoonde wereld. Dat is pas tot rust komen.

Een vakantiehuisje in bos en natuur bespreekt u natuurlijk bij Roompot vakanties. U kunt verschillende bosvakanties vinden bij Roompot vakanties. Zo kunt u genieten van de bossen in Noord-Brabant, Gelderland of Drenthe. Of combineer bos met zee in het altijd mooie Zeeland. Waar u ook een vakantiehuisje in een bosrijk gebied bespreekt, er zijn veel verschillende mogelijkheden en ieder park heeft een eigen charme en verschillende mogelijkheden. Toch heeft ieder vakantiepark wel een overeenkomst: een eigen zwembad, zodat u of uw kinderen lekker kunnen zwemmen en spelen in en om het water. Sommige accommodaties hebben een natuurbad in het bos zelf. Er is altijd wel wat te doen voor uw kinderen (bijvoorbeeld de gezellige kidsclub of indoor speeltuin) of uzelf. Geen zin om te koken? Kies dan voor een heerlijke maaltijd in het restaurant of haal lekker een patatje bij de snackbar op het park. En uw hond is in veel parken gewoon welkom.

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.