Parc la Clusure

Tellin, Luxemburg, België

  • Bosrijke omgeving
  • Aan rivier
  • Openlucht zwembad

reviews

8.1

Vakantiepark Parc la Clusure scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 61 beoordelingen

  • Algehele verblijf

Bekijk 61 reviews

7
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
alleen het hoogst noodzakelijke was schoon. Geen afvalzak in de afvalbak, bezems nog inde kamer en de lakenwas van de vorige bewoners lag nog in het verblijf. De toiletruimte is nauwelijks te gebruiken door mensen met een extra kilootje gewicht. Echt veel te klein om nog comfortabel te zijn. Er was ook geen inventarislijst aanwezig. De tekorten werden snel verholpen door vriendelijk personeel.
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
Heel vriendelijke ontvangst,hulp bij vragen , proper, mooie ligging
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
Zeer goed gelegen
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 september 2021
  • Algehele verblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 september 2021
  • Algehele verblijf
Gezellige sfeer en er word Nederlands gesproken
9
Naam: Anoniem
Datum: 3 september 2021
  • Algehele verblijf
Het was de ideale uitvalsbasis voor onze wandelingen
8
Naam: Marlies Feytens
Datum: 29 augustus 2021
  • Algehele verblijf
Het chalet was erg goed ingericht (3 slaapkamers en op slimme wijze veel kastruimte etc) en goed schoongemaakt. Fijn voor een gezin met 2 kleine kinderen, ook fijn met beetje tuin en terras met meubels erbij. Enige is dat het huisje vochtig was/werd wat zorgde voor klam/nat beddengoed, maar gok dat dit door de eerdere wateroverlast kwam en zonodig kregen we nieuw beddengoed dus top geregeld. Verder waren álle medewerkers vriendelijk en erg netjes en behulpzaam, zoel bij de receptie als animatieteam als restaurant en bikinibar. Voor kinderen is er veel te doen en gezellige campingsfeer, elke dag verschillende dingen georganiseerd en minidisco/theater. Zwembad is leuk/mooi, meertje vlakbij om in te zwemmen, grote en kleinere speeltuin. Verder prachtige omgeving en van alles in de buurt te bezoeken. Hele leuke en fijne vakantie gehad als gezin!
9
Naam: J. Cneudt
Datum: 28 augustus 2021
  • Algehele verblijf
Wij hebben een hele leuke week achter de rug. De mensen die er werken zijn enorm vriendelijk. Heel gezellige locatie en goeie ligging om dingen te bezoeken.
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 augustus 2021
  • Algehele verblijf
Leuke vakantie achter de rug! Thx!!!
7
Naam: Anoniem
Datum: 22 augustus 2021
  • Algehele verblijf
7
Naam: Anoniem
Datum: 21 augustus 2021
  • Algehele verblijf
Huisje wat verwaarloosd en niet zo netjes gekuist
8
Naam: Judith Emeh
Datum: 21 augustus 2021
  • Algehele verblijf
Genoeg accomodatie voor de kinderen. Huisje wat verouderd en ruikt muf, minimale schoonmaak. Ligging rustig aan de bosrand. Niet voldoende aangegeven dat roompot maar een klein deel uitmaken van dit park. Prettig dat veel Nederlands wordt gesproken. Receptie personeel matig qua welkom en informatie
7
Naam: MH
Datum: 15 augustus 2021
  • Algehele verblijf
Erg volle camping/park speciaal gericht op Nederlanders (tot en met het personeel, ondanks de Waalse locatie). Leuk zwembad en voldoende speelgelegenheid voor de kinderen. Prijs/kwaliteitsverhouding matig: geen WiFi, bank oncomfortabel, geen keukendoeken te huur (ondanks dat dit wel vermeld was). Entertainment voor de kinderen wel heel leuk (musical, theater).
8
Naam: Philip Montesinos
Datum: 9 augustus 2021
  • Algehele verblijf
Goed geamuseerd met mijn familie
7
Naam: Anoniem
Datum: 8 augustus 2021
  • Algehele verblijf
Terras en gras rond het huisje (178A) aan een opknapbeurt toe. Accommodatie niet schoon bij aankomst. Leuk park, wel jammer dat sommige activiteiten voor de kinderen toch betalend zijn. Zwembad te klein en niet hygiënisch of coronaproof. Leuke sfeer op camping. Bediening en restaurant top! Heel vriendelijk personeel (ook de animatie).
6
Naam: Anoniem
Datum: 15 juli 2021
  • Algehele verblijf
Onze stacaravan was niet gepoetst. Er lag stof, haren hond, medicijnen van vorige mensen onder de zetel, besteklade vol etensresten etc. Ik heb zelf alles gepoetst en afgewassen. Dit vind ik niet kunnen aangezien wij 65 euro betaalden aan Roompot voor de schoonmaak bij vertrek. Ook het zwembad zat steeds onverantwoord vol. Best zoals op andere vakantieplaatsen met reservaties werken.
Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat uw accommodatie niet geheel in orde was bij aankomst. Als tip willen wij u graag mee geven om maximaal voor 12uur de volgende dag een melding te maken, als er iets betreffende de schoonmaak niet in orde is. Wij hadden dit graag zelf voor u opgelost U heeft tenslotte vakantie. Onze excuses hiervoor! Wij hebben uw feedback opgenomen met de parkdirectie. Wij hopen dat u verder een prettig verblijf heeft gehad. Graag tot ziens op één van onze Roompot parken!
Reactie van Roompot
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 juli 2021
  • Algehele verblijf
De caravan was zeer proper. Ruime living/eetkamer in vergelijking met andere caravans van vorige vakanties. Leuk dat het vlak naast een rivier ligt. Jammer van het treinspoor. Ik heb er jammer genoeg niet goed geslapen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 juli 2021
  • Algehele verblijf
Leuke vakantie dicht bij huis
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 juli 2021
  • Algehele verblijf
Het was een heel fijne vakantie. Mooi vakantiepark, ruim en comfortabele stacaravan, veel te zien in de mooie omgeving,... Alleen het zwembad was aan de kleine kant voor zon grote camping.
7
Naam: Anoniem
Datum: 11 juli 2021
  • Algehele verblijf
Het park is goed gelegen en heeft een mooie uitstraling, doch de accommodatie van ons was niet wat wij ervan verwachten. Wij hadden een drie bloemen accommodatie van 7 personen waarvan ik het gevoel had dat ze allemaal op elkaar gepakt stonden. Met de auto’s voor de deur was het net een parkeerplaats. Ook is de accommodatie zwaar verouderd: Terras is echt volledig aan vernieuwing toe alsook het tuinmeubilair Binnen zijn er zoveel gebreken die moeilijk op te sommen zijn. Bij aankomst lag een van de verluchtingsroosters gewoon op bed. Was vastgemaakt met schilderstape maar gewoon naar beneden gekomen. Dampkapverlichting volledig los waar het vet was opgehoopt. Deze 2 zaken zelf gemaakt met ducktape. Bedden, en dan maar specifiek de matrassen zijn van zeer slechte kwaliteit. Rugpijn na 7 dagen! Bed van de ouders staat volledig onstabiel waardoor ik een dikke handdoek onder een van de poten moest duwen ook groeit er op deze slaapkamer gewoon onkruid van buiten. Gordijnen zijn heel vaak kapot (gaten, roede stuk, …) en ook zeer onhygiënisch! Ik vond dit echt niet aangenaam. Weet dat we altijd in Frankrijk naar Yelloh gaan, zelfde concept, maar kwalitatief zoveel beter!
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 juli 2021
  • Algehele verblijf
Het was een rustige en avontuurlijke vakantie we hebben ervan genoten!
10
Naam: Wendy
Datum: 10 juli 2021
  • Algehele verblijf
Heel fijn verblijf heel vriendelijk personeel mooie ligging heel fijne vakantie gehad
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2021
  • Algehele verblijf
Er waren kleine ongemakken aan de accommodatie. Dit werd gemeld en de volgende dag was het reeds opgelost. Waarvoor dank.
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2021
  • Algehele verblijf
Heel goed, niets tekort gehad
9
Naam: Micheline Lagrou
Datum: 10 juli 2021
  • Algehele verblijf
Je voelt je altijd welkom, nog nooit een slechte ervaring gehad
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2021
  • Algehele verblijf
Zeer goede ligging omgeven door prachtige natuur.
9
Naam: André Cornu
Datum: 3 juli 2021
  • Algehele verblijf
zeer mooi en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 juni 2021
  • Algehele verblijf
De mensen ,die in dienst van de camping zijn waren zeer behulpzaam.Schoonmaken en cont
7
Naam: Lydia Geerts
Datum: 25 juni 2021
  • Algehele verblijf
Het was niet schoongemaakt en er waren een heel deel van de inboedel dat ontbrak, oa kookpotten,vergiet etc Wel in orde gebracht, na het gemeld te hebben.
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
Aangename sfeer in het park, vriendelijk personeel, heel mooie ligging
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.