2 parken 7 verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Unieke ervaringen
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Roompot Vakanties

De bekende vakantieaanbieder Roompot Vakanties heeft naast vele bungalowparken in Nederland ook vakantieparken over de grens. Zo kunt u heerlijk genieten van een vakantie in het buitenland, maar bent u verzekerd van de beste, vertrouwde service van Roompot Vakanties. Een bungalow huren in Belgie is hierdoor geen enkel probleem en zeer gemakkelijk. Kijk in het ruime aanbod en maak snel uw keuze. Er zijn vele verschillende soorten bungalows in Belgie te boeken, geheel aan de hand van uw wensen kiest u er eentje uit. Of u nu met een groot of klein gezelschap komt, met uw kinderen of vrienden er is altijd een passende bungalow te vinden. Ook qua ligging heeft u een ruime keuze. Wilt u graag rustig gelegen of dicht bij een centrum? Dan heeft Roompot Vakanties het in haar aanbod opgenomen. Aarzel daarom niet en boek vandaag nog uw gezinsvakantie in een bungalow in Belgie!

2 parken 7 verblijven

Roompot Park Eksel
Roompot Park Eksel
Roompot Park Eksel

Roompot Park Eksel

Hechtel-Eksel, Limburg (B), België
  • Bosrijke omgeving
  • In Limburgse Kempen
  • Avonturenbos
Breeduyn Village
Breeduyn Village
Breeduyn Village

Breeduyn Village

Bredene, West-Vlaanderen, België
  • Splinternieuw park
  • Dicht bij zee en strand
  • Tip: Oostende en Brugge

Een bungalow in Belgie

Heeft u zin om er even tussenuit te gaan? Kies dan voor een vakantie in een bungalow in Belgie. Roompot Vakanties heeft diverse bungalows in Belgie voor u geselecteerd waar u gegarandeerd een top vakantie zult beleven. Gezellig met het gezin of een groep vrienden: een verblijf in een bungalow in Belgie is altijd een succes. Kijk snel tussen het ruime aanbod van Roompot Vakanties en boek vandaag nog uw vakantie!

Belgie is een zeer veelzijdig land waar u nog versteld van zult staan. Onze zuiderburen hebben veel te bieden op het gebied van cultuur en historie. Maar ook de prachtige natuur, kustlijn en gezellige steden zullen u zeer zeker niet ontgaan. Een verblijf in een bungalow in Belgie is op en top genieten. Of u nu de rust opzoekt of graag actief uw tijd doorbrengt, in Belgie kan het allemaal. Ook voor kinderen is een vakantie op een bungalow park in Belgie een succes. Zo zijn er diverse faciliteiten zoals een kidsclub en zwembad aanwezig zodat ook zij zich opperbest zullen vermaken. Wanneer u in een bungalow in Belgie aan de kust verblijft, kunt u uw dagjes strand ook goed afwisselen met een gezellige dag naar een mooie stad als Brugge of Oostende. U zult versteld staan van al het moois om u heen. Een bungalow in de Ardennen biedt ook een hoop vermaak, zoals heerlijk wandelen of actief fietsen. Zo is er voor ieder wat wils en heeft u een zeer ruime keuze bij Roompot Vakanties.

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.