Slapen op het strand

Elke ochtend word je wakker in je eigen strandhuis. Je kan de ruis van de zee vanuit je slaapkamer horen. Loop naar buiten en voel het zand tussen je tenen. Geniet van een heerlijke vakantie op het strand.

Je strandhuis aan de Nederlandse kust
Ook toe aan een vakantie aan zee? Huur je strandhuis in de buurt van Den Haag, Hoek van Holland, Julianadorp, Kamperland, Vlissingen en Wijk aan Zee. In onze Beach Houses in Hoek van Holland en Kamperland kan je het hele jaar genieten van het strand.

Ontdek het leven aan zee

De zilte zeelucht waait door je haren en de zon staat hoog in de hemel. Op een warme dag vind je verkoeling in de zee. Tijd voor een picknick in het zand met je vrienden. Gezellig hoor! Om je heen zijn kinderen aan het vliegeren en in het water aan het spelen. ’s Avonds kan je de zonsondergang bewonderen vanaf het terras van je strandhuis. Dat is toch genieten?

Slapen op het strand

Bekijk al onze parken aan de kust

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking.  

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.