Slapen op het strand

Elke ochtend word je wakker in je eigen strandhuis. Je kan de ruis van de zee vanuit je slaapkamer horen. Loop naar buiten en voel het zand tussen je tenen. Geniet van een heerlijke vakantie op het strand.

Je strandhuis aan de Nederlandse kust
Ook toe aan een vakantie aan zee? Huur je strandhuis in de buurt van Den Haag, Hoek van Holland, Julianadorp, Kamperland, Vlissingen en Wijk aan Zee. In onze Beach Houses in Hoek van Holland en Kamperland kan je het hele jaar genieten van het strand.

Voor de zekerheid
Wij doen alles voor een veilig en zorgeloos verblijf. We nemen de nodige coronamaatregelen én hebben een extra flexibele omboekgarantie. Ook betalen met de recreatie-voucher is geen probleem. Gebruik hiervoor de link en vouchercode die we eerder per mail hebben gestuurd.

Ontdek het leven aan zee

De zilte zeelucht waait door je haren en de zon staat hoog in de hemel. Op een warme dag vind je verkoeling in de zee. Tijd voor een picknick in het zand met je vrienden. Gezellig hoor! Om je heen zijn kinderen aan het vliegeren en in het water aan het spelen. ’s Avonds kan je de zonsondergang bewonderen vanaf het terras van je strandhuis. Dat is toch genieten?

Slapen op het strand

Bekijk al onze parken aan de kust

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.