Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Cape Helius

Cape Helius

Hellevoetsluis, Zuid-Holland, Nederland

  • Jachthaven
  • Zee en strand
  • Watersporten

reviews

8.2

Vakantiepark Cape Helius scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 2669 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 2669 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 27 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
10
Naam: Gerrit Roest
Datum: 27 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer mooie en complete accomodatie
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie locatie, ruime huizen met ruime tuinen. Wel slecht onderhouden en zeer slecht schoongemaakt helaas.
7
Naam: Mevr. Paula Smit
Datum: 24 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
Er was geen föhn. EN GEEN KOELKASTJE .HEB IK NOG NOOIT IN EEN hotel meegemaakt.erg jammer plaats genoeg
7
Naam: Anoniem
Datum: 24 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De matrassen zijn zeer zacht. Verder geen op- of aanmerkingen
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik vond de inventaris zeer sumier, slecht 6 borden, 6 messen. Dat betekent dat je na elke maaltijd de vaatwasser aan moet zetten. Geen pannelappen, kapot broodmes, weinig keukenspullen. Wel senseopads gekregen, maar er was geen Senseo in het huisje! Het onderhoud aan het huis en tuin vond ik ook beneden maat, veel afval in de tuin, hek stuk, jammer dat daar zo weinig aandacht aan besteed word.
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is ons zeer bevallen. Wel een paar tips/aandachtspunten. We misten wat haakjes in de douche om je handdoek op te hangen. Een paar schilderijtjes aan de muur. Een stoel in de slaapkamers om je kleding op te leggen. Een kleine modernisering van de meubels zou op zon mooi park wel mogen. Wat wel een minpunt is zijn de matrassen. Hier is niet normaal op te slapen veel te hard. Dat is erg jammer.
7
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super mooi park, huisje wat wij hadden was verouderd, jammer van de arbeidsmigranten.
9
Naam: Arno
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Verrassend mooi gelegen en ruim park met een geheel eigen karakteristieke uitstraling. Zeer vriendelijk personeel. Fris huis, veel licht binnen. Her en der wel wat slordige snoeren of scheve kapstokken, maar daar is dit park niet uniek in ;-).
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn weekend gehad. Zeer ruime en prettige woning op een mooie plek in het park. Verder weinig faciliteiten, ook vanwege Corona. Bijv geen gebruik kunnen maken van horeca maar ook niet van de pooltafel.
8
Naam: Tjitske de Wal
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
Miste wat gezelligheid op de kamer, zoals een paar fotos van de omgeving. In de lobby en het restaurant wel allemaal fotos maar dit niet terug gezien op de kamer. En wat info over het stadje / het fort was wel leuk geweest.
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
Erg genoten. Nu voor 1 nacht maar komende de volgende keer langer.
9
Naam: Saskia
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We waren hier voor de 2e keer, we genieten enorm van de ligging tegenover de haven, dichtbij het strandje, de bezienswaardigheden in de buurt en de comfort van het huisje. We komen volgend jaar zeker weer terug!
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prettige gevoel tijdens verblijft Goede ligging We komen graag terug
9
Naam: Conny van Waardenburg
Datum: 13 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
mooi ruim appartement met mooi uitzicht. het enige dat ik wil voorstellen is om het koffiezetapparaat te vervangen door bijv. een senseo. Het was heerlijk en ik kom zeker terug.
10
Naam: Anoniem
Datum: 13 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig uitzicht waardoor je helemaal tot rust kunt komen in een comfortabel en zeer ruim appartement. Goed toegankelijk voor wat minder mobiele personen door de lift. Wij hebben geen behoefte aan allerlei faciliteiten, dus het feit dat die er niet echt zijn, is voor ons geen probleem.
9
Naam: Anoniem
Datum: 12 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een prachtig gelegen park.Met hele mooie stijl huizen.Wij hebben genoten. Een kleine tip.Voor de schoonmaakploeg.De trapleuningen eens heel goed soppen. Die waren zwart!!!!!!
10
Naam: R van der Maas
Datum: 9 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We waren verrast door het park, allereerst de plek, de vriendelijk van het personeel, uiteindelijk de vriendelijkheid van het personeel, geweldig!
9
Naam: Henk Ortsen
Datum: 9 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Netheid van het park.
9
Naam: Henk Mulder
Datum: 9 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
ligging
10
Naam: Anoniem
Datum: 8 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Was heel erg leuk weekend
10
Naam: Anoniem
Datum: 8 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Top weekend! Alleen de bedden waren minder
8
Naam: Anoniem
Datum: 6 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vriendelijk, netjes en gastvrij.
9
Naam: PPG
Datum: 6 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
rustig, relax, gezellig
10
Naam: Jan En Greet Verhoeven
Datum: 5 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rust sfeer uitzicht en aankleding appatement.
10
Naam: Stichting Superhelden
Datum: 5 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fantastisch
9
Naam: Anoniem
Datum: 5 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Was ruim huis. Iets minder nieuw dan op de foto’s, maar verder oké.
9
Naam: Anoniem
Datum: 5 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
prima appartement, alleen op de begane grond kun je snachts niet de deuren openzetten en de ventilatieroosters zijn niet voldoende en ook niet schoon. Binnenlopen van ongenode gasten! een aanbeveling zijn kierstandhouders! wij hadden het gevoel dat de pannen niet goed aansloten op de inductie, kookpunt zeer langdurig. Verder een prachtige plek en een mooie ligging!
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.