Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Cape Helius

Hellevoetsluis, Zuid-Holland, Nederland

  • Jachthaven
  • Zee en strand
  • Watersporten
Cape Helius

reviews

8.2

Vakantiepark Cape Helius scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 2749 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 2749 reviews

10
Naam: Anoniem
Datum: 21 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Els
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een prima huisje, we hebben een heerlijk weekend gehad. De bedden zijn prima (1 dekbed was waarschijnlijk in de droger geweest en erg klein) en alles is aanwezig. Zelfs een grote koelkast. Het stofzuigen was beneden niet zo goed gedaan, onder de eettafel lag nog een hoop zand. En het servies was niet allemaal schoon, helaas. Verder prima! Els
10
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was precies wat we in deze tijd nodig hadden. Comfort en rust. Hier krijgt een mens weer energie en word je blij van. Echt genoten.
10
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik had een weekje weg nodig met alle hectiek van de pandemie en persoonlijke omstandigheden. Bij Cape Helius heb ik mijn rust kunnen vinden. Het is lekker stil, maar er bruist wel leven en sfeer. Elke dag in de middag even naar de kust voor wat ontspanning. Heerlijk.
8
Naam: Wesley
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huisje was alsnog erg prijzig voor ons doen maar wilde graag naar dit park toe. Dit huisje tocht heel erg, platen komen van de muur/raam waar veel tocht doorheen komt, bij aanvang zaten er viese zwarte vlekken in het bad en op de muur( schimmel) dit hebben we zelf schoongemaakt, ook zat er roze verf op de verwarming. matras was heel zacht en daardoor veel last van mn rug gehad, wellicht is dit te persoonlijk omdat ik een harder matras gewend bent. We hebben geen animatie gezien, ook vond ik het vrij onduidelijk of er wel of niet op het park eten besteld kon worden. Verder is het een zeer mooi park, mooi uitzicht op Zeeland! Hoop snel weer terug te keren naar dit park indien er passende prijs is.
10
Naam: Anoniem
Datum: 13 januari 2021
  • Algehele verblijf
Een dikke 10 Alles heel goed geregeld en een goede prijs/kwaliteitverhouding Vooral heel goed aangepast in deze moeilijke tijd. CHAPEAU
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk genoten met het gezin in deze lockdown. Mooi verblijf met uitzicht over de haven maakt het leven een stuk fijner en gezelliger in deze tijd waarin we met ze allen aan tafel zitten achter een laptop
10
Naam: Anoniem
Datum: 13 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Lekker rustig mooie omgeving top
9
Naam: Karima
Datum: 11 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi uitzicht op het water en mooi en rustig park
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De omgeving is mooi Je kunt vooral in tijden van corona overal heerlijk wandelen op loopafstand maar ook door met de auto paar km te rijden. De huisjes zien er super leuk uit en zijn ook best ruim van opzet. Ondanks dat zijn de huisjes wel toe aan een opknapbeurt aan de binnenzijde (matrassen, douches allemaal nog erg ouderwets) en in ons huiske deed de vloerverwarming het niet en kan de schoonmaak vele malen beter
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
5
Naam: Amber Kranenburg
Datum: 9 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zoals eerder genoemd. Overigens werd er ook gezegd dat we maar een creatieve oplossing moesten bedenken voor het niet hebben van een dweil.
Bedankt voor uw bericht. Fijn dat u de moeite heeft genomen om uw vakantie ervaring bij ons kenbaar te maken. Wat jammer dat een aantal zaken zoals de informatieverstrekking omtrent de waarborgsom, de incheck op het park en de reactie van het personeel niet geheel naar wens zijn verlopen. Graag bieden wij u onze excuses aan. Inmiddels hebben wij uw opmerkingen ook kenbaar gemaakt bij het parkmanagement, zodat daar aandacht aan besteed kan worden en hiermee vervelende situaties voorkomen kunnen worden. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de schoonmaak van de gehuurde accommodatie én over de omgeving. Wij hopen dat u in ieder geval een fijne tijd heeft gehad op Cape Helius. Graag tot ziens op één van onze Roompot parken!
Reactie van Roompot
9
Naam: Anoniem
Datum: 5 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vlietkade 21 we hebben het super leuk gehad. mooie locatie. prachtige woning. honden welkom. alle voorzieningen aanwezig. prachtig uitzicht. we willen ook de eigenaars bedanken voor het benutten van hun huis. parkeren perfect. gourmet goed verzorgd fijn dat we de toegangspasjes al thuis gekregen hadden Een dikke 9+ En jullie waren ook telefonisch goed bereikbaar, en snel doorgeschakeld indien nodig Helaas lukte het niet om met de smart tv eea verder te kijken (netflix bijv.) volgens uw monteur een aandachtspuntje voor de eigenaar? En jammer van het vuurwerk... we hadden jullie speciaal benaderd om te informeren of het vuurwerkgeweld beperkt was. tsja wij weten ook wel dat je dan in een hutje op de hei moet gaan zitten, maar volgens ons werd er ook in het park vuurwerk afgeschoten? of was dat echt buiten het park...... voor de rest zal dit echt niet de laatste keer zijn dat wij bij jullie verblijven :) gr van de familie Nelissen Eleonore 06-53179931
8
Naam: Esther van Dijk
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Aandachtspunten: Koelkast vrij klein voor 10 mensen slechte WiFi informatie over kookplaat slecht op de website voor kindvriendelijk huis, verkeerd telefoonnummer op het wekomskaartje. Hoofdkantoor ipv receptie, beetje raar. Heerlijk huis, van alle gemakken voorzien. Voor herhaling vatbaar.
9
Naam: Anoniem
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke vakantie gehad en lekker kunnen relaxen in een tijd dat bijna niets meer kan!!! Lekker even weg in een andere omgeving
8
Naam: Anoniem
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
heel prettig verblijf, alleen jammer dat de slagboom niet adequaat reageert op pinpasje en dat er bij de entree van het park niet erg rekening is gehouden met voetgangers (geen stoepen bijvoorbeeld)
8
Naam: Anoniem
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik vond het een erg leuk park, zal het zeker aanraden! Wie weet tot ziens in de toekomst.
9
Naam: W Zilver
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 1 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk verblijf, enkel voor een 10 persoons accomodatie is de koelkast echt te klein. Goede en snelle service bij gebleken technisch defect bij aankomst.
10
Naam: Anoniem
Datum: 1 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtige locatie
6
Naam: Danielle Olde Riekerink
Datum: 31 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk en gezellig park. Mooie ligging en veel dingen in de buurt te vinden voor uitstapjes.
Bedankt voor uw bericht naar aanleiding van uw verblijf op Cape Helius. Wij vinden het leuk om te lezen dat u heeft genoten van uw vakantie. Het is tenslotte ook ons doel om u een fijne tijd te bezorgen. Wij hopen u nog eens te mogen begroeten op één van onze parken!
Reactie van Roompot
4
Naam: Anoniem
Datum: 31 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ja betere service als er om wordt gevraagd,mensen die laten zitten als 2e keus,extra borg vragen jullie ook meteen i.v.m corona maar bij vertrek duurt het gelijk 7 werkdagen
Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat u niet helemaal tevreden bent. Dat vinden wij uiteraard jammer en namens de organisatie bieden wij hier onze excuses voor aan. Service staat bij ons hoog in het vaandel. We zien dat er er ter plaatse contact is geweest met de receptie medewerkers en dat dit ook met u is besproken. Vanwege de feestdagen is de betaling van de borg iets verlaat geweest, echter wel binnen de gestelde termijn zoals vermeld in onze algemene voorwaarden. Inmiddels hebben wij uw opmerkingen ook kenbaar gemaakt bij het parkmanagement, zodat hier aandacht aan besteed kan worden. Graag tot ziens op één van onze Roompot parken!
Reactie van Roompot
3
Naam: John Verweij
Datum: 29 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bij aankomst was de sauna stuk. deze is op maandag na het weekend gemaakt. tevens was het huisje erg vuil. er is weliswaar toegezegd de kosten schoonmaak niet te hoeven betalen, wij hadden toch echt liever een schoon huisje. tevens zijn er dingen stuk. De deur van de wasdroger lag er gewoon af. Stopcontacten die compleet uit de muur zijn getrokken. De Nederlandse vlag bij de receptie heeft 5 dagen onderste boven gehangen, ondanks dat dit wel gemeld is door meerdere mensen. Antwoord is dan, ja dit weten wij. Dit was ook de indruk die wij van de kwaliteit hadden. Zeker in deze tijd dat men erg op zijn accommodatie is aangewezen zou het toch nagekeken moeten zijn voor het voor verhuur aangeboden is
Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend dat de accommodatie bij aankomst niet schoon en zonder gebreken was. Dat is uiteraard niet de bedoeling en hier bieden wij dan ook onze excuses voor aan. We hebben even met u meegekeken in de boeking en wij zien dat er ter plaatse hulp is geboden en een compensatie is aangeboden. Inmiddels hebben wij uw opmerkingen ook kenbaar gemaakt bij het parkmanagement, zodat daar aandacht aan besteed kan worden. Graag tot ziens op één van onze Roompot parken!
Reactie van Roompot
10
Naam: Latifa Chaara
Datum: 29 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Top, top,top!! Onwijs tevreden wat een prachtig mooi park!
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk verblijf in sfeervol park. Fijn comfortabel huis met sauna en vriendelijk personeel. Ook de haven en mooie omgeving maken het bijzonder
10
Naam: van Stiphout
Datum: 28 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi, schoon, ruimtelijk, goede service en aardig personeel en ook meedenkend. Wij komen zeker terug ??
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Topweek gehad. Ondanks de beperkingen ivm Covid-19.
4
Naam: M.J Kerkvliet
Datum: 28 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
we hadden een huis gehuurd voor 10 personen. We konden niet eens met 10 personen aan tafel zitten. dit huis is gewoon te klein voor tien mensen . Je kunt op de slaapkamers wel een bed bij zetten maar dat maakt het nog erger. Er moest steeds iemand bij andere slapen. Dat is wel heel raar. In de huiskamer stond het vol met stoelen en banken niet normaal en dat voor zo,n hoge huur. Het was echt 3 keer niks. Ik hoop dat hier iets mee gedaan wordt.
Bedankt voor uw review, wat vervelend dat het verblijf niet helemaal geweest is zoals u had verwacht. De door u gereserveerde bungalow is geschikt voor 10 personen en heeft, zoals ook vermeld op onze website, 4 slaapkamers en 3 badkamers. Wij zien dat u ter plaatse ook contact heeft gehad met de receptiemedewerkers en uw bevindingen met de collegas heeft besproken. Wij zullen uw bericht ook kenbaar maken bij de parkleiding, zodat hier iets mee gedaan kan worden. Graag tot ziens op één van onze parken!
Reactie van Roompot
10
Naam: Anoniem
Datum: 28 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi opgezet vakantie park met mooie huisjes op een mooie plek
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
gemoedelijk,rustig park
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.