Cape Helius

Hellevoetsluis, Zuid-Holland, Nederland

  • Jachthaven
  • Zee en strand
  • Watersporten

reviews

8.3

Vakantiepark Cape Helius scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 3197 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 3197 reviews

7
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
Ik heb heerlijk genoten van het hotel was ook toevallig heerlijk weer
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
Ivm corona waren er tijdsblokken. Hadden er 1 na half 10 en veel was al op. Maar bij navraag werden sommige dingen toch aangevuld. 2e dag was het rustiger en was er voldoende.
10
Naam: Sjoukje Kloeten
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
Alles was prima in orde maar als ik toch iets mag noemen, er was niet echt een parkeerplaats voor motoren. Dit is prima opgelost, we konden de motor plaatsen op de oprit naar de fietsen stalling.
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
Het opruimen van het ontbijt kan sneller of schaf een dienbladtrolly aan zodat mensen hun dienblad erin kunnen schuiven. Dit voorkomt dat de kraaien aanvallen als de mensen de tafel buiten verlaten. Daarnaast poepen de volgels op het meubilair buiten wat niet erg hygiënisch is.
7
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
Hallo we hebben genoten vannons verblijf. Verbeterpunten zeker. Kamers mogen wel eens een ander interieur. ook vloerbedekking eruit. Personeel is vrij jong en onervaren. Ontbijt sumier in keus qua broodjes. prima locatie om je uitstapje te maken.
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 juli 2021
  • Algehele verblijf
Genoten van een heerlijke overnachting in een prachtige kamer en een fantastisch ontbijt. Verbeterpunt: koelkastje op de kamer en een dienblad om je ontbijt mee te nemen
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 juli 2021
  • Algehele verblijf
7
Naam: Anoniem
Datum: 20 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De grote sterktes van dit park zijn de ligging en de grootte van de huisjes. Het is echt aangenaam verblijven in Cape Helius. De huisjes zouden echt wat netter mogen zijn en een likje verf kunnen gebruiken.
10
Naam: Anoniem
Datum: 19 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Kom er graag
7
Naam: Sandra
Datum: 19 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Voor deze prijs verwacht ik een schone 3n hele bungalow. Grote was prima. Indeling ook. Meubels basic, weinig sfeervol. Maar jammer is de stukke vloerbedekking, vieze ramen, op de verandas verschillende kapotte delen, uitstekende spijkers. Veel spinnenwebben op het houtwerk. De hekken vies. Zonde. Uistraling niet passend bij prijs.
9
Naam: Bert Klein Willink
Datum: 19 juli 2021
  • Algehele verblijf
Heel fijn personeel. Als ik wat negatiefs moet noemen, was dat er geen stopcontact in de badkamer aanwezig was. Was wat lastig bij het scheren en je haar föhnen
9
Naam: Harry
Datum: 19 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke vakantie gehad in een super mooi en net huis. Helaas was het internet wel erg instabiel. Moest meerdere keren per dag het modem resetten. Verder een klein probleempje met de wasmachine gehad. Maar dat werd vlot door de technische dienst hersteld. Kortom: we hebben een heel fijn verblijf gehad op het park!
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
10
Naam: Anoniem
Datum: 18 juli 2021
  • Algehele verblijf
Nog niet eerder hotel van Roompot gebruikt, maar het was heerlijk. Ruime kamer, schoon. Heerlijk douche. Mooi balkon. Prachtige locatie. Top weekend gehad
10
Naam: Frank van der Goes
Datum: 18 juli 2021
  • Algehele verblijf
Fantastische ligging, vriendelijk personeel en fantastisch divers ontbijt met verse producten. Kamers kunnen wel een facelift gebruiken.
7
Naam: Anoniem
Datum: 17 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
Balkon lagen veel sigaretten, werd veel gerookt bij buren dus zodra onze deur open stond rook het binnen naar rook.
10
Naam: Natasja Luk
Datum: 17 juli 2021
  • Algehele verblijf
Kussens zijn erg slap, deze zijn aan vervanging toe. Erg rot slapen met een super slapen kussen. Voor de rest alles netjes en prima naar wens
7
Naam: Anoniem
Datum: 17 juli 2021
  • Algehele verblijf
Mooie ligging hotel alleen de kamers zelf kunnen wel een opknap beurt gebruiken. Nieuwr bedden en een likje verf doet wonderen.
10
Naam: May van Oijen
Datum: 17 juli 2021
  • Algehele verblijf
wij zijn uiters tevreden het aanbod van de diner kaart kon wat uitgebreider zijn maar voor de rest was alles super en we komen zeker nog eens terug! fam. m van oijen
7
Naam: Anoniem
Datum: 17 juli 2021
  • Algehele verblijf
Het park heeft te weinig faciliteiten. Te weinig aanbod horeca, hotelkamer mist minimaal een koelkastje en het balkon was slecht schoongemaakt.
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
Prettig hotel, heel mooie ligging aan de rand van het historische deel van Hellevoetsluis en het water. Kamers wel gehorig en al wat gedateerd, maar erg ruim en lekker schoon.
6
Naam: Marchel Schepers
Datum: 16 juli 2021
  • Algehele verblijf
We vinden de ligging van het hotel echt super! De hotel kamer was redelijk, wel erg verouderd. Maar er zaten 4 jongens naast ons die joints rookten, wat niet echt heel fijn is en zeker niet met 2 kinderen. Dat heeft voor ons de vakantie wel minder prettig gemaakt. We hebben hier niets van gezegd, dat leek ons verstandiger, we hadden verder ook geen zin in gezeur. Ook ons terras was niet echt schoon. Dit hebben we gemeld bij de receptie, maar of de schoonmaakster daar wat mee gedaan hebben leek het niet op.
Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend dat u deze ervaring heeft opgedaan. Dat vinden wij jammer en hier bieden wij onze excuses voor aan. Mocht u in het vervolg dit nog eens meemaken, maak hier dan gerust een melding van bij de receptie. Op deze manier kunt u nog meer genieten van uw welverdiende vakantie. We hopen u nog eens terug te zien! Tot ziens.
Reactie van Roompot
7
Naam: Anoniem
Datum: 16 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 juli 2021
  • Algehele verblijf
10
Naam: Ellen Barelds
Datum: 16 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
Een ontzettend fijn hotel, geschikt voor jong en oud! Een wandeling aan zee is nog geen minuut van het hotel weg en de mensen zijn heel vriendelijk! De hotelkamers zijn ruim, schoon en van alle gemakken voorzien.
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben met z’n tienen een supermidweek gehad, de probleempjes die we hadden (vaatwasser waste niet goed, oven gaf wat problemen) maar op hele snelle en vriendelijke manier opgelost!!
9
Naam: L. de De Haan
Datum: 16 juli 2021
  • Algehele verblijf
De ligging is geweldig, personeel is heel vriendelijk en de kamers zijn schoon. De bedden zijn wat te zacht , naar onze smaak. Maar ja, smaken verschillen!
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 juli 2021
  • Algehele verblijf
7
Naam: Anoniem
Datum: 13 juli 2021
  • Algehele verblijf
Het ontvangst was vriendelijk. De eetzaal vrij sober. Wat ik bezwaarlijk vond waren de vieze zout en pepermolens. Vond ik vies om te gebruiken. In de draairand zit bij alle vaatjes viezigheid. Vond ik in de Coronatijd erg onhygienisch.
7
Naam: Marjan Dinnocenzo
Datum: 13 juli 2021
  • Algehele verblijf
Had geboekt, krijg een mail waarin staat dat er faciliteiten zijn zoals een zwembad.. Krijgen we bij de receptie te horen dat we daar wel gebruik van kunnen maken maar dan eerst een uurtje moeten rijden?! Zeer slecht! Hotelkamer is zeer gedateerd, geen koelkast, geen airco en het bed slaapt harder dan menig hotelbed! Ligging van het hotel is prachtig. We hebben ons wel vermaakt, echter mag Roompot echt wel wat aan de kamers doen, zo kan het echt niet meer.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.