Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Cape Helius

Cape Helius

Hellevoetsluis, Zuid-Holland, Nederland

  • Jachthaven
  • Zee en strand
  • Watersporten

reviews

8.2

Vakantiepark Cape Helius scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 2438 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 2438 reviews

10
Naam: Anoniem
Datum: 4 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
Geweldig vriendelijk personeel, heel gemoedelijk, vriendelijk en meedenken.. Chapeau voor de medewerkers, wat een service en geweldige kamer..
8
Naam: Anoniem
Datum: 4 augustus 2020
  • Algehele verblijf
7
Naam: Chantal
Datum: 4 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
Het was een prima hotel, vooral met een mooie ligging. Je kan er echt even tot rust komen. Maar erg jammer dat je niet zelf de airco kan regelen, er was wel een centrale airco, maar die ging s avonds uit en s morgens weer aan, maar het was s nachts echt wel warm en benauwd op de kamer. En in de horeca was het erg jammer dat je soms heel erg lang op je drinken of eten moest wachten, maar we hadden het idee dat dat door 1 serveerster kwam. En het zou fijn zijn dat bij toekomstige verbouwingen kamers komen met alleen een douche, dan is het voor ouderen en mindervaliden ook makkelijker om te douchen. Dus mocht dat in de toekomst zo zijn, dan komen wij zeker graag nog een keer terug.
7
Naam: Anoniem
Datum: 4 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Om te beginnen was onze parkeerplaats 2 maal bezet door mensen die op een boot zaten. Ten tweede is er te weinig controle op nachtlawaai. Wij waren daar met 2 kleine kindjes die om 8 uur zouden moeten slapen. Het huis achter ons zaten echter een bende jongeren die tot 2.30 uur s nachts buiten aan het feesten waren en roepen.
8
Naam: Toos Veldhoen
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
Vriendelijk personeel, mooie ligging fijn dicht bij het strand
9
Naam: Wilco Bleeker
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Keurige ruime huizen, lekker strand erbij
9
Naam: Johan Looijen
Datum: 2 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
Personeel heel vriendelijk wel wat onervaren was niet echt leiding, zou een persoon moeten aan sturen verder super week gehad ruime kamer mooie omgeving goed ontbijt super een zeker voor herhaling vatbaar
9
Naam: Anoniem
Datum: 1 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
Vriendelijk personeel en mooie ligging van het park. Onderhoud van kamer kon beter, veel spinnenwebben en viezigheid op het balkon.
10
Naam: Emmie Smit
Datum: 1 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
We hebben een topdag gehad en heerlijk gedronken, gegeten en geslapen, het was gewoon TOP!
9
Naam: Steffie
Datum: 1 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
Wij verbleven in het Beachhotel prachtige ligging ruime kamers, leuk balkon! Bedden w el een beetje smal, je ligt er namelijk snel naast??? Ontbijt is vrij basic, de broodjes zijn heerlijk vers beleg mag wel iets gevarieerder, koffieautomaat is heerlijk! De ligging is fantastisch, we komen graag ‘n x terug!
10
Naam: Anoniem
Datum: 1 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
Kamer nr 14 superlocatie, ka.er was schoon, receptie medewerkers behulpzaam en vriendelijk, restaurant duurt lang voor er actie is, veel dingen worden vergeten dat is jammer want de bediening is wel aardig.of ze zijn met te weinig, of ze moeten beter samenwerken
8
Naam: Katinka Cornelese
Datum: 1 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Royaal huis, leuke bouw. Prachtig gelegen aan haven met strandje en stad op loopafstand. Minpunten: heel kleine tuin en huizen dicht op elkaar. Veel geluidsoverlast van andere parkgasten, inrichting gedateerd en versleten
9
Naam: Jeffrey Hutten
Datum: 31 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We verbleven in een 14 persoons huisje en het huisje was prima voor elkaar en ruim opgezet. De schoonmaak kon nog net wat beter hier en daar toen we aankwamen. We hebben erg genoten op het park.
7
Naam: Koen De Vlieger
Datum: 31 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het park is goedgelegen. Het is dicht bij het centrum, aan het water en heeft een strandje. We hebben op de laatste ochtend genoten van het ontbijtbuffet. Dat was niet uitgebreid, maar alles was voorradig en lekker. Alle nodige apparaten zijn aanwezig in de huisjes, en de kamers zijn groot genoeg. De schoonmaak was niet grondig genoeg. De vloer plakte en de tafel en salontafel heb ik zelf gekuist toen we toe kwamen. Daar stonden nog (vet)vlekken van de vorige huurders op. Dat kon beter. Al bij al een aangename vakantie, en het extra comfort pakket is wel een aanrader. Opgemaakte bedden en propere badlakens zijn altijd fijn, met een koffie/thee pakket en een setje van Rituals er bovenop.
9
Naam: Joop Aanstoot
Datum: 31 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
WiFi in kamer 109 is zeer slecht. Dit ook aangegeven maar hier is niets mee gedaan.
8
Naam: Anoniem
Datum: 31 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De schoonmaak laat hier en daar te wenzen over spinnen webben aanlampen en hoeken. Koffie filter van de vorige bewoners zat er nog in .pikkerige vloer. alle wc brillen zaten los
9
Naam: Anne-Miek Veldsink
Datum: 31 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
8
Naam: Loraine van der Sande
Datum: 31 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
De kast in onze kamer (103) geen praktische plek. Moeilijk om er iets in te leggen en bij de kluis te komen. Misschien bij de receptie dat ze vertellen hoe de terras deur open en dicht gaat. En wat beter licht om je op te maken. Verder heel schoon, heerlijke plek en een heerlijk balkon met goed uitzicht.
10
Naam: Jacqueline Vos
Datum: 31 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
Heerlijk hotel op een toplocatie. Hebben erg genoten (weer hielp zeker mee ?)en komen zeker nog eens terug.
10
Naam: Anoniem
Datum: 31 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
zeer vriendelijk personeel
9
Naam: Anoniem
Datum: 31 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was erg fijn en gezellig
7
Naam: Anoniem
Datum: 31 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
Enkel omwille van corona vond ik ontbijt buffet niet zo interessant .zou beter appart verpakt zijn
9
Naam: Klaas
Datum: 29 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
Mooie goed verzorgde locatie met vriendelijke medewerkers.
10
Naam: Erik Mertens
Datum: 29 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geweldige service, over het hele park, en zeker van de man van de technische dienst. Dikke pluim
10
Naam: Anoniem
Datum: 29 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Anoniem
Datum: 28 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
superlocatie een mooie plek en uitzicht op begane grond
8
Naam: Gerrit Lageman
Datum: 28 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
mooie kamer, helaas onbruikbaar balkon door open bovenvloer. kamer op verdieping geboekt, we kregen kamer op bg.
10
Naam: Erik Merks
Datum: 28 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
Bedankt het was zeer fijn!
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.