Reserveren

Als je een vakantieverblijf hebt geboekt, kun je zorg en hulpmiddelen bijboeken met behulp van onderstaand formulier. 
 
Comfortzorg is onze partner voor het organiseren van de zorg en hulpmiddelen tijdens jouw vakantie. 

Het ingevulde formulier wordt automatisch doorgezonden naar Comfortzorg. Comfortzorg zal binnen 5 werkdagen contact met je opnemen om de aanvraag met je door te nemen. Indien Comfortzorg niet aan de aanvraag zal kunnen voldoen, kun je het geboekte vakantieverblijf kosteloos annuleren. 

Heb je vragen of wil je vooraf een offerte ontvangen, dan kun je dat op het bijboekformulier aangeven onder “opmerkingen”. 

Je kunt ook bellen met Comfortzorg om je aanvraag door te geven: 0900 234 1234 of een e-mail sturen naar vakantiemetzorg@comfortzorg.nl. Comfortzorg neemt ook dan binnen 5 werkdagen contact met je op. 

Je krijgt van Comfortzorg een bevestiging van de aanvraag met een factuur voor de organisatiekosten. Bij zorgaanvragen zal Comfortzorg met jou en/of jouw huidige zorgaanbieder nagaan welke zorg geleverd moet worden tijdens de vakantie. Wellicht heb je bijzondere wensen, ook die zal Comfortzorg proberen te verwezenlijken. Je krijgt een persoonlijk vakantiezorgplan waarin alle benodigde gegevens staan. 

Een enkele keer komt het voor dat de zorg tijden jouw vakantie niet geregeld kan worden. In dat geval bespreekt Comfortzorg de mogelijke alternatieven met jou. Indien er geen zorg geregeld kan worden krijg je hierover uiterlijk 2 weken voorafgaand aan jouw vakantie een bericht. Uiteraard hoef je dan ook geen organisatiekosten te betalen. 

Wij zullen er alles aan doen je zo spoedig mogelijk te antwoorden.

Velden met een * zijn verplicht