Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan je van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Bospark 't Wolfsven

Bospark 't Wolfsven

Mierlo, Noord-Brabant, Nederland

  • Kinderanimatie
  • Meer en strand
  • Omringd door natuur

reviews

8.0

Vakantiepark Bospark 't Wolfsven scoort gemiddeld een 8,0

Dit is het gemiddelde cijfer uit 9582 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 9582 reviews

8
Naam: J.W.G. van Dooren
Datum: 3 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
jammer dat het personeel vaak erg robotachtig overkomt. Er mag best wel wat eigen initiatief vrij gelaten worden. Dit viel veel mensen op. Te geremd en ...alles moet via hoofdkantoor. Jammer.
9
Naam: Anoniem
Datum: 3 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
naar tevredenheid. rustig park, ondanks drukte. Parkingang fietsonvriendelijk
7
Naam: Sandra Sellmeijer
Datum: 1 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
de huisjes zijn vrij oud, de nieuwe meubels zijn wel mooi. als er iemand beneden loopt voel je alles bewegen. boven op de slaapkamer hoor je heel erg de afzuiging van toilet en douche. er liepen mieren op de slaapkamer boven. de douche is veel te klein, er is geen ruimte voor je spullen op te bergen en je handdoeken op te hangen. de vaatwasser maakte niet goed schoon.
8
Naam: Anoniem
Datum: 1 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hadden prachtig weer en hebben van de rust genoten.
8
Naam: Anoniem
Datum: 1 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 1 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
over het algemeen ben ik wel tevreden. alleen kleine puntje is, mensen gooien alles van zich af.
9
Naam: Anoniem
Datum: 1 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Redelijk goed chalet.Wandelpaden bij chalets slecht.Restaurant goed en zeer vriendelijk personeel.Animatie voor kinderen moeilijk als je kleine kinderen op de arm hebt.Mag je niet binnen blijven.Misschien vanaf vandaag versoepeling.Winkeltje erg aan de prijs.Maar een fijne vakantie gehad ondanks corona maatregelen.
8
Naam: Ellen LustenhouwerAnoniem
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
lekker onder de bomen, buiten en natuur gevoel. Heerlijk zwemmen in het natuurwater. Huisje wat donker van binnen, zou er niet in de winter willen zitten of met donker weer, te somber dan. Wel mooie meubels erin.
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rust ruimte mooie omgeving
8
Naam: Cathalijne Dales
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het rook er heerlijk naar bos, het was heel rustig en de omgeving was prachtig.
7
Naam: Jolanda van Bergen
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ik heb 2 dingen gemist: het maandagochtend ontbijt in het restaurant bij vertrek. en een kleine kinderboerderij.
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
alles was goed alleen een min puntje het beddengoed was niet aanwezig moesten meerdere keren er om vragen uiteindelijk kwamen ze om half 12 in de avond het brengen kinderen konden daar door pas laat gaan slapen daar er twee van klein zijn was het een probleem
9
Naam: Carla van Houwelingen
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vriendelijke mede werkers. Fantastisch huisje en mooie omgeving. Nadeel vond ik dat je openingstijden online moet bekijken. Dat gaf voor ons problemen. Niet iedereen heeft een moderne telefoon. Verder was alles aanwezig en hebben wij erg genoten.
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlik gezellg mooi schoon.
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
sfeervol park, mooi gelegen, leuk huisje
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
x
8
Naam: E Tellekamp
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk weekend in het bos gehad. De 6 persoons bungalow w6a is echt heel fijn en stuk nieuwer en beter dan een normaal 6 pers chalet. De chalets zijn verouderd en enorm vochtig bijv, niet de beste matrassen en een keiharde bank! In de 6 persoonsbungalow hele goede matrassen. Fijne bank en stoelen. Mooi netjes huisje! Zwemvijver mooi. Echt n bospark dat is leuk!
8
Naam: Kevin Grove
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Er hing nog een pleister aan het plafond in de woonkamer toen we binnenkwamen. De inventaris is erg mager als je wilt koken. Wat extra keukenmessen, schilmesjes en snijplanken zou een lange weg gaan. Fijn dat je niet met de auto bij de huisjes mocht! Dit creeerde rust. Fijn dat er een parasol was. Voor de chalets zouden horren of iets dergelijks erg wenselijk zijn. Er waren veel muggen. De basis qua inrichting en kwaliteit daarvan is goed op orde. Op de voordeur is aan de binnenkat een zeer scherp metalenplaatje om de de deurklink vast gemaakt deze is puntig en gevaarlijk! We hebben ons er allebei aan gesneden.
8
Naam: Peer Blom
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima midweekje in een fijn verblijf,in de schaduw,en mooi viswater
9
Naam: Paula
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We waren blij verrast toen we het park opreden, zo mooi in het bos, overal groene bomen en goede auto bewegwijzering! dat was top! Ook de prachtige vennen, echt een heel mooi park. De punthuisjes zagen er ook bij aankomst al heel leuk uit. We verheugden ons ook erg op dit verblijf, zeker ook voor mijn moeder die zo blij was dat dit weer kon na de moeilijke corona pandemie periode. Wat wel jammer was dat we nog niet gezellig met zn allen uit eten konden gaan, omdat mijn moeder dan aan een tafel apart zou moeten zitten, omdat ze niet uit hetzelfde huishouden komt als wij, dus dat konden we nu niet doen. Tijdens de wandelingen op het park, merkten we dat we helaas niet om het ene ven ( in de buurt van bij huisje 70 en 71 ) heen konden lopen, terwijl dat op het kaartje wel kon, dat vonden we wel jammer, hopelijk wordt dat in de toekomst wel opgelost? Het lijkt ons superleuk om nog een keer terug te komen! En ook om dan ook van het restaurant gebruik te kunnen maken, weer gezellig samen aan een tafel! Bedankt voor het fijne weekendje ook namens mijn moeder!
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Leuk weekend gehad!
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goede ervari g, rustig park veel privacy door de wisselende plaatsing van de chalets
10
Naam: Anoniem
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijk rustgevend weekend gehad op een super mooi park en perfecte locatie
7
Naam: Anoniem
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vorige huurders hadden gerookt in het huisje en deze geur was blijven hangen. Ook het krat bier wat ze hadden laten staan was niet opgeruimd.
10
Naam: J.H. van Gelderen
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Toppark schoon ruim en schoon
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
7
Naam: Marion Van Praat
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het huis zou best een beetje verbeterd mogen worden bedden waren niet heel fijn voor ons . Verder was de lokatie voor ons perfekt
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
hele fijne vakantie gehad
10
Naam: Wendy van der Gaag
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.