Bospark 't Wolfsven

Mierlo, Noord-Brabant, Nederland

  • Kinderanimatie
  • Meer en strand
  • Omringd door natuur

reviews

8.1

Vakantiepark Bospark 't Wolfsven scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 12062 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 12062 reviews

9
Naam: R. Stoof
Datum: 10 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie natuur weekend veel gefietst. De douche/wc stonk heel erg naar chemisch geur leek net geverft was sloeg op onze keel dat was een min punt van de woning
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima we komen vast weer een keer!
10
Naam: J.A. Lohman
Datum: 9 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
fijn park wat in de zomer (zonder Lock down) zeker alles heeft voor een fijne succes volle vakantie
10
Naam: Rita van den Elsen
Datum: 9 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie omgeving
8
Naam: Ingrid Verhagen
Datum: 9 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De snelle service vanuit jullie, nadat wij gebeld hadden dat we een vies huisje hadden bij aankomst. Zo fijn dat het meteen opnieuw schoongemaakt werd, de bonnen om op het park te besteden, de fles wijn, maar vooral het persoonlijke contact vanuit de receptie en het schoonmaakbedrijf hierover vond ik uitstekend. Daar kunnen heel wat parken iets van leren. Ook de lodge die we hadden was bijzonder netjes en van alle gemakken voorzien. Het park was ook erg mooi en gelukkig natuurlijk gebleven!
9
Naam: Anoniem
Datum: 9 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De ligging was voor ons belangrijk!
9
Naam: Kees Commandeur
Datum: 9 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben ons verblijf heel goed ervaren, mooie omgeving en rust op het park. vriendelijk personeel, een dikke pluim.
9
Naam: Anton Houdijk
Datum: 9 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij zaten in het nieuwe gedeelte vond het erg goed uitzien
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Sfeervol keurig net park met keurig nette nieuwe lodge.
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een fijne plek midden in het bos. Mooie wandel omgeving en ondanks dat bijna alles dicht was vanwege covid-19 hebben we ons prima vermaakt en heeft ons kind zich weer een keer heel fijn kunnen uitleven.
8
Naam: Igor BorgesNunes
Datum: 9 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Bert Spanjersberg
Datum: 9 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gezellig schoon huisje goede bedden Maar wel wat doen aan onderhoud Boven een bed mist poot gelukkig waren we maar met vier personen Douche put verstopt Buiten ramen mogen wel gelapt Dit zijn onderhuid klussen Huisje zelf perfect schoon compliment voor de schoonmaaksters
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben ervan genoten een fijn park om na toe te gaan om er even tussen uit tezijn
8
Naam: AnoniemVa
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima park. Bedden ook oké.
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi en schoon park
10
Naam: Anoniem
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben het naar ons zin gehad, jammer is alleen de Corona Maar we waren op de hoogte van de beperkingen Leuk dat Koos wel aan de kinderen dacht en een presentje kwam brengen
10
Naam: Anoniem
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben het heerlijk gehad. Fijn dat het niet zo druk was nu zo met corona. En super dat de hond meekon en tegenover het park een HEEL fijn bos was om te wandelen, ook voor de hond. En heerlijke fietsomgeving. Lag heel centraal
3
Naam: Joyce
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
In de douche kan je je nauwelijks keren, er is geen ruimte zaken neer te zetten, de douche temperatuur was door stroeve knop moeilijk aan te passen. Toilet had een licht dat bleef knipperen en een fontein die op een brandkraan leek. Überhaupt is 1 toilet net 6 personen absoluut te weinig.
Bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer om te lezen dat uw verblijf op Bospark t Wolfsven niet geheel naar wens is geweest. Het is tenslotte ons doel om al onze gasten een fijn verblijf te bezorgen. Als tip willen wij u meegeven om in het vervolg ook een melding bij de parkreceptie te maken, zodat er nog tijdens uw vakantie gekeken kan worden naar een oplossing. Wij gaan in ieder geval met uw opmerkingen aan de slag en zullen ervoor zorgen dat uw volgende verblijf geheel naar wens verloopt. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
9
Naam: Minou Spits
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het interieur in de huisjes is behoorlijk verouderd. Ook niet echt heel schoon. Er werd ook behoorlijk hard gereden op het park, later zag ik dat de max. snelheid 15km was maar dit is niet heel duidelijk aangegeven. Zou een aantal maal vermeld moeten worden en ook op de weg schilderen misschien? Kinderen en huisdieren kunnen zomaar oversteken en ik denk dat jullie niet op ongelukken zitten te wachten.
8
Naam: Blokker
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima verblijf mooie omgeving...let nu goed op...chalet 415 was prima schoongemaakt maar toch hing er een urinegeur in het toilet...waarschijnlijk veroorzaakt door jarenlang gebruik
10
Naam: Mike Geilen
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben heel erg genoten het weekend, ons goed geamuseerd. Alles was vanuit jullie goed geregeld. Voor een zorgeloze vakantie voor. Ons. We hebben nergens problemen mee gehad. Echt heel top!! Wij zijn zeer tevreden en zijn nu al aan het bekijken waar we in de zomer naartoe gaan.
9
Naam: Nicol Jansen
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vriendelijke mensen en schone huisjes. Lekker rustig
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ten eerste de ligging van het park, ook de omvang, je kan er heerlijk wandelen en in de omgeving prachtig fietsen, dit komt omdat het weer in de hele week uitstekend was voor de tijd van het jaar, dus een prima week gehad.
8
Naam: Cindy Swinkels
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een prima weekend gehad. Ondanks de corona was het naar ons idee, toch druk op het park maar hebben daar geen last van gehad. Ruimte genoeg! Het enige min puntje is dat het huisje niet schoon was bij aankomst (los liggend vuil op de vloeren en vlekken op de ramen, spinrag bij de lampen aan het plafond etc.) en dat wij het schoner hebben achter gelaten. Dit is makkelijk op te lossen door geen keuze te laten door zelf schoon maken of eind schoonmaak door het park. Ook de controle door de inspecteur was van mindere kwaliteit. Deze persoon had dit moeten constateren en moeten laten herstellen.
6
Naam: Annette Verhoef
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Slechte schoonmaak, opgepompt huisje zoals aagegeven bij boeken? Schrok van staat huisje, jammer.
Bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer om te lezen dat uw verblijf op Bospark t Wolfsven niet geheel naar wens is geweest. Het is tenslotte ons doel om al onze gasten een fijn verblijf te bezorgen. Als tip willen wij u meegeven om in het vervolg ook een melding bij de parkreceptie te maken, zodat er nog tijdens uw vakantie gekeken kan worden naar een oplossing. Wij gaan in ieder geval met uw opmerkingen aan de slag en zullen ervoor zorgen dat uw volgende verblijf geheel naar wens verloopt. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
9
Naam: David
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Over het algemeen is het huisje en het verblijf ons erg goed bevallen. Het enige nadeel vonden wij dat het huisje veel inkijk had en dat de gordijnen niet open gedaan konden worden; deze hingen bij schuine ramen waardoor ze meteen weer dicht gingen. Grootste pluspunt was de ligging in het mooie bosgebied.
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gastvrij
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben genoten!
9
Naam: Ivonne De Boer
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geweldig!!!
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.