Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Bospark 't Wolfsven

Mierlo, Noord-Brabant, Nederland

  • Kinderanimatie
  • Meer en strand
  • Omringd door natuur

reviews

8.1

Vakantiepark Bospark 't Wolfsven scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 11685 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 11685 reviews

10
Naam: Anoniem
Datum: 17 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustgevend
8
Naam: Hooijschuur-meulenkamp
Datum: 16 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
compact ,compleet huisje ,
8
Naam: Martin Poulus
Datum: 16 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goed.
7
Naam: Marion
Datum: 16 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was fantastisch. Veel gewandeld en gefietst
8
Naam: Wilbert van den Eijnden
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een fijne locatie voor een goede prijs.
7
Naam: Anoniem
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Carl Ellinghaus
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig park in een hele mooie omgeving .
9
Naam: Jolanda Kuijpers
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
tevreden
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het wat duurdere (groene) chalet betaald zich uit aangezien het er echt beter uitziet dan de goedkope witte chalets, wel een tip voor het park ga wel meer bouwen en ga de accommodaties restylen/verbeteren Er moet wel beter worden schoongemaakt!!!
10
Naam: Anoniem
Datum: 14 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik kom graag ( een snel) weer een weekendje !
7
Naam: Anoniem
Datum: 14 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
In de badruimte zat bij de radiator een heel vieze plek. Die irriteerde ons nogal
5
Naam: R. Zuidema
Datum: 13 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mijn klachten zijn door gegeven aan de receptie ,had het liever anders gezien
Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat uw verblijf niet geheel naar wens was! Wij begrijpen uiteraard dat dit er vervelend is geweest. Het is dan ook goed om te lezen dat het een en ander is besproken en opgelost door de parkreceptie. Inmiddels hebben wij uw opmerkingen ook kenbaar gemaakt bij het parkmanagement, zodat daar aandacht aan besteed kan worden. Graag tot ziens op één van onze Roompot parken!
Reactie van Roompot
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Mark Messink
Datum: 13 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi en schoon park voor herhaling vatbaar top
7
Naam: Anoniem
Datum: 13 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hadden er wat moeite mee dat de badkamer zo ontzettend klein is en dat er daar geen ruimte is om iets neer te zetten. Verder doet de centrale verwarming er zo lang over om op temperatuur te komen.
9
Naam: Diana
Datum: 13 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ontspannend en comfortabel
7
Naam: Anoniem
Datum: 13 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
supermarktje was gesloten in de midweek, dus geen verse broodjes en geen krantje, erg jammer, we hebben dit niet eerder meegemaakt bij al onze roompot-midweekboekingen receptie sloot dagelijks om 12.00 uur, ook jammer enorm achterstallig onderhoud aan de paden, met gewone schoenen viel niet te lopen voor de rest hebben we een fijne midweek gehad in een leuk huisje
6
Naam: Anoniem
Datum: 13 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het huisje was erg verouderd en in de badkamer kon je de verwarming niet regelen. (Was sauna daar wanneer het in kamer behaaglijk was). Verder zag ik veel spinnewebben of stofnesten achter de gordijnen.
Uw vakantie op Bospark t Wolfsven is niet geheel verlopen zoals gehoopt. Dat vinden wij jammer en hiervoor onze excuses! Wij willen graag dat iedereen met een grote glimlach vertrekt, dus we gaan ons uiterste best doen u de volgende keer een fijne tijd te bezorgen. Het is daarom erg fijn dat u deze ervaring met ons heeft gedeeld. Het onderhoud heeft onze aandacht en inmiddels zijn wij druk bezig met het uitvoeren van verschillende restyles. Graag tot ziens op één van onze parken.
Reactie van Roompot
8
Naam: Deirdre van Vliet
Datum: 12 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rust en Natuur
10
Naam: Anoniem
Datum: 12 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk weekend weg geweest in een 4 persoons lodge. Super tevreden over de luxe accommodatie. Mooi park en mooie omgeving om te wandelen. Leuk dat het animatieteam toch een ronde maakt met Koos Konijn en een knutselpakketje kwam brengen aan de deur. Fijn gebruik gemaakt van maaltijdbezorgservice en supermarkt.
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik vind het jammer dat er echt hokjes zijn gemaakt als uitlaatplek voor de honden. Ik begrijp heel goed dat je je hond niet overal maar kan laten poepen maar een hond poept echt niet op commando in zon hokje . Zorg dan dat er een doorgangetje is zodat je gemakkelijk buiten het park kan komen, dat is bij andere parken van jullie wel, of die hebben uitlaatstroken. En waar wij zaten, nr 86 kan dat makkelijk. Echt een minpunt voor de hondenvriend. Verder een mooi park.
10
Naam: Anoniem
Datum: 12 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: J.R. Slot
Datum: 12 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is een heerlijk rustig en ruim park
7
Naam: Anoniem
Datum: 11 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: B.P.
Datum: 11 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Lekker even eruit.
8
Naam: Verstraaten
Datum: 11 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gezellige huisjes. Voldoende ruimte. Indeling huisje in de gang, met douche en wc, wat krap. Mooie bosrijke omgeving, genoeg wandelplezier. Genoeg te doen, ondanks dat alle faciliteiten gesloten waren.
8
Naam: Michelle Neuteboom
Datum: 11 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima vakantiepark. Normaal genoeg te doen nu door de maatregelen is dit helaas niet mogelijk. Nadeel is dat je niet met de auto bij het huisje kan komen om de spullen in en uit te laden. Nu moet je soms behoorlijk wat heen een weer slepen en dit terwijl er paaltjes staan die gemakkelijk eruit gehaald en weer terug geplaatst kunnen worden. Geef de regels hier evt duidelijk over aan naar de gasten.
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
prima verbleven in de lodge, mooie omgeving
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.