Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Bospark 't Wolfsven

Bospark 't Wolfsven

Mierlo, Noord-Brabant, Nederland

  • Kinderanimatie
  • Meer en strand
  • Omringd door natuur

reviews

8.0

Vakantiepark Bospark 't Wolfsven scoort gemiddeld een 8,0

Dit is het gemiddelde cijfer uit 10712 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 10712 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk rustig, leuke huisjes en fantastische winkel en restaurant.
10
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Leuke dagen gehad je kan er mooi fietsen allen de slang van de stofzuiger ging er steeds uit.Tijd voor een nieuwe
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtige omgeving. Alleen de oprijlaan naar het park is niet comfortabel.
7
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vriendelijk park maar gedateerde accommodatie.
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De bewegwijzering in het park is zeer summier.
8
Naam: Bastiaan Beumer
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Henriette Vd brug
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij hebben een fantastische week gehad, accomodatie was prima, alleen de looppaden naar de accomodatie toe waren gevaarlijk door hoog opstaande klinkers. Verder is het een mooi park en komen we zeker nog een keer terug
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
wij hebben een paar fijne dagen gehad.
10
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Voor herhaling vatbaar
9
Naam: Michelle ter Horst
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Sfeervolle accommodatie en gunstige ligging in mooie omgeving.
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben echt kunnen genieten en uitrusten . Heel eenvoudige chalet. Heel rustige omgeving tussen de bomen. Totaal ben ik tevreden.
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne omgeving om te fietsen
8
Naam: Harrie van de Donk
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima park, zeer goede ligging, vriendelijk personeel, alleen het huisje vertoonde nogal wat gebreken (drempel in toilet lag los, douchestang hing los) en magnetron/oven was ronduit smerig en vet. Aan receptie doorgegeven, maar het is mij niet opgevallen dat daar iets aan gedaan is. Moet er wel bij vermelden dat we woensdag middag al naar huis zijn gegaan, i.v.m. verkoudheid.
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima park!
8
Naam: Marinus Franse
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Relaxed en veilig.
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goed . Daar komt nog bij dat het weer goed was . En ligging en omgeving is prachtig.
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Lekker ontspannend!
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een mooi gelegen en rustig park
8
Naam: Wilma Maach-Kruit
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ons huisje kon ik niet echt schoon noemen. We hebben het schoner achtergelaten dan toen we kwamen. Wij zaten in een 6- persoons chalet. Die hebben van die lange banken die je ook wel in caravans ziet. Is niet heel comfortabel om een hele avond op te zitten . Erg rugpijn na dit midweekje . We gaan heel vaak naar een huisje van de roompot. Hadden voor het eerst nu zulke banken in het huisje
10
Naam: Judith De Bresser-Stip
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heel fijn gehad op jullie vakantiepark, onze zoon is nu 8mnd.. voor hem nog niet veel te beleven behalve wat wandelen in het bos. Maar we komen zeker terug als hij wat ouder is!
10
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gezellig en gemoedelijk vriendelijk personeel mooie ligging van de bungalows en voor elke generatie is er wat te doen kortom reden genoeg voor herhaling
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We vonden het park prachtig qua ligging en ruimte. Ook onze bungalow (W4A) was gezellig knus, maar misten wat kastjes in woonkamer voor spulletjes, boeken etc. Maakt rommelig zonder. En voor ons (70+) was het erg lastig met de slaapkamers boven en toilet en badkamer beneden en dan een zeer smalle trap. Maar verder is het verblijf ons goed bevallen en komen we zeker een keer terug, maar dan een bungalow met slaapkamer beneden.
10
Naam: Chris de Ruiter
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fantastische midweek gehad, omdat alles klopte
9
Naam: Lijnie De Jongh
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben het altijd prima naar ons zin op het Wolfsven. Dit was voor ons de 4e x en weer was het geweldig. Heerlijk gewandeld, mooie omgeving, leuke plaatsen Mierlo en Geldrop. TOP !
8
Naam: Connie Muurmans
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
De overtallige aanwezigheid van het personeel in zwembad en overbezorgdheid van de medewerkers in het zwembad
8
Naam: Jack van Geest
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We zijn tevreden, 112 Euro voor een midweek dan mag je niet klagen maar als je de veel hogere prijs die gewoonlijk voor dit huisje wordt gevraagd moet betalen dan ga je wel naar de receptie om te klagen. Het zijn geen grote dingen die niet in orde zijn, maar het geheel maakt toch een beetje povere indruk het huisje vertoont veel ouderdomssporen met name het bobbelende vinyl op de vloer, de afbrokkelende handgrepen van de keukenkastjes , op de stukjes wand en de aluminium beschermingsplaatjes bij de kookplaat waren lelijke sporen van een waarschijnlijk agressief middel waarmee naar ik denk het rooster van de afzuigkap was schoongemaakt en verder waren de binnenwanden nogal smoezelig. De groene buitentafel is sterk verweerd en vaal. Het aarden walletje dat de verblijfsplek scheidt van het rijpad is uitgezakt en hier en daar weggegraven. Het gras rond het huisje is vrijwel verdwenen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geweldige accommodatie (safaritent)
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.