Bospark 't Wolfsven

Mierlo, Noord-Brabant, Nederland

  • Kinderanimatie
  • Meer en strand
  • Omringd door natuur

reviews

8.1

Vakantiepark Bospark 't Wolfsven scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 13453 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 13453 reviews

9
Naam: Leo Annokkee
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
meertje is geweldig maar is aanleg van een buitenbad ook mogelijk. te weinig douchen om je na loop even lekker af te spoelen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Super leuk
10
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super naar ons zin gehad, heel sfeervol en gezellig. Volgend jaar weer 😁👌
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn park, ruime woning! Helaas sfeerloze inrichting en zeer matige matrassen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
we hebben een heerlijk verblijf gehad, kwam ook mede door het weer. Er is wat achterstand qua onderhoud chalets, de buiten stoelen zitten niet heel fijn, bank binnen missen kussens om lekker te kunnen zitten.
7
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Jammer dat de activiteiten afgelast werden ivm corona onder werknemers. Maar dat is overmacht. Verder prima park, alleen wat weinig te doen voor onze jongens van 10 en 8. Ondanks dat hebben we ons prima vermaakt, de accomodatie (nieuwe lodge) was in 1 woord geweldig
7
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Redelijk huis perfect. Locatie netjes. Animatie kan beter.
7
Naam: Soraya Van Der Putte Lohstroh
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij hebben een erg leuk verblijf gehad. Het huisje waar we in verbleven was prima en netjes. Het enige wat me zwaar tegen viel op het park waren de toiletten bij het meer. Te weinig en heel ranzig!. Dus wij zijn elke keer naar het huisje gelopen als we naar de wc moesten. Verder hebben de kinderen genoten!
7
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Huisje was slecht schoon gemaakt, keuken zat onder het deeg, veel stof in de slaapkamers, spullen van vorige gasten, zoals vieze sokken aangetroffen. Alleen speeltuin bij de puntjes, niet bij de lodges of campinggedeelte, erg jammer!
10
Naam: Wilfried Bultynck
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik heb mijn bedenking over de controle qua netheid bij een vertrek, wij hadden geen emmer om te dweilen, hebben zelf een oplossing gevonden om de waskom te gebruiken, dan is onze vraag hoe hebben de personen het voor ons gedaan?!!!!een ongebruikte kamer ook gepoetst ,mijn eigen nieuwe vloerwisser gebruikt…was echt vuil!!!!, Wij verblijven meerdere keren per jaar op het park en het is niet de enige keer dat we dit probleem aanhalen, of is dit nu echt toeval wat ik betwijfel, hopelijk verbetert dit in de toekomst, anders zullen wij onze boekingen in de toekomst herzien, en een andere optie moeten kiezen, wat wij bijzonder jammer zouden vinden
8
Naam: Marjolijn Kruit
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We zijn vermaken ons heel goed op het park. De kinderen kunnen vrij hun gang gaan en dan hebben papa en mama ook vakantie 😅. We zijn nu 2 jaar op een rij geweest en komen zeker in 2022 weer terug! Het enige minpunt van dit jaar was, dat we niet van te voren en ook niet bij aankomst door het personeel van de receptie, waren ingelicht dat de animatie, restaurant ect dicht waren ivm corona. Dit hadden we graag van te voren willen weten zodat we de kinderen erop kunnen voorbereiden. De oplossing van vrij minigolf en knutselspullen was wel goed.
9
Naam: John Reijns
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Mooi park …. Lekker relaxed
7
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ik zou echt de bedden veranderen want we hebben een lekkere week gehad alleen geen nacht goed geslapen dus we zijn niet uitgerust naar huis gegaan terwijl dat toch wel hoort bij een vakantie
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi meer waar je kunt liggen aan het strand. Mooi voetbalveld. Goed supermarkt. Het huisje was redelijk(nr. 80). Niet helemaal schoon en hier en daar kapot. De badkamerbak overstroomde bijna tijdens het douchen en het licht bij de WC deed het niet goed. Raam bij de slaapkamer kapot. Dus onderhoud kan beter.
8
Naam: Sander Brouwer
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Erg fijn rustig park. Wij zaten in huisje 119 aan de rand van het bos. Heerlijk koel. Helaas vanwege corona weinig gebruik gemaakt van de faciliteiten om een eerlijke waardering daarover te geven, maar door eerdere ervaringen met Roompot weet ik dat dat goed zit.
7
Naam: Reinder Uitterdijk
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Meinie Brunia
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: D.M.
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Fijn park, heerlijke water meer om lekker af te koelen fijne speeltuin met uitbreiding dit seizoen
7
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn om na lange tijd “binnen opgesloten zitten door Corona” met de kids op het park hebben kunnen genieten.
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een heel rustig vakantiepark
9
Naam: Jan
Datum: 22 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
alles best naar mijn zin alleen miste ik een stortplaats vuil watertank van de camper
7
Naam: Remon van den Broek
Datum: 21 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wc stonk verschrikkelijk en communicatie na oplopen Corona in restaurant nadat we er gegeten hadden en weer gezichten zonder enige communicatie
9
Naam: Tessy Hak
Datum: 21 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We zijn terug komende gasten , altijd fijn om op vakantie bij roompot te gaan Gast vrij vriendelijk personeel Lekker buiten , boslucht , vogeltjes , ruimte Heerlijk
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi onderhouden park, we komen zeker nog eens terug
10
Naam: Hermien Nijboer
Datum: 21 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het was weer geweldig. Jammer dat de hond niet op het stand mag.
7
Naam: Anoniem
Datum: 20 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: M Goossens
Datum: 20 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het park vind ik super mooi netjes . Alleen de witte caravans vind ik echt slecht geen sfeer vies oud . Ik vond dat ik te veel moest betalen voor 1 week . In de badkamer hout rot . Vloer erg vies . Als ik het had geweten hadt ik liever iers meer betaald voor een huisje .....
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Hartstikke fijn!
8
Naam: Jonas Van den Elzen
Datum: 20 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Leuk verblijf ondanks het slechte weer. Medewerkers allemaal vriendelijk en behulpzaam. Roompot = zoals reeds jaren voor herhaling vatbaar
7
Naam: Naomi Meert
Datum: 20 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Leuk park, alles wat je nodig hebt is er. Het strand met de vijver van verschillende dieptes vind ik een geweldig idee. Echt heel leuk voor alle leeftijden van kinderen. Het verblijf vond ik iets minder. Het is wat verouderd en zou wel een kleine opfrissingstoets kunnen gebruiken.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.