Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Vakantiepark Hunzedal

Vakantiepark Hunzedal

Borger, Drenthe, Nederland

  • Zwemparadijs
  • Veel activiteiten
  • Meer en strand

Adres

Vakantiepark Hunzedal

De Drift 3
9531 TK Borger
Drenthe
Nederland
+31 (0)599 - 234698

Reisinfo

Algemeen

Parkeren

Per vakantieverblijf is er één parkeerplaats beschikbaar. De 10-persoonsvakantieverblijven beschikken over twee parkeerplaatsen. De kampeerplaatsen 879 t/m 920, 952 t/m 990, 567 t/m 604, de Hunzetenten en de White Camp Cottages liggen in het autovrije gedeelte van het park. U kunt uw auto parkeren op de parkeerplaats. Vanuit hier kunt u met een bagagewagentje uw bagage naar uw vakantieverblijf vervoeren. Voor dit gebruik heeft u een € 0,50 of € 1,- munt nodig.

Openstaande posten

Heeft u een openstaande post, dan dient u dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien u het openstaande saldo al aan ons heeft overgemaakt of dit direct gaat doen, dan moet u bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs moet u de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Serviceset

Voor uw gemak hebben wij een serviceset in uw vakantieverblijf gelegd. Hierin treft u praktische (schoonmaak)artikelen aan.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich te melden bij de parkreceptie. De bezoekersauto kan geparkeerd worden op de algemene parkeerplaats bij de ingang van het park.

Huisdieren

Het uitlaten van uw huisdier kan buiten het park en in het hondentoilet bij bungalow 352. We willen gezamenlijk met u zorgen voor zo min mogelijk overlast. Uw hond dient daarom altijd aangelijnd te zijn. Huisdieren zijn niet toegestaan in de zwemvijver en op het strand.

Aankomst

U kunt uw accommodatie vanaf 15.00 uur betrekken. Heeft u een kampeerplaats geboekt? Deze is dagelijks vanaf 13.00 uur beschikbaar. Het nummerpaaltje geeft het midden van uw kampeerplaats aan. Daarom uw kampeerplaats midden voor dit paaltje plaatsen.

Aanreizen kan van maandag t/m vrijdag tot 20.30 uur. Op zaterdag is aanreizen tot 19.30 uur mogelijk en op zondag tot 17.30 uur. Komt u aan buiten de openingstijden van de receptie, meld dit dan tijdig bij de parkreceptie via 0031 (0)599 234 698. De keycard leggen wij dan voor u klaar in een kluisje, buiten de receptie. 

Heeft u een type Bungalowtent geboekt?

Indien u een Bungalowtent heeft geboekt kunt u dagelijks aanreizen tussen 15.00 uur en 17.00 uur.

Heeft u een arrangement geboekt?

Op uw aankomstdag ontvangt u bij de parkreceptie alle informatie over de inhoud van het arrangement. Houd er rekening mee dat u vóór 18.00 uur arriveert als uw arrangement al op de aankomstdag begint.

Toegang park/vakantieverblijf

Gasten van Vakantiepark Hunzedal kunnen automatisch inchecken met de thuisgestuurde Keycard. Gebruik de Keycard om de slagboom te openen. Als de slagboom opent, bent u automatisch ingecheckt en kunt u doorrijden naar uw vakantieverblijf. Hier kunt u de Keycard gebruiken als sleutel van uw verblijf. 

De Keycard is strikt persoonlijk en te gebruiken voor:

  • toegang tot het park
  • toegang tot de camping met eigen vervoermiddel
  • legitimatie op het park (bijv. bij het huren van fietsen)


De Keycard is geen creditcard en is niet overdraagbaar. Bij verlies of diefstal verzoeken wij u onmiddellijk onze parkreceptie op de hoogte te stellen. Bewaar de Keycard niet in de zon, op het dashboard van uw auto of in de nabijheid van luidsprekers, magneten of een mobiele telefoon.

Het komt regelmatig voor dat gasten hun Keycard verliezen of in het vakantieverblijf laten liggen. Breng in dat geval zo snel mogelijk de parkreceptie op de hoogte.

Toegang subtropisch zwemparadijs

Alle gasten van recreatiepark Hunzedal hebben tijdens hun vakantie gratis toegang tot het subtropisch zwemparadijs. Bij de receptie kunt u gratis toegangskaarten ophalen voor het zwembad. Logees en bezoekers kunnen een toegangskaart kopen bij de parkreceptie en daarmee verkrijgen zij toegang tot het subtropisch zwembad. Deze toegangskaart is een dagkaart die de gehele dag geldig is.

Inventaris

In uw vakantieverblijf treft u een complete inventaris aan voor het aantal personen waarvoor het vakantieverblijf is ingericht. 

Glasservies: wijnglazen, limonadeglazen, bierglazen

Pannen: set kookpannen, koekenpan

Serviesgoed: koffiekopjes, koffieschoteltjes, mokken en/of theeglazen, soepkoppen en/of diepe borden, ontbijtborden, grote borden, dessertschaaltjes, schalenset en eierdopjes

Bestek: messen, lepels, vorken, koffielepels en/of theelepels, slacouvert, sauslepel, groentelepels en soeplepel

Overige huishoudelijke artikelen: aardappelschilmesje, blikopener, kaasschaaf, kurkentrekker, pannenonderzetter, snijplank, theekan, vergiet, afvalemmer, stoffer en blik, bezem, toiletborstelgarnituur, stofzuiger, dweilstok

Vertrek

U dient het vakantieverblijf op de voor u geldende vertrekdag om 10.00 uur te verlaten.Verblijft u op een kampeerplaats, dan dient u deze om uiterlijk 11.00 uur te verlaten. De sleutel kunt u uiterlijk voor dit tijdstip op de parkreceptie inleveren. De Keycards hoeven niet ingeleverd te worden. Vertrekt u als de parkreceptie is gesloten, dan kunt u de sleutel deponeren in de brievenbus aan de buitenkant van het hoofdgebouw. Deze vindt u aan de linkerkant van de schuifdeuren.

Nadat u vertrokken bent, controleert de huishoudelijke dienst uw vakantieverblijf op hygiëne, inventarisgebreken en schade. Deze eindcontrole is de reden dat wij een waarborg in rekening brengen van € 65,- per vakantieverblijf per periode. Als u het vakantieverblijf achterlaat volgens onze voorschriften en uw IBAN bekend is, maken wij dit bedrag 7 dagen na vertrek naar u over. Als de huishoudelijke dienst (schoonmaak)werkzaamheden moet uitvoeren, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. U krijgt hierover schriftelijk bericht.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.