Hunzepark

Gasselternijveen, Drenthe, Nederland

  • Recreatieplas
  • Sport en spel
  • Natuur

reviews

8.2

Vakantiepark Hunzepark scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 2767 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 2767 reviews

10
Naam: Auke Boersma
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Safaritent was geweldig! En onze plek fantastisch!
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Rustig park in rustige omgeving. Grote plus vonden wij de speelse aanleg van het park rondom waterpartijen en bij onze villa (nr 22) grote tuin met privacy. Vooral geschikt voor perioden met mooi weer (dan is het verwarmde buitenzwembad fijn). In koudere perioden weinig binnen te doen, dan voor ons minder geschikt.
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 19 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
OK! Wij waren met de camper en vonden het vervelend dat je voor vijf uur weer binnen moest zijn. Hoewel het mijn eigen fout was, is de accu van mijn fiets kapot gegaan om reden dat ik de grasmaaier de kans wilde geven om het gras te maaien. Mijn fiets zat echter nog aangesloten aan het electrisch. Snel moest ik de fiets voor de grasmaaier weghalen en vergat toen dat hij aangesloten zat. De kapotte accu moest vervangen worden en daarom moesten we naar Groningen stad. Voor vijven konden we dus niet terug zijn. De receptioniste nam mijn probleem als kennisgeving aan. Hoop geld kwijt dus. Van andere mensen hoorden we dat het honden uitlaten niet correct ging, veel hondenoverlast (loslopen) en smerigheid. Dat hoort niet op een campingplaats waar kinderen spelen. Ook de vogels geven overlast omdat de poep door mensen in het water wordt gegooid om een schoon terreintje te krijgen. Best vies en ziekteverwekkend. Het zwembad was de eerste periode dat we er waren al om vier uur dicht, dat gaf ons niet de gelegenheid om wat verder te fietsen. Vijf uur is trouwens ook wel vroeg in de middag. Verder misten we bomen om schaduw te krijgen.
7
Naam: Anoniem
Datum: 19 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Margje Amsterdam
Datum: 19 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben het leuk gehad, we hadden animatie verwacht op dit park. Dus de kinderen daarop voorbereid dit was toch wel wat een teleurstelling omdat het destijds zo leuk was. We begrepen dat het park zich nu op een wat oudere doelgroep richt. Wij hebben zelf niet goed gekeken op de website of er veranderingen waren, we zijn op blind vertrouwen op de eerste ervaringen van de camping afgegaan. Op de camping was het verder fijn, het zwembad en de horeca super aardig en vrolijk personeel. Ook onze Chalet was super, netjes en alles keurig verzorgd. Als onze kinderen wat ouder zijn dan komen we misschien nog wel eens terug, Groetjes Fam Amstre
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een super leuk weekend gehad. Zeker nog een keer terug!
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Keurig netje op het park. Word goed onderhouden.
8
Naam: Dirk Hoogenboom
Datum: 17 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben 2 weken in villa 31 gezeten. Dit was een prachtige villa met een waanzinnige ligging. Lekker rustig. Wij hebben alleen 1 opmerking: er wordt nl iedere week gemaaid, alleen wat gemaaid wordt, wordt niet opgeruimd. Dus heel de week hadden we overal gras in de villa. Aan het eind van de 2 weken, zag de tuin er niet meer uit, terwijl toen wij aankwamen hij er veel beter uitzag. Dat was de enige opmerking, want voor de rest was het helemaal prima.
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Site schetst ander beeld dan werkelijkheid. Voor alle activiteiten ( boogschieten, klimmen, tokkelbaan) moet apart betaald worden en is maar 2x per week te boeken, dan ook nog eens heel druk. Zelfs het overwaterparcours is alleen op bepaalde tijden open.
8
Naam: Tom Meskens
Datum: 16 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een park met relatief weinig voorzieningen, maar wel een erg comfortabele vakantievilla, vriendelijk personeel en uitstekende take out. De schoonmaak van het huisje kon wel beter, want die was heel slecht gedaan. De gordijnen verduisteren ook nauwelijks. Ook konden we het niet erg appreciëren dat de tuin s morgens vroeg onderhouden werd zonder eerst even te verwittigen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Prachtig uitzicht waar we helemaal van tot rust zijn gekomen en genoeg leuke activiteiten voor onze dochter. We komen zeker terug!
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Een fijne chalet op een prachtige plek. Het park is mooi, ruim en rustig. Veel water en groen. Vriendelijke medewerkers. Er bleek niet heel goed schoongemaakt te zijn. Verder is het onderhoud top. Prima voorzieningen voor een actieve en / of ontspannen vakantie. We komen graag nog eens terug.
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een erg prettig park! Wij zaten in huisje 221, en hadden vanaf vrijdag wel last van mensen die langs t huisje liepen om t pad af te snijden. Het huisje had misschien beter een kwart slag gedraaid kunnen zijn, net als de huisje er achter!
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een rustig, kleinschalig park met een prettige sfeer. Het verblijf in de safaritent hebben we als heel prettig ervaren. Een campeer gevoel met de luxe van een huisje. De plek was ook heerlijk ruim met mooi uitzicht. Voor onze volwassen kinderen was er genoeg te doen. Klein puntje, we mistte alleen een luie stoel :-)
7
Naam: Anoniem
Datum: 12 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Er wordt reclame gemaakt dat dit een activiteiten park is, maar het aanbod is minimaal. Of er is een zwemdiploma vereist. Alle activiteiten moeten apart betaald worden en zelf voor het zwembad moet los betaalt worden.. Vanaf ongeveer 7 uur is er helemaal niets meer te beleven op het park en de omgeving. Vooral mijn dochter is helaas erg teleurgesteld..
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Sunny Stabler
Datum: 12 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Je voelt je senang op het park.
10
Naam: Anoniem
Datum: 11 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: J.A.M. Mol
Datum: 10 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Ganzen!! Als die er niet waren, zou het een hoger cijfer krijgen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijke vakantie gehad. Ons vakantiehuis was ruim, comfortabel en had veel privacy dat was erg fijn. Het park was rustig en het buitenzwembad fantastisch
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn en aangenaam verblijf gehad!
10
Naam: Gerda Aquarius
Datum: 10 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
het was er in een woord geweldig .we komen zeker nog een keer terug we hebben onze kinderen het al aanbevolen.
9
Naam: Wim Breden
Datum: 10 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
het is een mooi en rustig park ,we hebben genoten.
10
Naam: Alice Polderman
Datum: 10 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een geweldige week gehad. Het park was super. Ook de safaritenten waren goed onderhouden en heel ruim opgezet zodat je veel privacy had.
7
Naam: Anoniem
Datum: 9 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De beoordelingen is zeker niet om het personeel, helpen je graag mogen alleen wel meer kennis krijgen van eventuele uitjes buiten het vakantie park aangezien er allen in het weekend animatie was. Ons huisje was alleen jammer genoeg bij aankomst niet volledig schoon, op dag 1 Al veel stof en haren onder het bed van zeker een paar weken, ook was ons service goed vies, etensresten van de gasten voor ons zelf kunnen weggooien ook nog eten in de kastjes. Achteraf snapte wij het viezen servies goed aangezien de vaatwasser het op geen enkele stand goed deed. Verder was het huisje wel prima, bedden slapen goed pannen waren er ook voldoende en de inrichting was mooi en stijlvol.
4
Naam: Anoniem
Datum: 9 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
chalet 162 heeft erg achterstallig onderhoud, vandaar deze lage beoordeling. Uitgebreide klachten bij de receptie afgegeven.
Uw vakantie op Hunzepark is niet geheel verlopen zoals gehoopt. Dat vinden wij jammer en hiervoor onze excuses! Wij willen graag dat iedereen met een grote glimlach vertrekt, dus we gaan ons uiterste best doen u de volgende keer een fijne tijd te bezorgen. Het is daarom erg fijn dat u deze ervaring met ons heeft gedeeld. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
10
Naam: Anoniem
Datum: 9 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Had alleen nog een paar verstelbare stoelen buiten gezien.
10
Naam: Anoniem
Datum: 9 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Zoals u ziet heb ik heel hoog gewaardeerd en terecht. Toch enige opmerkingen: 1. Wij stonden op plaats 106, werkelijk een topplaats, maar we ontdekten dat sommige gasten met hond (en) de hond niet buiten de camping uitlieten, maar op de strook gras langs de Hunze. We hebben dit gemeld en er is door de mevrouw van de receptie actie op genomen. Wellicht is het plaatsen van de bekende bordjes een oplossing? 2. De vuilnisbak schuin tegenover plaats 106 was niet gemonteerd, zodat sommige hondenbezitters het plastic zakje met uitwerpselen in de houder gooiden. Deed uiteraard niet elke hondenbezitter. 3. Let wel: we hebben absoluut geen probleem met honden (hadden er vroeger ook een), dus dit is een objectieve waarneming.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.