Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Bospark Lunsbergen

Borger, Drenthe, Nederland

  • Rustig park
  • Overdekt zwembad
  • Natuurgebied

reviews

8.4

Vakantiepark Bospark Lunsbergen scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 12460 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 12460 reviews

9
Naam: Mark Leegsma
Datum: 24 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een heerlijk verblijf. Mooi tussen de hoge bomen met veel soorten vogels en eekhoorns! Enige is dat koelkast wat klein is en vriezervakje wat kapot en lekte. En huisje is op eerste gezicht schoon maar onder bedden en kasten en hogere plekken stoffig.
9
Naam: G. Sturm
Datum: 23 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk rustig, mede door dat het park auto luw is. Mooie omgeving.
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een fijne midweek gehad op het park!
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ondanks de Corona maatregelen een prettige week ervaren, leuk huisje, mooie omgeving, goed te zien dat Corona maatregelen serieus genomen worden.
8
Naam: Bert van der Kolk
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gezien het jaargetijde was het zeer rustig, het bungalow gedeelte van het park ziet er netjes en verzorgd uit. Vooral de directe uitloop naar het bos is een pluspunt. We komen zeker nog een keer terug.
9
Naam: Wil Goverde
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een fijn, rustig en schoon park, waar we verbleven in een comfortabele bungalow!
8
Naam: Sonja Zwart
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De ligging is heel goed. Vanuit het chalet kun je lange wandelingen maken. Je hoeft de auto niet eerst in. Borger is vlakbij en daar is alles wat je nodig heb te koop. De bedden vind ik altijd heerlijk bij Roompot. Dat is de reden dat ik kies voor Roompot. Het bed vind ik het allerbelangrijkste!
10
Naam: Anoniem
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie ligging en veel ruimte rond de huisjes
10
Naam: Merkesteijn
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk om weer thuis te komen in dit vriendelijke bosrijke park en schoon... Met vorig jaar nu alweer de vijfde keer in het heerlijke huisje, ontspannen en veilig verblijven in dit park. Natuurlijk zijn de activiteiten minder door Corona maar de omgeving heeft zoveel te bieden zoals fietsen, wandeltochten in de uitgestrekte bossen dat het elke keer weer genieten is. Het park bied die faciliteiten aan die meer dan voldoende zijn voor een goed dagelijks verblijf. De supermarkt heeft genoeg variatie aan producten en elke ochtend verse broodjes. Afhaalservice eten is prima (ook bij de snackbar) en er zijn altijd voldoende fietsen te huur. De huisjes zijn altijd goed verzorgd, schoon en als er toch iets ontbreekt is er een zeer snelle service. De wifi is snel genoeg, dat is fijn nu in deze corona tijd daar je thuiswerken nu op een vakantieadres kunt doen....Dit park is zeker aan te raden en we komen zeker weer snel terug!
9
Naam: Richard Zijp
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alleen de bedden waren wat minder, beetje doorgezakt
9
Naam: Elisabeth
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik heb een heel prettig en comfortabel verblijf gehad. Het park was rustig en lag er mooi bij, het huisje heel fijn en de omgeving is geweldig om te ontdekken(incl. de hunebedden) en fietstochten te maken en te wandelen. Een ideale plek om naar toe te gaan om ontspanning te zoeken in deze Corona tijd. De mensen hier zijn ontspannen en vriendelijk. Ook makkelijk te bereiken met het OV, erg makkelijk als je geen auto hebt. Bij de winkels in Borger kun je alles krijgen, gezellig daar.
9
Naam: Jurrie van der Werf
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De rust gaf ons veel vodoening
8
Naam: Diede van Beek
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De locatie van het park is perfect en vooral de rust en aanwezigheid van veel groen zijn bijzonder. We verblijven minstens 3 keer per jaar in een van de parken en dit park is echt een uitschieter wat betreft de begroeiing rondom de bungalows. Ook de bungalows zelf hebben een zeer prettige uitstraling.
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geweldige prijs voor een weekje in een prima huisje.
10
Naam: Aris Bakker
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Reeds voor de 3e keer bij jullie geweest. Heerlijk park, ga binnenkort even in de agenda kijken wanneer de 4e keer geboekt kan worden! Tot ziens!
10
Naam: Wouter Schulte
Datum: 20 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een heerlijk midweekje ontspannen en zeer zeker voor herhaling vatbaar
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ontspanning en comfort in een prachtige omgeving!
8
Naam: Marina van Oers
Datum: 19 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
het huisje was erg leuk en de tweede dag sneeuw fietsen en wandelen in de sneeuw kan het nog leuker? ja nog langer we komen zeker terug zijn trouwens roompot fans hebben al veel parken gezien groet familie van Oers
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We vinden het een heel mooi park, de chalets zijn al weer verouderd ook interieur,nogmaals waarom niet matrassen gebruiken net als in ziekenhuis, veel hygiënischer,hoop dat als corona voorbij is er meer leuke dingen te doen zijn zoals 10 jaar geleden .
8
Naam: Jerry Bleijenberg
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Tijdens corina een heerlijke plek om er even niet aan te denken.
10
Naam: Bart Bruining
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een leuk wekend je weg geweest even opladen voor de kids en ook voor paps en mams was echt even nodig en ook fijn eten brengen service
10
Naam: Kari Van der Pluijm
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ontspannen relaxen super behandeld echt zo als een weekendje weg moet zijn tot??????????
9
Naam: Cees de Jong
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
weer een heerlijke week gehad op jullie park..
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie ligging in Drenthe en tov Borger, eenvoudige doch toereikende accommodatie met alleen erg kleine berging (niet geschikt voor fietsen). Goede bedden en douche, helaas geen vaatwasser. Voldoende uitgerust qua eet- en keukengerei
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: S. van der Touw
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Banken waren doorgezakt. Gordijnen kwamen uit de rails. Schakelaar van nachtlampje kleine kamer zat los en niet bedienbaar. En hier was een deel van het behang losgescheurd. 2 haakjes in badkamer kwamen uit de muur. Bedden in ouder slaapkamer waren echt door gezakt.
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het huisje was keurig schoon. . Ook keukenmachines waren netjes. Bedden sliepen goed en dekbedden waren lekker warm. Het Huisje is ruim opgezet en heeft ruim voldoende beweegruimte. Het huisje had genoeg comfort en luxe om een heerlijke vakantie te hebben. Tuinset buiten is netjes en compleet. CV werkt goed en de sfeerhaard is een leuke aanvulling (al wordt dan de rest van het huisje niet meer warm) Douche is zeer ruim, heeft een nette afsluitbare douchecabine een goede thermostaatkraan en 2 wastafels. Wifi werkt uitstekend en is gratis!
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
wij hebben genoten, was veel te kort.
9
Naam: Ron Welter
Datum: 16 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie bungalow op een rustig park
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.