Bospark Lunsbergen

Borger, Drenthe, Nederland

  • Rustig park
  • Overdekt zwembad
  • Natuurgebied

reviews

8.4

Vakantiepark Bospark Lunsbergen scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 14035 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 14035 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park, centraal gelegen, mooie fiets routes, vriendelijke mensen , veel faciliteiten. Deze keer redelijke bedden, geen mieren, ruim huisje, niet voor lange mensen, al met al hele mooie week weg geweest, voor herhaling vatbaar
7
Naam: Marcel Elderhorst
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Cj Schut
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijk verblijf ben op veel parken van roompot geweest deze sprong er wel uit
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Een prima accommodatie voor de prijs op een centrale locatie van vele bezienswaardigheden. Rustige omgeving en veel te beleven in de omgeving. Fijn dat we contactloos konden in- en uitchecken.
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het was mijn 3de keer, op dit park..dat zegt denk ik genoeg..vooral de kinderen hebben het erg na hun zin gehad..
9
Naam: Bert Struik
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: A Troost
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het huisje was niet echt schoon. Een loshangend stopcontact achter de tv. Tuinset was niet schoon. de koekenpan niet gebruikt omdat die er niet echt fris uitzag
8
Naam: J Doornewaard
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben ons prima vermaakt en we zouden ook zo weer terugkomen. De bungalow was echt keurig, op wat schoonmaak foutjes na. We vonden de activiteiten voor de wat oudere kinderen (12-18) wat minimaal. Ook was het jammer dat we op de aankomst dag niet alles konden eten omdat het op was (ravioli, geen pizzas meer). Ook jammer dat er geen lokaal bier (blond) te krijgen was, pas op vrijdag en toen waren we om 10 uur uiteraard alweer vertrokken.
10
Naam: Peter En Yvonne de Jong
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Super leuk en mooi park. We komen zeer zeker nog eens terug.
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Een leuke gastvrije vakantie gehad
10
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Ronald Meijer
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Rustig park en alles goed geregeld.
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Een heerlijk park voor alle leeftijden. Alleen het zwembad is beperkt en er ontbreekt een buiten waterspeelplek. Dit kan een zwembad zijn maar ook een gewone plas of speelvijver.
9
Naam: Huub En Lia Groos
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het was heerlijk komen zeker terug service overal geweldig
9
Naam: Erwin Dijkema
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
prima netjes park
7
Naam: Geeske IJbema
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De matrassen zijn ZEER matig en bij fietsverhuur een fietspomp graag
10
Naam: Anoniem
Datum: 22 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Rustig, schone sanitair, rustig, alleen op het terrein zelf, sNachts erg donker waar wij stonden...
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fijne vakantie gehad, leuke activiteiten. De kinderen vroegen al of we volgend jaar weer heenmogen. Koos attributen en de disco met koos werden er gemist. De oude koos zagen we veel vaker zei mijn fochter van 7 al
9
Naam: Chantal Leffers
Datum: 22 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het was heel jammer dat er weinig met koos werd georganiseerd. Mijn jongste zoontje was ook verdrietig dat er geen koos ijsbekers en knuffels waren dat vond ik erg slecht. Verder leuk park en werd genoeg voor de kinderen georganiseerd
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Kom bijna elk jaar wel een keer.
10
Naam: Anoniem
Datum: 20 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 20 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
We WiFi heeft op plek 12 al geen bereik. Omdat 4G (zowel KPN als T-Mobile) onvoldoende dekking heeft, is het toch vervelend.
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi ruim park! Accommodatie was schoon en ruim opgezet. Alles wat je nodig hebt was op het park aanwezig, supermarkt, eten, vermaak
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Jammer dat het huisje een afvoer lucht heeft. Wanneer je gelucht hebt is het minder, maar na een dag te zijn weggeweest of na een nacht met dichte deuren is de penetrante lucht erg aanwezig.
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Rust, ruimte en natuurgenot!
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het was erg jammer dat het internet erg slecht was, vooral als je werk en studie gewoon doorgaan. Online lessen moest ik via mijn mobiele telefoon gaan volgen. Er ontbrak een wasmachine, groep wel aanwezig in de meterkast. De locatie is erg gunstig en rustig. Na een gek begin van 2021 hadden wij die rust erg hard nodig
7
Naam: Suzanne Koster
Datum: 20 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Corona maatregelen mochten echt iets beter, voornamelijk in het zwembad. Personeel horeca komt duidelijk niet uit drukke gebieden, meer kletsen dan werken. Verder huisjes mooi, niet super schoon maar prima. Veel speeltuintjes e.d.
7
Naam: Sjoukje Antonissen
Datum: 20 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Informeren beter had bijvoorbeeld geen idee als ik bij de receptie moest zijn om de sleutel in te leveren of gewoon bij de slagboom, geef duidelijk aan hoe en wat rondom het park, en stuur je personeel naar huis als ze een loop neus hebben en ziek er uit zien vond dit erg ongemakkelijk voor al in deze tijd
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Ergenis over de wegbewijzering. Grote letters in het engels daaronder kleine letters in onze taal dit moet volgens mij andersom zijn. Dit zelfde was ook te zien op park hunzedal.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.