Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Bospark Lunsbergen

Bospark Lunsbergen

Borger, Drenthe, Nederland

  • Rustig park
  • Overdekt zwembad
  • Natuurgebied

reviews

8.4

Vakantiepark Bospark Lunsbergen scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 11508 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 11508 reviews

7
Naam: Anoniem
Datum: 1 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuke ligging op het park en omgeving, verdient wat onderhoud en nieuwe matrassen. Routering verwarrend na passeren slagboom.
8
Naam: Anja Van Tol
Datum: 30 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij komen heerlijk op rust bij jullie
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hadden ervoor gekozen om het chalet zelf schoon te maken, waarbij volgens de schoonmaakvoorschriften de verwachting was dat wij de vloer zouden dweilen. Dit hebben we met de hand gedaan omdat er in het huisje geen mop o.i.d. aanwezig was. Verder vonden wij de plaats waar de TV stond erg onhandig, deze was niet goed te zien vanuit de zithoek.
8
Naam: C Blijleven
Datum: 30 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het was een prima park mooi omgevind kan er fietsen huren!!
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie ligging.
9
Naam: Marlies
Datum: 29 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We kwamen logeren vanwege onze zieke oma en een bezoek aan haar. Dankzij jullie fijne park,gingen we echt met Kids een weekend weg en gingen we oma opzoeken. Dat is een betere insteek!dank jullie wel!
9
Naam: G. Barendregt
Datum: 29 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
een park met een mooie ligging en vriendelijk personeel
9
Naam: Ronald van den Akker
Datum: 29 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is een goed vakantiepark
8
Naam: H.
Datum: 29 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben heerlijke week gehad op uw vakantiepark. (nr.130) Een paar aandachtspunten: Gedateerd meubilair. Boxspringbedden zijn aan vervanging toe. Als je kiest voor zelf schoonmaken, dan graag ook zorgen voor aanwezigheid van een vloerwisser/dweil. Binnenste rand zwembad reinigen / herstellen. Lockers zonder muntjes. Je hebt al betaald voor het park. Veel succes met de tips, en misschien tot een volgende keer.
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel goed. Mooi, rustig park, goede accommodate, ook mooie ligging in het bosgebied buiten Borger. Voor ons als extra: de gunstige prijs nu net buiten het seizoen. Lunsbergen is een echte aanrader!
8
Naam: J de Jong
Datum: 29 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
De rust, en de wandeling fietstocht, super...
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rust ruimte comfort centrale ligging Natuurgebied tip: incheckkaart is lastig in te voeren bij slagboom ; gleuf te hoog
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Erg rustig. Ruim huisje. Bedden waren goed.
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
zeer schoon, net park. Zeer vriendelijke bediening in het restaurant. Corona regels werden goed in acht genomen.
8
Naam: Hilly Hoiting-Pol
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Meer verlichting op de weg.
8
Naam: natasja van daalen
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
het was een groot chalet en het park was leuk
9
Naam: Gerrit Van Dijk
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ben van plan om op weer een roompot camping te boeken
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtige omgeving
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
De schoonmaak in deze tijd kan een tandje scherper en vind dat het grasmaaien bij verhuurde huisjes in overleg kan. Rest tevreden.
7
Naam: Marianne Schoonbeek
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Was leuk.
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het was in ons weekend één van de goedkopere parken van Roompot, en wellicht een wat oudere simpele accommodatie. Maar het belangrijkste was aanwezig: volledige, ruime en schone accommodatie. En de basis faciliteiten waren in orde.
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
ik heb het heerlijk gehad op het park...
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben genoten .
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het verblijf was maar een lang weekend desondanks gaf het park en omgeving ons een echt vakantiegevoel.
8
Naam: Beatrix G.M. Vellekate-Schuit
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi ruim chalet met voldoende zon.
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het in leveren van het pasje is onduidelijk aangegeven in de brochure. Enigszins verwarrend. Kun je nu wel of niet inleveren bij de poort uitgang. Dus wat zie je dat velen inleveren bij de receptie. wellicht wat duidelijker omschrijven in de brochure.
10
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer goed we komen zeker terug vriendelijke mensen
8
Naam: Marga Knollenburg
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
mooie ligging ziet er uitnodigend uit. prima huisje wij zaten in accomodatie no, 280 zeker voor herhaling waard. buiten het park mooie dingen te doen boomkroonpad de hunnebedden b.v.
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
We vonden het prettig dat we zo met de caravan konden binnen en weer wegrijden zonder aanmelding bij de receptie. We wisten n.l. ons plek al. Vonden het een leuke, gemoedelijke camping en liggend in een prachtige omgeving Veel bos en fietspaden. We hebben ons buitengewoon vermaakt en het goede weer speelde natuurlijk ook een rol.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.