Reviews

9.1

Vakantiepark Roompot Domein Het Camperveer scoort gemiddeld een 9,1

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig verwerkt en voorzien van een reactie. Zo blijven we onze diensten verbeteren. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 159 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    8.4
  • Service point
    8.2
  • Schoonmaak
    8.1
  • Vakantieverblijf
    8.7
  • Gastvrijheid
    8.6

Bekijk 159 reviews

Filter de reviews
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 mei 2024
We vertrouwen steeds op goeie communicatie, een verzorgde woning, goeie bedden en vlotte service
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 maart 2024
Heerlijk
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Astrid en Hans
Datum: 21 maart 2024
Het is een hele mooie villa. Maar..... Het heeft GEEN adres, dus moeilijk te vinden. Er is GEEN beschrijving van de apparatuur aanwezig. Er is GEEN kaartje van de omgeving aanwezig. En er is GEEN receptie aanwezig, dat hebben wij zeker WEL gemist... Jammer voor zon mooie lokatie.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    4.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    4.0
8
Naam: Sarra Mahieu
Datum: 15 maart 2024
wat ons stoorde was dat er gedurende 2 dagen van ons korte verblijf er tuinmannen aan het werk waren in onze tuin, van rust was dus geen sprake, en reeds om 7h45...
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024
Heerlijke week gehad. Dank u wel.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 februari 2024
We waren heel tevreden, mooi park overal dichtbij. Misschien een verbeterpunt: de bank in de woonkamer zat niet echt gemakkelijk als je er langer op zat. Voor de rest geen op of aanmerkingen. Een geweldig park we hebben het er fantastisch gehad.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 februari 2024
Ruimtelijke opzet en privacy.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Jacco Brand
Datum: 2 januari 2024
Keuken en met name koelkast te klein bemeten voor 8 personen
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 december 2023
Op zich mooi appartement, maar weinig gezelligheid doordat er zo weinig gasten waren. Bovendien deed de wifi het nagenoeg niet.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Nadine Rommens
Datum: 11 december 2023
Heel mooi, proper huis, ruim en modern maar toch gezellig. Vooral ook genoten van de rust op het park.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 4 december 2023
De TV in de woonkamer functioneerde niet naar behoren; een heel aantal reguliere zenders waren niet beschikbaar. Daarnaast een aantal extra faciliteiten geboekt en betaald, maar handleidingen ontbraken, zowel op locatie als in de app. Daardoor niet kunnen gebruiken. Gemeld bij gastenservice. Deze zou beveiliger sturen, is geweest; maar geeft niet kunnen oplossen. Technische dienst zou langskomen, maar is niet geweest. Pas na vertrek reactie gekregen van gastenservice. Geld wordt retour gestort, maar helaas wel afbreuk gedaan aan het weekend weg
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    5.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: M. Jansen
Datum: 4 december 2023
Alles is meer dan prima behalve en die zijn echt erg slecht : de hoofdkussens. Daar is niet op te slapen!
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    4.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 november 2023
Een heerlijk rustig park, prachtig en ruim huis van alle gemakken voorzien. Voor herhaling vatbaar!
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Wim Berends
Datum: 17 november 2023
Appartementencomplex Helena is Top ligt midden op het park . We hebben genoten van de rust en het uitzicht vanuit het appartement 14 .Ook de conform van het appartement badkamers aan suite .
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Schoonmaak
    4.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 november 2023
Ervaring was goed, leuke huisjes. Mis wel een gordijn bij de deur en we kregen de verwarming niet naar beneden. Verder leuk verblijf gehad
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Annelies Wisbecq
Datum: 13 november 2023
We wilden naar Kampveer komen om in de eerste plaats rust te zoeken. Die hebben we ook gevonden! Het huisje was heel net en ideaal voor onze kleine man van 18 maanden. Elke kamer een douche is zeker een meerwaarde. Bij aankomst kregen we meteen een medewerker op bezoek die alles kwam toelichten. De winkels waren dichtbij, dus super! Het onderhoudsteam was in weer en wind alles aan het onderhouden. Het was puur genieten! We komen terug, bedankt!
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 oktober 2023
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    6.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Theo Buijs
Datum: 27 oktober 2023
Wij hebben genoten van ons verblijf. Alles goed geregeld. Mooi huis met luxe en comfort. Prachtige ligging. Echter de schoonmaak moet echt veel beter in alle ruimtes. Wij hadden ook wat klachten die zijn goed opgelost. Super. Verder: zorg dat de map er ligt en dat er voldoende is voor 8 personen. Dat vinden we jammer dat dat net niet op orde is. En een maatbeker zou ook heel fijn zijn. Al met al zijn we tevreden en zie bovenstaande als feedback. Wij komen zeker nog terug en hebben Domein Camperveer al geroemd bij familie en vrienden!
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Schoonmaak
    3.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Shanti Malhoe
Datum: 23 oktober 2023
Dit was onze 2e keer op vakantiepark Roompot Camperveer. Wat een fantastische omgeving en geweldig aankomst: bedden opgemaakt, Rituals douchpakketjes op bed gelegd. En bij telefonisch contact mochten we 1 uurtje later vertrekken. Wat een geweldig service! Onze vaste vakantieverblijf. Bedankt Roompot en tot gauw!
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 oktober 2023
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    6.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    6.0
8
Naam: Jeroen
Datum: 16 oktober 2023
Mooi park, prima onderhouden en goede inrichting appartementen.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2023
Heerlijk genoten van het kleine park, de rust de natuur. De mooie wandelweg om het park heen.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Ineke Beek
Datum: 29 september 2023
Accommodatie perfect Miste wel :broodrooster,eierdopjes,citruspers Parasol was kapot Extra koelkast was super.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 september 2023
Beautiful accommodation and loads of space and privacy - not like most holiday parks
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: J.A. van der Luijt
Datum: 22 september 2023
Geweldig
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 september 2023
De ligstoel die ik 6 maanden geleden als kapot heb doorgegeven staat er nog steeds… en is nog steeds kapot. Op grote slaapkamer liep water in wasbak niet goed af. Wij missen wat keukenspullen zoals eierdopjes en yoghurtbakjes.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 september 2023
  • Algehele verblijf
    6.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    5.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    7.0
6
Naam: Raoul uit Stabroek
Datum: 15 september 2023
Heel mooi park, goed gelegen als fiets-startpunt. Niet ver van winkels en horeca. De villa was uitstekend verzorgd en opgekuisd. Top
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 september 2023
hoe mooi het er ui ziet
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 september 2023
Prima park
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    5.0
10

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking.  

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.