Camping De Zandput

Vrouwenpolder, Zeeland, Nederland

  • Rustig gelegen
  • Vlak bij zee
  • Naast natuurgebied

reviews

8.5

Vakantiepark Camping De Zandput scoort gemiddeld een 8,5

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 1677 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 1677 reviews

9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Prima vakantie gehad op jullie park, alleen het sanitair mag beter schoongemaakt worden
7
Naam: Jan van Liempt
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Voelde vreemd dat je je nergens hoeft te melden bij aankomst. De plastic key zou aangeven bij openen deur dat je er was. Wij hadden echter een safaritent en geen deurslot. Bij vertrek hetzelfde rare gevoel, je vertrekt zonder iemand te hebben gezien. Wel fijn was het welkom bij ingang tent met je naam erop.
10
Naam: Mariëtte Leferink - Te Kaat
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Kom volgend jaar zo weer😀
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: J Seuren
Datum: 25 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Gastvrijheid
Vond het vreemd dat bij de reservering € 35 werd gevraagd voor de plek , die ze ons toewezen, plus nog de gebruikelijke reserverings kosten van € 10 terwijl wij de plek konden kiezen.die nog vrij waren.. Bij navraag op de camping zouden ze het bedrag terug storten.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Gastvrijheid
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Het was een mooie tijd , prachtige ligging van de camping en de rust
8
Naam: Mjm van den Heuvel
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Gastvrijheid
geweldig tot volgend jaar
9
Naam: M. Piek
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Gastvrijheid
Prettige camping, met erg fijne en service gerichte beheerder, alles netjes onderhouden.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
9
Naam: Ilse Ongena
Datum: 22 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Gastvrijheid
goede camping met voldoende sanitaire voorzieningen
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Prima camping met zeer schoon sanitair.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Gastvrijheid
leuke plaats van waaruit je heerlijke fietstochten kunt maken. sanitair erg goed en schoon. alleen de bewegwijzering naar de camping matig, maat met tom tom achtige hulp wel goed mogelijk
10
Naam: Brigitte Simons
Datum: 17 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Gastvrijheid
Prima bevallen. Tot de volgende keer. Lekker vlak bij de zee.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Yvonne Weinstock
Datum: 15 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
We hebben zo genoten. In 90 er jaren hier 2x3weken met onze kinderen gekampeerd. Nu als pensioenata’s met n hond. Wat heeft hij heerlijk kunnen ravotten op het strand. Zo dichtbij en zo prachtig!! Sanitair lekker dichtbij en netjes! Broodjes super maar wel erg duur. Enorm genoten en komen zeker terug!!!!!!! Bedankt hoor voor de fijne laatste nazomer stranddagen!
8
Naam: W Drijver
Datum: 14 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Prima, alleen er wordt tot zeer laat afgewassen met veel lawaai. Verder mooie ligging bij de zee en in de buurt van andere leuke plaatsjes. We komen vast een keertje terug. Vr groet Willem en Rian Drijver.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gedurende ons verblijf kwam de gedachte op, hier willen we nog weleens komen
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer prettig verblijf in safaritent, met het park op een toplocatie bij de duinen en het strand.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima en leuke safaritent, minder was het grote aantal honden aanwezig op de camping die onderling op elkaar reageerde.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was heerlijk, oude camping hoeft, wat ons betreft, niets te veranderen. Wel jammer dat de snackbar zo vroeg sluit…..
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn park op leuke locatie
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ruime / nette Safaritent
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het verblijf en de locatie zijn uitstekend. We zijn er met veel plezier geweest. Alles was netjes, daarom des te opvallender hoeveel hondenpoep er langs de paden lag!

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.