Appartementencomplex Bosch en Zee

De Koog/Texel, Waddeneilanden, Nederland

  • Kleinschalig park
  • Zee en strand
  • Natuurgebied

Adres

Appartementencomplex Bosch en Zee

Dorpsstraat 235
1796 CD De Koog/Texel
Waddeneilanden
Nederland
+31(0)222-327357

Reisinfo

Algemeen

  • Bedlinnen zijn verplicht om te huren. Mocht je bij je reservering een kinderbedje besteld hebben, dan is hiervoor geen bedlinnen aanwezig. Wij verzoeken je dit zelf mee te nemen. Bad- en keukenlinnen kan je zelf meenemen of huren bij het Service point. Het badlinnen bestaat uit een badlaken en een handdoek. Het keukenlinnen bestaat uit 1 theedoek en 1 keukendoek.
  • Overnachtende bezoekers dienen bij het Service point te worden aangemeld en hiervoor dienen parklasten en bedlinnen te worden betaald. Het aantal personen zoals vermeld bij het vakantieverblijf is het maximaal aantal toegestane personen inclusief kinderen en baby's.
  • Jongeren tot 25 jaar zijn welkom op voorwaarde dat een ouder of verzorger deel uitmaakt van het reisgezelschap. We controleren dit bij aankomst en zullen toegang weigeren wanneer de regel niet wordt nageleefd.

Service point

Het Service point is te bereiken op 0031-(0)222 327 357.

Waarborg groepen

Bij groepsboekingen nemen wij voor aanvullende informatie telefonisch contact met je op. De boeking zal na het telefonische contact pas definitief worden gemaakt.

Voor groepen hanteren wij een waarborgsom van € 500,- per persoon. Het Service point zal hierover contact met je opnemen alvorens de boeking definitief wordt gemaakt.

Aankomst

Op de dag van aankomst kan je je vakantieverblijf vanaf 16.00 uur betrekken. Mocht je buitenom de openingstijden van het Service point arriveren, dan verzoeken wij je contact op te nemen met het Service point.

Bij aankomst dien je een machtigingsformulier in te vullen voor de waarborg.

Vertrek

Wij verzoeken je op de dag van vertrek je vakantieverblijf om uiterlijk 10.00 uur te verlaten.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.