Adres en reisinformatie

Adres

Appartementencomplex Bosch en Zee

Dorpsstraat 235
1796 CD De Koog/Texel
Waddeneilanden
Nederland
+31(0)222-327357

Reisinfo

Algemeen

 • Bedlinnen zijn verplicht om te huren. Mocht je bij je reservering een kinderbedje besteld hebben, dan is hiervoor geen bedlinnen aanwezig. Wij verzoeken je dit zelf mee te nemen. Bad- en keukenlinnen kan je zelf meenemen of huren bij het Service point. Het badlinnen bestaat uit een badlaken en een handdoek. Het keukenlinnen bestaat uit 1 theedoek en 1 keukendoek.
 • Overnachtende bezoekers dienen bij het Service point te worden aangemeld en hiervoor dienen parklasten en bedlinnen te worden betaald. Het aantal personen zoals vermeld bij het vakantieverblijf is het maximaal aantal toegestane personen inclusief kinderen en baby's.
 • Jongeren tot 25 jaar zijn welkom op voorwaarde dat een ouder of verzorger deel uitmaakt van het reisgezelschap. We controleren dit bij aankomst en zullen toegang weigeren wanneer de regel niet wordt nageleefd.

Oplaadpunt elektrische auto's

Het park beschikt over een centraal oplaadpunt voor elektrische auto's. Om een oplaadpunt te gebruiken dien je in het bezit te zijn van een laadpas. Op het park zijn laadpassen niet verkrijgbaar.

  Service point

  Het Service point is te bereiken op 0031-(0)222 327 357.

  Waarborg groepen

  Bij groepsboekingen nemen wij voor aanvullende informatie telefonisch contact met je op. De boeking zal na het telefonische contact pas definitief worden gemaakt.

  Voor groepen hanteren wij een waarborgsom van € 500,- per persoon. Het Service point zal hierover contact met je opnemen alvorens de boeking definitief wordt gemaakt.

  Aankomst

  Op de dag van aankomst kan je je vakantieverblijf vanaf 16.00 uur betrekken. Mocht je buitenom de openingstijden van het Service point arriveren, dan verzoeken wij je contact op te nemen met het Service point.

  Bij aankomst dien je een machtigingsformulier in te vullen voor de waarborg.

  Vertrek

  Wij verzoeken je op de dag van vertrek je vakantieverblijf om uiterlijk 10.00 uur te verlaten.

  Mijn Roompot

  Al geboekt? Bekijk en wijzig je boeking in mijn Roompot, en boek extra's bij om je verblijf nog fijner te maken!

  Bekijk je boeking

  Roompot app

  Laat de voorpret vast beginnen en zie alle ins en outs van dit park! Download de Roompot App hier.

  De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

  Omboekgarantie

  tot 28 dagen

  Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking.  

  Flexibel

  betalen

  Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

  Gratis annuleren

  binnen 24 uur

  We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.