Adres en reisinformatie

Adres

Roompot Zandvoort

Boulevard Barnaart 30
2041 JA Zandvoort
Noord-Holland
Nederland
+31 (0)23 205 02 70

Reisinfo

Een weekend begint vrijdag om 16.00 uur en eindigt maandag om 10.00 uur. Een midweek begint maandag om 16.00 uur en eindigt vrijdag om 10.00 uur. Een week loopt van vrijdag 16.00 uur tot vrijdag 10.00 uur (7 nachten) of van maandag 16.00 uur tot maandag 10.00 uur (7 nachten). Op zondag hebben wij standaard een kosteloze late check-out tot 18:00 uur.

Auto en parkeren

Parkeren Roompot Zandvoort

Kom je met de auto? Roompot Zandvoort is prima bereikbaar. Per accommodatie is er 1 parkeerplek beschikbaar op de centrale parkeerplaats. Bij de accommodaties zelf kunnen geen auto’s worden geparkeerd. Een eventuele tweede auto zal daarom buiten het park moeten worden geparkeerd.

Oplaadpunt elektrische auto's

Het park beschikt over een centraal oplaadpunt voor elektrische auto's. Om een oplaadpunt te gebruiken dien je in het bezit te zijn van een laadpas. Op het park zijn laadpassen niet verkrijgbaar.

Parkeren Beach Houses

De Beach Houses hebben geen eigen parkeerterrein. Kom je met je eigen auto, dan kun je deze tegen betaling parkeren. Direct aan het strand en in het centrum gelden hoge parkeertarieven. We willen je daarom adviseren om gebruik te maken van een parkeergarage of parkeerterrein aan de rand van Zandvoort. Via de website van de Gemeente Zandvoort kun je voor een aantal parkeerterreinen voordelige, meerdaagse parkeerkaarten aanschaffen.

Openbaar vervoer

NS station Zandvoort ligt op twee kilometer van het park. En ook vanaf Station Haarlem ben je zo bij Roompot Zandvoort. Buslijn 81 zet je voor de ingang af. Plan je reis hier.

Hond mee?

Uiteraard is je hond ook van harte welkom op Roompot Zandvoort. Wij zorgen voor een huisdiervriendelijk verblijf. We vragen je om je aan deze afspraken te houden:

  • Geef bij je reservering aan dat de hond meekomt.
  • Je mag maximaal twee honden meenemen.
  • Lijn de hond aan op het park en op de plekken waar dit staat aangegeven.
  • Laat de hond niet alleen achter in je verblijf.
  • Voor de hond betaal je het diervriendelijke tarief van € 5,50 per hond per nacht.

Rookvrij verblijf

Al onze vakantieverblijven zijn rookvrij. Roken mag alleen buiten op het terras.

Aankomst

Op de dag van aankomst kun je tussen 16.00 uur en 20.00 uur inchecken. Helaas is het niet mogelijk na 20.00 uur te arriveren op het park.

Mijn Roompot

Al geboekt? Bekijk en wijzig je boeking in mijn Roompot, en boek extra's bij om je verblijf nog fijner te maken!

Bekijk je boeking

Roompot app

Laat de voorpret vast beginnen en zie alle ins en outs van dit park! Download de Roompot App hier.

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking.  

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.